Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για όποιον ενδιαφέρεται στο samsung apps έχει δωρεάν το Asphalt 6 νομίζω για 300.000 downloads...

φίλε σε ευχαριστώ. το κατέβασα και μάλλον ειναι το full παιχνίδι. +563 mb

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

1gb πιάνει στο τέλος απ'ότι φαίνεται, καλύτερα να το αφήσετε για χειμώνα όμως, το κινητό ζεματάει όταν παίζω, άσε που χάνει 1% το λεπτό...

Τo Camera Firmware Update απο το Samsung Apps γιατι μου λεει εδω και καιρο οτι δεν χρειαζεται να το αντικαταστησω γιατι εχω την τελευταια εκδοση, ενω βγαινουν συνεχεια καινουρια updates;

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

φίλε σε ευχαριστώ. το κατέβασα και μάλλον ειναι το full παιχνίδι. +563 mb

Καλημερα,ναι ειναι φουλ το παινχνιδι + ενα αποκλειστικο αυτοκινητο στα χρωματα της samsung που ειναι και το γρηγοροτερο του παιχνιδιου :cool: η πλακα ειναι οτι οταν πας να επιλεξεις online αγωνα ενα προς ενα με αυτο το παιχνιδι κρασαρει :lol:

Καλησπέρα παιδιά. Είστε ευχαριστημένοι από την ποιότητα του βίντεο?δείχνει να τραβάει καλά

αλλά στην αναπαραγωγή είναι ελλεηνο.τα χρώματα είναι χάλια.το έχετε δοκιμάσει η σε εμένα. Συμβαίνει μόνο αυτό?

Καλησπέρα παιδιά. Είστε ευχαριστημένοι από την ποιότητα του βίντεο?δείχνει να τραβάει καλά

αλλά στην αναπαραγωγή είναι ελλεηνο.τα χρώματα είναι χάλια.το έχετε δοκιμάσει η σε εμένα. Συμβαίνει μόνο αυτό?

Σε μένα κάτι τέτοιο δε συμβαίνει..

Μηπως να πήγαινες Ρυθμίσεις- Οθόνη- Λειτουργία οθόνης και άλλαζες καμιά ρύθμιση γινόταν τίποτα?

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδια τι γινεται σημερα με το market? Εχω δοκιμασει ολες τις εκδοσεις και εχω fc συνειχεια. Ουτε να κατεβασω μπορω ουτε να ενημερωσω. Τι φταιει? Μεχρι χτες ολα κανονικα!

• Administrators
Ρε παιδια τι γινεται σημερα με το market? Εχω δοκιμασει ολες τις εκδοσεις και εχω fc συνειχεια. Ουτε να κατεβασω μπορω ουτε να ενημερωσω. Τι φταιει? Μεχρι χτες ολα κανονικα!

Το market δεν έχει πρόβλημα... δουλεύει κανονικά.

Modpic.gif

Επιβεβαιώνω και εγώ. Δουλεύει κανονικά. Έκανε αναβάθμιση σε 2 προγράμματα. Team Viewer & IMB Movies.

Φιλικά Γιώργος

Κατέβασα την εφαρμογή cyberon voice commander από το android με πληρωμή όλα καλά. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι όταν χρησιμοποιώ το Bluetooth που εχω στο κράνος και πατάς το κουμπί μου βγαίνει η εφαρμογή που έχει το κινητό από την μάνα του το voice talk πως μπορώ να κάνω προεπιλογή αυτό που εχω κατεβάσει μιας και δουλεύει τελεία και χωρίς να είσαι στο ίντερνετ.

πήγαινε στη διαχείριση εφαρμογών,βρες την εφαρμογή της google και κάνε εκκαθάριση προεπιλογών.Λογικά όταν θα πατήσεις πάλι το κουμπί για την φωνητική κλήση,θα σου βγάλει να επιλέξεις ποιο θέλεις και από κάτω το κουτάκι για να κάνεις προεπιλεγμένο όποιο θέλεις

Χρησιμοποιω πάντα Bluetooth και τις τελευταίες μέρες εχω το εξής πρόβλημα: Μετά απο 5 λεπτά ομιλίας ο ήχος μεταφέρεται στο τηλέφωνο .Έχω δοκιμάσει 2διαφορετικά BT αλλά το πρόβλημα παραμένει. Έχω XKH3 και τον kernel XKH3 επίσης. Έχει κανείς αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο??

Χρησιμοποιω πάντα Bluetooth και τις τελευταίες μέρες εχω το εξής πρόβλημα: Μετά απο 5 λεπτά ομιλίας ο ήχος μεταφέρεται στο τηλέφωνο .Έχω δοκιμάσει 2διαφορετικά BT αλλά το πρόβλημα παραμένει. Έχω XKH3 και τον kernel XKH3 επίσης. Έχει κανείς αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο??

Μου το παρουσίασε και εμένα την τελευταία εβδομάδα ξαφνικά με επίσημη KF3 αλλά και με Samsung BT.Πιο πριν δούλευε απροβλημάτιστα.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. (Albert Einstein)

Μου το παρουσίασε και εμένα την τελευταία εβδομάδα ξαφνικά με επίσημη KF3 αλλά και με Samsung BT.Πιο πριν δούλευε απροβλημάτιστα.

Και εγώ το HM1500 έχω...αλλά δεν φταίει το BT Στο κινητό κάτι παίζει κι με τις rom μάλλον...

παιδιά sos.... ήθελα να τσεκάρω (δυστυχώς κατόπιν εορτής) το μαγαζί από το οποία πήρα το κινητό την Δευτέρα (birdphone) και κάνοντας μια αναζήτηση στο φόρουμ μπερδέυτηκα περισσότερο... με προβλημάτισε εξ αρχής το γεγονός πως ήταν 100 ευρώ φτηνότερο από τα μεγάλα μαγαζιά, και σαν διαίσθηση έχω από τότε πως κάτι ίσως δεν πάει καλά με το κινητό... Βέβαια μπορεί να είναι και ιδέα μου... Υπάρχει τρόπος να γνωρίζω ότι το κινητό είναι οκ? original και τα σχετικά? Αν έχει ανοιχτεί, απλά για τσεκάρισμα οκ αλλά αν είναι πειραγμένο???????? 500 ευρωπουλάκια είναι ρε ****το...

Ένα πράγμα που μπορείς να κοιτάξεις είναι, εφόσον έχεις κλείσει τη συσκευή σου να πατήσεις ταυτόχρονα { power button + Home button + sound button ( προς τα κάτω ) } .

Πριν μπεις σε download mode, θα πρέπει να πατήσεις το sound button ( αυτή τη φορά προς τα πάνω ).

Μόλις μπει σε download mode, θα δεις κάπου να γράφει Counter. Αν ο αριθμός δίπλα στο Counter είναι 0, είναι μια καλή αρχή ότι μπορεί να μην έχει πειραχτεί.

Για να βγεις απ το download mode, απλά πάτησε το power button.

Life' s Good 2

δεν ξέρω αν το έκανα σωστά... βγήκε το πράσινο το ανθρωπάκι που έλεγε downloading, do not turn off... κάτι τέτοιο... που θενά για counter... πάνω αριστερά για binary έγραφε... δεν πολυγνωρίζω από αυτά.... σορυ...

Γίνε πιο συγκεκριμένος, τι πρόβλημα παρουσιάζει δηλαδή;

δεν παρουσιασε κάτι ιδιαίτερο νομίζω.... μια φορά έχασε το σήμα της vodafone και τερματίστηκε η κλήση...., μια φορά μαύρισε η οθόνη χωρίς ανταπόκριση... έπαιζα με κάποιο live wallpaper... (μετά από restart ήταν οκ), και έχω παρατηρήσει στο ασχετο 2-3 φορές το 'welcome to vodafone' που βγάζει στην αρχή... δεν ξέρω αν είναι σημασίας

δεν παρουσιασε κάτι ιδιαίτερο νομίζω.... μια φορά έχασε το σήμα της vodafone και τερματίστηκε η κλήση...., μια φορά μαύρισε η οθόνη χωρίς ανταπόκριση... έπαιζα με κάποιο live wallpaper... (μετά από restart ήταν οκ), και έχω παρατηρήσει στο ασχετο 2-3 φορές το 'welcome to vodafone' που βγάζει στην αρχή... δεν ξέρω αν είναι σημασίας

Πάντως για το εάν είναι παραεισαγωγη η όχι μπορείς να το δείτε είτε από το ιμει (*#06# στο dialer και εάν ξεκινάει από 35 είσαι οκ..) είτε από το εάν είχε στη συσκευασία βιβλιαράκι ελληνικών οδηγιών..

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω μετανιωσα την ωρα και τη στιγμη που εβαλα το εν λογω update διοτι μετα το κινητο δε μπορουσε να τραβηξει βιντεο 720p η 1080p χωρις να κολαει( χανει frames). Το λεω γιατι αυτα τα updates δε σβηνοντε μετα απο factory reset. O γαλαξιας μου αυτη τη στιγμη ειναι στο service για αντικατασταση :'(

οντως 35 ειναι... και το βιβλιαρακι στα ελληνικα αλλα με μια ιδιομορφια... ηταν αναποδα...ξεκινουσε απο το τελος... και η εκτυπωση του λιγο καπως ... δεν ξερω... μακαρι να ναι απλα η ιδεα μου... το γουσταρω πολυ το κινητακι

Καλησπερα παιδια αντιμετοπιζω ενα προβλημα με το galaxy το εχω μολις μερικες μερες και εχω προσεξει οτι ενω κλεινω καποιες εφαρμογες που τρεχουν με το advanced task killer αν ξαναμπω μετα απο μερικα δευτερολεπτα αυτες εχουν επαανελθει ειναι νορμαλ αυτο? μπορω να κανω κατι για να παραμενουν κλειστες?
SAMSUNG GALAXY S II

και σε μένα το ίδιο συναίβει, με htc desire z.

μου πρότειναν να μη κάνω τίποτα με task killers, κλπ. έτσι τον διέγραψα κιόλας, καθώς δεν είδα να κάνει δουλειά

• Administrators
Καλησπερα παιδια αντιμετοπιζω ενα προβλημα με το galaxy το εχω μολις μερικες μερες και εχω προσεξει οτι ενω κλεινω καποιες εφαρμογες που τρεχουν με το advanced task killer αν ξαναμπω μετα απο μερικα δευτερολεπτα αυτες εχουν επαανελθει ειναι νορμαλ αυτο? μπορω να κανω κατι για να παραμενουν κλειστες?

Έτσι δουλεύει το λειτουργικό, δεν μπορείς και δεν υπάρχει λόγος να κάνεις και κάτι για αυτό.

Modpic.gif

παιδιά sos.... ήθελα να τσεκάρω (δυστυχώς κατόπιν εορτής) το μαγαζί από το οποία πήρα το κινητό την Δευτέρα (birdphone) και κάνοντας μια αναζήτηση στο φόρουμ μπερδέυτηκα περισσότερο... με προβλημάτισε εξ αρχής το γεγονός πως ήταν 100 ευρώ φτηνότερο από τα μεγάλα μαγαζιά, και σαν διαίσθηση έχω από τότε πως κάτι ίσως δεν πάει καλά με το κινητό... Βέβαια μπορεί να είναι και ιδέα μου... Υπάρχει τρόπος να γνωρίζω ότι το κινητό είναι οκ? original και τα σχετικά? Αν έχει ανοιχτεί, απλά για τσεκάρισμα οκ αλλά αν είναι πειραγμένο???????? 500 ευρωπουλάκια είναι ρε ****το...

πήγα ο ιδιος προχτες στο συγκεκριμενο καταστημα για να ρωτησω για αγορα κινητου και η κοπελα στην υποδοχη μου ειπε πως οι συσκευες που φερνουν ειναι απο ευρωπη και πως σε περιπτωση βλαβης το πάς σε αυτους, γιατι στην επισημη αντιπροσωπεια παιζει να μην το δεχτουν για επισκευη σε περιπτωση βλαβης.....

• The title was changed to [Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...