Jump to content

Προβλήματα με την μπαταρία

nokpos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 115
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η μπαταρία μια χαρά δείχνει απλά περιμένω να κάνω μερικές φορτίσεις ακόμα για να βγάλω τελικό συμπέρασμα.

Φίλε nemos, είδες διαφορά με την μπαταρία αυτή ή είναι 1500αρα με ταμπέλα 1900?

Φίλε nemos, είδες διαφορά με την μπαταρία αυτή ή είναι 1500αρα με ταμπέλα 1900?

Το μόνο που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι με το ασύρματο ανοιχτό κρατάει παραπάνω η μπαταρία όταν μπαίνω στο ίντερνετ.Για άλλες εφαρμογές δεν μπορώ να πω κάτι γιατί δεν το έψαξα πολύ.Πάντως για τα λεφτά της νομίζω ότι είναι πολύ καλή.

παιδια τελικα διαρκει περισσοτερο αυτη η μπαταρια??πειτε μου σας παρακαλω γιατι ειμαι ετοιμος να πατησω το buy this item απτο ebay..!δεν θελω να το μετανιωσω :worry:
Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν...

παιδια τελικα διαρκει περισσοτερο αυτη η μπαταρια??πειτε μου σας παρακαλω γιατι ειμαι ετοιμος να πατησω το buy this item απτο ebay..!δεν θελω να το μετανιωσω :worry:

Εγώ πάντως δεν το μετάνιωσα.

Εγώ πάντως δεν το μετάνιωσα.

κραταει περισσοτερο??ειναι ορατη η διαφορα??

Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν...

Το έχω πάρει στην γυναίκα μου και δεν την βγάζει μία μέρα η μπαταρία... λίγο ομιλία, λίγο internet και τέλος.

Δεν έχω πειράξει τίποτα και εχει πανω v10b

κλειστο wifi gps

to gyrizei se 2G εκτος αν θέλει να μπει ιντερνετ.

1. τι μπορούμε να κάνουμε εκτός μπαταρίας?

2. Που ορίζουμε τις εφαρμογές που ανοίγουν στην εκκίνηση ? Πχ Δεν θέλω να ανοιγεί το Car Dock και άλλα... Αν θέλω να το χρησιμοποιήσω να το ανοιξω τότε...

Ευχαριστώ

Κώστας.

• Administrators
2. Που ορίζουμε τις εφαρμογές που ανοίγουν στην εκκίνηση ? Πχ Δεν θέλω να ανοιγεί το Car Dock και άλλα... Αν θέλω να το χρησιμοποιήσω να το ανοιξω τότε...

https://market.android.com/details?id=imoblife.startupmanager&feature=search_result

Modpic.gif

κανει το τηλεφωνο βαρκα αλλα πιανει 2 μερες αυτονομια μετα ^^

Οχι απλά βάρκα....αεροπλανοφόρο!

Πραγματικά καταστρέφεται το τηλέφωνο. Καλύτερα να έχω εξωτερική μπαταρία ή 2-3 spare παρά αυτό το έκτρωμα!

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Σήμερα πριν πάω κοιηθώ γύρω στις 4 είχα 65% μπαταρία κ έβαλα και ξυπνητήρι, ξύπνησα μόλις 12:55 κ η μπαταρία είχε κάνει σάλτο στο 0.

ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ

SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800

Σήμερα πριν πάω κοιηθώ γύρω στις 4 είχα 65% μπαταρία κ έβαλα και ξυπνητήρι, ξύπνησα μόλις 12:55 κ η μπαταρία είχε κάνει σάλτο στο 0.

ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ

Ποιο firmware εχεις;

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Ποιο firmware εχεις;

v10a ελληνικό και σκέφτομαι να πάω σε modaco ;/

SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800

Εμενα κατι τετοια περιεργα μου ειχε κανει μονο με τη V10b. Στη V10a ολα οκ,πριν πας σε custom rom εγω θα σου λεγα να το κοιταξεις ετσι καμια βδομαδα να δεις πως θα ειναι και περνα την μετα.Κατεβασες καμια εφαρμογη που να μπορει να εκανε sync και τετοια συνεχεια;
http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Εμενα κατι τετοια περιεργα μου ειχε κανει μονο με τη V10b. Στη V10a ολα οκ,πριν πας σε custom rom εγω θα σου λεγα να το κοιταξεις ετσι καμια βδομαδα να δεις πως θα ειναι και περνα την μετα.Κατεβασες καμια εφαρμογη που να μπορει να εκανε sync και τετοια συνεχεια;

Χμμ δεν νομίζω μωρέ :/ θα περιμένω λίγο πρίν πάω σε custom και θα δω!

----

Με stock rom v10a το κινητό με κανονική χρήση (wifi,downloading,music) έχει uptime 66 ώρες κ υπόλοιπο μπαταρίας 23%

Edited by Tzhmakos

2 μέρες 7 ώρες και 6%

Σπάνια κρατάω το κινητό μακριά από φορτιστή πάνω από 24 ώρες. Δυστυχώς πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι είναι ενεργοβόρο.

Εχω φορτιστή σε σπίτι, γραφείο και αυτοκίνητο, οπότε δεν έχω πρόβλημα με το να μου μείνει από "ζουμί".

Αλλά αν θέλει να πάει κανείς μακριά απο "πολιτισμό 230V" καλό είναι να έχει ένα παλιό....Νοκια S40 που κρατάει μια εβδομάδα στη βαλίτσα του!

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

2 μέρες 19 ώρες και 5%...

έχει τρελαθεί τ κινητό

Edited by Tzhmakos

2 μέρες 19 ώρες και 5%...

έχει τρελαθεί τ κινητό

Με κανονικη χρηση ή απλα δοκιμαζεις τη μπαταρια χωρις να το σκαλιζεις;

Με κανονικη χρηση ή απλα δοκιμαζεις τη μπαταρια χωρις να το σκαλιζεις;

normal χρήση τηλέφωνο,μουσική,wifi, angry birds

normal χρήση τηλέφωνο,μουσική,wifi, angry birds

Στοκ τελειως ειναι το τηλεφωνο απο launcher,rom κλπ;...Επειδη ελεγες οτι ειχες κατι προβληματα και οτι θα πηγαινες modaco.

Στοκ τελειως ειναι το τηλεφωνο απο launcher,rom κλπ;...Επειδη ελεγες οτι ειχες κατι προβληματα και οτι θα πηγαινες modaco.

Ναι εντελώς stock είναι v10a

• 2 months later...
Μετά το root της συσκευής και αφού ξεφορτώθηκα το bloatware που έτρεχε μονίμως στο background (το take me home, το f-secure κτλ.) έχω παρατηρήσει πως η μπαταρία έχει βελτιωθεί πάρα πολύ σε σχέση με πριν. Άνετα το τρέχω το 24ωρο με καλή χρήση σε v10d Edited by |)@|2kW|n9

Πολυ καλη βελτιωση της αυτονομιας προσφερει και η ρυθσμιση για υποχρεωτικο 2G δικτυο. Πλεον βγαζω 1,5-2 μερες χαλαρα με v10d.

Αν δεν βελτιωθει και με την 2.3 θα κανω root για να πεταξω κι εγω οτι μλκια τρεχει στο background