georpapa Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 (edited) Ο ήχος πως ήταν ;,γιατί φίλος παραπονέθηκε ότι σε δυνατό θόρυβο η ηχογράφηση είναι χάλια σε σχέση με το iphone. δεν το χω ακουσει καθαρα, μολις το ακουσω θα σου πω αλλα αν θυμαμαι ηταν ικανοποιητικο αν και θα επρεπε να ηταν καλυτερο, σε αυτο το κομματι χανει. αλλα περιμενε λιγο να το ακουσω και θα σου πω edit: εχει θορυβο αλλα ακουγεται η μουσικη ωστοσο θα επρεπε να ειναι καλυτερος ο ηχος. εκει χανει το βιντεακι Edited May 23, 2011 by georpapa όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 παντα σε ολα τα μοντελα κατι ελειπε...νομιζω ειναι το πρωτο κινητο που δεν μου λειπει κατι κ νομιζω πως..δεν αντεχετε αυτο....χ? Θα ξαναπω οτι το μονο που λειπει - και δεν ειναι φυσικα ελειψη του hardware - ειναι η ποσοτα , πληροτητα και αψογη εμφανιση των εφαρμογων του ios. Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diofar Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Έγραψα ότι θα μπορούσε να έχει κι άλλα, πχ μεγαλύτερη ανάλυση, στέρεο ηχεία, 3D οθόνη (όχι απαραίτητα και να βγάζει 3D). Πρακτικά όμως το μόνο που θα μου λείψει είναι το κουμπί για την κάμερα. Έπρεπε με κάποιον τρόπο να το βολέψουν, έστω και μικρό. Αν δεν βόλευε κάποιους, να χρησιμοποιούσαν το software button. ΕΡΩΤΗΣΗ: Το PC dock (το ακριβό) που είναι τριγωνικό και έχει μεγάφωνο και από πίσω έξοδο ήχου και usb είναι εκπληκτικό. Που θα μπορέσουμε να βρούμε αυτά τα original αξεσουάρ; Στην Ελλάδα θα τα έχουν άραγε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minos197 Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 (edited) Μπορει κάποιος να δοκιμάσει το εξής; Βάλτε ένα σταθμό να παίζει στο Tunei και κλειστε την οθόνη. Παίζει κανονικά η μετα απο ένα λεπτο χάνει την σύνδεση? Αυτο μου παρουσιάζει το Nexus s μαζι με το πρόβλημα που περιγράφουν αρκετοί φίλοι εδω. Χάνει ξαφνικά την σύνδεση του wifi και πρέπει να το κλείσω και να το ξανα ανοίξω. Συμβαίνει 4-5 φορές την μέρα. Αν δεν το πάρεις χαμπάρι και έχεις data με 3G ενεργοποιημενο θα χάσεις για πλάκα αρκετά ΜΒ Mπορείς να δείς αν εχεις το wifi sleep policy στο never? Το σύστημα αρχείων FAT32, το οποίο χρησιμοποιεί το κάθε κινητό για την κάρτα μνήμης δεν υποστηρίζει αρχεία μεγαλύτερα των 4Gb .. Θεωρητικά πάντα,εφόσον έχει linux kernel και διαβάζει το FS από ext4 θα μπορούσε κάποιος με SD card να την φορμάρει σε EXT4 να δούμε αν την διαβάζει;Γιατί στο EXT δεν υπάρχει περιορισμός σε 4GB. Edited May 23, 2011 by minos197 Nokia 3210 -> Ericsson T29 -> Ericsson t68 >SE t610i > SE K750i > Custom Hybrid K750/W800/W700 > iPhone > Samsung Galaxy S > SGS II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Θεωρητικά πάντα,εφόσον έχει linux kernel και διαβάζει το FS από ext4 θα μπορούσε κάποιος με SD card να την φορμάρει σε EXT4 να δούμε αν την διαβάζει;Γιατί στο EXT δεν υπάρχει περιορισμός σε 4GB. Θεωρητικά πάντα ????? Όποιος έχει τα απαραίτητα συστατικά ας μας πει αν πέτυχε η συνταγή ... Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Mπορείς να δείς αν εχεις το wifi sleep policy στο never? Θεωρητικά πάντα,εφόσον έχει linux kernel και διαβάζει το FS από ext4 θα μπορούσε κάποιος με SD card να την φορμάρει σε EXT4 να δούμε αν την διαβάζει;Γιατί στο EXT δεν υπάρχει περιορισμός σε 4GB. Αυτό το σκέφτηκα κι εγώ ,αλλά θα πρέπει οι μεταφορές νομίζω των αρχείων να γίνονται με κάποια διανομή linux.Τα Windows δεν θα βλέπουν το εχτ 4 Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minos197 Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Είχα βρεί ένα EXT driver για windows γιατί έχω 6 partitions με EXT. http://sourceforge.net/projects/ext2read/ Βλέπω έδω ενα patch για το nexus που σημαίνει πως δεν είναι τόσο απλό.Δεν ξέρω αν απο τότε έχει αλλάξει κάτι στο stock android. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=889471 Nokia 3210 -> Ericsson T29 -> Ericsson t68 >SE t610i > SE K750i > Custom Hybrid K750/W800/W700 > iPhone > Samsung Galaxy S > SGS II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georpapa Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 δεν ξερω αν η παρακατω παρατηρηση βοηθαει καπως αλλα στο desire με custom ρομ ειχα δημιουργησει ext4 partition στην sd για να βαζω εφαρμογες εκει αλλα δε μπορουσα να εχω access σε αυτο το αρχειο καπως, οποτε υποθετω οτι το συστηαμ του android εχει μεν προσβαση αλλα για τις εφαρμογες αυτο δεν ειναι δυνατον όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diofar Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Το S2 σίγουρα θα χρησιμοποιηθεί από πολλούς και για ταινίες, με τέτοια οθόνη. Προσωπικά μετατρέπω ταινίες με το Allok Video to MP4 για το PSP μου, και πραγματικά μπορείς να δεις ταινία είτε στο τραίνο, είτε πριν σε πάρει ο ύπνος, είτε στις διακοπές. Φανταστείτε με το S2 (και φυσικά όλα τα 4.3" smartphones). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Mπορείς να δείς αν εχεις το wifi sleep policy στο never? Θεωρητικά πάντα,εφόσον έχει linux kernel και διαβάζει το FS από ext4 θα μπορούσε κάποιος με SD card να την φορμάρει σε EXT4 να δούμε αν την διαβάζει;Γιατί στο EXT δεν υπάρχει περιορισμός σε 4GB. Φυσικά και το αναφέρω. Επίσης το πρόβλημα υφίσταται και με custom rom. Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Sent from my iPhone using Tapatalk Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Μπορει κάποιος να δοκιμάσει το εξής; Βάλτε ένα σταθμό να παίζει στο Tunei και κλειστε την οθόνη. Παίζει κανονικά η μετα απο ένα λεπτο χάνει την σύνδεση? Αυτο μου παρουσιάζει το Nexus s μαζι με το πρόβλημα που περιγράφουν αρκετοί φίλοι εδω. Χάνει ξαφνικά την σύνδεση του wifi και πρέπει να το κλείσω και να το ξανα ανοίξω. Συμβαίνει 4-5 φορές την μέρα. Αν δεν το πάρεις χαμπάρι και έχεις data με 3G ενεργοποιημενο θα χάσεις για πλάκα αρκετά ΜΒ ακούω tune in όλο το πρωί σήμερα χωρίς κανένα πρόβλημα :-) # sent from a Samsung Galaxy S II Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Το έχω εδώ και δύο εβδομάδες, πράγματι εντυπωσιακό κινητό (ειδικά μετά το τελευταίο upgrade) αλλά επειδή είχα και το galaxy s θα μπορούσα να πώ ότι από ήχο είναι μάπα το καρπούζι.Δεν ξέρω αν φτιάξει στο μέλλον με κάποιο software upgrade αλλά είναι ενοχλητικό ένα τόσο high end κινητό να έχει τέτοια ποιότητα ήχου.Ευτυχώς που δεν το χρησιμοποιώ και σαν mp3 player. Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Το έχω εδώ και δύο εβδομάδες, πράγματι εντυπωσιακό κινητό (ειδικά μετά το τελευταίο upgrade) αλλά επειδή είχα και το galaxy s θα μπορούσα να πώ ότι από ήχο είναι μάπα το καρπούζι.Δεν ξέρω αν φτιάξει στο μέλλον με κάποιο software upgrade αλλά είναι ενοχλητικό ένα τόσο high end κινητό να έχει τέτοια ποιότητα ήχου.Ευτυχώς που δεν το χρησιμοποιώ και σαν mp3 player. \ εννοεις τον ηχο απο το ηχειο.....του κινητου....? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 \ εννοεις τον ηχο απο το ηχειο.....του κινητου....? Ναί.Υπάρχει κάποια λύση? Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Το έχω εδώ και δύο εβδομάδες, πράγματι εντυπωσιακό κινητό (ειδικά μετά το τελευταίο upgrade) αλλά επειδή είχα και το galaxy s θα μπορούσα να πώ ότι από ήχο είναι μάπα το καρπούζι.Δεν ξέρω αν φτιάξει στο μέλλον με κάποιο software upgrade αλλά είναι ενοχλητικό ένα τόσο high end κινητό να έχει τέτοια ποιότητα ήχου.Ευτυχώς που δεν το χρησιμοποιώ και σαν mp3 player. Σίγουρα πρώτη φορά το ακούω αυτό που λες... όλα τα reviews εκθειαζουν τον ήχο του πάντα σχετικά με τα άλλα smartphones όχι με το στερεοφωνικό που έχεις σπίτι σου.. Δες ένα τυχαίο βιντεο στο youtube : ("the new champion of the speakers" λέει συγκεκριμένα). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diofar Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Κα ομως εγω θα σου πω τι του λειπει. Led notification δεν εχει ,σωστα:lol::lol: Πέρα από την πλάκα, θεωρείς ότι δεν είναι σημαντικό το πλήκτρο κάμερας; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georpapa Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Πέρα από την πλάκα, θεωρείς ότι δεν είναι σημαντικό το πλήκτρο κάμερας; Όχι γιατί είτε πάτρας το πλήκτρο από την οθόνη είτε από εκείνο ποια η διαφορά; εκτός αν μου ξεφεύγει κάτι Sent from my GT-I9100 using Tapatalk όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Σίγουρα πρώτη φορά το ακούω αυτό που λες... όλα τα reviews εκθειαζουν τον ήχο του πάντα σχετικά με τα άλλα smartphones όχι με το στερεοφωνικό που έχεις σπίτι σου.. Δες ένα τυχαίο βιντεο στο youtube : ("the new champion of the speakers" λέει συγκεκριμένα). Θα το δώ και σε ευχαριστώ για το link, προφανώς και δεν το συγκρίνω με τον ήχο στο σπίτι μου (σύγκριση με το sgs1 και το htc desire hd, το nexus s δεν το βάζω στη σύγκριση γιατί παίζει με το voodoo appl του supercurio) αλλά αν διαβάσεις και τα σχόλια του supercurio στο xda αλλά και στο twitter θα καταλάβεις τί εννοώ. Φιλικά Αργύρης Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diofar Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Θα το δώ και σε ευχαριστώ για το link, προφανώς και δεν το συγκρίνω με τον ήχο στο σπίτι μου (σύγκριση με το sgs1 και το htc desire hd, το nexus s δεν το βάζω στη σύγκριση γιατί παίζει με το voodoo appl του supercurio) αλλά αν διαβάσεις και τα σχόλια του supercurio στο xda αλλά και στο twitter θα καταλάβεις τί εννοώ. Φιλικά Αργύρης Το είδα, και φαίνεται καλό τεστ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diofar Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Όχι γιατί είτε πάτρας το πλήκτρο από την οθόνη είτε από εκείνο ποια η διαφορά; εκτός αν μου ξεφεύγει κάτι Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Συνηθίζεται, όπως όλα όταν τα κάνεις συνέχεια. Αλλά είναι πολύ πιο σταθερό το κινητό αν έχει σε σωστή θέση το κουμπί. Επίσης, είναι και η αίσθηση του focus, δηλαδή η ενδιάμεση θέση του κουμπιού, για να κλειδώσεις το θέμα. Όπως ακριβώς και με το μεσαίο πλήκτρο που ήδη έχει, που θα μπορούσε κι αυτό να είναι touch. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diofar Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 ΕΡΩΤΗΣΗ: Συγχρονισμός με Outlook δεν υποστηρίζεται άμεσα από τα Android; Σε περίπτωση που δεν χρησιμοποιώ το Google Calendar, και θέλω να έχω στο ημερολόγιο του κινητού ό,τι έχω και στο Outlook, δεν μπορώ να το κάνω έτσι απλά, όπως σε όλα τα μη Android κινητά; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minos197 Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Μόλις κούμπωσα εξωτερικό σκληρό 2.5'' και τον διάβασε χωρίς πρόβλημα.Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να χρησημοποιήσεις ένα Powered USB Hub.Επίσης όσοι δεν θέλουν περιμένουν για το επίσημο usb OTG cable δουλεύει με οποιοδήποτε OTG cable του εμπορίου (ebay) . Τέλος ακούσα πως δουλεύον bluetooth keyboards ,οπότε όποιος έχει μπορεί να το δοκιμάσει; Nokia 3210 -> Ericsson T29 -> Ericsson t68 >SE t610i > SE K750i > Custom Hybrid K750/W800/W700 > iPhone > Samsung Galaxy S > SGS II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Μόλις κούμπωσα εξωτερικό σκληρό 2.5'' και τον διάβασε χωρίς πρόβλημα.Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να χρησημοποιήσεις ένα Powered USB Hub.Επίσης όσοι δεν θέλουν περιμένουν για το επίσημο usb OTG cable δουλεύει με οποιοδήποτε OTG cable του εμπορίου (ebay) . Τέλος ακούσα πως δουλεύον bluetooth keyboards ,οπότε όποιος έχει μπορεί να το δοκιμάσει; Μπορείς να μας βρεις κάποιο φτηνό λινκ στο ebay γιατί εγώ δεν ξέρω ποιά κάνουνε! Νομίζω αυτά που έχω βρει έχουν ελαφρώς αλλαγμένο το βύσμα που μπαίνει στο κινητό. Μοιάζει με microusb αλλά είναι για ένα παρόμοιο πρότυπο. Αυτό εδώ πουλάνε όλοι μου φαίνεται και φαίνεται διαφορετικό από την κλασσική microusb. Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtas Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Τελικά με τον ήχο και του ηχείου και του video δεν μπορει να βγαλει κανεις συμπεράσματα....αν δεν το πάρω στα χέρια μου όλο διφορούμενες απόψεις θα ακούω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minos197 Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Για δες εδώ για καλώδια 1 2 3 4 Εγώ πηρα το 2 απλά για δοκιμή αλλά τώρα βλέπω και το 4 και το ζαχαρώνω. Nokia 3210 -> Ericsson T29 -> Ericsson t68 >SE t610i > SE K750i > Custom Hybrid K750/W800/W700 > iPhone > Samsung Galaxy S > SGS II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts