Vasilis99 Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 [ATTACH]60904[/ATTACH] Πραγματικά δεν αξίζει καθόλου! Τα 20mb τελείωσαν στο 1λεπτο χωρίς να έχω ανοίξει τίποτα, μόνο από τις ειδοποιήσεις στα social media! Μετά η ταχύτητα πέφτει τόσο πολύ που το 0.facebook κολλάει.... ορίστε screenshot με το μεγαλύτερο σε ταχύτητα που έπιασα! Έχω κάνει πάνω από 20 μετρήσεις σε όλη τη Θεσσαλονίκη και πανόραμα και αυτή ήταν η μεγαλύτερη ταχύτητα! Έστω ένα 0.20mbps δεν μπορούν? Μόνο 0.05 ή 0.06? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 [ATTACH]60904[/ATTACH] Πραγματικά δεν αξίζει καθόλου! Τα 20mb τελείωσαν στο 1λεπτο χωρίς να έχω ανοίξει τίποτα, μόνο από τις ειδοποιήσεις στα social media! Μετά η ταχύτητα πέφτει τόσο πολύ που το 0.facebook κολλάει.... ορίστε screenshot με το μεγαλύτερο σε ταχύτητα που έπιασα! Έχω κάνει πάνω από 20 μετρήσεις σε όλη τη Θεσσαλονίκη και πανόραμα και αυτή ήταν η μεγαλύτερη ταχύτητα! Έστω ένα 0.20mbps δεν μπορούν? Μόνο 0.05 ή 0.06? Πραγματικα ειναι μπορει να πει κανεις, σχεδον 'εικονικο' internet! Νομιζεις οτι εχεις, αλλα δεν μπορεις να κανεις τιποτε! Θα ελεγα οτι η εν λογω ταχυτητα φτανει στα ορια του 'σαδισμου' απο την cosmote.... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 To πακετο 'ισχυει', οπως ίσχυε από τότε που παρουσιάστηκε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis99 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 To πακετο 'ισχυει', οπως ίσχυε από τότε που παρουσιάστηκε; Αν δεν κάνω λάθος κατά 99% ναι! Δυστυχώς γιατί τα 20mb είναι στη κυριολεξία ένα τίποτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 με έχουν χρεώσει 4-5 φορές ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ δεδομένα και ενώ δεν είχα καν το τηλ μαζί μου.μαζί τους δεν έβγαλα ποτέ άκρη, λένε κάθε φορά τα ίδια χαζά.μια φορά η κοπέλα στο γερμανό απορούσε πως χρεώθηκα ενώ ήταν ον το end day και ενώ δεν είχα αγοράσει πακέτο ποτέ.το ίδιο και μια στο τηλ, μου λέει είναι ενεργοποιημένο το end day, της λέω γιατί χρεώθηκα, δεν ξέρω λέει.ότι να ναι.μιλάμε για τρελή κλεψιά μέσα στα μούτρα μας.αποκορύφωση προχτές που με 5 ευρώ μέσα δεν με άφηνε να αγοράσω κανένα πακέτο.μετά από κανένα 2ωρο μου σκασε μήνυμα -1 ευρώ γιατί μπήκες στο ιντερνετ, με το τηλ να είναι στο γραφείο και εγώ έξω..... Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Αν δεν κάνω λάθος κατά 99% ναι! Δυστυχώς γιατί τα 20mb είναι στη κυριολεξία ένα τίποτα.... απαραδεκτοι απλα, ποσο πισω εχουν μεινει; τα 20mb παιζει να φτανουν για το feature phone μου που εχει 2g για 1 ημερα, ειμαστε σοβαροι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 26, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Σε λίγες μέρες θα ειναι 1 ευρω για κάθε 50 ΜΒ ή για μια μέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 η αλητεία αυτή μπορεί να απενεργοποιηθεί εντελώς ή να αλλάξω εταιρία? Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Σε λίγες μέρες θα ειναι 1 ευρω για κάθε 50 ΜΒ ή για μια μέρα Απλα τραγικο.... Ευτυχως εχει γεμισει ο τοπος free wifi, να μαθουν οι παλιοκλεφτες με τις απιστευτου θρασσους χρεωσεις τους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BillyG Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Μου συμβαινει να εχω κατ'εξακολουθηση χρεωση internet day pass με κλειστα τα δεδομενα, εχοντας βαλει και οριο τα 0.00kb που επισης μου βγαζει μηνυμα και η συσκευη μου οτι δε θα εχω προσβαση στα δεδομενα. Εχω παρει τηλ αρκετες φορες στο τμημα εξυπ. καταναλωτων και μονο μια φορα (πριν μια βδομαδα) μου πιστωσαν πισω 3 ευρω , τα οποια μου ξανατρωνε επι 3 συνεχωμενες ημερες μεχρι και αυτη τη στιγμη που γραφω! Και μαλιστα με διαβεβαιωσαν, τοσο την προηγουμενη οσο και χτες, οτι θα μου απενεργοποιησουν την υπηρεσια απο το συστημα τους! Πραγματικα δεν αντεχω αλλο. Αυτη η κατασταση εχει ξεκινησει απο Απριλιο και δε ξερω και εγω μεχρι ποτε... Παιζει να εχω χασει πανω απο 25 ευρω με ολες αυτες τις συνδεσεις! Καμμια συμβουλη εκτος του να φυγω απο τους ασχετους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Το ίδιο έπαθα κι εγώ στις αρχές του μήνα. Με καινούριο Sony Xperia M2 χρεώθηκα 3 passes. Το κινητό έλεγε μηδενική χρήση δεδομένων. Φαίνεται όμως οτι είχαν ενεργοποιηθεί τα Δεδομένα Παρασκηνίου και αυτό έφταιγε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 27, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Κάθε φορά που σε χρεώνει έρχετε ένα μύνημα το οποίο λέει πως απενεργοποιείται η υπηρεσία Απλά ακολουθείς τις οδηγίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Κάθε φορά που σε χρεώνει έρχετε ένα μύνημα το οποίο λέει πως απενεργοποιείται η υπηρεσία Απλά ακολουθείς τις οδηγίες Το αυτό. Άσε που αν πας στην σελίδα της κοσμοτε το γραφει και εκεί πως το σταματάς. Μαζοχισμός να υπάρχει λύση και να μην την ακολουθείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Κάθε φορά που σε χρεώνει έρχετε ένα μύνημα το οποίο λέει πως απενεργοποιείται η υπηρεσία Απλά ακολουθείς τις οδηγίες Με το "υπηρεσία", η cosmote εννοεί όλο το mobile internet. Την είχα διακόψει σε άλλο αριθμό και δεν μπόρεσα να ξανασυνδεθώ. Και όχι, δεν έχω όρεξη να χάνω το χρόνο μου με τηλεφωνήματα στην υποστήριξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LegendFast Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Είμαι τελείως άσχετος με ίντερνετ στο κινητό και σήμερα που δοκίμασα για πρώτη φορά να ασχοληθώ είδα ότι για να μπω στο ίντερνετ πρέπει να ενεργοποιήσω αυτή την υπηρεσία. Επειδή είμαι τελείως καινούργιος θέλω να κάνω δύο απλές ερωτήσεις. Εγώ που έχω καρτοκινητό whats up και θέλω να μπω με 3g ή 4g πρέπει υποχρεωτικά να ενεργοποιήσω αυτή την υπηρεσία και αν ναι θα μου τρώει ένα ευρώ από το υπόλοιπο κάθε φορά που δεν θα έχω δωρεάν mb ακόμα και αν εγώ δεν μπω καθόλου στο ίντερνετ? Με το wifi έχει κανένα ρόλο αυτή η υπηρεσία? Αν την ακυρώσω μπορώ να μπαίνω κανονικά στο wifi χωρίς να χρεώνομαι με ένα ευρό όταν το ανοίγω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 28, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Ναι αν θες να έχεις Internet φρόντισε να μην σου τελειώσει ποτέ. Επιπλέον για την διάρκεια 30 ημερών αγορασμένου πακέτου αν σου τελειώσει το internet χρεώνεσαι 1 ευρώ το ΜΒ μέχρι να τελειώσουν οι 30 ημέρες. Με WI-FI δεν εχεις πρόβλημα , μόλις βγεις όμως εκτός WI-FI χρεώνεσαι . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p1m Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 ΟΡΙΣΤΙΚΗ διακοπη της υπηρεσιας δεν γινεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 13, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 (edited) END DAY ΣΤΟ 1333 απενεργοποιειται το internet εντελώς. Edited April 13, 2016 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p1m Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 προσωρινα. χτες πχ ειχα wifi ανοικτο και μου εφαγε 1 ευρω λογω δεν-ξερω-γιατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Υπαρχουν αλλαγες στην υπηρεσια; Δεν ειδα ομως καποιο αρθρο στο myphone. Κοστη, megabytes, ταχυτητες, χρεωσεις αυτοματες και μη, τι ισχυει τελικα ρε παιδια; Μεχρι τωρα παντως, αν δεν κανω λαθος, αν δεν ειχες αγορασμενο καποιο πακετο data, σε εριχνε αυτοματα σε αυτο, με κοστος 1ε/μερα. Για ενημερωστε τι ισχυει, αν ισχυει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 https://www.cosmote.gr/mobile/content/el/attached_files/Company/310818_Katargisi_day_pass.pdf Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 https://www.cosmote.gr/mobile/content/el/attached_files/Company/310818_Katargisi_day_pass.pdf Απο πλευρας τιμων, βλεπω αυξηση, απο το 1ε, στα 2ευρω. 100% αυξηση. Σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 (edited) Απο πλευρας τιμων, βλεπω αυξηση, απο το 1ε, στα 2ευρω. 100% αυξηση. Σωστα; Με το ισχύον COSMOTE Mobile Internet Day Pass η χρέωση είναι 1,30€/ημέρα. Από τις 01/10 θα είναι 0,2€/ΜΒ με μέγιστη ημερήσια χρέωση 2€. Εφόσον συνεχίσει να ισχύει το Cosmote My Internet, απλά το ενεργοποιείς και δεν υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση. Edited September 4, 2018 by tetartos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 όλοι εσείς που παραπονιέστε οτι σας χρεώνει με ημερήσια χρήση ιντερνετ, γιατί δεν ενεργοποιείτε τον κόφτη που εχει ως υπηρεσία η cosmote. Εαν λήξει το αγορασμένο πρόγραμμα με ΜΒ ή φας τα ΜΒ τότε απλά κόβεται η πρόσβαση στο ιντερνετ και δεν χρεώνεσαι κάτι παραπάνω. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts