Inferniac Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Περίφανος κάτοχος της συσκευής εδώ και δύο μέρες. Οι εντυπώσεις είναι θετικές,η συσκευή είναι απίστευτη.Έρχομαι από το Desire και δεν περίμενα τέτοια διαφορά.Θέμα με ροζίλα και κιτρινίλα δεν έχω ή και να έχω δεν τα βλέπω οπότε no problem. Μερικά "αρνητικά" σχόλια και κάποιες ερωτήσεις. -Το app drawer δεν έχει επιλογή για αυτόματη αλφαβητική ταξινόμηση,έίναι λίγο ενοχλητικό αυτό. -Σε σχέση με το Sense το Touchwiz είναι πολύ πίσω σε ομορφιά.Αυτό είναι θέμα γούστου βέβαια,αλλά τα widgets της samsung δεν λένε πολλά. Ερώτηση τώρα.Πάω στην εφαρμογή IM ή στο Social Hub που σε στέλνει πάλι στο IM και πάω να βάλω το hotmail και το password και δεν μου κάνει sign in και μου λέει πως έχω λάθος στοιχεία. Αυτό δεν ισχύει και το δοκίμασα και με δεύτερο hotmail και πάλι τα ίδια. Έχει κάνείς άλλος τέτοιο θέμα? Ερώτηση 2. Για update OTA πρέπει αναγκαστικά να έχω Samsung acount? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georpapa Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Με το im εχω και εγω, παιζει να μη δουλευει με ολα τα emails πιθανον. Γτ εμενα τo msn ειναι πανω στο gmail το email και δε το δεχεται βγαζει το ιδιο μηνυμα. Οσο για το ui ναι δεν ειναι sense αλλα μου αρεσει αν και κατεληξα σε launcher pro λογω 2 widgets που ηθελα και γτ το app drawer ειναι χαζο που δε τα βαζει αλφαβητικα η εστω μια λογικα Sent from my GT-I9100 using Tapatalk όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Στο touchwiz αν έχεις root υπάρχει λύση. Ψάξε για την εφαρμογή touchwiz appshorter Sent from my SGS2 Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 -- Απο Ομάδα Διαχείρισης -- Υπενθυμίζω ότι απαγορεύεται αυστηρά η συζήτηση για σπασμένο και πειρατικό λογισμικό στο myphone.gr . Τα σχετικά μηνύματα διαγράφτηκαν, και παρακαλώ να μην επαναληφθεί... - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Επειδή τρώγομαι να αλλαξω το HD2 αλλα δεν εχω ιδεα απο Android δυο ερωτήσεις ... Στο Hd2 χρησιμοποιώ ως βασικο πλοηγό το Destinator και κατα δεύτερο igo. Εδω και τρια χρονια εχω αρκετες τοποθεσίες αποθηκευμένες και θα θελα να ξερω αν μπορω να βαλω επισης destinator στο Galaxy ωστε να σωσω τις αποθηκευμένες τοποθεσίες. Επίσης καποιες εντυπώσεις απο κάποιον που το εχει δοκιμάσει σε ανοικτή ακροαση καθως με εξυπηρετητή η ανοιχτη ακροαση οταν οδηγω. Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Καλημερες. Σημερα αγορασα το S 2 και θα ηθελα να περασω τις επαφες απο το email μου στην google (gmail). Ακολουθησα τα βηματα του οδηγου αλλα σε ενα σημειο λεει για καρτα μνημης. Δεν εχω αγορασει ακομα καρτα μνημης. Υπαρχει αλλος τροπος να περασω τις επαφες μου? Ευχαριστω και συγγνωμη αν το θεμα που ανοιξα εχει ξανασυζητηθει. Ποιον οδηγό ακολούθησες; Όσο περισσότερες πληροφορίες δίνεις τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να πάρεις απαντήσεις. :) Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismal Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Δεν έχεις admin password στο ίδιο σου το pc? οχι πως βαζω password Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inferniac Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Καλησπέρα,πριν λίγο έκανα μια βλακεία στον astro και πάτησα το reset directories και από τότε στο gallery μου εμφανίζει τη μουσική τα βίντεο και τις φωτογραφίες από φακέλους που δεν θα έπρεπε αφού εχω μέσα το αρχείο nomedia. Καμιά ιδέα? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stormer Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Επειδή τρώγομαι να αλλαξω το HD2 αλλα δεν εχω ιδεα απο Android δυο ερωτήσεις ... Στο Hd2 χρησιμοποιώ ως βασικο πλοηγό το Destinator και κατα δεύτερο igo. Εδω και τρια χρονια εχω αρκετες τοποθεσίες αποθηκευμένες και θα θελα να ξερω αν μπορω να βαλω επισης destinator στο Galaxy ωστε να σωσω τις αποθηκευμένες τοποθεσίες. Επίσης καποιες εντυπώσεις απο κάποιον που το εχει δοκιμάσει σε ανοικτή ακροαση καθως με εξυπηρετητή η ανοιχτη ακροαση οταν οδηγω. το destinator δεν είναι ίδιο.δε μπορείς να βάλεις αρχεία από την έκδοση των windows.το igo επίσης δεν είναι ίδιο αλλά μπορείς να βάλεις pois που είχες στην έκδοση των wm.μιας και έχεις το hd2 και δεν έχεις ιδέα από android βάλε του για λίγες μέρες μια android rom να πάρεις μια ιδέα του πως είναι το λειτουργικό και τι θα περιμένεις από το galaxy που φυσικά θα κάνει τα πάντα πιο γρήγορα από ότι το hd2.αλλά οι εφαρμογές που μπορείς να βάλεις είναι οι ίδιες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Ανακάλυψα κάτι cool! Στην εφαρμογή της κάμερας αν πατήσεις παρατεταμένα στο αριστερό πεδίο σου βγάζει 2 επιπλέον θέσεις που μπορείς να βάλεις επιλογές της αρεσκείας σου! Ή ακομα και να αλλάξεις τις στάνταρ. :) Δοκιμάστε το όσοι είσαστε λάτρεις της φωτογραφίας. Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Ανακάλυψα κάτι cool! Στην εφαρμογή της κάμερας αν πατήσεις παρατεταμένα στο αριστερό πεδίο σου βγάζει 2 επιπλέον θέσεις που μπορείς να βάλεις επιλογές της αρεσκείας σου! Ή ακομα και να αλλάξεις τις στάνταρ. :) Δοκιμάστε το όσοι είσαστε λάτρεις της φωτογραφίας. στα πιο πολλά video review όταν έδειχναν την κάμερα, έδειχναν ότι έχει δύο θέσεις ελεύθερες για να βάλεις οποίο shortcut από την κάμερα. Το είχαμε συζητήσει στην αρχή αρχή που περιμέναμε να κυκλοφορήσει αν θυμάμαι καλά. Καλά έκανες και το ανέφερες ξανά :) LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 (edited) Πρώτη φορά στα Samsung και μου δημιουργούνται τρελές απορίες..:lol: Να ρωτήσω λοιπόν τι παίζει μ'αυτά τα "Samsung Hubs"; Πρόκειται για "μαγαζί" της Samsung από το οποίο μπορείς να κατεβάσεις είτε δωρεάν είτε επί πληρωμής εφαρμογές/παιχνίδια/μουσική; Κατάλαβα καλά; Εν'τω μεταξύ μπαίνω στο Game Hub και στα Premium Games (GT Racing, Real Football 2011 και Assassin's Creed) δεν μπορεί να φορτώσει τα παιχνίδια για να δοκιμάσω μήπως μπορέσω να τα κατεβάσω για εγκατάσταση στη συσκευή μου. Τα παιχνίδια της πρώτης σελίδας του Game Hub όμως τα εμφανίζει κανονικά! Συμβαίνει και σε εσάς αυτό; Ευχαριστώ!:) Edited July 5, 2011 by makis206 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 5, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 (edited) Πρώτη φορά στα Samsung και μου δημιουργούνται τρελές απορίες..:lol: Να ρωτήσω λοιπόν τι παίζει μ'αυτά τα "Samsung Hubs"; Πρόκειται για "μαγαζί" της Samsung από το οποίο μπορείς να κατεβάσεις είτε δωρεάν είτε επί πληρωμής εφαρμογές/παιχνίδια/μουσική; Κατάλαβα καλά; Εν'τω μεταξύ μπαίνω στο Game Hub κι εκεί που έχει τα παιχνίδια GT Racing, Real Football 2011 και Assassin's Creed (δεν θυμάμαι την κατηγορία παιχνιδών γιατί δεν έχω wifi αυτή τη στιγμή και δεν μπορώ να μπω να τη δω) δεν μπορεί να τα φορτώσει για να δοκιμάσω μήπως μπορέσω να τα κατεβάσω για εγκατάσταση στη συσκευή μου. Τα παιχνίδια της πρώτης σελίδας του Game Hub όμως τα εμφανίζει κανονικά! Συμβαίνει και σε εσάς αυτό; Ευχαριστώ!:) http://socialhub.samsungmobile.com/ (Για να δεις πως δουλεύει γενικότερα) Edited July 5, 2011 by athanaso77 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 http://socialhub.samsungmobile.com/ (Για να δεις πως δουλεύει γενικότερα) Α μάλιστα, τό'πιασα με το Social! Mε τα υπόλοιπα Hubs φαντάζομαι ότι έχω πέσει μέσα, σωστά; Να είσαι καλά!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdvq Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Νεος κατοχος και γω!! Η αληθεια ειναι οτι και απαιτητικος δεν ειμαι,και ασχετος ειμαι ,οποτε ολα καλα για μενα:lol: Εκανα αναζητηση στο φορουμ αλλα δεν μπορεσα να βρω κατι συγκεκριμενο,επομενως θα την κανω την ερωτηση και μετα με κραζετε ελευθερα!!! Ειναι αδυνατον να στειλω και να παρω mms ,παρολο που τα settingς ειναι σωστα (διαπιστωμενο και με την Vodafone) Τι κανω λαθος ωρε παληκαρια???? Μιχαλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelispyro Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 δεν μπορώ να κάνω βιντεοκληση ούτε καν μου βγάζει το σήμα 3g παρότι είμαι στο κέντρο της Αθήνας, τι μπορεί να φταίει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Παιδια θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Πήγα το κινητό στον Γερμανό και μου είπε ότι θα χρειαστει καμιά 10 εργάσιμες για το service του. Μήπως να το πήγαινα μόνος μου στην Samsung? Θα υπάρξει ίσως πιθανότητα να το πάρω πιο νωρίς? Και πού είναι το service της Samsung στην Αθήνα?????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 5, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 δεν μπορώ να κάνω βιντεοκληση ούτε καν μου βγάζει το σήμα 3g παρότι είμαι στο κέντρο της Αθήνας, τι μπορεί να φταίει? Μήπως στις ρυθμίσεις στα "Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας" στη λειτουργία δικτύου έχεις επιλέξει το GSM only; Παιδια θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Πήγα το κινητό στον Γερμανό και μου είπε ότι θα χρειαστει καμιά 10 εργάσιμες για το service του. Μήπως να το πήγαινα μόνος μου στην Samsung? Θα υπάρξει ίσως πιθανότητα να το πάρω πιο νωρίς? Και πού είναι το service της Samsung στην Αθήνα?????? Στο βιβλιαράκι της εγγύησης έχει διεύθυνση και τηλέφωνο επικοινωνίας με το service της επίσημης αντιπροσωπείας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autokinitakias Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Ρε @$!@$#$%% ακόμα και αυτό αντέγραψαν από το σάπιο μήλο? Πηγαίνετε κάπου όπου το σήμα WiFi είναι οριακό κρατώντας το τηλέφωνο. Σταματήστε να κρατάτε το τηλέφωνο από την αριστερή πλευρά και θα δείτε το σήμα να ανεβαίνει τουλάχιστον μία μπάρα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Ρε @$!@$#$%% ακόμα και αυτό αντέγραψαν από το σάπιο μήλο? Πηγαίνετε κάπου όπου το σήμα WiFi είναι οριακό κρατώντας το τηλέφωνο. Σταματήστε να κρατάτε το τηλέφωνο από την αριστερή πλευρά και θα δείτε το σήμα να ανεβαίνει τουλάχιστον μία μπάρα. Βαλε την Cognition 1.08 και θα ανεβει ακομα μια μπαρα...... Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autokinitakias Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Τι ειναι αυτο?Πρεπει να εχω root το τηλεφωνο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Νεος κατοχος και γω!! Η αληθεια ειναι οτι και απαιτητικος δεν ειμαι,και ασχετος ειμαι ,οποτε ολα καλα για μενα:lol: Εκανα αναζητηση στο φορουμ αλλα δεν μπορεσα να βρω κατι συγκεκριμενο,επομενως θα την κανω την ερωτηση και μετα με κραζετε ελευθερα!!! Ειναι αδυνατον να στειλω και να παρω mms ,παρολο που τα settingς ειναι σωστα (διαπιστωμενο και με την Vodafone) Τι κανω λαθος ωρε παληκαρια???? πηγαινε στις ρυθμισεις στα ονοματα σεμειων προσβασης και διεγραψε οτι υπαρχει εκει. μετα ακολουθα τον οδηγο που εχω φτιαξει στο blog μου, με δοκιμασμενες τις ρυθμισεις της vodafone. σε 3 λεπτα θα εισαι ετοιμος. http://antonis-news.blogspot.com/2011/01/apn-internet-mms-android.html LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Με καλύπτει μνήμη sd class 4 για εγγραφή και αναπαραγωγή video 1080p? Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdvq Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 πηγαινε στις ρυθμισεις στα ονοματα σεμειων προσβασης και διεγραψε οτι υπαρχει εκει. μετα ακολουθα τον οδηγο που εχω φτιαξει στο blog μου, με δοκιμασμενες τις ρυθμισεις της vodafone. σε 3 λεπτα θα εισαι ετοιμος. http://antonis-news.blogspot.com/2011/01/apn-internet-mms-android.html Ευχαριστω πολυ!!! Θα το παλεψω και οτι βγει:!: Μιχαλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelispyro Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Μήπως στις ρυθμίσεις στα "Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας" στη λειτουργία δικτύου έχεις επιλέξει το GSM only; όχι είναι επιλεγμένη η πρώτη επιλογή gsm/wcdma Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts