Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έκανα update στην official KF3 αλλα ακόμα και τώρα δεν έχω σχεδόν καθόλου σήμα με Wind... Περιμένω από ebay το usb Jig για να το παω για services - > πούλημα :mad:
“Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol:

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αν έχεις κάνει root και έχεις αλλάξει kernel δεν υπάρχει δυνατότητα για αυτόματη αναβάθμιση.

Εχω βαλει παλι τον ιδιο root ΟΚ και το βλεπει το kies. Οποτε θα χασω το root η οχι μετα την αναβαθμιση?

μολις εκανα αναβαθμιση μεσα απο το kies. Ειχα την KE2. Δεν εχασα τιποτα απο το κινητο. Εχω οτι ειχα απο ηχους, επαφες, εφαρμογες, παιχνιδια και γενικα δεν μου εσβησε τιποτα.

Τελικα δεν καταλαβαινω αν μου εκανε ΚΕ7 ή KF3. Λεει στις πληροφοριες:

Εκδοση βασικου φάσματος: I9100XXKE7

Αριθμος κατασκευης: Gingerbread.XWKF3

έκδοση Kernel: 2.6.35.7-I9100XWKF3-CL276555 root@DELL101 #2

Τελικα τι αναβαθμιση εκανε?

TCe

@arxontas

εχεις βαλει cf-root?οπως και ναχει μετα την αναβαθμιση θα χασεις το root αλλα μπορεις να ξανακανεις

@sdaoulas

νομιζω εκανε KF3.για να λυσουμε ενα αλλο θεματακι sdaoula εσυ που πηρες αναβαθμιση ειχες κανει root?

Edited by pan24

Επανερχομε σχετικα με το σημα. παρατηρω οτι σε κλειστους χωρους παιζει απο 0 - 3! γραμμες, ενω ομως μιλας κανονικα χωρις διακοπες -με cosmote τα τσετ. Μηπως ειναι το θεμα software σε σχεση με τις μπαρες μονο, αλλα το τηλ. να εχει σημα κανονικο?

Ρωτω γιατι πηρα στην Samsung και απογοητευτικα πληρως απο την πρωτη επαφη. Δεν βοηθανε καθολου, μονο θελουν το τηλ. στο service. Να εκανα μαλ... που αφησα το iphone και ειπα να αλλαξω?

Κ.

μολις εκανα αναβαθμιση μεσα απο το kies. Ειχα την KE2. Δεν εχασα τιποτα απο το κινητο. Εχω οτι ειχα απο ηχους, επαφες, εφαρμογες, παιχνιδια και γενικα δεν μου εσβησε τιποτα.

Τελικα δεν καταλαβαινω αν μου εκανε ΚΕ7 ή KF3. Λεει στις πληροφοριες:

Εκδοση βασικου φάσματος: I9100XXKE7

Αριθμος κατασκευης: Gingerbread.XWKF3

έκδοση Kernel: 2.6.35.7-I9100XWKF3-CL276555 root@DELL101 #2

Τελικα τι αναβαθμιση εκανε?

αυτο μπορει να το εξηγησει καποιος δηλαδη εχουμε οσοι εχουμε ελληνικη συσκευη παιρνουμε μεσω kies την KF3?
υπογραφή εκτός ορίων

αυτο μπορει να το εξηγησει καποιος δηλαδη εχουμε οσοι εχουμε ελληνικη συσκευη παιρνουμε μεσω kies την KF3?

ΝΑΙ ! ΚF3 κάνει update ;)

“Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol:

Και σε μενα παιδια την ιδια αναβαθμιση με το φιλο παραπανω εκανε!Ημουν με μαμα ΚΕ2 χωρις root.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ με ελληνική συσκευή αναβαθμίστηκα μέσω Kies από ΚΕ2(root) σε KF3.Τώρα θα ξανακάνω root.

Επανερχομε σχετικα με το σημα. παρατηρω οτι σε κλειστους χωρους παιζει απο 0 - 3! γραμμες, ενω ομως μιλας κανονικα χωρις διακοπες -με cosmote τα τσετ. Μηπως ειναι το θεμα software σε σχεση με τις μπαρες μονο, αλλα το τηλ. να εχει σημα κανονικο?

Ρωτω γιατι πηρα στην Samsung και απογοητευτικα πληρως απο την πρωτη επαφη. Δεν βοηθανε καθολου, μονο θελουν το τηλ. στο service. Να εκανα μαλ... που αφησα το iphone και ειπα να αλλαξω?

Κ.

ειμαι με cosmote...παρ'ολα αυτα δεν ειχα ποτε προβλημα με το σημα...στο 3g εχω ενα προβληματακι,αλλα στην περιοχη που μενω το βρισκω λογικο!!!

δεν νομιζω παντως οτι εκανες χαζομαρα που αλλαξες και εγω ημουν ex-user iphone 4 και το S2 δεν το αλλαζω με τιποτα:)

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

Έκανα update στην official KF3 αλλα ακόμα και τώρα δεν έχω σχεδόν καθόλου σήμα με Wind... Περιμένω από ebay το usb Jig για να το παω για services - > πούλημα :mad:

να σου πω...απο που κατεβασες το official update??αν δεν εχει μεσα csc XEU η EUR τοτε λειπουν τα regional settings και γι'αυτο δεν εχεις σημα...

νομιζω οτι δεν ειναι προβλημα του κινητου,αλλα προβλημα της rom που κατεβασες!!!

κανε ενα κοπο και κατεβασε απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1075278 το αρχειο που λεει XWKF3 και κατεβασε και το multicsc που εχει απο κατω...εχει μεσα EUR...οποτε λογικα αν ειναι θεμα ρομ θα εισαι ενταξει μετα...

υγ:συγνωμη για το double post :-)

Edited by Luciferia

K σε μενα μολις εβγαλε την KF3 EUR αγορασμενο απο media markt ελληνικο χωρις root.Αρχισε να "πηδαει" αναβαθμισεις ή ιδεα μου ειναι?στην KE7 δεν επρεπε να μας παει η sammy hellas?
Nokia:6120c,6500,N73,N81 / Toshiba G810 Portege WM6.5 / Apple iPhone 3GS 16GB / Samsung Galaxy S II / Samsung Galaxy S4 9505 stock

να σου πω...απο που κατεβασες το official update??αν δεν εχει μεσα csc XEU η EUR τοτε λειπουν τα regional settings και γι'αυτο δεν εχεις σημα...

νομιζω οτι δεν ειναι προβλημα του κινητου,αλλα προβλημα της rom που κατεβασες!!!

κανε ενα κοπο και κατεβασε απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1075278 το αρχειο που λεει XWKF3 και κατεβασε και το multicsc που εχει απο κατω...εχει μεσα EUR...οποτε λογικα αν ειναι θεμα ρομ θα εισαι ενταξει μετα...

υγ:συγνωμη για το double post :-)

Λοιπόν, το πρόβλημα το έχω σε GSM και όχι σε 3g σε wind μονο. Με vodafone έχω κανονικά σήμα και με GSM και με 3g. Άλλο τηλέφωνο (που παίζει μονο σε GSM) έχει κανονικά σήμα στην ίδια περιοχή που το sgs2 δεν έχει. Την ROM την έκανα update από το Kies και είναι με CSC EUR.

Εκανα update και εγω σε KF3. Τι αλλαγες εχουμε ρε παιδια?

Τα μόνα που ειδα μεχρι στιγμής ειναι αλλο εικονίδιο στο music hub.Αλλη εικονα στο εφε φοντου.

Quadrant 3779!

Λοιπόν, το πρόβλημα το έχω σε GSM και όχι σε 3g σε wind μονο. Με vodafone έχω κανονικά σήμα και με GSM και με 3g. Άλλο τηλέφωνο (που παίζει μονο σε GSM) έχει κανονικά σήμα στην ίδια περιοχή που το sgs2 δεν έχει. Την ROM την έκανα update από το Kies και είναι με CSC EUR.

αρα μηπως παιζει κατι με την καρτα της wind...αφου με τις υπολοιπες δεν εχεις προβλημα...αρα κατι γινεται απο εκει!!το σιγουρο ειναι οτι δεν ειναι θεμα κινητου παντως:)

αρα μηπως παιζει κατι με την καρτα της wind...αφου με τις υπολοιπες δεν εχεις προβλημα...αρα κατι γινεται απο εκει!!το σιγουρο ειναι οτι δεν ειναι θεμα κινητου παντως:)

Έχω δοκιμάσει με 3 διαφορετικές κάρτες wind :(

μηπως αυτη η καρτα ειναι microsim και πριν την εχεις σε iphone και τωρα την εχεις με ανταπτορα?γιατι σε αυτην την περιπτωση εχει αναφερθει προβλημα

ρε φιλε να σου πω.. μήπως εχεις ενεργοποιημενο κανενα κλειδωμα με pattern ? μου το εκανε κ εμενα αυτο οταν ειχα κλειδωμα οθονης. Για δοκιμασε κ ενημερωνεις ... :rolleyes:

Κλείδωμα οθόνης έχω αλλά όχι με pattern, αλλά με κωδικό. Θα το απενεργοποιήσω και θα επανέλθω.. Ευχαριστώ anyway!

Απο ΚΕ2 ελληνικη κατευθειαν KF3.

Κοροιδευαμε την Samsung Hellas, χαχαχα

ηταν μη παρει φορα μαλλον :)

Nokia:6120c,6500,N73,N81 / Toshiba G810 Portege WM6.5 / Apple iPhone 3GS 16GB / Samsung Galaxy S II / Samsung Galaxy S4 9505 stock

παντως η ροζιλα μειωθηκε. Δυστυχως σε μετριο προς χαμηλο φωτισμο και χωρις φλας ακομα υπαρχει. Ειναι αισθητα πιο μειωμενη απο πριν (σε μενα τουλαχιστον). Μεσα στο απιτι μου υπαρχει λιγο. Εξω στο μπαλκονι που φωτογραφισα μια κατασπρη ντουλαπα που εχω ΔΕΝ εχει καθολου ροζ. Μακαρι μολις παρουμε την 2.3.4 να εχει εξαφανιστει τελειως μα τελειως. Εχει καταντησει εκνευριστικο το ολο θεμα. 599€ πληρωσαμε οχι 59€ :)
TCe

Έχω δοκιμάσει με 3 διαφορετικές κάρτες wind :(

χμμμ...ειναι πολυ περιεργο αυτο..καπου παιζει confict με το δικτυο της wind!!δεν ξερω τι αλλο να πω:confused:

παντως το σιγουρο ειναι οτι δεν φταιει το galaxy...γιατι αν εφταιγε δεν θα δουλευε καμια καρτα σωστα,ετσι δεν ειναι?μηπως να ειναι κατι στις ρυθμισεις δικτυου??

δεν εχω και wind να σου ελεγα,εχω cosmote (και microsim κιολας) και προβλημα δεν ειχα τετοιο!!

• The title was changed to [Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...