Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 7

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το έκανα με τον δεύτερο τρόπο αλλα μου βγάζει όλλες τις επαφες με ιερογλιφικά και στο τηλέφωνο και στις επαφες του @live.com

Με τον πρώτο τρόπο ακολούθησα τις οδηγίες της microsoft αλλά αν και έχω βάλει στο outlook to connector στις ιδιότητες του λογαριασμου μου @live.com τον οποίον έχω συνδέσεις με το outlook δεν φαινεται να είναι συνδεδεμένος με το outlook exchange connector αλλα με έναν MAPI που δέν μπορώ να αλλάξω

Τίποτα είναι γελοίο λέμε,

Δεν φτάνει που μου τα πέρασε ιερογλυφικά αλλά δεν έχει περάσει και κανένα στοιχείο που ειχα επισυνάψει στις επαφες (mail, διευθ, φωτο)

Να σας πω επειδη προσπαθω τωρα να διαγράψω τις επαφες απο το @live.com ωστε μετα να συγχρονίσω πάλει με το τηλ και να σβηστούν και από εκει, μήπως πρέπει να τις σβήσω και από το τηλ, συγχρόνως (με την ιδέα ότι μετα με τον συγχρονισμό θα περάσουν του τηλ. οι επαφες στο live.com και πάλι τα ίδια. Γενικά στο τηλ. υπάρχει ομαδική επιλογη επαφων ωστε να τις σβήσεις όλλες.

Τελικά υπαρχει κανένας άλλος τρόπος να περάσω επαφες χωρις να έχω απόλειες.

Και κάτι άσχετο, έβαλα μουσικη και δεν έβρικα τρόπο να την σβήσω (έτρεχε στο buckround και εμφανιζόταν στην αρχική οθονη, μόνο pause έχει. Δεν δουλέβει με με multitasking). Τι κάνω.

Ευχαριστώ

Edited by cuaron_bee

• Απαντήσεις 947
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχω το Samsung Omnia w.. Στο PC έχω συνδέσει fb με windows live. Το POM τι είναι; Edited by billkaragian

Το έκανα με τον δεύτερο τρόπο αλλα μου βγάζει όλλες τις επαφες με ιερογλιφικά και στο τηλέφωνο και στις επαφες του @live.com...

το microsoft outlook συγχρονίζει αυτόματα μόνο τις επαφές που έχεις προσθέσει εσύ στο outlook.com, του facebook οχι, μόνο αν μπεις μέσω του outlook.com

ιερογλυφικά και σε μένα δοκίμασες κάτι τέτοιο ?

κάτι άλλο όταν κάνεις links επαφών facebook με τηλέφωνα στο κινητό σου φρόντισε να κάνεις με το ίδιο όνομα πχ αν έχεις κάποια facebook επαφη "panos panou" και έχεις το ίδιο πρόσωπο στο κινητό σου πχ "panos p" με τον αριθμό του, μην τα κάνεις link αλλά θα σβήσεις το "panos p" και θα προσθέσεις το τηλέφωνο πάνω στην επαφή του facebook έτσι ώστε μετά όταν συγχρονίσει να αποθηκευτεί το link μόνιμα

Edited by Spidergr

Τωρα που προσέχω τι έχει κάνει το outlook βλέπω ότι, εκει που είχα γράψει στο pcsuite σε μια επαφη τηλ. οικιας , γραφειου κ.α(όλα μαζί) αυτό όταν τα πείρε απο pcsuite τα έχει χωρισει και τα έχει κάνει μπάχαλο.

Τωρα για να τα σουλουπώσω λίγο καλό είναι να δουλέψω τις επαφές στο @live.com και μετά να τις περάσω στο τηλ.?

Στο @live.com όταν πήγα να κάνω edit δεν βρήκα επιλογή να βάλω φωτο στην επαφη. Ισχυει αυτό ή δεν το είδα?

Τώρα για το facebook που γράφεις, καλό ειναι αυτό αλλά με αυτόν τον τρόπο δεν ''ρουφιανεύω'' όλα τα στοιχεία τω φίλων μου στο facebook και παντού.

Δεν μας λες τι τηλ και ΡΟΜ εχεις αλλα οπως ειπα και στον farmas το προβλημα ειναι συνηθως στις ρυθμισεις του fb + hotmail στο pc ...

Έχω το Samsung Omnia w.. Στο PC έχω συνδέσει fb με windows live. Το POM τι είναι

...Τωρα για να τα σουλουπώσω λίγο καλό είναι να δουλέψω τις επαφές στο @live.com και μετά να τις περάσω στο τηλ.?...

θα σου πω εγώ τι έκανα για να σουλουπωθούν...

επειδή τις περισσότερες φορές κάποια τηλεφωνική επαφή μας είναι και επαφή στο facebook, πήγα στο outlook.com και μέσα απο το people όπου είναι και συνδεμένο το facebook (μπορείς να το προσθέσεις) τροποποίησα τις επαφές facebook. Όταν πατάς edit σε κάποια επαφή σου βγάζει το μήνυμα "You can't change Facebook contact info, but you can add details that will appear on this contact's card." με αυτόν τον τρόπο δημιουργεί μία outlook εγγραφή, για τα στοιχεία που θέλουμε να προσθέσουμε στο άτομο, με ίδιο όνομα και είναι linked, οπότε εκει μπορεις να προσθέσεις τα τηλέφωνα και δεύτερα ή τρίτα mail Που κάποιος φίλος σου μπορεί να έχει.

Άλλο πρόβλημα.

Εχω τις επαφες στο peole και επειδη έχου γίνει μπαχαλο όπως είπα και πιο πάνω αρχισα να τις σβήνω από το people (του @live.com) ωστε να τις ξαναβάλω από την αρχη και να τις διορθώσω. ΑΛΛΑ κάνω delete και αυτες ξαναεμφανιζονται μόνες τους στο people (του @live.com) σε δύο δευτερα (και το τηλ. δεν είναι συγχρονισμένο, ούτε το outlook του pc). Δεν καταλαβαίνω τίποτα, πραγματικά.

Και κάτι άλλο, πως γίνεται ουτε το στο τηλ αλλά ουτε και στο people (του @live.com) να μην μπορεις να επιλέγεις ομαδικά κάποιες επαφες ωστε να τις διαγράψεις, αλλά θα πρέπει να το κάνεις ενα-ένα.

Άλλο πρόβλημα.

Εχω τις επαφες στο peole και επειδη έχου γίνει μπαχαλο όπως είπα και πιο πάνω αρχισα να τις σβήνω από το people (του @live.com) ωστε να τις ξαναβάλω από την αρχη και να τις διορθώσω. ΑΛΛΑ κάνω delete και αυτες ξαναεμφανιζονται μόνες τους στο people (του @live.com) σε δύο δευτερα (και το τηλ. δεν είναι συγχρονισμένο, ούτε το outlook του pc). Δεν καταλαβαίνω τίποτα, πραγματικά.

Έτσι την έπαθα και εγώ με 300 περίπου επαφές. Μην διαλέγεις πολλές μαζί, προσπάθησε πολλές φορές και στο τέλος θα τα καταφέρεις.

Άλλο πρόβλημα.

...αρχισα να τις σβήνω από το people... ΑΛΛΑ κάνω delete και αυτες ξαναεμφανιζονται... @live.com να μην μπορεις να επιλέγεις ομαδικά..

στο πρώτο δεν ήσουν ο μόνος κάποιες και απο τις δικές μου επαφές ήταν πολύ επίμονες δεν θέλαν να σβηστούν με τίποτα :lol: ξανά και ξανά κάποια στιγμή θα σβηστούν καλύτερα να κανεις και κανα log out - log in στο live βοηθάει , ομαδικά στο outlook.com γίνεται ρε, είναι στα πλάγια τα κουτάκια αλλά μην επιλέγεις πολλά μαζί παρατήρησα οτι δεν σηκώνει και πολλά :lol: στο τηλέφωνο δεν γίνεται τουλάχιστον ούτε γω ξέρω

θα σου πω εγώ τι έκανα επίσης, όταν τελείωσα με τις επαφές (πάλευα κάτι ωρες...) έκανα reset το τηλέφωνο και όλα περάστηκαν τέλεια, να είσαι σίγουρος ότι δεν θα γίνει καμιά πατατα...

εν ολίγην αφού τα έσβησα όλα απο το outlook.... πρόσθεσα το facebook απο την αρχή και μετά άρχισα να καταχωρώ τα τηλέφωνα στις επαφές του facebook, στο τέλος ήταν όλα linked και συμμαζεμένα... κουράγιο! (θα φανεί και στο κινητό όταν προσθέσεις live και facebook μετά τον συγχρονισμό)

προσωπικά πιστεύω σε αυτόν τον τομέα έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης όλη η διεπαφή και το outlook πάλι δεν είναι τέλειο θέλει πολύ δουλειά, εγώ πχ τώρα δεν μπορω να αλλάξω την χώρα που μένω ότι και να κανω με κλείδωσε ελλάδα :wacko:

Edited by Spidergr

Παιδια θέλω να σας ρωτήσω και κάποια αλλά πράγματα ωστε να μην τα κάνω αν ειναι και το μετανιώσω τσαμπα

1. Όταν δηλώνουμε facebook στο τηλ. αυτό δειχνει τις ενημερώσεις μόνο όταν εισαι online ή κρατάει στην μνημη και μπορεις να τα βλέπεις και όταν είσαι offline.

2. Οταν εισαγεις ενα λογαριασμο mail μπορεις να δεις τα μηνύματα αφου τα έχεις ανακτηση (μαζί με τα συννημένα που σου έχουν στείλει) μια φορα και όταν εισαι offline ή πρέπει να έχεις internet΄.

3. Για τις επαφες που λέγαμε πριν σκέυτικά και να τις περάσω από το παλιο μου στην sim και μετά στο wp, αν και παιρνει μόνο τα τηλεφωνα χωρις τις άλλες πληροφορείες. Αλλά για τις φωτο που θέλω να βάλω στις επαφες η microsoft λέει να τις βάλεις μια στο skydrive και να τις πάρεις από εκει και να τις βάλεις στο τηλ. Πιστέυω με αυτόν τον τρόπο να αποθηκεύονται στο τηλ. και να έχεις φωτο όταν είσαι offline. Δεν θέλω να κάνω το κόλπο μέσω του facebook γιατι οι περισσότερες επαφες ειναι με λατινικά και δεν μπορω.

Και για το skydrive, ειχα διαβάσει ότι οι κάτοχοι wp θα έχουν 25gb χώρο αλλά εμένα μου έδωσε μόνο 7gb αν και έκανα εγγραφή μεσα από το τηλ.

Τελικά έβαλα facebook και gmail. Για το facebook αν διαγράψω τον λογαριασμό κάποια στιγμή θα φίγουν και όλα τα μηνύματα και οι φώτο που φαίνονται στις επαφές και στις εικόνες?

Edited by cuaron_bee

Έχω το Samsung Omnia w.. Στο PC έχω συνδέσει fb με windows live. Το POM τι είναι

τελικά το πρόβλημα λύθηκε από μόνο τ... δεν ξέρω τι ακριβώς είχε συμβεί αλλά σήμερα είδα πως συνδέεται κανονικά..

Γιώργος

Το παντελόνι μου στα γόνατα κ τα δικά της γόνατα να ακουμπάν στα χώματα.. δίχως συμπόνια!!

Και κάτι άσχετο, έβαλα μουσικη και δεν έβρικα τρόπο να την σβήσω (έτρεχε στο buckround και εμφανιζόταν στην αρχική οθονη, μόνο pause έχει. Δεν δουλέβει με με multitasking). Τι κάνω.

Ευχαριστώ

Γνωστό πρόβλημα που λύνεται με την εφαρμογή stop the music

Χαιρετω,

Εχω ενα Htc hd7 (και ενα Nokia Lumia 800) και θελω μια εφαρμογη που χρησιμοποιωντας το Gps να βρισκω συντεταγμενες διαφορων σημειων και στη συνεχεια αυτες να τις καταγραφω και να βαζω μια σημειωση, πχ σημειο 1, σημειο 2,..

Στο τελος θελω να γινετε extract ενα αρχειο συντεταγμενων με τις τη σημειωση διπλα.

Εχω κατεβασει και δοκιμασει αρκετες δωρεαν εφαρμογες που εντοπιζουν τις συντεταγμενες και και δρομο με αριθμο κιολας αλλα δε βρηκα τροπο να προσθετω σημειωσεις και το κυριοτερο να γινει το extract αυτων, μονο με αποστολη mail, sms και λοιπα αλλα ο ογκος των σημειων ειναι 4000 και δε βολευει.

Εχετε να προτεινετε κατι?

Φυσικα δεν εχω προβλημα να πληρωσω την εφαρμογη εαν δεν ειναι free.

(Θα δημιουργησω και το ιδιο θεμα στις android εφαρμογες μιας και θα βρεθει και android κινητο αν χρειαστει)

το keep alive δεν υπαρχει άλλο στο μάρκετ.. τώρα τι κάνουμε;

Γιώργος

Το παντελόνι μου στα γόνατα κ τα δικά της γόνατα να ακουμπάν στα χώματα.. δίχως συμπόνια!!

το keep alive δεν υπαρχει άλλο στο μάρκετ.. τώρα τι κάνουμε;

το βρισκουμε σε ..xap!

http://windowsphonehacker.com/download/keepalive.xap

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Καλησπέρα,

Γνωρίζει κανείς τι είναι το office 365 που έχει στο office του κινητού, πως κάνεις εγγραφή σε αυτό και πως το χρησιμοποιείς;

Μολις εβαλα το octro(app για μνμ και οχι μονο) ..εψαξα στο φορουμ αλλα δεν το βρηκα

Ενω είναι το κινητο ειναι με σβυσμένη οθόνη μολις κάποιος στείλει μνμ μου το εμφανιζει..

(τροφυ με 7.8 απο ansar φοράω)

http://www.octro.com/support.php

Μολις εβαλα το octro(app για μνμ και οχι μονο) ..εψαξα στο φορουμ αλλα δεν το βρηκα

Ενω είναι το κινητο ειναι με σβυσμένη οθόνη μολις κάποιος στείλει μνμ μου το εμφανιζει..

(τροφυ με 7.8 απο ansar φοράω)

http://www.octro.com/support.php

Έχει βγει η 7.8;..... :worry:

Huawei Nova 5T

Ααα... Όμως, επειδή είμαι newbie στα WP, λέω να μην καταστρέψω από τόσο νωρίς τη συσκευή μου.. :p Να την καταστρέψω όχι επειδή θα βάλω custom rom, αλλά επειδή θα κάνω καμιά "πατάτα" μη ξέροντας καλά τι κάνω.

Huawei Nova 5T

σε γενικές γραμμές και εγω άργησα να βάλω ρομ...

λιγα πράγματα του λείπουν ;)

Είναι καινούριο το κινητό, γι' αυτό δε θέλω να κάνω ακόμα.. Αλλά, είναι 1 - 2 πράγματα που γίνονται με μια ρομ ή το ξεκλείδωμα που υπάρχει για τη συσκευή μου, που με τρώει το χέρι μου.... :ninja:

Huawei Nova 5T

το βρισκουμε σε ..xap!

http://windowsphonehacker.com/download/keepalive.xap

κ πως την περναμε στο κινητο ?

Γιώργος

κ πως την περναμε στο κινητο ?

πρέπει να είναι unlocked το κινητό για να περάσεις εφαρμογές απο αρχείο ;)

πρέπει να είναι unlocked το κινητό για να περάσεις εφαρμογές απο αρχείο ;)

ναι με εφαρμογουλα απο το desktop....

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2