Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω βάλει την kf3 μέσω odin γιατί είχα πρόβλημα με αυτό το ρημαδι το kies που δεν αναγνώριζε τη συσκευή. Θα μπορέσω μελλοντικά να κάνω άλλη αναβάθμιση από kies , η δε θα μου το επιτρέπει?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πρόσεξα μόλις οτι ο αισθητήρας που είναι διπλα απο την μπροστινή κάμερα εκπέμπει κόκκινο φως που τρεμοπαίζει όταν πραγματοποιείς μια κλήση.Σε σκοτεινό χώρο φαίνεται καθαρά.Είναι φυσιολογικό αυτό?

ναι.. το βγαζει οταν ειναι ενεργος και ειναι για να "σβηνει" την οθονη ενω μιλας..

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι.. το βγαζει οταν ειναι ενεργος και ειναι για να "σβηνει" την οθονη ενω μιλας..

Ωραία!Κάθε μέρα και απο μία έκπληξη αυτό το κινητό.. Ούτε η kinder έκπληξη έτσι :D

• Administrators
Πρόσεξα μόλις οτι ο αισθητήρας που είναι διπλα απο την μπροστινή κάμερα εκπέμπει κόκκινο φως που τρεμοπαίζει όταν πραγματοποιείς μια κλήση.Σε σκοτεινό χώρο φαίνεται καθαρά.Είναι φυσιολογικό αυτό?

Ναι... είναι ο γνωστός proximity sensor.

Modpic.gif

Αν έχεις απενεργοποιημένα το mobile data κάπου τόσο όσο λες κάνει. Αν τα έχεις ενεργοποιημένα κάνει λίγα δευτερόλεπτα να κλειδώσει.

mobile dat τι εννοείς? Ποια είναι η ορολογία στο Ελληνικό Menu?

Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του.

mobile dat τι εννοείς? Ποια είναι η ορολογία στο Ελληνικό Menu?

Χρηση δεδομενων πακετου (ρυθμισεις- ασυρματη επικοινωνια και δικτυα-δικτυα κινητης τηλεφωνιας)

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
Εχω βάλει την kf3 μέσω odin γιατί είχα πρόβλημα με αυτό το ρημαδι το kies που δεν αναγνώριζε τη συσκευή. Θα μπορέσω μελλοντικά να κάνω άλλη αναβάθμιση από kies , η δε θα μου το επιτρέπει?

Αν έχεις βάλει την KF3 που προβλέπεται για τη συσκευή σου (λογικά) δεν θα έχεις πρόβλημα.

Modpic.gif

Δυστυχώς χθες συνειδητοποιήσα πως η κάμερα του τηλεφώνου μου είναι ελλατωματική (βγάζει πάνω δεξιά μία μάυρη σκιά), οπότε πρέπει να ασχοληθώ με το θέμα εγγύηση κλπ οπότε θέλω την πολύτιμη συμβουλή σας. Με ποιον επικοινωνώ πρώτα; Κατάστημα αγοράς (πχ πλαίσιο) ή samsung?

Δυστυχώς χθες συνειδητοποιήσα πως η κάμερα του τηλεφώνου μου είναι ελλατωματική (βγάζει πάνω δεξιά μία μάυρη σκιά), οπότε πρέπει να ασχοληθώ με το θέμα εγγύηση κλπ οπότε θέλω την πολύτιμη συμβουλή σας. Με ποιον επικοινωνώ πρώτα; Κατάστημα αγοράς (πχ πλαίσιο) ή samsung?

Έχεις κάνει την πρόσφατη αναβάθμιση στην κάμερα από το samsung apps?Μπορεί να στρώσει το θέμα ..Αν ναι και δεν έχει γίνει τίποτα,γνώμη μου είναι να απευθυνθείς απευθείας στη samsung γιατί από το πλαίσιο το ίδιο θα κάνουν,θα το στείλουν εκεί..

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Έχεις κάνει την πρόσφατη αναβάθμιση στην κάμερα από το samsung apps?Μπορεί να στρώσει το θέμα ..Αν ναι και δεν έχει γίνει τίποτα,γνώμη μου είναι να απευθυνθείς απευθείας στη samsung γιατί από το πλαίσιο το ίδιο θα κάνουν,θα το στείλουν εκεί..

Αυτή την αναβάθμιση από το samsung apps εδώ και λίγο καιρό έχει σταματήσει να μου την βγάζει.

Δυστυχώς την έκανα αλλά τίποτα... Με samsung service και εγγύηση γενικά τι εμπειρίες έχετε; Γιατί δεν έχει τύχει να ξανασχοληθώ...

Δυστυχώς την έκανα αλλά τίποτα... Με samsung service και εγγύηση γενικά τι εμπειρίες έχετε; Γιατί δεν έχει τύχει να ξανασχοληθώ...

Στη smartec το ειχα στειλει εγω. Πολυ καλο και σχετικα γρηγορα. σε 3 μερες το ειχαν φτιαξει.

Στη smartec το ειχα στειλει εγω. Πολυ καλο και σχετικα γρηγορα. σε 3 μερες το ειχαν φτιαξει.

Thanks... θα επικοινωνησω μαζι τους και βλεπουμε.

Με GPS, 3g, bluetooth και το τηλέφωνο τοποθετημένο σε βάση στο παμπρίζ του αυτοκινήτου η θερμοκρασία ενέβηκε στους 55 βαθμούς! Μετά από 10 λεπτά στο σπίτι έπεσε στους 36!
Φιλικά Γιώργος

Με GPS, 3g, bluetooth και το τηλέφωνο τοποθετημένο σε βάση στο παμπρίζ του αυτοκινήτου η θερμοκρασία ενέβηκε στους 55 βαθμούς! Μετά από 10 λεπτά στο σπίτι έπεσε στους 36!

λογικό....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Παιδιά ήθελα να κάνω κάποιες ερωτησούλες : 1) ποιά rom φοράει το ελληνικό κινητό αυτήν τη στιγμή?

2) Παίρνει απευθείας αναβάθμιση από kies? 3) Εαν έχουμε κάνει εγκατάσταση το kies για sgs1 πρέπει να κάνουμε απεγκατάσταση και μετά πάλι εγκατάσταση από την αρχή ?

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Στο samfirmware.com βλέπω ότι κυκλοφόρησε η :

I9100XXKH1 ## EXT4.PIT 2.3.4 1 August MULTI - CSC - OXAKH1

Είναι η συνεχεια της : I9100XXKG6 ?

“Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol:

Παιδιά καλησπέρα είμαι ισπανία και εχω πρόβλημα θέλω την βοήθεια σας... Κατά αρχην δεν μπωρο να πάρω τηλέφωνο πουθενά γιατί;;εκεί που δειχνη το σήμα μού δείχνει και ένα R τι σημαίνει αυτό;;και 2 το gps δεν πιάνει κανένα δορυφόρο τι μπορεί να φταίει ;;;

Παιδιά καλησπέρα είμαι ισπανία και εχω πρόβλημα θέλω την βοήθεια σας... Κατά αρχην δεν μπωρο να πάρω τηλέφωνο πουθενά γιατί;;εκεί που δειχνη το σήμα μού δείχνει και ένα R τι σημαίνει αυτό;;και 2 το gps δεν πιάνει κανένα δορυφόρο τι μπορεί να φταίει ;;;

εχεις ενεργοποιησει το roaming? το gps προγραμμα που εχεις, εχει ισπανικους χαρτες? δοκιμασε να κατεβασεις το gps fix απο market να δεις αν πιανει εκει δορυφορους.

Edited by saliez
[sIGPIC][/sIGPIC]

Σήμερα πήρα κι εγώ τον ηγετη των android συσκευών ,προς το παρόν είμαι ενθουσιασμένος.το κινητό αγγίζει όπως φαίνεται το τέλειο,λυπάμαι πραγματικά για όσους δίνουν τα λεφτά τους σε 3d και μουφες παρόμοιες.το κινητό πετάει πραγματικά.η οθόνη τελεία το μέγεθος υποφερτό.καλύτερο πάντως από άλλες συσκευές.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

εχεις ενεργοποιησει το roaming? το gps προγραμμα που εχεις, εχει ισπανικους χαρτες? δοκιμασε να κατεβασεις το gps fix απο market να δεις αν πιανει εκει δορυφορους.

Έχει ισπανικούς χάρτες το τηλέφωνο έφτιαξε με μια επανεκινηση τελικά θα δοκιμάσω αύριο και το gps και θα σου πω..ευχαριστώ πολύ !

• Administrators
Παιδιά ήθελα να κάνω κάποιες ερωτησούλες : 1) ποιά rom φοράει το ελληνικό κινητό αυτήν τη στιγμή?

2) Παίρνει απευθείας αναβάθμιση από kies? 3) Εαν έχουμε κάνει εγκατάσταση το kies για sgs1 πρέπει να κάνουμε απεγκατάσταση και μετά πάλι εγκατάσταση από την αρχή ?

1) KF3.

2) Ναι.

3) Όχι.

Modpic.gif

καλημερα!

παρακολουθω το samkiesfirmware που γραφονται ποιες αναβαθμισεις δινει επισημα η samsung για τα κινητα της μεσω kies και εχω δει οτι εχει δωσει σε αρκετες χωρες την 2.3.4

αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι για το αγγλικο sgs2 δεν το εχει δωσει ακομα

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

καλημερα!

παρακολουθω το samkiesfirmware που γραφονται ποιες αναβαθμισεις δινει επισημα η samsung για τα κινητα της μεσω kies και εχω δει οτι εχει δωσει σε αρκετες χωρες την 2.3.4

αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι για το αγγλικο sgs2 δεν το εχει δωσει ακομα

μου δινεις ενα link?

• The title was changed to [Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...