jastonas Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Στη συσκευασία έχει μέσα και κάρτα μνήμης? ... όχι ... Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Στη συσκευασία έχει μέσα και κάρτα μνήμης? οχι.......... [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 οχι.......... ...όχι... Α εντάξει.Ρώτησα διότι το παρήγγειλα και εφ΄οσον δεν έχει παρήγγειλα και μια κάρτα.Οπότε περιμένω να δω από κοντά αυτό που άλλοι "μίσησαν" πολύ και άλλοι "αγάπησαν" με πάθος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 παιδια το κινητο μου που χαλασε το πηγα σε καταστημα wind και μου λεει ο φιλος που το εχει οτι θα κανει 10 εγσιμες για να εκτιμησουν την βλαβη το galaxy s i που το ειχα παει στον ΟΤΕ το ειχα επισκευασμενο στα χερα μου σε μια βδομαδα υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismal Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 (edited) καλησπερα, ενω εχθες συνδεομουν κανονικα με το samsung kies σημερα δεν λεει να συνδεθει λεει συνδεση αλλα τιποτα.... εχς ξετικαρει την επιλογη εντοπισμος σφαλματων... καμια ιδεα? και αλλη μια ερωτηση εκτος απο το samsung kies με ποιον αλλο τροπο μπορουμε να κανουμε αναβαθμισει στο κινητο? ευχαριστω Edited June 30, 2011 by saliez Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 καλησπερα, ενω εχθες συνδεομουν κανονικα με το samsung kies σημερα δεν λεει να συνδεθει λεει συνδεση αλλα τιποτα.... εχς ξετικαρει την επιλογη εντοπισμος σφαλματων... καμια ιδεα? και αλλη μια ερωτηση εκτος απο το samsung kies με ποιον αλλο τροπο μπορουμε να κανουμε αναβαθμισει στο κινητο? ευχαριστω Το ανοίγεις σαν admin και πάλι τίποτα; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismal Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Το ανοίγεις σαν admin και πάλι τίποτα; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk πως γινετε αυτο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misfits73 Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 πως γινετε αυτο? Δεξι κλικ, run as administrator Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 παιδια για μπειτε λιγο εδω αν θελετε μια και εδω "απαγορεύεται" η συζήτηση.....για εφαρμογες κτλ.... αφορα τον οπερα και τον γαλαξια μας και πειτε μου αν ισχυουν και σε σας αυτα....:) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3698076#post3698076 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Σήμερα μόλις το απέκτησα κι εγώ αφήνοντας πίσω το X10mini, πραγματικά αισθάνομαι ότι πιάνω πρώτη φορά Android στα χέρια μου!:lol: Θα το βρω όμως που θα μου πάει, ήδη έχω αρχίσει να σας διαβάζω και να βγάζω κάποια άκρη, θα παρακολουθείστε στενά κύριοι και κυρίες..!:cool: Να μην ξεχάσω να ευχαριστήσω όλους όσους μπαίνουν στον κόπο να μας βγάζουν απ'τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε εμείς οι γκάβακες με την τεχνολογία..:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxximilian Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 Σχετικά με την κάρτα μνήμης, μία microsd class 4 είναι αρκετή ως ταχύτητα (κυρίως με ενδιαφέρει η αναπαραγωγή mkv 720p και η εγγραφή βίντεο 720p) ή να κοιτάξω για class 6 (ή ακόμα και class 10, αν και νομίζω ότι είναι υπερβολή)? Ευχαριστώ... Συγνωμη για το διπλο ποστ, αλλα επειδη "βιαζομαι" να παρω καρτα μνημης, αν υπαρχει καποια απαντηση στο ερωτημα μου θα το εκτιμουσα πολυ Ευχαριστω και παλι ολους για την πολυτιμη βοηθεια σε εναν newbie του android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 1, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 Συγνωμη για το διπλο ποστ, αλλα επειδη "βιαζομαι" να παρω καρτα μνημης, αν υπαρχει καποια απαντηση στο ερωτημα μου θα το εκτιμουσα πολυ Ευχαριστω και παλι ολους για την πολυτιμη βοηθεια σε εναν newbie του android Μήπως δεν έχεις πάρει απάντηση επειδή ρωτάς σε λάθος thread; Για τέτοια θέματα συζητάμε εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=286180 (Από class4 και πάνω είσαι καλά.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_ice Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 Καλημερα θελω μια βοηθια 1. Πως γινεται να μου ερχεται sms και να μην φαινεται στην μπαρα επανω τι γραφει μεσα το sms και 2. Ψαχνω ενα καλο msn για το κινητο και δεν υπαρχεθ εχω το im+ pro και δεν μπορω να αλλαξω φωτο στο προφιλ μου και κατι αλλα χαζα ξερει κανενας τιποτα ? Ευχαριστω . :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 1, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 Καλημερα θελω μια βοηθια 1. Πως γινεται να μου ερχεται sms και να μην φαινεται στην μπαρα επανω τι γραφει μεσα το sms και 2. Ψαχνω ενα καλο msn για το κινητο και δεν υπαρχεθ εχω το im+ pro και δεν μπορω να αλλαξω φωτο στο προφιλ μου και κατι αλλα χαζα ξερει κανενας τιποτα ? Ευχαριστω . 1. Μέσα από τις ρυθμίσεις των μηνυμάτων υπάρχει η δυνατότητα να απενεργοποιήσεις την ειδοποίηση στην status bar. 2. Για εφαρμογές τέτοιου είδους συζητάμε εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271525 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 Παιδιά να κάνω μια ερώτηση, υπάρχει ρύθμιση για να αναβοσβήνει κάποιο ledάκι ειδοποίησης σε περίπτωση που υπάρχουν αναπάντητες κλήσεις ή εισερχόμενα μηνύματα όταν η οθόνη είναι ανενεργή; Ευχαριστώ προκαταβολικά.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 Παιδιά να κάνω μια ερώτηση, υπάρχει ρύθμιση για να αναβοσβήνει κάποιο ledάκι ειδοποίησης σε περίπτωση που υπάρχουν αναπάντητες κλήσεις ή εισερχόμενα μηνύματα όταν η οθόνη είναι ανενεργή; Ευχαριστώ προκαταβολικά.:) Όχι από μόνο του. Δοκίμασε το πρόγραμμα NoLED από το market, απ'ότι βλέπω δουλεύει και στο sgs 2. Τρώει πολύ μπαταρία όμως. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 Όχι από μόνο του. Δοκίμασε το πρόγραμμα NoLED από το market, απ'ότι βλέπω δουλεύει και στο sgs 2. Τρώει πολύ μπαταρία όμως. Δυστυχώς μόλις το διαπίστωσα κι από αναζήτηση που έκανα στο google... χαζομάρα λίγο το βλέπω αλλά οκ, θα ζήσουμε και χωρίς αυτό..:happy: Τι να σημαίνουν άραγε οι "Ειδοποιήσεις κλήσεων" στις ρυθμίσεις με τις επιλογές: -Ανενεργό -Ήχος -Φωνή -Δόνηση; :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismal Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 Δεξι κλικ, run as administrator μου ζητα password Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 μου ζητα password Δεν έχεις admin password στο ίδιο σου το pc? - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 Στον ήλιο η οθόνη δεν διαβάζεται καθόλου! Υπάρχει τρόπος να αντιμετωπιστεί; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 (edited) Πριν 2 ώρες το παρέλαβα.Πρώτη εντύπωση άριστη.Τρομερή οθόνη.Βέβαια αντιμετωπίζω κάτι που δεν ξέρω πώς να το λύσω.Προσπαθώ ν΄ακούσω live radio στο sport-fm.gr.Mε το προηγούμενο τηλ.που είχα(LG x2) σε 5 δευτερόλεπτα άκουγα το live.Προσπαθώ εδώ και μισή ώρα και δεν γίνεται τίποτα. edit Ακυρο.Τελικά η βλακεία δεν έχει όρια. Είχα τον ήχο τέρμα κλειστό και δεν άκουγα.Οκ μη βαράτε... Edited July 1, 2011 by nemos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 Στον ήλιο η οθόνη δεν διαβάζεται καθόλου! Υπάρχει τρόπος να αντιμετωπιστεί; Αυξησε τη φωτεινοτητα.. ειναι το πιο ευαναγνωστο κινητο κατω απο ηλιο! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 (edited) Προσπαθώ με τον browser να μπω σε διάφορα forums που είμαι μέλος (μεταξύ τους και το myphone) και τις σελίδες τους δεν τις φορτώνει με τίποτα μέσα απ'το Google, στις υπόλοιπες σελίδες μπαίνει κανονικά! Τι μπορεί να συμβαίνει;:blink: Edit: Μόλις κατέβασα τον Opera από το market κι εκεί μπαίνει κανονικά.. Edited July 1, 2011 by makis206 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 Μετά από 4 ώρες που ασχολήθηκα μαζί του,εχω να πω ότι είναι απίθανο εργαλείο.Το μόνο σοβαρό μειονέκτημα που φαίνεται και στην πράξη είναι το απαράδεκτο WiFi του(συγκρινόμενο με LG x2).Αν δεν είναι θέμα software -που σημαίνει ότι δεν διορθώνεται-είναι μεγάλη αβλεψία της Samsung. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 (edited) Το θεμα του wifi πρεπει να πω οτι με προβληματισε παρα πολυ μεχρι και το τονιζω μεχρι να το αγορασω.ειχα διαβασει σχολια εδω κυριως για την μικρη εμβελεια και ετσι πηγα σε μαγαζι με το hd2 στο χερι μου και διαπιστωσα οτι ο γαλαξιας ειχε πραγματι τα μισα δικτυα σε σχεση με το hd2. Αυτο με εκανε να αναβαλω την αγορα του. Κσποια στιγμη φυσικα μου την βαρεσε πηγα το πηρα παροτι για μενα το wifi range ειναι σπο τα βασικα που ζηταω απο μια τετοια συσκευη. Και ω του θαυματος στο galaxy που μου ετυχε το wifi range ειναι απλα καταπληκτικο. Οτι καλυτερο ειχα σε smartphone και δεν εχουν περασει και λιγα απο τα χερια μου. Η μετρηση εχει γινει σε σημειο αναφορας σταθερο Δεν ξερω αν ειναι θεμα software η hardware ξερω ομως οτι παιρνω τα ιδια αποτελεσματα ανεξαρτητως ρομ Αντιθετα εκει που ειδα τρομερη διαφορα με αλλαγη ρομ ηταν στο κλειδωμα του gps οπου με μαμα ρομ κλειδωνε το igo αρκετα αργα,σχεδον εκνευριστικα αργα ενω με την cognition rom κλειδωνει το ιδιο προγραμμα σε 5 το πολυ δευτερολεπτα. τρομερη διαφορα κυριολεκτικα Edited July 1, 2011 by christou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts