johnphone Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Παιδες, εχει το τηλεφωνο ενσωματωμενο μετρητη δεδομενων (mobile internet data meter), να ξερουμε τι μας γινεται; Δεν βρισκω κατι :( Ερχομαι απ το iPhone που ειχε και μετραγε και σωστα την κινηση των data.! Η κλασικα....Market και ξερο ψωμι; Ποια ειναι η "σωστη" εφαρμογη αραγε.....; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lantz Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Παιδες, εχει το τηλεφωνο ενσωματωμενο μετρητη δεδομενων (mobile internet data meter), να ξερουμε τι μας γινεται; Δεν βρισκω κατι :( Ερχομαι απ το iPhone που ειχε και μετραγε και σωστα την κινηση των data.! Η κλασικα....Market και ξερο ψωμι; Ποια ειναι η "σωστη" εφαρμογη αραγε.....; Από το πρώτο μου android χρησιμοποιώ το 3G Watchdog. Θα το βρεις στο market δωρεάν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Από το πρώτο μου android χρησιμοποιώ το 3G Watchdog. Θα το βρεις στο market δωρεάν... Δεν εχει δηλαδη...;; Απιστευτο :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Ερχόμενος από ios μπορεί κάποιος να μου πει αν υπάρχει εφαρμογή όπως τo vibe που να δουλευει στο S2? Επίσης για τους λάτρεις των σπορ υπάρχειτο betscores στο iphone που είναι απίστευτη εφαρμογή με ολα τα σπορ live. Στο S 2 υπάρχει κάτι αντίστοιχο To viber υπαρχει για Android σε beta μορφη αλλα δουλευει κανονικοτατα και μεταξυ Android και Iphone...πατηστε τιποτα στο google...δεν ειναι κοπος... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 25, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Δεν εχει δηλαδη...;; Απιστευτο :mad: Τόσο κακό είναι; Γιαυτό υπάρχει το market. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Τόσο κακό είναι; Γιαυτό υπάρχει το market. Off topic Δεν θα ηταν κακη ιδεα να υπαρχει .'thank you' κουμπακι. Τελος off topic Το 3g watchdog ειναι πολυ καλη εφαρμογη και σε μεγαλο βαθμο ακριβης Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 και εγω στο ανδροιδ απο τα γενοφασκια του αυτο εχω για τα δεδομενα Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 ενοω οταν κανω ενα φακελο και βαλω μεσα εφαρμογες αν υπαρχει η δυνατοτητα να κανω τακτοποιηση εικονοδιων μεσα στο φακελο... παιδια γιαυτο εχει κανενας να μου δωσει μια λυση? [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 παιδια γιαυτο εχει κανενας να μου δωσει μια λυση? Το δοκιμασα και δεν νομιζω οτι γινεται τακτοποιηση (αναδιαταξη) εικονιδιων μεσα στο φακελο Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 (edited) καλησπερα. Υπάρχει τρόπος να αλλαξει το interface απο τα μενου του τηλεφώνου ολοκληρωτικά? ,και απο τα εργοστασιακά να το κάνουμε πιο όμορφο? πχ να εχει κάποια ωραια εφε που εχουν HTC κινητά που εχω δει με το sense 3? Edited May 25, 2011 by ababapanos Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Φιλε ολοι οι φορτιστες που εχουν usb εξοδο δινουν εξοδο κοντα στα 500mah αν θυμαμαι καλα. δεν θα βρεις καποιον που να εχει μεγαλυτερη εξοδο και να ειναι και usb. αν καταλαβα καλα, ψαχνεις εναν φορτιστη μικρου μεγεθους που να εχει usb εξοδο υποχρεωτικα ? Όχι ακριβώς... Για φόρτιση (από πρίζα) θες το κομμάτι που μπαίνει στην πρίζα και το καλώδιο που συνδέεται με το "κομμάτι" και μετά στο κινητό. Ε, το original κομμάτι της HTC φόρτιζε το κινητό κανονικά, το αγορασμένο από ebay φόρτιζε σαν να είναι από usb ενός pc. Έδινε χαμηλότερο ρεύμα δηλαδή. Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djlevo7 Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Ακριβως.Μπορεις βεβαια να κανεις backup των εφαρμογων με το titanium backup Sent from my GT-I9100 using Tapatalk δηλαδη η αλλαγη firmware ειναι σαν φορματ??πανε και τα email, ρυθμισεις φωτογραφιες κλπ κλπ??????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 δηλαδη η αλλαγη firmware ειναι σαν φορματ??πανε και τα email, ρυθμισεις φωτογραφιες κλπ κλπ??????? Email ,ρυθμισεις ναι.Οι φωτογραφιες αν εχεις και τις αποθηκευεις στην εξωτερικη καρτα μνημης(και οχι στην εσωτερικη μνημη του τηλ) τοτε δεν χανονται.Και ολα αυτα αν πας να περασεις αλλο firmware με το odin.Αν κανεις upgrade με το kies δεν χανονται ρυθμισεις ,εφαρμογες, email (δεν ειμαι σιγουρος για τις φωτο στην εσωτερικη καρτα μνημης αλλα πιθανα ουτε αυτες τις χανεις) Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 ΠΑΙΔΙΑ . Ειναι πολυ κουραστικο να ρωτατε και 2 και 3 φορες τα ιδια πραγματα . ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΜΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ . Και διαβαστε και λιγο πιο πισω πριν ρωτησετε κατι , δεν ειναι κοπος . !!! ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ !!! ενταξει ? My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Κάπου είχα διαβάσει και πιο παλιά ότι υπάρχει πρόβλημα με κάποια high definition videos που δεν ακουγεται ο ήχος (και το διαπίστωσα και εγώ μόλις τώρα). Υπάρχει κάποια λύση ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Παιδιά ξέρετε κανένα τροπο ώστε να φενετε το ποσοστό της μπαταρίας; [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georpapa Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Παιδιά ξέρετε κανένα τροπο ώστε να φενετε το ποσοστό της μπαταρίας; Υπάρχουν στο market αρκετά widgets που σου δείχνουν ποσοστά, γράψε battery widget Sent from my GT-I9100 using Tapatalk όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 26, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 καλησπερα. Υπάρχει τρόπος να αλλαξει το interface απο τα μενου του τηλεφώνου ολοκληρωτικά? ,και απο τα εργοστασιακά να το κάνουμε πιο όμορφο? πχ να εχει κάποια ωραια εφε που εχουν HTC κινητά που εχω δει με το sense 3? Θέλει ψάξιμο από μεριά σου. Θα χρειαστεί να αλλάξεις launcher και να βάλεις κάποια από τα πολλά themes και widget που κυκλοφορούν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Το δοκιμασα και δεν νομιζω οτι γινεται τακτοποιηση (αναδιαταξη) εικονιδιων μεσα στο φακελο Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Αυτό το κάνει ο spb 3d launcher. Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Θέλει ψάξιμο από μεριά σου. Θα χρειαστεί να αλλάξεις launcher και να βάλεις κάποια από τα πολλά themes και widget που κυκλοφορούν. επειδη με ενδιαφερει και εμενα ξερεις καποια δωρεαν? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 επειδη με ενδιαφερει και εμενα ξερεις καποια δωρεαν? Μπες στο μαρκετ και κατέβασε launcher pro, adw launcher, go launcher και δοκίμασε τους. Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtas Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Παιδια έχει βάλει κανείς κάποιο από αυτά τα Firmware. Μπαίνουν σε ελληνικό Gs2? Έχει βάλει κανείς το Frankenstein package? Και κάτι τελευταίο να κάνω πρώτα root και μετα να περάσω firmware ή το αντίστροφο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtas Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Παιδες, εχει το τηλεφωνο ενσωματωμενο μετρητη δεδομενων (mobile internet data meter), να ξερουμε τι μας γινεται; Δεν βρισκω κατι :( Ερχομαι απ το iPhone που ειχε και μετραγε και σωστα την κινηση των data.! Η κλασικα....Market και ξερο ψωμι; Ποια ειναι η "σωστη" εφαρμογη αραγε.....; Βάλε DroidStats. Βέπεις αρκετά πράγματα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tesla_coil Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Παιδιά καλημέρα. Εχω παρει το κινητο σημερα και ειναι στον φορτιστη αυτη τη στιγμη... Λοιπον γνωριζει καποιος για ποσες ωρες να το εχω στον φορτιστη σαν πρωτη φορτιση? Η μηπως μολις γεμισει η μπαταρια το βγαζω απο τη φορτιση? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Παιδιά καλημέρα. Εχω παρει το κινητο σημερα και ειναι στον φορτιστη αυτη τη στιγμη... Λοιπον γνωριζει καποιος για ποσες ωρες να το εχω στον φορτιστη σαν πρωτη φορτιση? Η μηπως μολις γεμισει η μπαταρια το βγαζω απο τη φορτιση? Μολις γεμισει το βγαζεις.... Ετσι και αλλιως μολις γεμισει σταματαει μονο του την φορτιση και δουλευει με την μπαταρια ακομα και αν ειναι στον φορτιστη. Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts