Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 7

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετα απο πολυ καιρο λογο εργασιας,καλησπερα σε ολους.

Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.

Πρωτα απο ολα ειμαι κατοχος ( Nokia Lumia 900 ) και η ερωτηση μου ειναι : Αν υπαρχει καποιο προγραμμα για ( Live Streaming tv ) γιατι οπως ολοι γνωριζουμε δεν υποστηριζεται απο το ( flash player ) με ενδιαφερει λοιπον ενα προγραμμα να παρακολουθω τηλεοραση απο τα ( site ) για ενημερωση μιας και ειμαι στο εξωτερικο.Αν δεν υπαρχει τοτε γυριζω στο ( γιωτα τηλεφωνο - iphone ).Παντως ειναι απαραδεχτο να μην μπορεις απο ενα Windows Phone και δει Nokia, να μη μπορεις να δεις tv,ενα Windows Phone θα επρεπε να εχει πληρη καλυψη οσον αφορα τα Multi Media αλοιος τι Windows ειναι, μαλον μονο στο ονομα,και ζητανε του κοσμου τα λεφτα.

Ευχαριστω πολυ.

• Απαντήσεις 947
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια υπαρχει κατι σαν το airdroid,για wp 7.8 ???

Ναι βέβαια. Το meego....χαχαχα

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

παιδια υπαρχει κατι σαν το airdroid,για wp 7.8 ???

Τι ακριβως θες να κανεις γιατι γινεται με αλλο τροπο εδω ..

Η μουσικη απο το skydrive αλλα και ασυρματη συνδεση με το ζουν

Μετα απο πολυ καιρο λογο εργασιας,καλησπερα σε ολους.

Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.

Πρωτα απο ολα ειμαι κατοχος ( Nokia Lumia 900 ) και η ερωτηση μου ειναι : Αν υπαρχει καποιο προγραμμα για ( Live Streaming tv ) γιατι οπως ολοι γνωριζουμε δεν υποστηριζεται απο το ( flash player ) με ενδιαφερει λοιπον ενα προγραμμα να παρακολουθω τηλεοραση απο τα ( site ) για ενημερωση μιας και ειμαι στο εξωτερικο.Αν δεν υπαρχει τοτε γυριζω στο ( γιωτα τηλεφωνο - iphone ).Παντως ειναι απαραδεχτο να μην μπορεις απο ενα Windows Phone και δει Nokia, να μη μπορεις να δεις tv,ενα Windows Phone θα επρεπε να εχει πληρη καλυψη οσον αφορα τα Multi Media αλοιος τι Windows ειναι, μαλον μονο στο ονομα,και ζητανε του κοσμου τα λεφτα.

Ευχαριστω πολυ.

Κανενας δεν ζηταει κανενος τα λεφτα ..απο την αρχη ξερεις τι παιρνεις ..

Ο φλας εχει σταματησει να υποστηριζεται ακομη και σε android και iphone

Τηλ μπορεις απο εκει να δεις μονο αν υπαρχει εφαρμογή του σαιτ που θες και οχι γενικα απο το

ιντερνετ

Τηλ μπορεις απο εκει να δεις μονο αν υπαρχει εφαρμογή του σαιτ που θες και οχι γενικα απο το

ιντερνετ

Ακριβώς... Όταν βλέπεις τηλεόραση μέσω του κινητού σου, σημαίνει ότι υποστηρίζεται η πλατφόρμα σου από την υπηρεσία του συγκεκριμένου καναλιού.

Παιδια επειδη σκεφτομαι σοβαρα να παρω μια windows mobile συσκευη, μονο ενα με ενδιαφερει. Εχει multitasking; Δηλαδη μπορω να αφησω email, whatsapp, twitter, skype να τρεχουν και να εχω ειδοποιησεις;

Edit : Sorry, επρεπε να το βαλω στο θεμα των windows 8...

Παιδια επειδη σκεφτομαι σοβαρα να παρω μια windows mobile συσκευη, μονο ενα με ενδιαφερει. Εχει multitasking; Δηλαδη μπορω να αφησω email, whatsapp, twitter, skype να τρεχουν και να εχω ειδοποιησεις;

Edit : Sorry, επρεπε να το βαλω στο θεμα των windows 8...

Ε ναι....

windows phone συσκευη.....:)

παιδιά ποιες εφαρμογές κυρίως απαιτούν 1gb ram??

είναι παιχνίδια τα περισσότερα και αν ναι είναι πολλά?

και κάτι άσχετο-σχετικό

αναφορές μηνυμάτων υποστηρίζουν τα windows?

ευχαριστώ :)

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Ε ναι....

windows phone συσκευη.....:)

Ωραια, και κατι αλλο, διαβαζω οτι δεν υποστηριζει video με υποτιτλους, ισχυει;

Thanks!

και κάτι άσχετο-σχετικό

Το πρώτο δεν το γνωρίζω. Δε νομίζω πως υπάρχουν κιολας....

αναφορές μηνυμάτων κανονικά

Thanks!

Προσωπικά δεν εχω ασχοληθεί καθόλου με το θέμα μιας και δεν βλέπω ταινίες στο κινητό μου

και κάτι άσχετο-σχετικό

Απο εφαρμογές δεν έχω βρει κάποια που να θέλει 1gb ram για να λειτουργήσει και δε νομίζω οτι υπάρχει, παιχνίδια όμως υπάρχουν, κυρίως αυτά με τα πιο καλά γραφικά, batman, spiderman κλπ, βέβαια αυτό οφείλεται κυρίως στους developers γιατί για παράδειγμα τα asphalt 7 και temple run που στην αρχή βγήκαν μόνο για συσκευές με 1gb ram τώρα λειτουργούν κανονικά και στις υπόλοιπες, οπότε πολύ πιθανό να το κάνουν και στα υπόλοιπα παιχνίδια κάποια στιγμή.

Thanks!

Όχι υπότιτλοι δεν υποστηρίζονται, πρέπει να τους περάσεις με κάποιο πρόγραμμα στον υπολογιστή σου πρώτα, το καλό είναι βέβαια οτι τώρα υποστηρίζονται περισσότερα φορμα βίντεο σε αντίθεση με τα 7αρια που υποστήριζαν κυρίως mp4. Μακάρι πάντως να βγάλουν κανα καλό player που να παίζει και υπότιτλους, για την ώρα λείπει κάτι τέτοιο από το store.

Nickolas

Όχι υπότιτλοι δεν υποστηρίζονται, πρέπει να τους περάσεις με κάποιο πρόγραμμα στον υπολογιστή σου πρώτα, το καλό είναι βέβαια οτι τώρα υποστηρίζονται περισσότερα φορμα βίντεο σε αντίθεση με τα 7αρια που υποστήριζαν κυρίως mp4. Μακάρι πάντως να βγάλουν κανα καλό player που να παίζει και υπότιτλους, για την ώρα λείπει κάτι τέτοιο από το store.

Μαλιστα, σ'ευχαριστω φιλε!

Τι ακριβως θες να κανεις γιατι γινεται με αλλο τροπο εδω ..

Η μουσικη απο το skydrive αλλα και ασυρματη συνδεση με το ζουν

Κανενας δεν ζηταει κανενος τα λεφτα ..απο την αρχη ξερεις τι παιρνεις ..

ιντερνετ

Φιλε μου εχεις απολυτο δικιο,κανεις δε ζηταει τα λεφτα μας,απλα εγω ειμαι λαλακας,μιας και μια ζωη ειμαι με Νοκια,εκανα ολα τα κτιρια σαν εργολαβος,οταν ημουν Ελλαδα στην τοτε Panafon του Κοκκαλη απο τους πρωτους με κινητο και Νοκια,κολημενος και νατα τωρα.

Φιλε μου εχεις απολυτο δικιο,κανεις δε ζηταει τα λεφτα μας,απλα εγω ειμαι λαλακας,μιας και μια ζωη ειμαι με Νοκια,εκανα ολα τα κτιρια σαν εργολαβος,οταν ημουν Ελλαδα στην τοτε Panafon του Κοκκαλη απο τους πρωτους με κινητο και Νοκια,κολημενος και νατα τωρα.

"και να τα τώρα" τι?? Δεν σε έπιασα?

Υ.Γ. "ομοιοπαθής" κι εγώ....:)

Καλησπέρα. Έχει εμφανιστεί ένα update για την εφαρμογή Metrotube, αλλά κάθε φορά που επιλέγω να γίνει, αποτυγχάνει, εμφανίζοντάς μου μήνυμα Error κι ένα κωδικό του λάθους. Ενώ τα υπόλοιπα 4 έγιναν χωρίς κανένα πρόβλημα. Έχει συμβεί και σε κανέναν άλλο; Δεν το έχω μπροστά μου τώρα το κινητό, για να γράψω τον αριθμό του λάθους.
Huawei Nova 5T

Καλησπέρα. Έχει εμφανιστεί ένα update για την εφαρμογή Metrotube, αλλά κάθε φορά που επιλέγω να γίνει, αποτυγχάνει, εμφανίζοντάς μου μήνυμα Error κι ένα κωδικό του λάθους. Ενώ τα υπόλοιπα 4 έγιναν χωρίς κανένα πρόβλημα. Έχει συμβεί και σε κανέναν άλλο; Δεν το έχω μπροστά μου τώρα το κινητό, για να γράψω τον αριθμό του λάθους.

Ναι,είναι επί πληρωμή πλέον......και δεν γίνεται update,πρέπει να την αγοράσεις.... Βάλε το Tube Pro ή το YouTube HD...:)

:D

Ναι,είναι επί πληρωμή πλέον......και δεν γίνεται update,πρέπει να την αγοράσεις.... Βάλε το Tube Pro ή το YouTube HD...:)

:D

Μεγαλη βλακεια του metrotube αυτο που εκανε ... και θα το πληρωσει ειναι σιγουρο

Σωστες οι προτασεις ... Εγω εχω βαλει το δευτερο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος

Μεγαλη βλακεια του metrotube αυτο που εκανε ... και θα το πληρωσει ειναι σιγουρο

Και άλλοι που δίνουν εφαρμογές με promotion,το ίδιο κάνουν.....δεν κάνουν update μετά από λίγο καιρό....

π.χ, NMaps κτλ..........:wacko:

Παιδιά, για χάρτες τι χρησιμοποιείτε; Της ΝΟΚΙΑ με έχουν καταστρέψει πολλές φορές όταν έχω προσπαθήσει να πάω κάπου, τι να πω, δεν τους περίμενα τόσο τραγικούς.

Παιδιά, για χάρτες τι χρησιμοποιείτε; Της ΝΟΚΙΑ με έχουν καταστρέψει πολλές φορές όταν έχω προσπαθήσει να πάω κάπου, τι να πω, δεν τους περίμενα τόσο τραγικούς.

Navigon Europe κορυφή & Turn by Turn.

Σε μένα σταμάτησε να κάνει update η επίσημη της ms η οποια είναι super? Εγινε επί πληρωμή ή κάτι παίχτηκε με την όλη φασαρία?

Ε όχι και τραγικοί. Δεν με "προδώσαν" ποτε, ούτε έχω ακουσει παράπονα απο άλλους.

Εμένα με έχει απογοητεύσει το Nokia Drive βασικά. Μετά από κανά εξάμηνο άριστης λειτουργίας (προφανώς μετά από κάποια updates), πλέον είναι ΤΡΑΓΙΚΑ αναξιόπιστο, όχι τόσο σαν χάρτες, όσο σαν λειτουργία του app (κολλήματα, reroute στα καλά καθούμενα κτλ). Δεν υπερβάλω, είναι τραγικό.

Εμένα με έχει απογοητεύσει το Nokia Drive βασικά. Μετά από κανά εξάμηνο άριστης λειτουργίας (προφανώς μετά από κάποια updates), πλέον είναι ΤΡΑΓΙΚΑ αναξιόπιστο, όχι τόσο σαν χάρτες, όσο σαν λειτουργία του app (κολλήματα, reroute στα καλά καθούμενα κτλ). Δεν υπερβάλω, είναι τραγικό.

Ποια συσκευή έχεις??

Ρε παιδια εχω μια απορια...μπορουμε να κανουμε το κινητο να φαινεται ως αφαιρουμενος δισκος στον υπολογιστη??Για παραδειγμα κατεβαζω ενα παιχνιδι στο pc...πως το περναω στο κινητο?