Jump to content

[ROM] Juwe

Coolgreek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ όλους

ΑΛΛΑ

άμα προσέξετε τα λινκ δεν είναι σωστά και η διαδικασία έχει κάποια διαφορετικά βήματα απο την αρχική!

Γιαυτό ξαναλέω! Η διαδικασία που περιγράφεται ΔΕΝ είναι ακόμη η σωστή και κανείς να μην ακολουθήσει τον οδηγό μέχρι να διορθωθεί (οπότε και με την βοήθεια των αγαπητών mods θα μπει στην αρχική σελίδα)!

ΥΠΟΜΟΝΗ!

Βασίλης!

• Απαντήσεις 266
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδιά ενας αλλος πυρήνας που δείχνει να δουλεύει μια χαρά με juwe 5 ειναι και ο TalonDEV

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1106075

.

Οσοι το δοκιμάσουν να έχουν υπόψη οτι με το πρώτο boot μετατρέπει το σύστημα σε ext4 (lagfix).Σαν πρώτη εντύπωση δείχνει αρκετά γρήγορος....

Samsung Galaxy Sιιι

Edit παιδιά μακριά απο talon kernel κολλάει το σύμπαν!

Και όχι μόνο στη juwe..

Stickie πρέπει να γίνει..

«μακριά απο τον Talon!»

Sent from my Galaxy S using Tapatalk

Καλημέρα, παιδιά κυκλοφόρησε η νέα JUWE 5.1 βασισμένη στην καινούργια 2.3.4 JVQ και η οποία είναι (και φαίνεται) βελτιωμένη σε πολλά (σύμφωνα με τον JUWE είναι η καλύτερη rom που έχει φτιάξει μέχρι τώρα)!

Τρόπος εγκατάστασης (απλός):

- Αν είστε ήδη σε 2.3.3 ή 2.3.4 roms (stock & custom): κατεβάζετε την έκδοση wipe/No wipe (ανάλογα ποια θέλετε) και φλασάρετε μέσω CWM!

- Αν είστε σε 2.1 ή 2.2 ή 2.2.1: φλάσάρετε την 2.3.4 JVQ (με repartition), μετά έναν custom kernel (για να αποκτήσετε CWM recovery) και μετά απο recovery φλασάρετε την Juwe 5.1.

παιδια γνωριζει καποιος πως βαζουμε 5 icon στο dock στην juwe 5.1;

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Καλημέρα Νίκο, το να βάλεις έξτρα εικονίδια (ή να βγάλεις) γίνεται ως εξής (όπως γινόταν πάντα βασικά):

πήγαινε στις εφαρμογές, πάτα το αριστερό πλήκτρο (αφής)-> "Επεξεργασία" -> και μετά σύρε το εικονίδιο που θέλεις στην dock!

ΥΓ: ο παραπάνω οδηγός για το πέρασμα της 5.0 είναι σωστός (αν και ήθελε κάποιες διορθώσεις), μπορείτε να τον ακολουθήσετε!

ΥΓ2: πλέον χρησιμοποιεί ως default kernel τον talon 0.31!

Edited by Coolgreek
Βασίλης!

στις ρυθμίσεις υπήρχε οι επιλογή για lockscreen τώρα στη 5.1 που πήγε ? Εγω απο 5.0 πάντως πήγα σε 5.1 με την no wipe χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα . Η μόνη βλακεία που εκανα ηταν να αφήσω την sim μέσα στο κινητό ώστε μετα το φλασαρισμα να μην αναγνωρίζει την κάρτα αλλα μετα απο δεύτερο φλασαρισμα ειναι ολα μια χαρα . Κερνελ απο talon εβαλα semaphore , δοκίμασα και τον galaxian αλλα κολλούσε το κινητό! Edited by coldfusion
Samsung Galaxy Sιιι

στις ρυθμίσεις υπήρχε οι επιλογή για lockscreen τώρα στη 5.1 που πήγε ? Εγω απο 5.0 πάντως πήγα σε 5.1 με την no wipe χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα . Η μόνη βλακεία που εκανα ηταν να αφήσω την sim μέσα στο κινητό ώστε μετα το φλασαρισμα να μην αναγνωρίζει την κάρτα αλλα μετα απο δεύτερο φλασαρισμα ειναι ολα μια χαρα . Κερνελ απο talon εβαλα semaphore , δοκίμασα και τον galaxian αλλα κολλούσε το κινητό!

Οι ρυθμίσεις για το ξεκλείδωμα της οθόνης βρίσκονται πλέον στην εφαρμογή EDT Tweaks (περνιέται μαζί με τη rom)... Χαζό σαφώς αλλά έτσι το έχει (και ελπίζω να το αλλάξει)... Απο kernel και εγώ πέρασα τον semaphore του συμπατριώτη, ο talon καλός αλλά παλιός και έχει το χαζό πρόβλημα που ΔΕΝ δουλεύει η πυξίδα με τον kernel του (ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΔΩ όσοι φλασάρατε την JUWE 5.1 να το ξέρετε) και το GPS κατ επέκταση αργεί λίγο περισσότερο...

Και εγώ όπως και εσύ είχα πρόβλημα με το φλασάρισμα (είχα και εγώ τη sim μέσα και το κινητό έχασε το Pin:mad:), αλλά το πρόβλημα αυτό λύνεται πολύ εύκολα απλά ξαναφλασάρωντας το modem (είτε απο ODIN είτε απο CWM)! Και αυτό υπόψιν σε όσους τολμήσουν γιατί αυτό το πρόβλημα παρουσιάζεται πολύ συχνά τελευταία!

Βασίλης!

Εχω βαλει και εγω την JUWE 5.1 με το kernel..Αλλα μπορω να αλλαξω ξανα kernel και να επιστρεψω στον παλιο που ειχα(stock)?

Αν έβαλες την juwe 5.1 σημαίνει πως έχεις talon kernel... Αλλά γιατί να θες να γυρίσεις σε στοκ; Ο stock kernel στερείται πολλών δυνατοτήτων (lagfix, αυτόματο root, CWM recovery κλπ). Μπορεί να γίνεται (και να δουλεύει η ρομ και με στοκ) αλλά όπως και να έχει δεν συστήνεται, απλά αν θέλεις να είσαι πιο κοντά σε στοκ βάλε τον CF-root JVQ που είναι στοκ με υποστήριξη ext4 (lagfix) και CWM recovery!

Βασίλης!

Κατι που ειδα με την εκδοση 5.1 ειναι το ποσο γρηγορο ειναι το ιντερνετ , το κινητο μπαινει με high μ ενω πριν δεν μπορουσα να μπω πουθενα με 3g . Δεν ξερω αν ειναι η εκδοση του kernel η της rom αλλα σε μενα τουλαχιστο ειναι εμφανης η διαφορα !
Samsung Galaxy Sιιι

Εχω 2.3.4 jvp, μπορω να φλασαρω απευθειας 5.1 μεσω cwm;

Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4

LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6

Oneplus 5

Ναι μπορείς χωρίς πρόβλημα να περάσεις τη rom μέσω CWM... αλλά ο JUWE έχει (μέχρι στιγμής) ανεβάσει μόνο τη no_wipe έκδοση (λόγω του οτι είναι διακοπές)... Οπότε συνιστάται (αν θέλεις καθαρή εγκατάσταση) να κάνεις πριν ενα factory reset και μετά να περάσεις τη rom. Φυσικά μπορείς και απευθείας τη no_wipe αλλά είναι με λίγο ρίσκο!

ΥΓ: να θυμηθείς αφού την περάσεις να κάνεις wipe cache & wipe dalvik cavhe...

Βασίλης!

Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια, αυριο θα δοκιμασω.

Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4

LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6

Oneplus 5

Αν έβαλες την juwe 5.1 σημαίνει πως έχεις talon kernel... Αλλά γιατί να θες να γυρίσεις σε στοκ; Ο stock kernel στερείται πολλών δυνατοτήτων (lagfix, αυτόματο root, CWM recovery κλπ). Μπορεί να γίνεται (και να δουλεύει η ρομ και με στοκ) αλλά όπως και να έχει δεν συστήνεται, απλά αν θέλεις να είσαι πιο κοντά σε στοκ βάλε τον CF-root JVQ που είναι στοκ με υποστήριξη ext4 (lagfix) και CWM recovery!

Ευχαριστω για την βοηθεια..Βασικα ηθελα να το δοκιμασω γιατι μου τρωει κατι κολληματα..π.χ.στα καλα καθουμενα μου κλεινει

το κινητο κ μετα ανοιγει μονο του επι τοπου..Ή μπαινω στις κλησεις δεν προλαβαινω να βρω την επαφη που θελω κ με βγαζει εξω

στην αρχικη οθονη.

Ευχαριστω για την βοηθεια..Βασικα ηθελα να το δοκιμασω γιατι μου τρωει κατι κολληματα..π.χ.στα καλα καθουμενα μου κλεινει

το κινητο κ μετα ανοιγει μονο του επι τοπου..Ή μπαινω στις κλησεις δεν προλαβαινω να βρω την επαφη που θελω κ με βγαζει εξω

στην αρχικη οθονη.

Εγω δεν είχα ούτε έχω τέτοια φαινόμενα... Αλλά πιστεύω λύνονται, κάνε τα εξής:

1) άλλαξε kernel, πολλοί αναφέρουν παρομοια φαινόμενα με τον talon. Εγώ χρησιμοποιώ τον semaphore 1.3 JVQ και είμαι πολύ ευχαριστημένος! Θυμίζω μετα το φλασάρισμα kernel να κάνεις και wipe cache & dalvik cache αντίστοιχα!

2) Ξαναφλάσαρε την Juwe 5.1 no_wipe ξανά μέσω CWM...

Αυτά τα 2 βήματα (η ακόμα και το 1 μόνο) πιστέυω θα λύσουν το πρόβλημα!

Βασίλης!

παιδια απο οτι βλεπω η τελευταια εκδοση του juwe σε jvq πεταει.....

δεν εχετε κανενα προβλημα οσοι την εχετε ετσι....?(μιλαω για gps η οτιδηποτε....)...

σκεφτομαι να την βαλω στο κινητο του αδερφου μου....(ο οποιος ετσι και αλλιως δεν ασχολείται οπως εγω οποτε :) )

απλα δεν θελω να εχει κανενα καραμπινατο προβλημα και να τρεχω παλι μετα...:lol:

παιδια απο οτι βλεπω η τελευταια εκδοση του juwe σε jvq πεταει.....

δεν εχετε κανενα προβλημα οσοι την εχετε ετσι....?(μιλαω για gps η οτιδηποτε....)...

σκεφτομαι να την βαλω στο κινητο του αδερφου μου....(ο οποιος ετσι και αλλιως δεν ασχολείται οπως εγω οποτε :) )

απλα δεν θελω να εχει κανενα καραμπινατο προβλημα και να τρεχω παλι μετα...:lol:

Πρόβλημα κανένα, μα κανένα:)! Γρήγορη, σταθερή, απροβλημάτιστη και μπορώ να πω πιο όμορφη απο τις προηγούμενες του Juwe! Απλά όταν την περάσεις άλλαξε τον talon kernel (ειναι default) με semaphore 1.3 ή 1.3.1 JVQ και άσε τον αδελφό σου να το χαρεί! Ο talon kernel κάνει κάτι κουλά ώρες ώρες ενώ έχει και bug που ΔΕΝ λειτουργεί η πυξίδα (με semaphore όλα λειτουργούν κανονικά)...

ΠΡΟΣΟΧΗ: στην πρώτη εκκίνηση ο talon kernel κάνει τα δικά του για μετατροπή του συστήματος σε ext4 (ενεργοποιεί δλδ το lagfix μόνος του)!

ΥΓ: κάτι που δεν μου άρεσε είναι που έχει βγάλει απο το βασικό πακέτο την εφαρμογή thinkfree office (την έχει στο πρόσθετο πακέτο)... Αλλά μπορείς εύκολα να την περάσεις!

Βασίλης!

1) άλλαξε kernel, πολλοί αναφέρουν παρομοια φαινόμενα με τον talon. Εγώ χρησιμοποιώ τον semaphore 1.3 JVQ και είμαι πολύ ευχαριστημένος! Θυμίζω μετα το φλασάρισμα kernel να κάνεις και wipe cache & dalvik cache αντίστοιχα!

Οκ θα τα ξανακανω..Αλλα Kernel δεν εχω τον talon..Εχω την επομενη εκδοση απο αυτη που αναφερεις στον οδηγο..

Αλλα καλου κακου ξαναδοκιμαζω..Και παλι ευχαριστω..

θυμισου να βαλεις την εκδοση του semaphore για jvq και οχι για jvp μιας και δουλευει καλυτερα στην 5.1!

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=650118&d=1310245241

Samsung Galaxy Sιιι

.

Εβγαλα lagfix κ ξεκιναω απο το βημα 6 του οδηγου για να περασω τον semaphore .Στο οdin μου βγαζει fail

κλεινει το κινητο κ οταν το αποσυνδεω μετα απο λιγο μου βγαζει συνεχεια μια μαυρη οθονη με ενα κινητο

και ενα pc και ενδιαμεσα ενα θαυμαστικο.Ξερει κανεις τι μπορει να ειναι?

.

Εβγαλα lagfix κ ξεκιναω απο το βημα 6 του οδηγου για να περασω τον semaphore .Στο οdin μου βγαζει fail

κλεινει το κινητο κ οταν το αποσυνδεω μετα απο λιγο μου βγαζει συνεχεια μια μαυρη οθονη με ενα κινητο

και ενα pc και ενδιαμεσα ενα θαυμαστικο.Ξερει κανεις τι μπορει να ειναι?

Ναι και δεν είναι καλό (ούτε φυσικά σημαίνει οτι ήρθε η καταστροφή)... Μέσω odin τι πήγες να περάσεις; Kernel σωστά (οχι ρομ απο ότι διαβάζω); Aν πέρναγες kernel λοιπόν είναι πολύ απλό το θέμα, απλά απέτυχε να περαστεί (συμβαίνει, μου εχει συμβεί στο πέρασμα kernel). Οπότε απλά βγάζεις τη μπαταρία απο το κινητό και ξαναδοκιμάζεις σε ένα λεπτό (κάνε και μια επανεκίννηση τον υπολογιστή). Το download mode ΔΕΝ επηρεάζεται απο το πέρασμα kernel οπότε έχεις download mode κανονικά (και περνώντας επιτυχώς τον kernel όλα θα είναι καλά, σαν να μην έχει συμβεί τίποτε).

Αν όμως πέρναγες rom με ODIN τότε ίσως να υπήρχε πρόβλημα, σε τέτοια περίπτωση αφαιρείς τη μπαταρία, την αφήνεις εκτός κανα 5λεπτο και μετά την ξαναβάζεις και κοιτάς αν έχεις ακόμα download mode, αν έχεις ξαναπροσπαθείς...

Βασίλης!

Ναι και δεν είναι καλό (ούτε φυσικά σημαίνει οτι ήρθε η καταστροφή)... Μέσω odin τι πήγες να περάσεις; Kernel σωστά (οχι ρομ απο ότι διαβάζω); Aν πέρναγες kernel λοιπόν είναι πολύ απλό το θέμα, απλά απέτυχε να περαστεί (συμβαίνει, μου εχει συμβεί στο πέρασμα kernel). Οπότε απλά βγάζεις τη μπαταρία απο το κινητό και ξαναδοκιμάζεις σε ένα λεπτό (κάνε και μια επανεκίννηση τον υπολογιστή). Το download mode ΔΕΝ επηρεάζεται απο το πέρασμα kernel οπότε έχεις download mode κανονικά (και περνώντας επιτυχώς τον kernel όλα θα είναι καλά, σαν να μην έχει συμβεί τίποτε).

Αν όμως πέρναγες rom με ODIN τότε ίσως να υπήρχε πρόβλημα, σε τέτοια περίπτωση αφαιρείς τη μπαταρία, την αφήνεις εκτός κανα 5λεπτο και μετά την ξαναβάζεις και κοιτάς αν έχεις ακόμα download mode, αν έχεις ξαναπροσπαθείς...

Οχι τον Semaphore JVQ πηγα να περασω..Μου βγαζει Failed κλεινει το κινητο και απο τοτε δεν ανοιγει ακομα και την μπαταρια που

εχω βγαλει ουτε το odin το αναγνωριζει..