TopDogg2005 Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 κανει συγχρονισμο αλλα μαιλ τα οποια εσβησα απο το pc τα εχει παλι μεσα ενω κανω συγχρονισμο. δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 κανει συγχρονισμο αλλα μαιλ τα οποια εσβησα απο το pc τα εχει παλι μεσα ενω κανω συγχρονισμο. δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει. τι εσβησες και ποσα μαιλ ειχες? μηπως εσβησες το μαιλ που ειχες δηλωσει αρχικα στο κινητο οταν το ανοιξες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trophy Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Δεν ειχα pc ως τωρα:( Μια ερωτηση ανοιγοντας το zune μου εβγαλε μια αναβαθμιση της HTC την εκανε κανεις; Αν εχει απαντηθει παλι ζητω συγνωμη.. Παράθεση Omnia i900 - htc Trophy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Δεν ειχα pc ως τωρα:( Μια ερωτηση ανοιγοντας το zune μου εβγαλε μια αναβαθμιση της HTC την εκανε κανεις; Αν εχει απαντηθει παλι ζητω συγνωμη.. για να σε βοηθησουμε θα πρεπει να εισαι πιο σαφης! σου εβγαλε αναβαθμηση του προγραμματος? του κινητου? και αν ειναι του κινιτου πια σ λεει πως παει να σου περασει? και ποια εχεις τωρα στο τηλεφωνο? δες απο τα settings -about -more info Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trophy Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Δεν μου βγαζει καμια εκδοση απλα αναφερει HTC update windows phone..Mαλλον ειναι της HTC:confused: εχω την ΟS 7392.0 Παράθεση Omnia i900 - htc Trophy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Δεν μου βγαζει καμια εκδοση απλα αναφερει HTC update windows phone..Mαλλον ειναι της HTC:confused: εχω την ΟS 7392.0 εχει βγει ενα μικρο update μετα την εκδοση που εχεις! προσοπικα δεν το εχω κανει γιατι ειχα βαλει το mango beta! να το κανεις μιας και εισαι official! δεν ξερω αν εισαι ξεκλειδωτος και αν σε κλειδωνει μετα... νομιζω το 7410 ειναι το update που λες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trophy Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 εχει βγει ενα μικρο update μετα την εκδοση που εχεις! προσοπικα δεν το εχω κανει γιατι ειχα βαλει το mango beta! να το κανεις μιας και εισαι official! δεν ξερω αν εισαι ξεκλειδωτος και αν σε κλειδωνει μετα... νομιζω το 7410 ειναι το update που λες Ξεκλειδωτος ειμαι;) Παράθεση Omnia i900 - htc Trophy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Ξεκλειδωτος ειμαι;) καλυτερα να μας απαντησει καποιος που το εχει κανει και ξερει αν παραμενεις ξεκλειδωτος... μην σε παρω στο λαιμο μου :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. July 29, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Ξεκλειδωτος ειμαι;) Στην οθονη του pc στο zune οταν σου λεει για το update λεει και πια εκδοση ειναι... για δες το και πες τι εκδοση λέει ??? Η συσκευη σου ειναι trophy απο voda Ελλαδα ???? Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TopDogg2005 Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 τι εσβησες και ποσα μαιλ ειχες? μηπως εσβησες το μαιλ που ειχες δηλωσει αρχικα στο κινητο οταν το ανοιξες? στο hotmail μπηκα μετα απο 3 μηνες που αγορασα το κινητο δεν ειχα ξαναμπει δεν το χρησιμοποιησα ποτε ξανα, απο την στιγμη που μπηκα αρχισαν τα προβληματα. οταν μου ειπες να μπω απο το pc μπηκα κανονικα και εσβησα mail τα οποια δεν χρειαζομουνα. αυτα τα μαιλ που εσβησα υπαρχουν μετα απο 5 συγχρονισμουσ που εκανα. κανονικα δεν επρεπε να υπαρχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 στο hotmail μπηκα μετα απο 3 μηνες που αγορασα το κινητο δεν ειχα ξαναμπει δεν το χρησιμοποιησα ποτε ξανα, απο την στιγμη που μπηκα αρχισαν τα προβληματα. οταν μου ειπες να μπω απο το pc μπηκα κανονικα και εσβησα mail τα οποια δεν χρειαζομουνα. αυτα τα μαιλ που εσβησα υπαρχουν μετα απο 5 συγχρονισμουσ που εκανα. κανονικα δεν επρεπε να υπαρχουν. προφανος κατι εχει γινει με το μαιλ σου! δεν ειναι θεμα κινητου! φτιακσε ενα νεο μαιλ σε .com oxi gr και κανε hard reset! λογικα θα σου δηλωσει στην αρχη να δωσεις εμαιλ θα βαλεις το νεο και θα εισαι μια χαρα! προσοχη με το hard reset θα χασεις τα παντα... επαφες μουσικη εικονες και ξεκλειδωμα αν εχεις...... αν θες να παραμηνεις ξεκλειδωτος θα πρεπει να φλασαρεις rom απο την 7004 και ολη την διαδικασια του ξεκλειδωματος και των update απο την αρχη..... αν εχεις χρονο κανε το... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trophy Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Στην οθονη του pc στο zune οταν σου λεει για το update λεει και πια εκδοση ειναι... για δες το και πες τι εκδοση λέει ??? Η συσκευη σου ειναι trophy απο voda Ελλαδα ???? H συσκευη ειναι απο vodafone Greece! Δεν αναφερει κατι οπως προειπα, Δες τι εμφανιζει.. και στο more info: http://www.microsoft.com/windowsphone/en-us/howto/wp7/basics/update-history.aspx Παράθεση Omnia i900 - htc Trophy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TopDogg2005 Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 προφανος κατι εχει γινει με το μαιλ σου! δεν ειναι θεμα κινητου! φτιακσε ενα νεο μαιλ σε .com oxi gr και κανε hard reset! λογικα θα σου δηλωσει στην αρχη να δωσεις εμαιλ θα βαλεις το νεο και θα εισαι μια χαρα! προσοχη με το hard reset θα χασεις τα παντα... επαφες μουσικη εικονες και ξεκλειδωμα αν εχεις...... αν θες να παραμηνεις ξεκλειδωτος θα πρεπει να φλασαρεις rom απο την 7004 και ολη την διαδικασια του ξεκλειδωματος και των update απο την αρχη..... αν εχεις χρονο κανε το... το μαιλ ειναι .com και ειμαι ξεκλειδωτος. αν δεν χρειαζοταν να flasharw θα το εκανα . δεν μπορω να δηλωσω απλά αλλο μαιλ ? περισοτερο με νοιαζει να κανω update τις εφαρμογες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trophy Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Τελικα μολις τελειωσα την αναβαθμιση δεν ξερω τι ακριβως ηταν..Αλλα η εκδοση ΟS 7392.0 παραμενει!Μαλλον προκειται για αναβαθμιση του κασκευαστη και οχι του λειτουργικου'η καποιου firmware version.. Παράθεση Omnia i900 - htc Trophy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. July 31, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Τελικα μολις τελειωσα την αναβαθμιση δεν ξερω τι ακριβως ηταν..Αλλα η εκδοση ΟS 7392.0 παραμενει!Μαλλον προκειται για αναβαθμιση του κασκευαστη και οχι του λειτουργικου'η καποιου firmware version.. Ναι το ελεγε οτι ειναι HTC update ισως καποιος driver η κατι τετοιο... Ενδιαφερον ...Οταν ερθει το mango και κανουμε το restore σε nodo τοτε πρεπει να το ζητησει και σε μας Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trophy Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Δυστηχως μετα το update εχασα το ξεκλειδωμα!! Μην το επιχειρησετε οσοι δεν θελετε να το χασετε,ή καντε backup πρωτο πραγμα χαζο που δεν εκανα!! Εχω ακομα ευτηχως το ελληνικο πληκτρολογιο απλα οταν παω να μπω στο touch experien μου ζηταει το κανω απεγκατασταση γιατι το χει αποριψει Microsoft ... Δεν με πολυ ενδιαφερει κιολας αφου εχω το ελληνικο πληκτρολογιο ακομα,παλι καλα μιας και σκεφτομουν την αναβαθμιση mango να την εκανα μετα απο reset. Παράθεση Omnia i900 - htc Trophy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Το Mango έχει δικό του ελληνικό πληκτρολόγιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trophy Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 το γνωριζω,δεν πηγα σε mango..ημουν ξεκλειδωτος στην 7392 και εκανα ενα update (δες προηγουμενα post) και κλειδωσε η συσκευη! Παράθεση Omnia i900 - htc Trophy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. August 1, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Το ειχα γραψει απο τον Μαρτιο οτι οι DFT δουλευουν se Windows Phones 7 Και σημερα ειναι ετοιμο......HSPL για συκευες HTC Windows Phone 7 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=312424 Το πρωτο κια πιο σημαντικο βημα εγινε ....Ειμαστε ετοιμοι για Custon ROMS αλλα και για ANdroid Roms Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidergr Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 colossus_r, το πάρτι έχει καλεσμένους μόνο της HTC ή θα τσιμπήσουμε και μεις με omnia 7 τίποτα? είμαι καινούριος στο χώρο του wp (είχα να πάρω συσκευή από το 5800 είχα ξενερώσει τελείως με το θέμα γενικά) μόλις χθες αγόρασα τη συσκευή και ήμουν ανάμεσα στο trophy και του omnia αλλά με κέρδισε η samoled οθόνη ... ελπίζω να μη μείνουμε στο περιθώριο :( Παράθεση http://www.awmn.net http://www.pde.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 (edited) colossus_r, το πάρτι έχει καλεσμένους μόνο της HTC ή θα τσιμπήσουμε και μεις με omnia 7 τίποτα? Το όλο project έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με συσκευές WP7 της HTC και όχι όλες τις WP7 συσκευές. Edited August 1, 2011 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. August 1, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 colossus_r, το πάρτι έχει καλεσμένους μόνο της HTC ή θα τσιμπήσουμε και μεις με omnia 7 τίποτα? είμαι καινούριος στο χώρο του wp (είχα να πάρω συσκευή από το 5800 είχα ξενερώσει τελείως με το θέμα γενικά) μόλις χθες αγόρασα τη συσκευή και ήμουν ανάμεσα στο trophy και του omnia αλλά με κέρδισε η samoled οθόνη ... ελπίζω να μη μείνουμε στο περιθώριο :( Το όλο project έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με συσκευές WP7 της HTC και όχι όλες τις WP7 συσκευές. Αυτο που ειπε ο Athanaso ειναι σωστό ... Η ομάδα DFT ασχολειται μονο με HTC τηλεφωνα... Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Άντε να αρχίσουν αυτά, διότι το ignite με το qwerty keyboard το καλοβλέπω όταν κυκλοφορήσει. :p Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maniac Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Το ειχα γραψει απο τον Μαρτιο οτι οι DFT δουλευουν se Windows Phones 7 Και σημερα ειναι ετοιμο......HSPL για συκευες HTC Windows Phone 7 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=312424 Το πρωτο κια πιο σημαντικο βημα εγινε ....Ειμαστε ετοιμοι για Custon ROMS αλλα και για ANdroid Roms Υπάρχει λογικό ατομο να θελει να βαλει Android rom σε WP7? Θα είναι σαν να πηγαινεις απο Ferrari σε Fiat :lol: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/Privateer2004/7783/221488/0/karaiskakh2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. August 1, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Υπάρχει λογικό ατομο να θελει να βαλει Android rom σε WP7? Θα είναι σαν να πηγαινεις απο Ferrari σε Fiat :lol: Ειναι θέμα επιλογών και οχι αν ειναι σωστο η όχι....Θα εχεiς μια ακομη επιλογή και ειναι πολυ σημαντικο για καποιον που ασχολειται... Δεσ το HD2 ... πολυς κοσμος το εχει ακομη σαν πρωτο τηλεφωνο γιατι μπορει να βαλει και Android και Windows Phone7 Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts