babill2004 Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 To dialer one λειτουργεί μια χαρά γι αυτό που θέλεις αλλά πήγαινε στις ρυθμίσεις Τ9 και επέλεξε τα ελληνικά ως γλώσσα. Το έκανα και πράγματι τις βλέπει. Δεν αναγνωρίζει όμως το smart dial την εισαγωγή με νούμερα. "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morrissey Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Καλησπέρα παιδιά, το έχω και εγώ το gs2 εδώ και 3 μέρες και είμαι τρομερά ευχαριστημένος τόσο απο το λειτουργικό όσο και απο τη μπαταρία (μετάβαση απο iphone 4) . Έχω ένα πρόβλημα όμως και δεν μπορώ να το εντοπίσω απο τί μπορεί να προέρχεται. Καταρχάς να πω οτι το κινητό ήταν branded απο την Ο2 αγγλίας.Οπότε το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να το κάνω debrand περνώντας την official UK rom, αναβάθμισα και τον kernel. Ολα μια χαρά μέχρι που συνειδητοποίησα οτι το δίκτυο του κινητού έτρωγε κολλήματα και δεν μπορούσε να με πάρει κανείς, χωρίς κάποια ένδειξη στο κινητό (π.χ. οτι δεν έχω μπάρες). Εγώ κανονικότατα να μπορώ να κάνω κλήσεις. Άλλαξα και την επιλογή στα δίκτυα απο αυτόματη σε σκέτο GSM αλλά και σήμερα το απογευμα πάλι προσπαθούσαν να με πάρουν μερικές ωρες και δεν δεχόταν καθόλου κλήσεις. Τί θα μου προτείνατε? Να δοκίμασα να ξαναπεράσω κάποια άλλη rom? Μου φαίνεται πολύ περίεργο το πρόβλημα. Σκέφτηκα μέχρι και τη πλαστική θήκη που του έχω βάλει για προστασία μήπως φταίει αυτό και το έχω υπο παρακολούθηση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 30, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Σκέφτηκα μέχρι και τη πλαστική θήκη που του έχω βάλει για προστασία μήπως φταίει αυτό και το έχω υπο παρακολούθηση. Σωστή σκέψη, δοκίμασε και χωρίς αυτή και πες μας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Το έκανα και πράγματι τις βλέπει. Δεν αναγνωρίζει όμως το smart dial την εισαγωγή με νούμερα. Υπάρχει και για αυτό επιλογή στο μενού αλλά δεν θυμάμαι που ακριβώς.Λέει αναζήτηση με νούμερο ή με νούμερο και επαφή ή με σκέτο επαφή. Ψάξτο λίγο το μενού. Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Καλησπέρα παιδιά, το έχω και εγώ το gs2 εδώ και 3 μέρες και είμαι τρομερά ευχαριστημένος τόσο απο το λειτουργικό όσο και απο τη μπαταρία (μετάβαση απο iphone 4) . Έχω ένα πρόβλημα όμως και δεν μπορώ να το εντοπίσω απο τί μπορεί να προέρχεται. Καταρχάς να πω οτι το κινητό ήταν branded απο την Ο2 αγγλίας.Οπότε το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να το κάνω debrand περνώντας την official UK rom, αναβάθμισα και τον kernel. Ολα μια χαρά μέχρι που συνειδητοποίησα οτι το δίκτυο του κινητού έτρωγε κολλήματα και δεν μπορούσε να με πάρει κανείς, χωρίς κάποια ένδειξη στο κινητό (π.χ. οτι δεν έχω μπάρες). Εγώ κανονικότατα να μπορώ να κάνω κλήσεις. Άλλαξα και την επιλογή στα δίκτυα απο αυτόματη σε σκέτο GSM αλλά και σήμερα το απογευμα πάλι προσπαθούσαν να με πάρουν μερικές ωρες και δεν δεχόταν καθόλου κλήσεις. Τί θα μου προτείνατε? Να δοκίμασα να ξαναπεράσω κάποια άλλη rom? Μου φαίνεται πολύ περίεργο το πρόβλημα. Σκέφτηκα μέχρι και τη πλαστική θήκη που του έχω βάλει για προστασία μήπως φταίει αυτό και το έχω υπο παρακολούθηση. Σωστό αυτό με την θήκη. Βγάλτην να δεις τι γίνεται. Επίσης, δοκίμασε να το βάλεις manually σε GSM ή WCDMA να δεις μήπως έτσι γίνει πιό σταθερό. Άλλοι πρόβλημα ίσως θα ήταν ασυμβατότητα baseband με firmware. Πήγαινε Settings > About phone και πες μας τι baseband/kernel/firmware έχεις. Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktm_21 Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Καλημέρα!!!! Αν δεν σας πειράζει έχω μια αράδα απο ερωτήσεις αν μπορείτε να με βοηθήσετε :lol: 1. Mε το wifi εγώ όντως έχω πρόβλημα ακόμη και μέσα στο σπίτι. στην άλλη άκρη του σπιτίου δεν πίανει (μια ναι μια όχι) έχει βγάλει καμια επισημη αναβαθμιση η ανακοινωση γι αυτό η samsung ? 2. Mε το Google Maps to Gps μου λοκάρει σχεδόν αμέσως αλλα μου βγάζει την θέση μοθ με αποκλιση καμιά 50 αρια μέτρα συνήθως σε κάποιον κοντινό δρόμο κάθετο. Αυτό είναι θέμα Gps η του Google maps? 3. Υπάρχει προγραμμα για sms πέρα απο αυτί της Samsung για να βέπω κανονικά εισερχόμενα εξερχόμενα κλπ κλπ? 4. Ηχους κλήσης αποτι κατάλαβα δεν μπορώ να βάλω δικους μου , η αν κάνω λάθος πως γίνεται? 5. Με το USB on the go άραγε θα υπήρχε περίπτωση να χρησιμοποιώ το USB Modem της otenet για να μην χρειάζεται να βάζω την καρτουλα εσωτερικά για να έχω και τηλέφωνο? Θα σας ήμουν ευγνωμων αν με βοηθούσατε λιγάκι μιας και απο android είμαι άσχετος. GSXR 1000 K8 - Galaxy NOTE 3 - DELL XPS 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOTSARIKOS1 Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Καλημέρα σε όλους, έχω κι εγώ μια ερώτηση ρε παιδιά. Δεν έχω χρησιμοποιήσει καθόλου τις τελευταίες μέρες το google maps και στην ανάλυση του battery usage μου δίνει ότι π.χ. έχει καταναλώσει το 25% . Πως γίνεται αυτό? χρειάζεται να απενεργοποιήσω κάτι? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 καλημέρα παιδιά αυτή την στιγμή δοκιμάζω το κινητακι στη δουλειά μου .το wifi είναι μακριά από μένα και έχω και τοίχο ανάμεσα κτλ και όμως δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα ..πιάνει σήμα κανονικά και σερφαρω κανονικά..στο ίδιο μέρος δεν είχα πρόβλημα ούτε μέ τον πρώτο γαλαξία..έχω την k 7 δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό ..η οτιδήποτε ... Sent from my Samsung Galaxy S II using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 το κινητο ειναι παρα παρα πολυ καλο, γρηγορο, και σταθεροτατο αυτες τις 2 μερες που το εχω...συγκριτικα με to lg optimus 2x (το εχω για 2ο) πιστευω οτι η διαφορες τους ειναι τεραστιες με ολα τα θετικα πανω στο γαλαξια και απλα δεν υπαρχει ανταγωνισμος γιαυτο το κινητο...η ram του ατελειωτη, η οθονη του μοναδικη, η κατασκευη του καλη και ποιοτικη παρολα τα πλαστικα και η μπαταρια του αρκετα καλη δεδομενου οτι στο optimus μου κραταει 1 μερα ενω με τον γαλαγια ειμαι ηδη στην 2η μερα!τωρα ακουω και διαβαζω καποια προβληματακια με κιτρινιλα οταν κατεβαζεις την φωτεινοτητα στο γκρι!το εκανα και εγω το πειραμα και πραγματι στην μια ακρη το αχνοβλεπω εναν τονο κιτρινου αλλα να σας πω την αληθεια δεν το θεωρω καν προβλημα...το wifi λειτουργει αρκετα καλα αλλα οχι καλυτερα απο τα υπολοιπα κινητα μου που ειχαν καλυτερο σημα...το κινητο το θεωρω τελειο παρολα τα μικροψεγαδια και μακαρι να μεινει και μετα τα update της samsung γιατι με το nexus με official update ξαφνικα αποκτησαμε κιτρινη αποχρωση σε ολη την οθονη μας.... http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Καλησπέρα παιδιά, το έχω και εγώ το gs2 εδώ και 3 μέρες και είμαι τρομερά ευχαριστημένος τόσο απο το λειτουργικό όσο και απο τη μπαταρία (μετάβαση απο iphone 4) . Έχω ένα πρόβλημα όμως και δεν μπορώ να το εντοπίσω απο τί μπορεί να προέρχεται. Καταρχάς να πω οτι το κινητό ήταν branded απο την Ο2 αγγλίας.Οπότε το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να το κάνω debrand περνώντας την official UK rom, αναβάθμισα και τον kernel. Ολα μια χαρά μέχρι που συνειδητοποίησα οτι το δίκτυο του κινητού έτρωγε κολλήματα και δεν μπορούσε να με πάρει κανείς, χωρίς κάποια ένδειξη στο κινητό (π.χ. οτι δεν έχω μπάρες). Εγώ κανονικότατα να μπορώ να κάνω κλήσεις. Άλλαξα και την επιλογή στα δίκτυα απο αυτόματη σε σκέτο GSM αλλά και σήμερα το απογευμα πάλι προσπαθούσαν να με πάρουν μερικές ωρες και δεν δεχόταν καθόλου κλήσεις. Τί θα μου προτείνατε? Να δοκίμασα να ξαναπεράσω κάποια άλλη rom? Μου φαίνεται πολύ περίεργο το πρόβλημα. Σκέφτηκα μέχρι και τη πλαστική θήκη που του έχω βάλει για προστασία μήπως φταίει αυτό και το έχω υπο παρακολούθηση. Καλημέρα, Θα σου πρότεινα το εξής: 1. Γράψε στο keypad *#1234# και πες μας το pda, modem και csc. 2. Το κινητό σου είναι rooted? 3. Γράψε στο keypad *#*#9900#*#* και πάτα το disable fast dormancy και μετά exit. Αν το κινητό είναι rooted το disable θα παραμείνει μετά από shut down ή restart.Αν όχι θα πρέπει να επαναλάβεις τη διαδικασία για να το ξανακάνεις Παρακολούθησε το κινητό πώς θα πάει. Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 σε ολους βραζει κυριος στην περιοχη της καμερας (εμενα βραζει απο τις 8:00 το πρωι και δεν εχει λειωσει ακομα) Οκ άρα είναι κάτι νορμάλ να φανταστώ ..εμένα μου το κάνε πρώτη φορά σήμερα και ψιλοφρικαρα ..πάντως με ρεσταρτ έστρωσε .. Sent from my Samsung Galaxy S II using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 πριν απο λιγο παρατηρησα πως μου κοβει την κληση μετα απο λιγα δευτερολεπτα απο μονο του το κινητο!δηλ εκει που μιλαω παυω να ακουω τον συνομιλητη μου http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Το δικο μου χθες πηρε μια καλη "βραση", τοσο πολυ που οταν ειχα μια κληση και το εβαλα στο αυτι να μιλησω, ψιλοεβρασε και το αυτι μου!Αυτο βεβαια συνεβη κατα την διαδικασια της φορτισης.Σημερα που το φορτισα παλι δεν ζεσταθηκε καθολου! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Το δικο μου χθες πηρε μια καλη "βραση", τοσο πολυ που οταν ειχα μια κληση και το εβαλα στο αυτι να μιλησω, ψιλοεβρασε και το αυτι μου!Αυτο βεβαια συνεβη κατα την διαδικασια της φορτισης.Σημερα που το φορτισα παλι δεν ζεσταθηκε καθολου! Μήπως είχες και wifi ανοιχτό?Η μέγιστη θερμοκρασία που έχω παρατηρήσει στο "βράσιμο" είναι 38 κελσίου Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georpapa Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Επιβεβαιώνω ότι σε άκρη στιγμή το κινητό στη περιοχή της κάμερας κάτι στην οθόνη στο ίδιο ύψος έκαιγε. Απλά μετά σταμάτησε μόνο του. Το πρόσεξα όταν είχα βάλει το wifi. Το έκλεισα το άνοιξα το wifi κάτι δε το ξανά έκανε Sent from my GT-I9100 using Tapatalk όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morrissey Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Καλημέρα, Θα σου πρότεινα το εξής: 1. Γράψε στο keypad *#1234# και πες μας το pda, modem και csc. 2. Το κινητό σου είναι rooted? 3. Γράψε στο keypad *#*#9900#*#* και πάτα το disable fast dormancy και μετά exit. Αν το κινητό είναι rooted το disable θα παραμείνει μετά από shut down ή restart.Αν όχι θα πρέπει να επαναλάβεις τη διαδικασία για να το ξανακάνεις Παρακολούθησε το κινητό πώς θα πάει. Υστερα και απο συμβουλή του jastonas και έχοντας διαφορετικό kernel με διαφορετικό firmware που ίσως να δημιουργούσε conflict τώρα βρίσκομαι στην εξής κατάσταση. 1. pda : XWKE7 phone: XXKE4 CSC : XEUKD1 2. Το κινητό ηταν rooted και αφού έκανα τις νέες αλλαγές το ξαναέκανα root, βαζοντας τoν insecure XWKDD και περνόντας στη συνέχεια τον XWKE7. 3. To τρίτο βήμα λέω να το κάνω αφού παρακολουθήσω πως θα πάει το κινητό και αν μου ξαναπαρουσιάσει το πρόβλημα. Μέχρι στιγμής πάντως δέχομαι κανονικά κλήσεις. Τι ακριβώς κάνει αυτό? Ευχαριστώ για τη βοήθεια και θα ενημερώσω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Ναι και εγω ειχα το wifi ανοικτο.... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 3. Γράψε στο keypad *#*#9900#*#* και πάτα το disable fast dormancy και μετά exit. Αν το κινητό είναι rooted το disable θα παραμείνει μετά από shut down ή restart.Αν όχι θα πρέπει να επαναλάβεις τη διαδικασία για να το ξανακάνεις. Το fast dormancy είναι κάτι που τα ελληνικά δίκτυα δεν υποστηρίζονται άρα δεν υπάρχει λόγος να το έχουμε να "τρέχει"; Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diofar Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Πώς γίνεται να μην έχω συνεχόμενο συγχρονισμό, αλλά κάθε χ διάστημα, που θα ορίσω εγώ; Δεν μπόρεσα να βρω που ορίζω το διάστημα συγχρονισμού. Είναι μόνο αυτόματο ή όχι; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 πριν απο λιγο παρατηρησα πως μου κοβει την κληση μετα απο λιγα δευτερολεπτα απο μονο του το κινητο!δηλ εκει που μιλαω παυω να ακουω τον συνομιλητη μου το εκανα restart και ολα μια χαρα...δεν ξερω τι τρεχει? http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zanat0s Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Γεια σας, μετά από 3 χρόνια Blackberry πήδηξα και εγώ στο χορό των touchscreen phones... πρέπει να πω ότι το touch screen είναι δύσκολο(για μένα, μάλλον είμια μεγαλος-30) άρα θα κρατήσω το ΒΒ για email, bbm και για να γράφω On the go.. Τώρα πάμε στο Samsung, θέλω την βοήθεια του κοινού. Το κινητό με εντυπωσίασε με την οθόνη, αλλά η κατασκευή που είναι από πλαστικό μου το κάνει να φαίνεται κάπως "φτηνό" σαν ένα παιχνίδι. Έχω κάποια θέματα με την μπαταρία. Η μπαταρία μου ΔΕΝ κρατά πάνω από 4 ώρες(τραγικό). Να σας πω τι έχω ενεργό: 1:) screen is AUTO brightness 2:) I tis synced with MS exchange : Contacts, calendar, Tasks 3:) Installed Apps include FB, Skype and Whatsapp(with Sync on) 4:) Background Data is ON 5:) installed widgets include Accuweather, IMDB, CNN Engadget CNN, NYtimes and Top news Μάλλον κάνω κάποιο λάθος, δεν πιστεύω ότι μόνο εγώ μπορώ να έχω παράπονο με την μπαταρία. Να απενεργοποίησω τα widgets? Είναι σοβαρό το θέμα.. Στο θέμα battery δείχνει ότι το display 40% της μπαταρίας. Άλλα Θέματα με το κινητό: Α:)δεν μου αρέσει αρκετά η εφαρμογή phone.Τι εννοώ? Θέλω στο log να βλέπω το τι έχω κάνει χρονικά ανά άτομο. Δηλαδή εάν με τον Κ. Χ έχω τηλεφωνηθεί 5 φορές συνεχόμενα θα ήθελα να βγει Μόνο η πιο πρόσφατη κίνηση και κάνοντας κλικ εκεί να έβλεπα το ιστορικό. Β:) πώς μπορώ να απενεργοποίησω τα notifications(από skype, whatsapp, και άλλα) εκτός του ήχου κλήσης? Γ:) έχω και άλλα θέματα που δεν μου έρχονται στο μυαλό.. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Καλημέρα!!!! Αν δεν σας πειράζει έχω μια αράδα απο ερωτήσεις αν μπορείτε να με βοηθήσετε :lol: 1. Mε το wifi εγώ όντως έχω πρόβλημα ακόμη και μέσα στο σπίτι. στην άλλη άκρη του σπιτίου δεν πίανει (μια ναι μια όχι) έχει βγάλει καμια επισημη αναβαθμιση η ανακοινωση γι αυτό η samsung ? 2. Mε το Google Maps to Gps μου λοκάρει σχεδόν αμέσως αλλα μου βγάζει την θέση μοθ με αποκλιση καμιά 50 αρια μέτρα συνήθως σε κάποιον κοντινό δρόμο κάθετο. Αυτό είναι θέμα Gps η του Google maps? 3. Υπάρχει προγραμμα για sms πέρα απο αυτί της Samsung για να βέπω κανονικά εισερχόμενα εξερχόμενα κλπ κλπ? 4. Ηχους κλήσης αποτι κατάλαβα δεν μπορώ να βάλω δικους μου , η αν κάνω λάθος πως γίνεται? 5. Με το USB on the go άραγε θα υπήρχε περίπτωση να χρησιμοποιώ το USB Modem της otenet για να μην χρειάζεται να βάζω την καρτουλα εσωτερικά για να έχω και τηλέφωνο? Θα σας ήμουν ευγνωμων αν με βοηθούσατε λιγάκι μιας και απο android είμαι άσχετος. 1.οχι κατι επισημο.. εχει ακουστει οτι θα διορθωθει αλλα προς το παρον τπτ επισημο 2.Λογικα Google maps, αφου στο σπιτι μεσα δεν πιανει gps! 3.Υπαρχουν αρκετα προγραμματα sms, handcent SmS, chomp κλπ.. κανε μια αναζητηση στο market και θα βρεις πληθωρα.. αυτο που λες ομως για εισερχόμενα εξερχόμενα δεν ξερω, δεν με ενδιεφερε ποτε και δεν το εχω ψαξει.. 4.φυσικα και μπορεις, η απο Settings-sound-phone ringtone η απο την μουσικη οταν παιζεις ενα τραγουδι, menu-set as ringtone 5.Προς το παρον οχι.. Στο μελλον δεν ξερω.. Εχω βρει μια βλακεια!.. δεν εχει επιλογη πουθενα επιλογη οταν χαμηλωνω την ενταση απο τα πλαινα να χαμηλωνει και ο ηχος των notification? Στα htc, ειχε επιλογη στις ρυθμισεις να το τικαρεις να γινεται :mad::mad: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Γεια σας, μετά από 3 χρόνια Blackberry πήδηξα και εγώ στο χορό των touchscreen phones... πρέπει να πω ότι το touch screen είναι δύσκολο(για μένα, μάλλον είμια μεγαλος-30) άρα θα κρατήσω το ΒΒ για email, bbm και για να γράφω On the go.. Τώρα πάμε στο Samsung, θέλω την βοήθεια του κοινού. Το κινητό με εντυπωσίασε με την οθόνη, αλλά η κατασκευή που είναι από πλαστικό μου το κάνει να φαίνεται κάπως "φτηνό" σαν ένα παιχνίδι. Έχω κάποια θέματα με την μπαταρία. Η μπαταρία μου ΔΕΝ κρατά πάνω από 4 ώρες(τραγικό). Να σας πω τι έχω ενεργό: 1:) screen is AUTO brightness 2:) I tis synced with MS exchange : Contacts, calendar, Tasks 3:) Installed Apps include FB, Skype and Whatsapp(with Sync on) 4:) Background Data is ON 5:) installed widgets include Accuweather, IMDB, CNN Engadget CNN, NYtimes and Top news Μάλλον κάνω κάποιο λάθος, δεν πιστεύω ότι μόνο εγώ μπορώ να έχω παράπονο με την μπαταρία. Να απενεργοποίησω τα widgets? Είναι σοβαρό το θέμα.. Στο θέμα battery δείχνει ότι το display 40% της μπαταρίας. Άλλα Θέματα με το κινητό: Α:)δεν μου αρέσει αρκετά η εφαρμογή phone.Τι εννοώ? Θέλω στο log να βλέπω το τι έχω κάνει χρονικά ανά άτομο. Δηλαδή εάν με τον Κ. Χ έχω τηλεφωνηθεί 5 φορές συνεχόμενα θα ήθελα να βγει Μόνο η πιο πρόσφατη κίνηση και κάνοντας κλικ εκεί να έβλεπα το ιστορικό. Β:) πώς μπορώ να απενεργοποίησω τα notifications(από skype, whatsapp, και άλλα) εκτός του ήχου κλήσης? Γ:) έχω και άλλα θέματα που δεν μου έρχονται στο μυαλό.. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια. 1-5) Αν θες να δεις πραγματικά αν έχει η μπαταρία σου πρόβλημα, κάνει ένα factory reset και βάλε και το τελευταίο firmware και ξεκίνα σιγά σιγά. Μια μέρα χωρίς 3g. Την επόμενη μέρα με 3g αλλά χωρίς κανένα πρόγραμμα (email κτλ). Βάλε μετά για αρχή ένα ένα τα email σου. Αν έχεις πολλά δοκίμαζε να βάζεις ένα την μέρα. Και μετά ανά μέρα βάζε αυτά τα προγράμματα που τρώνε μπαταρία... σκυπε, whatsapp κτλ κτλ... Ξέρω ακούγεται βαρύ αλλά επειδή εγώ ΠΑΝΤΑ έχω πρόβλημα με την μπαταρία ποτέ δεν κατάφερα να δω τι φταίει και ούτε εσύ πιστεύω θα βρεις αν δεν δοκιμάσεις με αυτόν τον τρόπο. Radical but efficient! α) Πας στο μάρκετ και κατεβάζεις κάποιον άλλον dialer. DialerOne ή κάποιον άλλον. Β) Από το κάθε πρόγραμμα ξεχωριστά. Σχετικά με το skype, θα σου πρότεινα να κοιτάξεις λίγο τη χρήση του γιατί μου φάνηκε βαρύ πρόγραμμα και ίσως είχε και αρκετό battery drain. γ) Σιγά σιγά. Θέλει ψάξιμο το android για να το καταλάβεις και να το χρησιμοποιήσεις στο μαξ των δυνατοτήτων του. Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Υστερα και απο συμβουλή του jastonas και έχοντας διαφορετικό kernel με διαφορετικό firmware που ίσως να δημιουργούσε conflict τώρα βρίσκομαι στην εξής κατάσταση. 1. pda : XWKE7 phone: XXKE4 CSC : XEUKD1 2. Το κινητό ηταν rooted και αφού έκανα τις νέες αλλαγές το ξαναέκανα root, βαζοντας τoν insecure XWKDD και περνόντας στη συνέχεια τον XWKE7. 3. To τρίτο βήμα λέω να το κάνω αφού παρακολουθήσω πως θα πάει το κινητό και αν μου ξαναπαρουσιάσει το πρόβλημα. Μέχρι στιγμής πάντως δέχομαι κανονικά κλήσεις. Τι ακριβώς κάνει αυτό? Ευχαριστώ για τη βοήθεια και θα ενημερώσω Σωστά σου είπε ο φίλος jastonas.Το fast dormancy http://www.computerworld.com/s/article/9191759/Fast_dormancy_to_improve_smartphone_networking_and_battery_performance_ Προσωπικά είχα προβλήματα αποσυνδέσεων .Το απενεργοποιήσα με τον τρόπο που έγραψα και δεν έχω παρατηρήσει έκτοτε πρόβλημα Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zanat0s Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 (edited) Δεν είπα ότι η μπαταρία μου έχει πρόβλημα. Είπα ότι εγώ μάλλον κάνω κάτι που τρώει πολύ την μπαταρία.. Υπάρχει άλλος τρόπος να βρω τι φταίει? Επίσης.... όπως σου είπα δείχνει ότι 40% καταναλώνει η εφαρμογή Display.. στο παραπάνω μύνημα ξέχασα να αναφέρω ότι η συσκευή θερμαίνεται μερικές φορές αρκετά και νίωθω ότι ζεσταίνει(άβολα) το χέρι μου Διάβασα το review of myphone.gr και παραθέτω: Πάντως κατά τη χρήση του Galaxy S2 και μετά από πλήρη φόρτιση, η συσκευή άντεξε τη σκληρή μας πραγματικότητα για λίγο πάνω από 25 ώρες με συνεχή -υπερεντατική- χρήση, για τις ανάγκες της παρουσίασης. Ομοίως με πιο μετριοπαθή ενασχόληση ξεπέρασε τις 34 ώρες, τιμή ιδιαίτερα ικανοποιητική για ένα dual core smartphone χρονισμένο στα 1.2GHz. δηλαδή τι κάνω λάθος και εμένα δεν κρατά 5 ώρες? Edited May 30, 2011 by Zanat0s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts