dimitriossara Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Εδώ και μια εβδομάδα που το έχω,έχω μείνει άφωνος με το SG2.Δεν περίμενα ποτέ να ενθουσιαστώ τόσο πολύ με ένα samsung. Γρήγορο όσο δεν πάει,εξαιρετική ποιότητα συναρμολόγησης υλικών αν και πλαστικών,χωρίς κενά τριγμούς κ.α Εξαιρετικές διαστάσεις-βάρος και φανταστική οθόνη. Κανένα Bug Ότι και να πώ για το τηλεφωνάκι θα είναι λίγο,εξάλλου τα λένε όλα οι τρελές πωλήσεις που ήδη κάνει και που για πάρα πολύ καιρό θα κάνει.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssarl Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Το απίστευτο clipboard που κρατάει ιστορικό από κείμενο και εικόνες που έχουν αντιγραφθεί το έχετε δει; Είναι τέλειο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtas Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Και όταν είναι στο αθόρυβο έχει ήχο η φωτογραφική; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georpapa Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 ναι δυστυχως κανει και οταν ειναι αθορυβο.... όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 @rostopol:Για το θέμα της μη απενεργοποιησης ήχου σε ληψη φωτο/βίντεο, κάποιος που εχει το sgs2 στο xda, πήγε και αντικατέστησε τα αντίστοιχα αρχεία ήχου στο λειτουργικο, και το διόρθωσε έτσι.. Δεν υπάρχει για μένα καμμία ουσιαστική ανάγκη να καταφύγω σε αυτές τις φουντουκιές που ξεκίνησα να ασχολούμαι πριν 8 χρόνια περίπου(με Symbian ειδικά κ.α.),ας ακούγεται ο ήχος(δεν τρέχει μια για μένα)-πλέον βαρέθηκα να αλλάζω rom,να κάνω το ένα το άλλο......άνευ νοήματος-αυτά όπως τα βλέπω αφορούν άλλους που στο ξεκίνημα τους έχουν άπλετη όρεξη να ασχοληθούν......το GS2 όπως το βλέπω εγώ δεν χρειάζεται τίποτα(εννοείται ούτε custom rom ούτε τίποτα-για μένα πάντα για να εξηγούμαι),σίγουρα στο xda θα παρουσιαστούν πολλά για το GS2 αλλά όρεξη νάχει κανείς και φαγούρα να ξύνεται......πλέον με αφήνει παγερά αδιάφορο όλο αυτό. Θέλω να ευχαριστηθώ το GS2 όπως το έφτιαξε η Sammy και έτσι θα το έχω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georpapa Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 σε καταλαβαινω απολυτα! δεν χρειαζεται και δεν υπαρχει λογος να το πειραξεις το κινητο για κανενα λογο. ειναι τελειο ο μονος λογος που στο desire ειχα κανει root και αλλαγη roms ηταν για να εχω χωρο για εφαρμογες τωρα πια ειμαι ικανοποιημενος οσο δε παει! ειναι απλα απιαστο το κινητο!!! το social hub το εχετε χρησιμοποιησει; χαλαει τις επαφες στο gmail ή απλα ολα γινονται πανω στο τηλ οι συνδεσεις και τπτ αλλο; όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssarl Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 (edited) Μόλις δοκίμασα και το USB OTG με χειροποίητο καλώδιο. Δουλεύει άψογα με το USB stick (FAT32) που σύνδεσα. NTFS δεν βλέπει η συσκευή αλλά υποθέτω ότι είναι θέμα χρόνου να μπει αφού έχουν γίνει release τα sources του πυρήνα. Edited May 11, 2011 by ssarl Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismal Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 θα ηθελα να ρωτησω 2-3 πραγματακια τους ηδη κατοχους του super κινητου 1. στην εγγραφη του βιντεο ενεργοποιηται το led ? 2. το φλας ειναι δυνατο δηλαδη βγαζει καλες νυχτερινες ληψεις ? 3.προβλημα με το wifi υπαρχει? τι εννοω? διαβασα στην παρουσιαση που κανει το myphone.gr για το συγκεκριμενο κινητο το εξης προβλημα ''Στο Galaxy S2 η σύνδεση με τον router μας γινόταν κανονικά στην αρχή, αλλά μετά από ώρα και όταν η συσκευή βρισκόταν σε κατάσταση αναμονής, αποσυνδεόταν. Έτσι όταν μπαίναμε πάλι στα μενού, δεν γινόταν αυτόματη επανασύνδεση με τον router και χρειαζόταν χειροκίνητη απενεργοποίηση του WLAN και η ενεργοποίησή του αμέσως μετά, για να συνδεθεί. Όσο και αν «παίξαμε» με τις ρυθμίσεις μας πάντως, το μικρό αυτό πρόβλημα δεν διορθώθηκε'' θα ηθελα να το δειτε και να μας πειτε. Ευχαριστω και καλοριζικο σε οσους το εχουν!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 θα ηθελα να ρωτησω 2-3 πραγματακια τους ηδη κατοχους του super κινητου 1. στην εγγραφη του βιντεο ενεργοποιηται το led ? 2. το φλας ειναι δυνατο δηλαδη βγαζει καλες νυχτερινες ληψεις ? 3.προβλημα με το wifi υπαρχει? τι εννοω? διαβασα στην παρουσιαση που κανει το myphone.gr για το συγκεκριμενο κινητο το εξης προβλημα ''Στο Galaxy S2 η σύνδεση με τον router μας γινόταν κανονικά στην αρχή, αλλά μετά από ώρα και όταν η συσκευή βρισκόταν σε κατάσταση αναμονής, αποσυνδεόταν. Έτσι όταν μπαίναμε πάλι στα μενού, δεν γινόταν αυτόματη επανασύνδεση με τον router και χρειαζόταν χειροκίνητη απενεργοποίηση του WLAN και η ενεργοποίησή του αμέσως μετά, για να συνδεθεί. Όσο και αν «παίξαμε» με τις ρυθμίσεις μας πάντως, το μικρό αυτό πρόβλημα δεν διορθώθηκε'' θα ηθελα να το δειτε και να μας πειτε. Ευχαριστω και καλοριζικο σε οσους το εχουν!!!! 1.Ναι 2.Πολύ δυνατό,δεν έχω βγάλει ακόμα νυχτερινές φωτό. Πρέπει να είναι η εξαίρεση αυτό που συνέβη στην συσκευή που χρησιμοποιήθηκε στην παρουσίαση,σε μένα ποτέ δεν παρουσίασε το παραμικρό(και γενικότερα σε διάφορα forums σχετικά δεν υπάρχει αναφορά όπως πχ. υπάρχει στο arc γιατί εκεί υπάρχει θέμα σίγουρα). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billraven Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Οκ είδα ένα βίντεο και έπαθα πλάκα.Έχει κεραία για ράδιο;;;;;; :confused: Got to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, ACT NORMAL OBEY THE LAW and repeat after me I AM FREE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Μάλλον, όπως και σε όλα τα άλλα κινητά χρησιμοποιεί το καλώδιο των ακουστικών για λήψη του ραδιοφωνικού σήματος (γι'αυτό δεν ξεκινά το ραδιόφωνο αν δεν βάλεις ακοστικά). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billraven Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Μάλλον, όπως και σε όλα τα άλλα κινητά χρησιμοποιεί το καλώδιο των ακουστικών για λήψη του ραδιοφωνικού σήματος (γι'αυτό δεν ξεκινά το ραδιόφωνο αν δεν βάλεις ακοστικά). http://www.youtube.com/watch?v=LFrCVUaVKco Και αυτό γιατί το έχει στο 1:06;;;;;; :confused: Got to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, ACT NORMAL OBEY THE LAW and repeat after me I AM FREE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=LFrCVUaVKco Και αυτό γιατί το έχει στο 1:06;;;;;; :confused: Αυτό είναι η κορεάτικη έκδοση και το έχει για να βλέπουν τηλεόραση από το κινητό. Το T-DMB (http://en.wikipedia.org/wiki/Digital_Multimedia_Broadcasting) που υποστηρίζει δεν έχει καμία χρησιμότητα σ' εμάς, οπότε μη σας μπαίνουν ιδέες :) Αξιόλογο βιντεάκι που λύνει αρκετές απορίες σχετικά με το USB OTG. Edited May 11, 2011 by karlesg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Φέρτε το sensation γιατι με τους παρακατω καθαρισαμε....:p Galaxy S 2 vs. iPhone, Thunderbolt, Focus (Web Browsing) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Έχει δοκιμάσει κανείς το wifi-direct ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ASDF Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 (edited) Βεβαια αυτο ειναι -πρωτιστως- θεμα λειτουργικου και δευτερευοντως συσκευης. Παρε το Dell Venue Pro (wp7) και θα δεις μια εμπειρια καλυτερη κι απο iphone 4 (ναι, δεν υπερβαλλω καθολου σε αυτο που γραφω). Λίγο πιο συγκεκριμένα (γιατί το παραπάνω αναλογα με το πως το εννοείς μπορεί να μην είναι απαραιτητα σωστό). Κι εγώ ότι WP7 έχω πιάσει, το βρίσκω καλύτερο από iphone σε smoothness αλλά ο λόγος που έχουν τέτοιο smoothness είναι γιατί χρησιμοποιούν συγκεκριμένο hardware και είναι optimized για να τρέχουν τέλεια σε αυτό. Στο Android με τους χίλιους vendors και τα χίλια διαφορετικά specs, αυτό το optimization απλά δε μπορεί να υπάρξει και το βάρος του πέφτει στην εκάστοτε εταιρία παραγωγής του κινητού. Θέλω να καταλήξω ότι αν είχαμε σταθερό hardware το Android θα ήταν ισάξιο με iOS. Eφόσον δεν έχουμε, τότε δεν είναι θέμα Android, είναι θέμα vendor. Edited May 11, 2011 by ASDF Όχι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Λίγο πιο συγκεκριμένα (γιατί το παραπάνω αναλογα με το πως το εννοείς μπορεί να μην είναι απαραιτητα σωστό). Κι εγώ ότι WP7 έχω πιάσει, το βρίσκω καλύτερο από iphone σε smoothness αλλά ο λόγος που έχουν τέτοιο smoothness είναι γιατί χρησιμοποιούν συγκεκριμένο hardware και είναι optimized για να τρέχουν τέλεια σε αυτό. Στο Android με τους χίλιους vendors και τα χίλια διαφορετικά specs, αυτό το optimization απλά δε μπορεί να υπάρξει και το βάρος του πέφτει στην εκάστοτε εταιρία παραγωγής του κινητού. Θέλω να καταλήξω ότι αν είχαμε σταθερό hardware το Android θα ήταν ισάξιο με iOS. Eφόσον δεν έχουμε, τότε δεν είναι θέμα Android, είναι θέμα vendor. Αν και αρχίζουμε και βγαίνουμε λίγο offtopic... νομίζω είναι κάτι παραπάνω από optimisation του software σχετικά με το hardware και το θέμα είναι σκέτο optimization του software. Πολύ απλά δεν είναι τόσο σμουθ, αλλά έχει wifi tethering :P Δηλαδή, φαντάζομαι, έχουν ρίξει βάρος αλλού και σε αυτό το θέμα υστερεί το android. Αλλά αν και δεν είναι smooth, είναι ίσως πιό γρήγορο. Γιατί άλλο το ένα άλλο το άλλο. Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 (edited) Ειναι μεγαλη η κουβεντα παιδια, ειδικα τα wp7 ειναι γραμμενα ακριβως με αυτο το σκεπτικο. Οχι, δεν ειναι μονο θεμα hardware και software συνεργασιας. Παρτε για παραδειγμα το HTC Trophy και το Dell Venue Pro. Η εμπειρια στο δευτερο ειναι ο,τι καλυτερο εχετε δει ποτε αναφορικα με το περιφημο smoothness, κι ας εχει το ιδιο "hardware" στα χαρτια με το trophy, που υπολειπεται ξεκαθαρα. Αλλα για να μην απλωθουμε και ξεφυγουμε τελειως απο το θεμα, να πω πως: - Αφενος δεν "υποχρεωσε" κανεις τη Google να επιτρεψει το περιφημο fragmentation σε λογισμικο αλλα και υλισμικο και να αφησει "ξεφραγο" το αμπελι για να αποκτησει σεβαστο μεριδιο αγορας, οσο γρηγοροτερα γινεται,γιατι αυτο μπορει να της γυρισει μπουμερανγκ - Αφετερου, ειναι τοσο μεγαλη η αποκλιση στην εμπειρια χρησης που εισπραττει κανεις απο εταιρια σε εταιρια που εξοπλιζει τα κινητα της με android λειτουργικο, που πραγματικα αναρωτιεσαι τους λογους που συμβαινει αυτο. Η samsung με τις 3 καλυτερες συσκευες της (για εμενα και οι κορυφαιες στην πλατφορμα) nexus s, galaxy s, galaxy s 2 εχει χρησιμοποιησει το καταλληλο hardware για να προσφερει αυτη την εμπειρια... (Η samsung αλλου το χανει, κι αυτο εχει να κανει με σχεδιασμο του λογισμικου. Ενα παραδειγμα: Ανοιξε την εφαρμογη του ημερολογιου στο s 2 και μετα στο omnia 7 - για να μεινουμε και στα των κορεατων, δες και τις γραμματοσειρες που χρησιμοποιουνται και μετα φορτωσε την calibri που ανεβασα- μετα θα αντιληφθεις την ελλειψη αισθητικης των κορεατων σε καποια πραγματα (εννοειται πως δεν εχω καμια αντιπαθεια γενικοτερα προς αυτους - αλλωστε κορεατικο αυτοκινητο εχω). Edited May 11, 2011 by v@gelis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Θα παρακαλούσα να μείνουμε στο θέμα μας γιατί έχουμε ξεφύγει, το θέμα μας δεν είναι αν το Galaxy S είναι το χειρότερο η το καλύτερο android κινητό. Ούτε αν είναι ισάξιο σε θέματα αφής με τα windows phone η τα iphone. Παρακαλώ μείνετε στο θέμα μας. Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tesla_coil Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Αρα εχουμε καταληξει στο οτι ... ? Το SG2 υπολειπετε ακομα στην αισθηση-αφη οθονης εναντι αλλων κινητων (iphone 3gs-4) Καλυτερα να απαντησουν αυτοι που τα χρησιμοποιησαν και τα 2... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billraven Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Για να επιστρέψουμε ομαλά θα πω ότι η εμπειρία android στο sgs2 είναι ότι καλύτερο έχω δει απο κινητά με android.Απο κάθε άποψη το κινητό πετάει.Και με το root πάμε σε άλλο επίπεδο συσκευής.Όσο φαντάζομαι το τι μπορεί να γίνει σε λίγους μήνες με τα apps, μου τρέχουν τα σάλια!!!! :p Παιχνίδια με γραφικάρες και εφαρμογές που θα δουλεύουν αποκλειστικά σε διπλοπύρινα κινητά θα είναι μόνο η αρχή!!!!Και αυτο είναι το καλύτερο όπλο που κυκλοφορεί εκεί έξω για να γουστάρουμε.Πιστεύω πως είναι συσκευή που θα πιάσει τα λεφτά της μέχρι τελευταίο λεπτό!!!Όσοι το έχετε το ξέρετε!!!! ;) Το μόνο που θέλω είναι να δουλεύει σε κάποια φάση το voice command και στα Ελληνικά!!! :cool: Got to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, ACT NORMAL OBEY THE LAW and repeat after me I AM FREE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 (edited) Αρα εχουμε καταληξει στο οτι ... ? Το SG2 υπολειπετε ακομα στην αισθηση-αφη οθονης εναντι αλλων κινητων (iphone 3gs-4) Καλυτερα να απαντησουν αυτοι που τα χρησιμοποιησαν και τα 2... Βρε εσυ, αυτο το συμπερασμα εβγαλες μετα απο ολα αυτα που γραφουμε? Οχι, πρακτικα, πλεον, δεν υπολειπεται και το γραφω εχοντας τα και τα δυο μπροστα μου αυτη τη στιγμη. Απο αυριο πρεπει να ψαξω να παρω κι ενα για μενα... :lol: Πληρως, on topic, τωρα. Εχει χρησιμοποιησει κανεις θηκη στο s2 (σιλικονης, flip type η οτιδηποτε αλλο) που να ειναι μονιμα πανω στο κινητο? Πρωτη φορα βλεπω να δημιουργειται distortion στη φωνη και παραπονα για echo απο το συνομιλητη με μια θηκη και δη σιλικονης. Τι σοι μαγνητικη θωρακιση εβαλαν εκει στη samsung? Μηπως ανακαλυψαμε το πρωτο προβλημα του S2 (γιατι με αυτα τα πλαστικα, δεν παιζει να το χρησιμοποιω naked)... Αυτες τις μερες θα παραλαβω και μια δερματινη flip type να δω πως θα συμπεριφερθει. Κι η -απολυτη θηκη- για το S2 (για τα δικα μου γουστα - εχω την ιδια για το 4αρι μου), η οποια δεν ειναι ακομα ετοιμοπαραδοτη: http://www.carrymobile.com/scripts/main/viewitem-SS9100LCJM1BKOELC-9100.html Edited May 11, 2011 by v@gelis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Μόλις δοκίμασα και το USB OTG με χειροποίητο καλώδιο. Δουλεύει άψογα με το USB stick (FAT32) που σύνδεσα. NTFS δεν βλέπει η συσκευή αλλά υποθέτω ότι είναι θέμα χρόνου να μπει αφού έχουν γίνει release τα sources του πυρήνα. Στο Acer Iconia (το tablet) εχουν ηδη βρει στο xda τροπο και βλεπει κανονικα και ntfs, οποτε θα γινει και εδω. ολα καλα λοιπον και γι'αυτο το θεμα :). Φέρτε το sensation γιατι με τους παρακατω καθαρισαμε....:p Galaxy S 2 vs. iPhone, Thunderbolt, Focus (Web Browsing) Προσωπικη αποψη (την οποια εχω εκφρασει και στο τοπικ του sensation) οτι δεν τιθεται θεμα συγκρισης sgs2 με sensation. και αυτο γιατι το sensation μειονεκτει στο θεμα hardware σε σχεση με το sgs2 λογω : 1) μικρότερης μπαταρίας 2) οθόνης (θεωρώ ότι η s. Amoled plus είναι καλύτερη) 3) λιγότερη εσωτερική μνήμη 4) λιγότερη μνήμη ram 5) πιο βαρύ 6) χαμηλότερη ταχύτητα hsdpa (σημαντικό για μένα) 7) μικρότερης ανάλυσης μπροστά κάμερα (vga vs 2mp) καλη η ποιοτητα υλικων και το sense των htc αλλα....για εμενα προσωπικα δεν ειναι (πρωτευων) κριτηριο αγορας. Και εκτος αυτου, το sgs2 με καλυπτει πληρως στο βασικοτερο (κατ' εμε) κριτηριο, και αυτο ειναι το sar, το οποιο δυστυχως λιγοι το κοιτανε. και εδω η samsung τα παει περιφημα !!!! LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Και εκτος αυτου, το sgs2 με καλυπτει πληρως στο βασικοτερο (κατ' εμε) κριτηριο, και αυτο ειναι το sar, το οποιο δυστυχως λιγοι το κοιτανε. και εδω η samsung τα παει περιφημα !!!! Kαταλαβα Αντωνη. Σε λιγο καιρο μας βλεπω να μαζευομαστε ολοι εδω παλι :lol: Στο θεμα θηκης, εγω σκοπευω να χτυπησω την αναλογη αυτης οταν βγει (και οταν παρω την συσκευη φυσικα). Την εχω στο S και βρισκω πολυ πρακτικο το kickstand σε πολλες περιπτωσεις. Ακομα και για night clock :) Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 (edited) Εχει χρησιμοποιησει κανεις θηκη στο s2 (σιλικονης, flip type η οτιδηποτε αλλο) που να ειναι μονιμα πανω στο κινητο? Πρωτη φορα βλεπω να δημιουργειται distortion στη φωνη και παραπονα για echo απο το συνομιλητη με μια θηκη και δη σιλικονης. Τι σοι μαγνητικη θωρακιση βαλαν εκει στη samsung? Μηπως ανακαλυψαμε το πρωτο προβλημα του S2 (γιατι με αυτα τα πλαστικα, δεν παιζει να το χρησιμοποιω naked)... Εγω εχω μονιμα αυτην http://www.amazon.co.uk/SAMSUNG-i9100-GALAXY-RIMMED-BUILT-/dp/B004WO6FHC/ref=sr_1_19?ie=UTF8&qid=1305140668&sr=8-19 και δεν εχει καθολου distortion η echo. Το stand ειναι ολα τα λεφτα παιδια...πολυ χρησιμο... Edited May 11, 2011 by stispan1 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts