Jump to content

[ROM] Juwe

Coolgreek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=11340201&postcount=2

εδω εχει ωραια θεματακια,εγω προσωπικα εχω βαλει το candy real και τα σπαει!!

Xiaomi 12 Pro

• Απαντήσεις 266
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

πολυ ωραια θεματακια παιδια....ευχαριστω!

ετσι για το ****το πες μας ποιο περασες...:p:p

Xiaomi 12 Pro

Καλησπέρα,

Έχω περάσει την ελληνική 2.3.3 JVN Rom με τον semaphore 1.5.0 kernel και θέλω να περάσω στην Juwe 5.3. Διαβάζοντας το πρώτο post του thread αν κατάλαβα σωστά το μόνο που έχω να κάνω είναι να ακολουθήσω όλα τα βήματα εκτός τα 4, 5, 6. Με άλλα λόγια κάνω factory reset, όλα τα wipes και μετά περνάω στην sd card το .zip της Rom και μέσω του CWM κάνω install και μετά πάλι τα wipes. Έτσι είναι ή λέω κάτι λάθος;

Καλησπέρα,

Έχω περάσει την ελληνική 2.3.3 JVN Rom με τον semaphore 1.5.0 kernel και θέλω να περάσω στην Juwe 5.3. Διαβάζοντας το πρώτο post του thread αν κατάλαβα σωστά το μόνο που έχω να κάνω είναι να ακολουθήσω όλα τα βήματα εκτός τα 4, 5, 6. Με άλλα λόγια κάνω factory reset, όλα τα wipes και μετά περνάω στην sd card το .zip της Rom και μέσω του CWM κάνω install και μετά πάλι τα wipes. Έτσι είναι ή λέω κάτι λάθος;

Σωστά όλα :)

Προχώρα άφοβα, μόνο θα χρειαστεί να ξαναπεράσεις τον semaphore

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Νομίζω ο Juwe προτείνει φλασάρισμα μιας official JVR και μετά φλασάρισμα μέσω CWM.

ο semaphore δεν ειναι ηδη στη juwe?

ο semaphore δεν ειναι ηδη στη juwe?

Είναι όπως σωστά είπες μέσα στη ρομ και θα περαστεί αυτόματα απο πάνω απο τον παλαιότερο οπότε ΔΕΝ χρειάζεται να κάνεις κάτι όσον αφορά τον kernel...

Για τη ρομ αφού είσαι ήδη σε gingerbread, όπως είπες (ασχέτως ποιας έκδοσης απο τι στιγμή που έχεις ginger bootloaders), κάνεις τα wipes και την περνάς (τη ρομ) μέσω CWM, βέβαια άπαξ και είναι να κάνεις αυτά τα βήματα (θα χάσεις εφαρμογές κλπ) μπορείς να κάνεις και καθαρή εγκατάσταση της JVR 2.3.4 και να είσαι απολύτως σίγουρος για το ότι θα "κάτσει" όσο καλύτερα γίνεται πάνω στο κινητό!

Βασίλης!

Καλησπέρα,

Πέρασα κανονικά στην Juwe 5.3 και όλα δουλεύουν ρολόι. Θα ήθελα να ρωτήσω που βρίσκεται το Ext4 Tool αφού δεν ενφανίζεται στο menu μετά απο restart αν και νομίζω στην αρχή κάπου το χε πάρει το μάτι μου. Επίσης πως κάνω overclock και πως ενεργοποιώ το voodoo sound και τι θα μου προσφέρει βασικά αυτό όπως και το BLN. Επίσης έχετε να προτείνετε κάτι που θεωρείτε απαραίτητο να κάνω στην Juwe;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Edit: Πως βάζω ελληνικά στο πληκτρολόγιο αφού δεν τα υποστηρίζει;

Edited by giokokos
update

Καλησπέρα,

Πέρασα κανονικά στην Juwe 5.3 και όλα δουλεύουν ρολόι. Θα ήθελα να ρωτήσω που βρίσκεται το Ext4 Tool αφού δεν ενφανίζεται στο menu μετά απο restart αν και νομίζω στην αρχή κάπου το χε πάρει το μάτι μου. Επίσης πως κάνω overclock και πως ενεργοποιώ το voodoo sound και τι θα μου προσφέρει βασικά αυτό όπως και το BLN. Επίσης έχετε να προτείνετε κάτι που θεωρείτε απαραίτητο να κάνω στην Juwe;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Edit: Πως βάζω ελληνικά στο πληκτρολόγιο αφού δεν τα υποστηρίζει;

Για τα Ελληνικά διάβασε προσεκτικά ΕΔΩ και τις 2 σελίδες

Για το BLN έχω κι εγώ την ίδια απορία, δεν βλέπω πως ενεργοποιείται ας μας πει κάποιος που γνωρίζει

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

τι ειναι το ext4?και ποια τα πλεονεκτηματα που μου λεει να κανω convert σε ext4?

Σύστημα αρχείων είναι.

Πως λέμε FAT16,FAT32,NTFS κλπ...

έτσι είναι το ext4.

Το σύστημα αρχείων που χρησιμοποιεί η Samsung είναι το RFS.

To ext4(όπως και το ext3) είναι σύστημα αρχείων που χρησιμοποιείται σε περιβάλλοντα linux.

Αλλάζοντας το σύστημα αρχείων από RFS σε ext4, θα έχεις πιο γρήγορη/ο απόκριση/άνοιγμα εφαρμογών και γενικότερα μεγαλύτερη ταχύτητα σε σχέση με το RFS. Το πόσο μεγαλύτερη, είναι άλλο θέμα.

Από εκεί και πέρα, σε εκδόσεις 2.3.x δεν υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο μιας και είναι ήδη γρήγορες που σε συνδυασμό με κάποιον custom kernel δεν σου δημιουργούν την ανάγκη να αλλάξεις το file system.

Για τα Ελληνικά διάβασε προσεκτικά ΕΔΩ και τις 2 σελίδες

Για το BLN έχω κι εγώ την ίδια απορία, δεν βλέπω πως ενεργοποιείται ας μας πει κάποιος που γνωρίζει

Εδώ δεν αναφέρει για JVR, να περιμένουμε σχετική έκδοση ή θα δουλέψει και έτσι;

Σύμφωνα με αυτό και συγκεριμένα στο 1ο Note να ρωτήσω το Ram script που αναφέρεται στην Juwe ενεργοποιείται αυτόματα ή πρέπει κάπως να το ενεργοποιήσω εγώ έχοντας κάνει τις αλλαγές που αναφέρει;

Τέλος το ext4 Tool που θα το βρω τελικά αφού δεν το βλέπω πουθενά;

Καλησπέρα κι απο εμένα, έχω περάσει την 5.3 και είναι φανταστική, μόνο που θα ήθελα τη stock market εφαρμογή και όχι αυτή που έχει, ξέρεις κανείς πως τη βρίσκουμε?

Καλησπέρα κι απο εμένα, έχω περάσει την 5.3 και είναι φανταστική, μόνο που θα ήθελα τη stock market εφαρμογή και όχι αυτή που έχει, ξέρεις κανείς πως τη βρίσκουμε?

Μα την stock δεν έχει;

Οχι δεν εχει την stock. Εχει εντελως διαφορετικη εμφανιση.

Και γω το ψαχνω φιλε μου αλλα δεν εχω βρει κατι..

PS: Εχω ενθουσιαστει με το ποσο γρηγορα κλειδωνει το gps ! ! ! Μεχρι να ανοιξει το navigon που χρησημοποιω εχει ειδη κλειδωσει... ! :D

Edited by THV

Οχι δεν εχει την stock. Εχει εντελως διαφορετικη εμφανιση.

Και γω το ψαχνω φιλε μου αλλα δεν εχω βρει κατι..

PS: Εχω ενθουσιαστει με το ποσο γρηγορα κλειδωνει το gps ! ! ! Μεχρι να ανοιξει το navigon που χρησημοποιω εχει ειδη κλειδωσει... ! :D

εγω αυτο που παρατηρω με τη 5.3 ειναι οτι με δειχνει σε λαθος δρομο,ενα δρμο πιο διπλα η πιο κατω απο τοτε που την εβαλα...καμια ιδεα???

Xiaomi 12 Pro

Εδώ δεν αναφέρει για JVR, να περιμένουμε σχετική έκδοση ή θα δουλέψει και έτσι;

Σύμφωνα με αυτό και συγκεριμένα στο 1ο Note να ρωτήσω το Ram script που αναφέρεται στην Juwe ενεργοποιείται αυτόματα ή πρέπει κάπως να το ενεργοποιήσω εγώ έχοντας κάνει τις αλλαγές που αναφέρει;

Τέλος το ext4 Tool που θα το βρω τελικά αφού δεν το βλέπω πουθενά;

1) Διορθώθηκε

2) Αυτόματα. Λογικά περιέχεται στον init.d φάκελο. Αλλά πρέπει να ξετικάρεις αυτά που λέει από το tweaks.

3) Εδώ, κατέβασε την έκδοση 1.3 και κοίτα να έχεις χώρο στο /system

- Alex

1) Διορθώθηκε

2) Αυτόματα. Λογικά περιέχεται στον init.d φάκελο. Αλλά πρέπει να ξετικάρεις αυτά που λέει από το tweaks.

3) Εδώ, κατέβασε την έκδοση 1.3 και κοίτα να έχεις χώρο στο /system

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Στο /system έχω 35.2 mb από τα 275.8 mb συνολικά. Φτάνουν τόσα ή πρέπει να ελευθερώσω χώρο και αν ναι τι να διαγράψω; Επίσης καλό είναι να κάνω τη μετατροπή απο rfs σε ext4; Διάβασα ότι είναι πιο γρήγορο σε read/write.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Στο /system έχω 35.2 mb από τα 275.8 mb συνολικά. Φτάνουν τόσα ή πρέπει να ελευθερώσω χώρο και αν ναι τι να διαγράψω; Επίσης καλό είναι να κάνω τη μετατροπή απο rfs σε ext4; Διάβασα ότι είναι πιο γρήγορο σε read/write.

Λογικά φτάνουν, ναι. Όσο για το αν είναι καλό, δεν ξέρω. Ήταν καλό όταν το rfs ήταν αργό, δηλαδή πριν βγούν οι 2.2.1 roms. Τώρα δεν ξέρω αν θα δεις διαφορά, αν δεις θα είναι ελάχιστη. Εγώ ας πούμε δεν το έχω κάνει. Αλλά είναι προσωπική σου επιλογή.

- Alex

εγω αυτο που παρατηρω με τη 5.3 ειναι οτι με δειχνει σε λαθος δρομο,ενα δρμο πιο διπλα η πιο κατω απο τοτε που την εβαλα...καμια ιδεα???

κανεις δεν εχει κατι αντιστοιχο?το εχω παρατηρησει σε δυο συσκευες με αυτη τη ρομ...

Xiaomi 12 Pro

καλημερα σας παιδια. εβαλα τη jsr juwe s smart edition 5.3

ειμαι απολυτα ικανοποιημενος εκτος απο το οτι μετα απο μια πληρη φορτιση οταν βγαζω τον φοτριστη απο 100 δειχνει αμεσως 92%. απο κει και περα η μπαταρια παει καλα ως προς την αναμονη. απλα θα ηθελα να διορθωσω αυτο το σφαλμα αν γινεται. σας ευχαριστω προκαταβολικα.

υ.γ. καποτε πηρε το ματι μου εναν οδηγο διορθωσης του συγκεκριμενου φαινομενου αλλα μου ειναι δυακολο να το εντοπισω ξανα...

καλημερα σας παιδια. εβαλα τη jsr juwe s smart edition 5.3

ειμαι απολυτα ικανοποιημενος εκτος απο το οτι μετα απο μια πληρη φορτιση οταν βγαζω τον φοτριστη απο 100 δειχνει αμεσως 92%. απο κει και περα η μπαταρια παει καλα ως προς την αναμονη. απλα θα ηθελα να διορθωσω αυτο το σφαλμα αν γινεται. σας ευχαριστω προκαταβολικα.

υ.γ. καποτε πηρε το ματι μου εναν οδηγο διορθωσης του συγκεκριμενου φαινομενου αλλα μου ειναι δυακολο να το εντοπισω ξανα...

Δεν είναι κάτι που χρειάζεται διόρθωση, έτσι δουλεύει.

παιδια σε ενα κινητο με την jvh περασμένη μπορω να βαλω την τελευταία έκδοση του juvie?

ρωταω γιατι ειμαι σε διακοπές και δεν εχουμε pc κτλ κτλ. για ολα τα υπόλοιπα..

το εχει δοκιμάσει κανείς?