KOTSARIKOS1 Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Εχω βάλει την kf3 μέσω odin γιατί είχα πρόβλημα με αυτό το ρημαδι το kies που δεν αναγνώριζε τη συσκευή. Θα μπορέσω μελλοντικά να κάνω άλλη αναβάθμιση από kies , η δε θα μου το επιτρέπει? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Πρόσεξα μόλις οτι ο αισθητήρας που είναι διπλα απο την μπροστινή κάμερα εκπέμπει κόκκινο φως που τρεμοπαίζει όταν πραγματοποιείς μια κλήση.Σε σκοτεινό χώρο φαίνεται καθαρά.Είναι φυσιολογικό αυτό? ναι.. το βγαζει οταν ειναι ενεργος και ειναι για να "σβηνει" την οθονη ενω μιλας.. Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitriss19 Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 ναι.. το βγαζει οταν ειναι ενεργος και ειναι για να "σβηνει" την οθονη ενω μιλας.. Ωραία!Κάθε μέρα και απο μία έκπληξη αυτό το κινητό.. Ούτε η kinder έκπληξη έτσι :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 15, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Πρόσεξα μόλις οτι ο αισθητήρας που είναι διπλα απο την μπροστινή κάμερα εκπέμπει κόκκινο φως που τρεμοπαίζει όταν πραγματοποιείς μια κλήση.Σε σκοτεινό χώρο φαίνεται καθαρά.Είναι φυσιολογικό αυτό? Ναι... είναι ο γνωστός proximity sensor. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Αν έχεις απενεργοποιημένα το mobile data κάπου τόσο όσο λες κάνει. Αν τα έχεις ενεργοποιημένα κάνει λίγα δευτερόλεπτα να κλειδώσει. mobile dat τι εννοείς? Ποια είναι η ορολογία στο Ελληνικό Menu? Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 mobile dat τι εννοείς? Ποια είναι η ορολογία στο Ελληνικό Menu? Χρηση δεδομενων πακετου (ρυθμισεις- ασυρματη επικοινωνια και δικτυα-δικτυα κινητης τηλεφωνιας) Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 16, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Εχω βάλει την kf3 μέσω odin γιατί είχα πρόβλημα με αυτό το ρημαδι το kies που δεν αναγνώριζε τη συσκευή. Θα μπορέσω μελλοντικά να κάνω άλλη αναβάθμιση από kies , η δε θα μου το επιτρέπει? Αν έχεις βάλει την KF3 που προβλέπεται για τη συσκευή σου (λογικά) δεν θα έχεις πρόβλημα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Δυστυχώς χθες συνειδητοποιήσα πως η κάμερα του τηλεφώνου μου είναι ελλατωματική (βγάζει πάνω δεξιά μία μάυρη σκιά), οπότε πρέπει να ασχοληθώ με το θέμα εγγύηση κλπ οπότε θέλω την πολύτιμη συμβουλή σας. Με ποιον επικοινωνώ πρώτα; Κατάστημα αγοράς (πχ πλαίσιο) ή samsung? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Δυστυχώς χθες συνειδητοποιήσα πως η κάμερα του τηλεφώνου μου είναι ελλατωματική (βγάζει πάνω δεξιά μία μάυρη σκιά), οπότε πρέπει να ασχοληθώ με το θέμα εγγύηση κλπ οπότε θέλω την πολύτιμη συμβουλή σας. Με ποιον επικοινωνώ πρώτα; Κατάστημα αγοράς (πχ πλαίσιο) ή samsung? Έχεις κάνει την πρόσφατη αναβάθμιση στην κάμερα από το samsung apps?Μπορεί να στρώσει το θέμα ..Αν ναι και δεν έχει γίνει τίποτα,γνώμη μου είναι να απευθυνθείς απευθείας στη samsung γιατί από το πλαίσιο το ίδιο θα κάνουν,θα το στείλουν εκεί.. s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Έχεις κάνει την πρόσφατη αναβάθμιση στην κάμερα από το samsung apps?Μπορεί να στρώσει το θέμα ..Αν ναι και δεν έχει γίνει τίποτα,γνώμη μου είναι να απευθυνθείς απευθείας στη samsung γιατί από το πλαίσιο το ίδιο θα κάνουν,θα το στείλουν εκεί.. Αυτή την αναβάθμιση από το samsung apps εδώ και λίγο καιρό έχει σταματήσει να μου την βγάζει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitriss19 Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Αν πας στην κατηγορία "προγράμματα" στο samsung apps θα την βρεις εκεί Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Δυστυχώς την έκανα αλλά τίποτα... Με samsung service και εγγύηση γενικά τι εμπειρίες έχετε; Γιατί δεν έχει τύχει να ξανασχοληθώ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Δυστυχώς την έκανα αλλά τίποτα... Με samsung service και εγγύηση γενικά τι εμπειρίες έχετε; Γιατί δεν έχει τύχει να ξανασχοληθώ... Στη smartec το ειχα στειλει εγω. Πολυ καλο και σχετικα γρηγορα. σε 3 μερες το ειχαν φτιαξει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Έχεις κάνει την πρόσφατη αναβάθμιση στην κάμερα από το samsung apps?Μπορεί να στρώσει το θέμα ..Αν ναι και δεν έχει γίνει τίποτα,γνώμη μου είναι να απευθυνθείς απευθείας στη samsung γιατί από το πλαίσιο το ίδιο θα κάνουν,θα το στείλουν εκεί.. Στη smartec το ειχα στειλει εγω. Πολυ καλο και σχετικα γρηγορα. σε 3 μερες το ειχαν φτιαξει. Thanks... θα επικοινωνησω μαζι τους και βλεπουμε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Με GPS, 3g, bluetooth και το τηλέφωνο τοποθετημένο σε βάση στο παμπρίζ του αυτοκινήτου η θερμοκρασία ενέβηκε στους 55 βαθμούς! Μετά από 10 λεπτά στο σπίτι έπεσε στους 36! Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Με GPS, 3g, bluetooth και το τηλέφωνο τοποθετημένο σε βάση στο παμπρίζ του αυτοκινήτου η θερμοκρασία ενέβηκε στους 55 βαθμούς! Μετά από 10 λεπτά στο σπίτι έπεσε στους 36! λογικό.... [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Παιδιά ήθελα να κάνω κάποιες ερωτησούλες : 1) ποιά rom φοράει το ελληνικό κινητό αυτήν τη στιγμή? 2) Παίρνει απευθείας αναβάθμιση από kies? 3) Εαν έχουμε κάνει εγκατάσταση το kies για sgs1 πρέπει να κάνουμε απεγκατάσταση και μετά πάλι εγκατάσταση από την αρχή ? s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleman Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Στο samfirmware.com βλέπω ότι κυκλοφόρησε η : I9100XXKH1 ## EXT4.PIT 2.3.4 1 August MULTI - CSC - OXAKH1 Είναι η συνεχεια της : I9100XXKG6 ? “Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Παιδιά καλησπέρα είμαι ισπανία και εχω πρόβλημα θέλω την βοήθεια σας... Κατά αρχην δεν μπωρο να πάρω τηλέφωνο πουθενά γιατί;;εκεί που δειχνη το σήμα μού δείχνει και ένα R τι σημαίνει αυτό;;και 2 το gps δεν πιάνει κανένα δορυφόρο τι μπορεί να φταίει ;;; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 (edited) Παιδιά καλησπέρα είμαι ισπανία και εχω πρόβλημα θέλω την βοήθεια σας... Κατά αρχην δεν μπωρο να πάρω τηλέφωνο πουθενά γιατί;;εκεί που δειχνη το σήμα μού δείχνει και ένα R τι σημαίνει αυτό;;και 2 το gps δεν πιάνει κανένα δορυφόρο τι μπορεί να φταίει ;;; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk εχεις ενεργοποιησει το roaming? το gps προγραμμα που εχεις, εχει ισπανικους χαρτες? δοκιμασε να κατεβασεις το gps fix απο market να δεις αν πιανει εκει δορυφορους. Edited August 16, 2011 by saliez [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Σήμερα πήρα κι εγώ τον ηγετη των android συσκευών ,προς το παρόν είμαι ενθουσιασμένος.το κινητό αγγίζει όπως φαίνεται το τέλειο,λυπάμαι πραγματικά για όσους δίνουν τα λεφτά τους σε 3d και μουφες παρόμοιες.το κινητό πετάει πραγματικά.η οθόνη τελεία το μέγεθος υποφερτό.καλύτερο πάντως από άλλες συσκευές. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 εχεις ενεργοποιησει το roaming? το gps προγραμμα που εχεις, εχει ισπανικους χαρτες? δοκιμασε να κατεβασεις το gps fix απο market να δεις αν πιανει εκει δορυφορους. Έχει ισπανικούς χάρτες το τηλέφωνο έφτιαξε με μια επανεκινηση τελικά θα δοκιμάσω αύριο και το gps και θα σου πω..ευχαριστώ πολύ ! Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 17, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Παιδιά ήθελα να κάνω κάποιες ερωτησούλες : 1) ποιά rom φοράει το ελληνικό κινητό αυτήν τη στιγμή? 2) Παίρνει απευθείας αναβάθμιση από kies? 3) Εαν έχουμε κάνει εγκατάσταση το kies για sgs1 πρέπει να κάνουμε απεγκατάσταση και μετά πάλι εγκατάσταση από την αρχή ? 1) KF3. 2) Ναι. 3) Όχι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georpapa Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 καλημερα! παρακολουθω το samkiesfirmware που γραφονται ποιες αναβαθμισεις δινει επισημα η samsung για τα κινητα της μεσω kies και εχω δει οτι εχει δωσει σε αρκετες χωρες την 2.3.4 αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι για το αγγλικο sgs2 δεν το εχει δωσει ακομα όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 καλημερα! παρακολουθω το samkiesfirmware που γραφονται ποιες αναβαθμισεις δινει επισημα η samsung για τα κινητα της μεσω kies και εχω δει οτι εχει δωσει σε αρκετες χωρες την 2.3.4 αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι για το αγγλικο sgs2 δεν το εχει δωσει ακομα μου δινεις ενα link? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts