Jump to content

[ROM] Juwe

Coolgreek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οχι τον Semaphore JVQ πηγα να Βγαλε τη μπαταρίαπερασω..Μου βγαζει Failed κλεινει το κινητο και απο τοτε δεν ανοιγει ακομα και την μπαταρια που

εχω βγαλει ουτε το odin το αναγνωριζει..

Βγαλε τη μπαταρία, ασε την εκτός για ένα λεπτό, μετά ξανατοποθέτησε την στο κινητό... Μην ξεκινήσεις το κινητο(ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΔΩ, δεν θα ξεκινάει ούτως η άλλως), βάλε το απευθείας σε download mode και προσπάθησε να ξαναπεράσεις τον κερνελ με το odin. Ειλικρινά είναι όσο απλό όσο ακούγεται... το πέρασμα κερνελ τέλος ξαναλέω δεν επηρεάζει καθόλου το download mode...

Sent from my galaxy s with dolphin browser and swype input!

Βασίλης!

• Απαντήσεις 266
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Βγαλε τη μπαταρία, ασε την εκτός για ένα λεπτό, μετά ξανατοποθέτησε την στο κινητό... Μην ξεκινήσεις το κινητο(ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΔΩ, δεν θα ξεκινάει ούτως η άλλως), βάλε το απευθείας σε download mode και προσπάθησε να ξαναπεράσεις τον κερνελ με το odin. Ειλικρινά είναι όσο απλό όσο ακούγεται... το πέρασμα κερνελ τέλος ξαναλέω δεν επηρεάζει καθόλου το download mode...

Sent from my galaxy s with dolphin browser and swype input!

Εβαλα εβγαλα πολλες φορες τη μπαταρια ωσπου τελικα μπηκε σε download mode και τον περασα επιτυχως..

Με τον semaphore δεν εχουμε ενσωματωμενο lagfix ετσι?Ευχαριστω για την αμεση βοηθεια!

Εβαλα εβγαλα πολλες φορες τηρια ωσπου τελικα μπηκε σε download mode και τον περασα επιτυχως..

Με τον semaphore δεν εχουμε ενσωματωμενο lagfix ετσι?Ευχαριστω για την αμεση βοηθεια!

δεν κάνει από μόνος του αν αυτο εννοείς, σε αντίθεση με τον το ταλον κερνελ... Αν θέλεις lagfix το κάνεις με την εφαρμογή ext4...Τέλος συμπληρώνω οτι περνώντας τη ρομ του juwr μπαίνει αυτόματα και ο ταλον κερνελ οπότε αν δεν τον θέλεις μετά το πέρασμα της ρομ πέρνα απευθείας τον semaphore πριν ξεκινήσεις το κινητό (ειδάλλως αν κάνει εκκίνηση μετά το πέρασμα της ρομ θα σου μετατρέψει αυτόματα το σύστημα σε ...xt4).Αυτά προς το παρόν,

Βασίλης!

Έχω την Juwe_Smart_Edition_v5.1_NoWipe με Semaphore_kernel_JVQ_1.3.1 εδώ και μερικές ημέρες και μπορώ να πώ ότι είναι η καλύτερη ρομ που έχω δοκιμάση.

Επίσης διαπίστωσα ότι δουλεύει κανονικά και το TV out.

Κυκλοφόρησε και η JUWE 5.2, την δοκιμάζω απο χθες (όλα καλά)...

Changelog v5.2

Semaphore kernel v1.3.2 - Thanks to stratosk

S97ramscript and S97newramscript (newramscript for working with Talon kernel, ramscript for other kernels)

Fixed Unlock Screens (Bad text on battery charging, stretched Puzzle and Glass Lockscreen)

Fixed text on Extended Power Menu

Fixed Browser.apk - Thanks to ykk_five

Fixed Phone.apk - Thanks to fallenfuzz

Improved some icons - Thanks to madcatmk2 for Gallery3D

Added Memo.apk

Added install_flash_player.apk

Updated Flash Player

Updated Google Maps

Updated Market

Updated AppWidgetPicker

Updated Spare Parts+

Added Ext4 Tool

οχι μεγάλες διαφορές, αλλά σημαντικές (φτιάχθηκε ο browser, νέο market, άλλαχθηκε ο default kernel στον πολύ καλύτερο semaphore). Ταχύτητα (αλλαγή μόνο kernel)/ μενού/ Interface/ εικονίδια ίδια με την 5.1 (καμία διαφορά εκεί).

Διαδικασία φλασαριμσατος γνωστή, αν είστε σε 2.3.3 ή 2.3.4 firmware/custom rom απλά περνάτε στην κάρτα μνήμης την juwe 5.2 (αρχείο zip με επίλογη 2 αρχείων: wipe ή no_wipe, συνιστάται σαφώς η wipe) και την περνάτε (φλασάρετε) μέσω CWM...

Αν είστε ήδη σε JUWE 5.0 ή 5.1 περάστε άφοβα και την no_wipe ωστε μην χάσετε δεδομένα!

Edited by Coolgreek
Βασίλης!

Από χτές έχω την juwe 5.2. Άριστη απόκριση, αλλά πολύ μαυρίλα ρε παιδί μου.

Όμως ο browser έχει μεγάλο θέμα. Πολύ lag. Πρέπει να φορτώσει πρώτα όλη η σελίδα και μετά μπορείς να κάνεις scroll.

Επίσης εάν ανοίξεις 2ο παράθυρο, εξαφανίζεται η πάνω μπάρα της διεύθυνσης url και κολλάει το σύμπαν.

Ότι ξετρέχει κανείς, του τρέχει

Από χτές έχω την juwe 5.2. Άριστη απόκριση, αλλά πολύ μαυρίλα ρε παιδί μου.

Όμως ο browser έχει μεγάλο θέμα. Πολύ lag. Πρέπει να φορτώσει πρώτα όλη η σελίδα και μετά μπορείς να κάνεις scroll.

Επίσης εάν ανοίξεις 2ο παράθυρο, εξαφανίζεται η πάνω μπάρα της διεύθυνσης url και κολλάει το σύμπαν.

Αυτό που γράφεις είναι το γνωστό πρόβλημα του browser σε deodexed JVQ roms... Και ο JUWE γράφει "fixed" (δηλαδή υποτίθεται το διόρθωσε)... Δυστυχώς δεν μπορώ να το δοκιμάσω τώρα, θα το δοκιμάσω στο σπίτι. Δεν θα το πρόσεχα ποτέ ειδάλλως αφού χρησιμοποιώ μόνο dolphin browser/opera mobile για περιήγηση στο ιντερνετ!

Βασίλης!

Μόλις έβαλα και τον dolphine αλλά τρομερό lag και αυτός.

Ο καλύτερος browser είναι ο stock στην καθαρή JVQ. Καθόλου lag, και άμεση απόκριση.

Ότι ξετρέχει κανείς, του τρέχει

Κυκλοφόρησε και η JUWE 5.2, την δοκιμάζω απο χθες (όλα καλά)...

οχι μεγάλες διαφορές, αλλά σημαντικές (φτιάχθηκε ο browser, νέο market, άλλαχθηκε ο default kernel στον πολύ καλύτερο semaphore). Ταχύτητα (αλλαγή μόνο kernel)/ μενού/ Interface/ εικονίδια ίδια με την 5.1 (καμία διαφορά εκεί).

Διαδικασία φλασαριμσατος γνωστή, αν είστε σε 2.3.3 ή 2.3.4 firmware/custom rom απλά περνάτε στην κάρτα μνήμης την juwe 5.2 (αρχείο zip με επίλογη 2 αρχείων: wipe ή no_wipe, συνιστάται σαφώς η wipe) και την περνάτε (φλασάρετε) μέσω CWM...

Αν είστε ήδη σε JUWE 5.0 ή 5.1 περάστε άφοβα και την no_wipe ωστε μην χάσετε δεδομένα!

δηλαδη εγω που εχω 2.3.4 jvp μπορω να την περασω μεσω cwm?

και πως περναω αλλο kernel?

Xiaomi 12 Pro

δηλαδη εγω που εχω 2.3.4 jvp μπορω να την περασω μεσω cwm?

και πως περναω αλλο kernel?

NAI, μπορείς να την περάσεις μεσω CWM χωρίς θέμα και πρόβλημα... Βέβαια συνιστάται (όπως πάντα σε ανάλογες περιπτώσεις) να περάσεις την έκδοση WIPE (θα χάσεις όμως τις εφαρμογές σου).

