Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

HELP!!!!

Κολλησα σε boot loop αφου περασα ενα θεμα,και δεν μπορω να επαναφερω το κινητο...

Παρολο που εκανα factory reset και περασα original ROM,και το τριγωνο παρεμεινε,και δεν επανηλθε η αρχικη εικονα του boot αλλα παραμενει αυτη του θεματος...

Ποιο θεμα δοκιμασες να περασεις και σε ποια rom? Αν το εκανες σε επισημη ρομ πιθανολογω πως το θεμα ηταν για deodexed και σου δημιουργησε προβλημα.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
παιδια μια βοηθεια..οσων αφορα για αθτο εδω και θελω να το κανω στο μανισιο ρομ που εχω..συμφερει?τι ακριβως κανει αυτο το disable fast dormancy??

Battery Saving Tips:

Disable Fast Dormancy:

1: Dial *#9900#

2: Press Disable Fast Dormancy

3: Press Exit

Disable Samsung App Notifications:

Settings > Applications > Samsung Apps

Tick Off

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1111581

@rouky007:

Τα greeklish απαγορεύονται και post γραμμένα κατά αυτό τον τρόπο διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Edited by athanaso77

Modpic.gif

σωστο sorry ξεχαστικα!!!!!!

Λοιπον αυτο που θελω να ρωτισω ειναι :

αν κσερει κανεις ποσο χρεωνει το GPS???????

και αν ξερει κανεισ γιατι καθε φορα που κλεινω το τηλ. μου και το ξανα ανοιγω εχει αλλο φοντο?????

εχει καποιο προβλημα το κιν????

• Administrators
Λοιπον αυτο που θελω να ρωτισω ειναι :

αν κσερει κανεις ποσο χρεωνει το GPS???????

Το GPS αυτό καθεαυτό δεν χρεώνει. Αν για παράδειγμα βάλεις ένα αυτόνομο πρόγραμμα πλοήγησης δεν θα έχεις καθόλου χρέωση. Αυτό που χρεώνει είναι τα προγράμματα που για να δουλέψουν χρειάζονται internet για να κατεβάσουν τους χάρτες (όπως το maps της συσκευής σου).

και αν ξερει κανεισ γιατι καθε φορα που κλεινω το τηλ. μου και το ξανα ανοιγω εχει αλλο φοντο?????

εχει καποιο προβλημα το κιν????

Πρόβλημα δεν έχει. Όταν λες έχει άλλο... αλλάζει συνέχεια ή επανέρχεται ένα συγκεκριμένο ακόμα και αν το έχεις αλλάξει;

Modpic.gif

Το GPS αυτό καθεαυτό δεν χρεώνει. Αν για παράδειγμα βάλεις ένα αυτόνομο πρόγραμμα πλοήγησης δεν θα έχεις καθόλου χρέωση. Αυτό που χρεώνει είναι τα προγράμματα που για να δουλέψουν χρειάζονται internet για να κατεβάσουν τους χάρτες (όπως το maps της συσκευής σου).

Δηλ.το προγαμμα πλοηγηση δεν χρεωνει????

Πρόβλημα δεν έχει. Όταν λες έχει άλλο... αλλάζει συνέχεια ή επανέρχεται ένα συγκεκριμένο ακόμα και αν το έχεις αλλάξει;

Εχω κατεβασει ενα με κατι φουσκεσ σε σχημα android (live wallpaper) και οταν το κλεινω το κιν. και το ξανα ανοιγω εχει

το αρχικο wallpaper!!!!

Κύριοι όσο αναφορά το about:useragent πρέπει κάθε φορά που θέλω να δω σε μορφή "κλασσική" να το ενεργοποιώ έτσι;

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

χαζη ερωτηση αλλα θα την κανω ,

πως μπορει να γινει συγχρονισμος των επαφων google που εχουμε στο τηλεφωνο και να τα περασει στο web google account?γιατι οταν κανεις συγχρονισμο σου περναει αυτες που εχεις στο web προς το τηλεφωνο και αν εχεις περασει νεες επαφες τις χανεις

(εκτος απο τον τροπο να τα εξαγεις σε sdcard και να τα κανεις εισαγωγη στο gmail σου)

ξερει κανεις πως μπωρω να ανοιγοκλεινω το ιντερνετ για να μην με χρεωνει παντα παρα μονο οταν θελω εγω????

επισεις πως μπωρω να βγαζω το 3G οταν δεν μου χρειαζεται????? :confused:

thanks

• Administrators
ξερει κανεις πως μπωρω να ανοιγοκλεινω το ιντερνετ για να μην με χρεωνει παντα παρα μονο οταν θελω εγω????

Ρυθμίσεις / Ασύρματη επικοινωνία και δίκτυα / Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας / Χρήση δεδομένων πακέτων (το απενεργοποιείς). Ομοίως και το από κάτω του (προαιρετικά).

Στο ίδιο σημείο το "Λειτουργία δικτύου" το αλλάζεις σε "Μόνο GSM".

Modpic.gif

Πηγαινε σε recovery mode και κανε wipe all και ξαναστειλε μια rom αποψη μου....ποιο ηταν το περιβοητο θεμα που σου εκανε την ζημια να εχουμε το νου μας οι υπολοιποι?

Αυτο δουλεψε,ευχαριστω....

"Clear Glass S2" ειναι το θεμα με το οποιο φρακαρε το κινητο....

thanks

απλως κρατας πατημενο το power button και επιλεγεις Λειτουργια δικτυου δεδομενων.. Με τον ιδιο τροπο το ενεργοποιεις κιολας..

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρυθμίσεις / Ασύρματη επικοινωνία και δίκτυα / Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας / Χρήση δεδομένων πακέτων (το απενεργοποιείς). Ομοίως και το από κάτω του (προαιρετικά).

Στο ίδιο σημείο το "Λειτουργία δικτύου" το αλλάζεις σε "Μόνο GSM".

Eυχαριστω πολυ!!!!!

Υπάρχει τρόπος με στοκ ρομ, να διώξω το εικονίδιο από την default εφαρμογή μηνυμάτων που βρίσκεται στην τελευταία στηλη της lockscreen και στη θέση του να βάλω το handsetsms?

προφανώς ή κ7 φίλε μου απ οτι λενε ολα τα παιδιά

απ την άλλη ειχα λιγο κουραστει προσωπικα με το πρωτο το γαλαξια με τις καστομιες και επέλεξα να μην κάνω εδω τιποτα. Αλλα η μπαταρία δεν φτουράει και πάρα πολυ για χοντρη δουλεια. Και γω αυτο το χρησιμοποιώ σαν pad πολλες φορες

Vita Brevis

Όποιος έχει SGSII, πλζ ας μπει εδώ σε αυτό το παιχνιδάκι και ας μου πει αν του επιτρέπει το market να το κάνει install. Εμένα μου λέει δεν είναι συμβατό με την συσκευή μου. Μήπως φταίει η Leomar και το build.prop;

εγώ σαν βλάκα χρήστης θα ρωτήσω ποίο είναι το καλύτερο ROM για καλύτερη μπατταρία...

Υπάρχουν πολλές ρομ και πολλοί κερνελ. Αν δεν δοκιμάσεις, δεν θα βγάλεις άκρη.

Αν έχεις ένα κινητό με ενεργοποιημένα facebook/twitter/whatsapp/pingchat/foursquare και γενικά υπηρεσίες που ανανεώνονται συνεχώς, μην περιμένεις να δεις πολλές διαφορές πάντως.

Είναι κλασσική ερώτηση αυτή που κάνεις, αλλά σκέψου, πως αν υπήρχε απάντηση, θα κυκλοφορούσε ήδη.

Μην ρωτάς ποιά είναι η πιό γρήγορη, ποιά έχει καλύτερη διαχειρισή μπαταρίας, ποιά ψήνει καφέ. Θέλει προσωπικές δοκιμές το θέμα.

Αφού σε ενδιαφέρει να περάσεις ρομ, δεν είναι τόσος κόπος να πειραματιστείς λίγο και να μάθεις.

Όποιος έχει SGSII, πλζ ας μπει εδώ σε αυτό το παιχνιδάκι και ας μου πει αν του επιτρέπει το market να το κάνει install. Εμένα μου λέει δεν είναι συμβατό με την συσκευή μου. Μήπως φταίει η Leomar και το build.prop;

Κανονικά κατεβαίνει και κάνει install. Με Leomar είμαι και γω, το build.prop τι είναι?

παιδια ποιο ειναι το τελευταιο firmware/kernel ??εγω το κινητο που πηρα απο ενα παιδι εχει

firmware ΧΧKG3

Kernel GINGERBREAD.XXKG3

Eιμαι καλα με αυτο??ειναι stock?η να φλασαρω καποιο αλλο και το πιο τελευταιο..ειναι ελληνικο το κινητο!οποτε αν μπορειτε παρακαλω επειδη ειμαι και καινουριος με ta odin και τα λοιπα αν και γνωριζω πως να το κανω πλεον φλασαρισμα απλα δεν ξερω ποια firmware και kernel ειναι απαραιτητα για το κινητο ωστε να ειναι stock!!

ελπιζω να με βοηθησετε και αν εχει ερωτηθει πολλες φορες αυτο τοτε συγνωμμη για τον μπελα..!

ευχαριστω πολυ..

ΕDIT:

Επισης θελω να ρωτησω αν το κινητο που εχετε υποστηριζει και γραφει 160 χαρακτηρες με ελληνικα για αποστολη μυνηματος με το μανισο προγραμμα sms για να μου ληθει η απορια..!απο wind το αγορασε το παιδι απο οπου πηρα και το κινητο και ενας φιλος μου απο πλαισιο και τα δυο λοιπον υποστηριζουν 70 ελληνικουσ χαρακτηρες για μυνημα!αλλιως να βαλω handcent αν και δεν το θελω...

Edited by edangel8
Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν...

εγώ θέλω όμως να ξέρω τι προτείνετε εσείς

Υπάρχουν πολλές ρομ και πολλοί κερνελ. Αν δεν δοκιμάσεις, δεν θα βγάλεις άκρη.

Αν έχεις ένα κινητό με ενεργοποιημένα facebook/twitter/whatsapp/pingchat/foursquare και γενικά υπηρεσίες που ανανεώνονται συνεχώς, μην περιμένεις να δεις πολλές διαφορές πάντως.

Είναι κλασσική ερώτηση αυτή που κάνεις, αλλά σκέψου, πως αν υπήρχε απάντηση, θα κυκλοφορούσε ήδη.

Μην ρωτάς ποιά είναι η πιό γρήγορη, ποιά έχει καλύτερη διαχειρισή μπαταρίας, ποιά ψήνει καφέ. Θέλει προσωπικές δοκιμές το θέμα.

Αφού σε ενδιαφέρει να περάσεις ρομ, δεν είναι τόσος κόπος να πειραματιστείς λίγο και να μάθεις.

• Administrators
μηπως γνωριζεται ποτε περιπου θα βγει στο kies η εκδοση 2,3,4 ???

Αυτά τα πράγματα δεν τα γνωρίζεις από πριν, τα μαθαίνεις τελευταίος. Υπομονή και θα έρθει και εδώ.

εγώ θέλω όμως να ξέρω τι προτείνετε εσείς

Στο έχουμε πει επανειλημμένως... αν διαβάσεις στο σχετικό θέμα (από το τέλος προς τα πίσω) θα καλυφθείς πλήρως. Ας μην επαναλαμβανόμαστε.

Καλημέρα και από μένα! Στην έκδοση Kernel μου γράφει2.6.35.7-Ι9100ΧWΚΕ2-CL18766 root@DELL101#2.

Eίναι μαμίσια rom?

Ναι.

Modpic.gif

Εχθες εβαλα το live wallpaper inferno galaxy και το βραδυ εκλεισα το κιν.μου!!!!!

σιμερα το προι το ανοιξα και δεν μου βγαζει ουτε το φοντο αλλα δεν μπαινει και στο μενου

δεν εχει τα widgets den exei tpt!!!!!!7 οθονες κενες μου εχει!!!!!

τι να κανω??????

;);)

• The title was changed to [Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...