Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πριν λιγες βδομαδες ειχα κατεβασει ενα camera update ... εχω κανει reset factory settings στο κινητο και τωρα θελω να το ξανακατεβασω αλλα δεν θυμαμαι απο που...

ξερει κανεις? επισης ξερει κανεις τι κανει αυτο το update?

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πριν λιγες βδομαδες ειχα κατεβασει ενα camera update ... εχω κανει reset factory settings στο κινητο και τωρα θελω να το ξανακατεβασω αλλα δεν θυμαμαι απο που...

ξερει κανεις?

samsung apps

επισης ξερει κανεις τι κανει αυτο το update?

Τίποτα :mad:

ξερει κανεις? επισης ξερει κανεις τι κανει αυτο το update?

Το update παρέμεινε. Ότι αρχεία αναβαθμίζονται και είναι του συστήματος δεν αλλάζουν, ακόμα και με επαναφορά εργοστασιακών.

Η κάμερα, είναι αρχείο συστήματος.

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Το update παρέμεινε. Ότι αρχεία αναβαθμίζονται και είναι του συστήματος δεν αλλάζουν, ακόμα και με επαναφορά εργοστασιακών.

Η κάμερα, είναι αρχείο συστήματος.

Ναι ε.. ? χμμ.. πως μπορω να το διαπιστωσω αυτο για να ειμαι σιγουρος... επισης θυμασαι τι εκανε αυτο το update? παντως αυτο με τι ροζιλα στο ασπρο μετα απο κατοχη του κινητου εδω και αρκετες βδομαδες σημερα την ειδα για πρωτη φορα...

Το θεμα του wifi πρεπει να πω οτι με προβληματισε παρα πολυ μεχρι και το τονιζω μεχρι να το αγορασω.ειχα διαβασει σχολια εδω κυριως για την μικρη εμβελεια και ετσι πηγα σε μαγαζι με το hd2 στο χερι μου και διαπιστωσα οτι ο γαλαξιας ειχε πραγματι τα μισα δικτυα σε σχεση με το hd2.

Αυτο με εκανε να αναβαλω την αγορα του.

Κσποια στιγμη φυσικα μου την βαρεσε πηγα το πηρα παροτι για μενα το wifi range ειναι σπο τα βασικα που ζηταω απο μια τετοια συσκευη.

Και ω του θαυματος στο galaxy που μου ετυχε το wifi range ειναι απλα καταπληκτικο.

Οτι καλυτερο ειχα σε smartphone και δεν εχουν περασει και λιγα απο τα χερια μου.

Η μετρηση εχει γινει σε σημειο αναφορας σταθερο

Δεν ξερω αν ειναι θεμα software η hardware ξερω ομως οτι παιρνω τα ιδια αποτελεσματα ανεξαρτητως ρομ

Αντιθετα εκει που ειδα τρομερη διαφορα με αλλαγη ρομ ηταν στο κλειδωμα του gps οπου με μαμα ρομ κλειδωνε το igo αρκετα αργα,σχεδον εκνευριστικα αργα ενω με την cognition rom κλειδωνει το ιδιο προγραμμα σε 5 το πολυ δευτερολεπτα.

τρομερη διαφορα κυριολεκτικα

Εγώ πάντως έχω απογοητευτεί πολύ.Στο μπαλκόνι μου με το LG είχα 1 γραμμούλα σήμα που ήταν αρκετή για να κάνω τη δουλειά μου.Με το galaxy δεν έχω καθόλου σήμα.Μακάρι να διορθωθεί διότι χρησιμοποιώ πολυ το WiFi και δεν ξέρω αν θα υποφέρω αυτο το πράγμα.Στα υπόλοιπα όμως δεν παίζεται το κινητό.

Το θεμα του wifi πρεπει να πω οτι με προβληματισε παρα πολυ μεχρι και το τονιζω μεχρι να το αγορασω.ειχα διαβασει σχολια εδω κυριως για την μικρη εμβελεια και ετσι πηγα σε μαγαζι με το hd2 στο χερι μου και διαπιστωσα οτι ο γαλαξιας ειχε πραγματι τα μισα δικτυα σε σχεση με το hd2.

Αυτο με εκανε να αναβαλω την αγορα του.

Κσποια στιγμη φυσικα μου την βαρεσε πηγα το πηρα παροτι για μενα το wifi range ειναι σπο τα βασικα που ζηταω απο μια τετοια συσκευη.

Και ω του θαυματος στο galaxy που μου ετυχε το wifi range ειναι απλα καταπληκτικο.

Οτι καλυτερο ειχα σε smartphone και δεν εχουν περασει και λιγα απο τα χερια μου.

Η μετρηση εχει γινει σε σημειο αναφορας σταθερο

Δεν ξερω αν ειναι θεμα software η hardware ξερω ομως οτι παιρνω τα ιδια αποτελεσματα ανεξαρτητως ρομ

Αντιθετα εκει που ειδα τρομερη διαφορα με αλλαγη ρομ ηταν στο κλειδωμα του gps οπου με μαμα ρομ κλειδωνε το igo αρκετα αργα,σχεδον εκνευριστικα αργα ενω με την cognition rom κλειδωνει το ιδιο προγραμμα σε 5 το πολυ δευτερολεπτα.

τρομερη διαφορα κυριολεκτικα

Είναι μήπως εύκολο να δώσεις συγκριτικά -dBm από SGS2 και τις άλλες συσκευές που το συνέκρινες ? Επιπλέον, είχες την ίδια λήψη και σε ΚΕ2? Γιατί έχω την αίσθηση, απ' όσα διαβάζω, ότι ψιλοβελτιώθηκε το θέμα κάπου μεταξύ ΚΕ7 και ΚF2..

Πάντως, κι εγώ μία από τα ίδια όπως εσύ (πρίν το πάρεις). Προς το παρόν αναβάλω την αγορά...

-dBm δεν εχω μετρησει.

Αυτο που εχω δοκιμασει ειναι ληψη σε σημεια του σπιτιου που το hd2 πχ εχανε το σημα που και που,το galaxy δεν το χανει με τιποτα.

για τις ρομ το εγραψα και πριν οτι δεν ειδα διαφοροποιηση.

Καλημέρα.Εχετε δοκιμάσει αν δουλευει σωστά το 2in 1 της Cosmote σε Samsung Galaxy S2;

Δουλεύει κανονικότατα.

Ενω το βαζω σε USB Debug Mode δεν λεει να δει σαν flashaki την εσωτερικη καρτα sd που αγορασα χτες.Καμια ιδεα?

edit:εστρωσε με restart το pc

Edited by MaGeLaNoS
Nokia:6120c,6500,N73,N81 / Toshiba G810 Portege WM6.5 / Apple iPhone 3GS 16GB / Samsung Galaxy S II / Samsung Galaxy S4 9505 stock

Παιδιά ξέρει κανένας πότε θα πάρουμε το update ΚΕ7 έχω vodafone και το αγόρασα από ΠΛΑΊΣΙΟ.

ε και να ερθει μην περιμενεις να δεις καμια διαφορα...... λιιιγο καλυτερη μπαταρια μονο. χωρις πλακα ειναι προβλημα αυτο με την εμβελια wifi..... βαλτην βασικα μονος σου γιατι δεν βλεπω να την βγαζει συντομα... ελλαδισταν ειναι εδω..... οταν βγει adroid 5.2.3 mousakas μπορει να δωσουν στην ελλαδα την ΚΕ7.

Είναι μήπως εύκολο να δώσεις συγκριτικά -dBm από SGS2 και τις άλλες συσκευές που το συνέκρινες ? Επιπλέον, είχες την ίδια λήψη και σε ΚΕ2? Γιατί έχω την αίσθηση, απ' όσα διαβάζω, ότι ψιλοβελτιώθηκε το θέμα κάπου μεταξύ ΚΕ7 και ΚF2..

Πάντως, κι εγώ μία από τα ίδια όπως εσύ (πρίν το πάρεις). Προς το παρόν αναβάλω την αγορά...

Aν το WiFi είναι πολύ βασικό για σένα καλά κάνεις και αναβάλλεις την αγορά.Αλλά να ξέρεις σ΄όλα τα υπόλοιπα δεν έχει αντίπαλο το κινητό.

Στο λέω διότι είχα πριν LG x2

Aν το WiFi είναι πολύ βασικό για σένα καλά κάνεις και αναβάλλεις την αγορά.Αλλά να ξέρεις σ΄όλα τα υπόλοιπα δεν έχει αντίπαλο το κινητό.

Στο λέω διότι είχα πριν LG x2

Εγώ πάλι ρε παιδιά γιατί δεν έχω κανένα μα κανένα πρόβλημα με το wifi ..εκεί που έπιανα με όλα τα προηγούμενα κινητά μου πιάνω και με τον γαλαξία χωρίς να υπάρχει θέμα ...βασικά δεν το βλέπω καν σαν πρόβλημα...

Εγώ πάλι ρε παιδιά γιατί δεν έχω κανένα μα κανένα πρόβλημα με το wifi ..εκεί που έπιανα με όλα τα προηγούμενα κινητά μου πιάνω και με τον γαλαξία χωρίς να υπάρχει θέμα ...βασικά δεν το βλέπω καν σαν πρόβλημα...

Τυχερός είσαι.Για να καταλάβεις το πρόβλημα θα σου πώ το εξής.Σήμερα επειδή εκνευρίστηκα με το WiFi, περίπου στις 12 βγήκα έξω και αρχισα να κάνω βόλτες γύρω απο τη γειτονιά μου.Μαζί μου είχα το Galaxy και ένα Νόκια Ν78.Κάθε λίγο έκανα σάρωση δικτύου.Πάντα το Ν78 έδειχνε ένα ή δύο παραπάνω και με καλύτερο σήμα.Παράξενο αλλά έτσι είναι.Είναι ένα θέμα και το περίεργο είναι ότι πολύ λίγοι όπως εσύ δεν έχουν πρόβλημα.Αυτό είναι περίεργο και μάλλον σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά στην παραγωγή.Δεν ξέρω τι άλλο να υποθέσω.Αν δεν είναι θέμα software τότε δεν θα διορθωθεί ποτέ.

Εγώ χθες το πήρα είναι ελληνικη έκδοση.

δεν μπορω να χρησιμοποιησω την καμερα με κατω απο 10% μπαταρια?μου βγαζει την ειδοποιηση για χαμηλη μπαταρια και δεν ξερω πως και αν βγαινει

Τυχερός είσαι.Για να καταλάβεις το πρόβλημα θα σου πώ το εξής.Σήμερα επειδή εκνευρίστηκα με το WiFi, περίπου στις 12 βγήκα έξω και αρχισα να κάνω βόλτες γύρω απο τη γειτονιά μου.Μαζί μου είχα το Galaxy και ένα Νόκια Ν78.Κάθε λίγο έκανα σάρωση δικτύου.Πάντα το Ν78 έδειχνε ένα ή δύο παραπάνω και με καλύτερο σήμα.Παράξενο αλλά έτσι είναι.Είναι ένα θέμα και το περίεργο είναι ότι πολύ λίγοι όπως εσύ δεν έχουν πρόβλημα.Αυτό είναι περίεργο και μάλλον σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά στην παραγωγή.Δεν ξέρω τι άλλο να υποθέσω.Αν δεν είναι θέμα software τότε δεν θα διορθωθεί ποτέ.

Εγώ χθες το πήρα είναι ελληνικη έκδοση.

Φίλε μου εγώ δεν το βλέπω έτσι το θέμα ..βασικά δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να το συγκρίνω με άλλα κινητά ..απλά το ανοίγω όταν θέλω να συνδεθώ και τέλος

:)

Πριν από το το γαλαξία είχα n8 και πιο πριν n900 ..στα ίδια μέρη που έπιανα wifi με τα προηγούμενα κινητά μου πιάνω και με τον γαλαξία..το μεγάλο το τεστ όμως το έκανα στην δουλειά μου..στο χώρο που εργάζομαι το wifi είναι τρία με τέσσερα δωμάτια μακριά από μένα με πόρτες κλειστές κτλ ...την παρασκευή κατέβασα τορεντ με τον γαλαξία μου ενώ σερφαρα ταυτόχρονα χωρίς να χάσω το σήμα ούτε δευτερόλεπτο...επίσης και στις ίδιες καφετέριες που σερφαρα με τα προηγούμενα κινητά μου σερφαρω και με τον γαλαξία χωρίς κανένα πρόβλημα..τεσπα για να μην πολυλογώ δεν έχω πρόβλημα κανένα ίσα ίσα το αντίθετο ..

δεν μπορω να χρησιμοποιησω την καμερα με κατω απο 10% μπαταρια?μου βγαζει την ειδοποιηση για χαμηλη μπαταρια και δεν ξερω πως και αν βγαινει

και σε μενα ετσι κανει. Και δυστυχως δε νομιζω να βγαινει.

TCe

Φίλε μου εγώ δεν το βλέπω έτσι το θέμα ..βασικά δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να το συγκρίνω με άλλα κινητά ..απλά το ανοίγω όταν θέλω να συνδεθώ και τέλος

.

Το ζήτημα είναι ότι οταν θέλω να συνδεθώ δεν έχω σήμα.Αυτό είναι το πρόβλημα.Χρησιμοποιώ βέβαια ιντερνετ και από την συνδεσή μου στην κοσμοτέ αλλά είναι κρίμα να μη μπορώ να εκμεταλλευτώ το οικιακό μου δίκτυο από κάποια απόσταση.

Την σύγκριση δεν την έκανα για να μειώσω το κινητό(550 ευρώ το πήρα) αλλά για να βεβαιωθώ αν όντως έχει αδύνατο σήμα στο WiFi.

Υπάρχει χακ για την κάμερα που σε αφήνει να την χρησιμοποίησεις ακόμη και όταν η μπαταρία είναι κάτω από το 10%...δεν έχω το λίνκ τώρα γιατί δεν σερφαρω από το πισι άλλα από τον γαλαξία..:)

Το ζήτημα είναι ότι οταν θέλω να συνδεθώ δεν έχω σήμα.Αυτό είναι το πρόβλημα.Χρησιμοποιώ βέβαια ιντερνετ και από την συνδεσή μου στην κοσμοτέ αλλά είναι κρίμα να μη μπορώ να εκμεταλλευτώ το οικιακό μου δίκτυο από κάποια απόσταση.

Την σύγκριση δεν την έκανα για να μειώσω το κινητό(550 ευρώ το πήρα) αλλά για να βεβαιωθώ αν όντως έχει αδύνατο σήμα στο WiFi.

βρε φίλε μήπως έχει κάποιο πρόβλημα το κινητό ;

Σοβαρά σου μιλάω εγώ δεν έχω πρόβλημα ..ποια ρομ φωρας αν επιτρέπεται ;

Edited by freddaras

εχει βγει ενα mod για την καμερα που σου επιτρεπει να να ανοιγεις τη καμερα και με λιγοτερο απο 10% μπαταρια...υπαρχει στο xda...http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1104051

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Υπάρχει χακ για την κάμερα που σε αφήνει να την χρησιμοποίησεις ακόμη και όταν η μπαταρία είναι κάτω από το 10%...δεν έχω το λίνκ τώρα γιατί δεν σερφαρω από το πισι άλλα από τον γαλαξία..:)

βρε φίλε μήπως έχει κάποιο πρόβλημα το κινητό ;

Σοβαρά σου μιλάω εγώ δεν έχω πρόβλημα ..ποια ρομ φωρας αν επιτρέπεται ;

Φοράει την ΚΕ2 2.3.3

Edited by nemos

Τα μηνύματα που αφορούσαν χακ/μοντς και λοιπές τροποποιήσεις μεταφέρθηκαν στο αντίστοιχο θέμα.

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

• The title was changed to [Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...