Άλλον kernel περνάς όπως παντα, μέσω ODIN ή ακόμη και μέσω CWM (αν και προτιμώ το ODIN για να αλλάζω Kernels)...

H Juwe 5.2 περνά μόνη της όταν την εγκαθιστάς και τον semaphore 1.3.2 kernel (που δουλεύει άψογα και γενικώς αλλά και με αυτή τη rom), αν δεν σου αρέσει αλλάζεις kernel εσύ αφού πρώτα περάσεις την Juwe 5.2 rom.

Βασίλης!

NAI, μπορείς να την περάσεις μεσω CWM χωρίς θέμα και πρόβλημα... Βέβαια συνιστάται (όπως πάντα σε ανάλογες περιπτώσεις) να περάσεις την έκδοση WIPE (θα χάσεις όμως τις εφαρμογές σου).

Άλλον kernel περνάς όπως παντα, μέσω ODIN ή ακόμη και μέσω CWM (αν και προτιμώ το ODIN για να αλλάζω Kernels)...

H Juwe 5.2 περνά μόνη της όταν την εγκαθιστάς και τον semaphore 1.3.2 kernel (που δουλεύει άψογα και γενικώς αλλά και με αυτή τη rom), αν δεν σου αρέσει αλλάζεις kernel εσύ αφού πρώτα περάσεις την Juwe 5.2 rom.

ωραια ευχαριστω!δηλαδη εσυ την πρωτεινεις αυτην την αλλαγη?

και που την βρισκουμε αυτη τη ρομ?

Edited by Chryssostomos

Xiaomi 12 Pro

ωραια ευχαριστω!δηλαδη εσυ την πρωτεινεις αυτην την αλλαγη?

Φίλε μου χρυσόστομε, καλύτερα να περνάς τις στοκ με το οντιν. Είναι πολύ εύκολη η διαδικασία (ξέχνα το ζτε και το cwm :lol:)

Με cwm να περνάς τις custom ρομς μονο! :)

Στην συγκεκριμένη περίπτωση (για μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας) καλό είναι να κάνεις wipe data,cache,dalvik cache, να περάσεις την jvq με οντιν και repartition και μετά να περάσεις την juwe 5.2 wipe με cwm (καλό θα ήταν και πριν περάσεις τη juwe να κάνεις πάλι τα wipes).

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Φίλε μου χρυσόστομε, καλύτερα να περνάς τις στοκ με το οντιν. Είναι πολύ εύκολη η διαδικασία (ξέχνα το ζτε και το cwm :lol:)

Με cwm να περνάς τις custom ρομς μονο! :)

Στην συγκεκριμένη περίπτωση (για μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας) καλό είναι να κάνεις wipe data,cache,dalvik cache, να περάσεις την jvq με οντιν και repartition και μετά να περάσεις την juwe 5.2 wipe με cwm (καλό θα ήταν και πριν περάσεις τη juwe να κάνεις πάλι τα wipes).

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

ωραια,καιρος για διαβασμα μου φαινεται!!οδηγος να φανταστω θα υπαρχει καπου εδω μεσα ε?

Xiaomi 12 Pro

ωραια,καιρος για διαβασμα μου φαινεται!!οδηγος να φανταστω θα υπαρχει καπου εδω μεσα ε?

Κοίτα όντως θα συμφωνήσω με τον Νίκο, πάντα η καλύτερη λύση είναι να περνάς fimrwares/ρομς καθαρά μέσω ODIN (πρώτα το ανάλογο firmware , μετα kernel για να αποκτήσεις CWM, μετά την custom rom που θέλεις μεσω CWM), το "χωρίς πρόβλημα" που αναφέρω απο πάνω σημαίνει απλά πως γίνεται εύκολα χωρίς κόπο να αναβαθμιστείς απο 2.3.3 σε 2.3.4 μέσω CWM περνώντας κάποια custom rom αλλά σαφέστατα μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα έτσι (όχι πάντα αλλά αν συμβούν σχεδόν πάντα οφείλονται σε αυτόν το λόγο)!

Οδηγοί :

Εδώ για οδηγίες γενικώς (πως να περάσεις κάποιο firmware)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306882

Και Επίσης

στην σελίδα 9 της συζήτησης αυτής οδηγός να περάσεις την JUWE (JUWE 5.0 αντι της 5.2 αλλά βασικά η διαδικασία είναι ίδια, τα links αλλάζουν).

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΗΝ κάνεις τίποτε χωρίς να διαβάσεις ΚΑΛΑ (πολύ καλά) τους οδηγούς!

Βασίλης!

Κοίτα όντως θα συμφωνήσω με τον Νίκο, πάντα η καλύτερη λύση είναι να περνάς fimrwares/ρομς καθαρά μέσω ODIN (πρώτα το ανάλογο firmware , μετα kernel για να αποκτήσεις CWM, μετά την custom rom που θέλεις μεσω CWM), το "χωρίς πρόβλημα" που αναφέρω απο πάνω σημαίνει απλά πως γίνεται εύκολα χωρίς κόπο να αναβαθμιστείς απο 2.3.3 σε 2.3.4 μέσω CWM περνώντας κάποια custom rom αλλά σαφέστατα μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα έτσι (όχι πάντα αλλά αν συμβούν σχεδόν πάντα οφείλονται σε αυτόν το λόγο)!

Οδηγοί :

Εδώ για οδηγίες γενικώς (πως να περάσεις κάποιο firmware)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306882

Και Επίσης

στην σελίδα 9 της συζήτησης αυτής οδηγός να περάσεις την JUWE (JUWE 5.0 αντι της 5.2 αλλά βασικά η διαδικασία είναι ίδια, τα links αλλάζουν).

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΗΝ κάνεις τίποτε χωρίς να διαβάσεις ΚΑΛΑ (πολύ καλά) τους οδηγούς!

λοιπον καθησα διαβασα,κατεβασα το firmware απο την σελιδα που εχετε προτεινει,αλλα σαν "νεος"εχω ακομα μια απορια.πως 8α δω αν εχω καποιο lag fix το οποιο πρεπει να απενργοποιησω πρωτα για να φλασαρω?

επισεις αν κατι παει πολυ στραβα,το σωνουμε?

edit: περασα την jvq αλλα τωρα δεν εχω CWM πως θα περασω τον κερνελ και την juwe?

2 edit ολα καλα την περασα τελικα,αναμενω τα αποτελσματα!

Edited by Chryssostomos

Xiaomi 12 Pro

λοιπον,περασα χθες την 5.2 και εβαλα και τον semaphore 1.3.2 κερνελ.ενεργοποιησα και το lagfix απο το ext4 και το κινητο πεταει πραγματικα.στο quadrant μου βγαζει 2384!

Xiaomi 12 Pro

SOS!!!! Πηγα να βαλω τη σιμ και δεν την αναγνωριζει καθολου! Δοκιμασα με 2... Τι γινεται? Δν ζηταει καν το pin!!!

Την έχεις βάλει ανάποδα.

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

οχι δεν ειναι αναποδα..... και ειναι τσεκαρισμενη σε αλλο κινητο.

Χμμμ. Είσαι root; Έσβησες καμιά εφαρμογή του συστήματος;

Edited by saliez

Μολις τελειωσα το περασμα jvq+semaphore+juwe 5.2

ειχα εκτος την σιμ και παω να τη βαλω και τζιφος. Αρχιζει κανονικα χωρις να ζηταει pin

Μολις τελειωσα το περασμα jvq+semaphore+juwe 5.2

ειχα εκτος την σιμ και παω να τη βαλω και τζιφος. Αρχιζει κανονικα χωρις να ζηταει pin

Μάλλον δεν έχει κάτσει καλά το modem. Δοκίμασε να ξαναπεράσεις το modem και αν δεν το βρίσκεις μόνο του ξαναπέρνα τη rom.

Edited by saliez
Μάκης

Τα αντίστοιχα μηνύματα μεταφέρθηκαν όπως σωστά πρότεινε ο @lakerdas. Καλησπέρα. :)

• 2 weeks later...
Βγήκε και η νεα JUWE 5.3 βασισμένη στη JVR... Την πέρασα επιτυχώς, εντυπώσεις σύντομα!
Βασίλης!