Jump to content

Δωρεάν Εφαρμογες για Windows Phone 7

colossus_r
 Κοινοποίηση

Πως σας φαινετε το νεο λειτουργικο WP7 ???  

169 members have voted

1. 1. Πως σας φαινετε το νεο λειτουργικο WP7 ???

• Κακο-Αδιαφορο
      9
    • Μετριο
      24
    • Καλο
      65
    • Πολυ καλο
      71

Recommended Posts

το name έχει μείνει htc :)

εαν βγάλουν και vpn client το trophy μου θα είναι το καλύτερο κινητο !!!

Noμιζω οτι πολυ συντομα θα εχουμε εναν ...!!!

• Απαντήσεις 872
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλές οι απορίες, αλλά νομίζω πως τα τελευταία 10 περίπου μηνύματα είναι off-topic... αποσυντονίζονται όσοι παρακολουθούν το συγκεκριμένο θέμα για να μάθουν για δωρέαν εφαρμογές - τα ξεκλειδώματα κλπ θα έπρεπε να είναι σε άλλο θέμα... :confused:
Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Very Very Good News !!!!

--sorry για τα off topic--

Μια εφαρμογη που βρηκα καταπληκτική ειναι η παρακάτω

Outdoor Navigation γιατι ακομα και η try version σε αφηνει να κατεβάσεις για offline χρήση χαρτες απο google maps !!!

http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/outdoor-navigation/83f78cdd-fb29-e011-854c-00237de2db9e

Very Very Good News !!!!

--sorry για τα off topic--

Μια εφαρμογη που βρηκα καταπληκτική ειναι η παρακάτω

Outdoor Navigation γιατι ακομα και η try version σε αφηνει να κατεβάσεις για offline χρήση χαρτες απο google maps !!!

http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/outdoor-navigation/83f78cdd-fb29-e011-854c-00237de2db9e

Βρεθηκε σε .xap πραγματικα super app!

thanks

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Καλές οι απορίες, αλλά νομίζω πως τα τελευταία 10 περίπου μηνύματα είναι off-topic... αποσυντονίζονται όσοι παρακολουθούν το συγκεκριμένο θέμα για να μάθουν για δωρέαν εφαρμογές - τα ξεκλειδώματα κλπ θα έπρεπε να είναι σε άλλο θέμα... :confused:

:clap: Σωστός................

:offtopic: [on]

Δεν ειναι καί τοσο off οι συμβουλές και απορίες για ενα free application

αντι για παλαμάκια καλυτερα θα ήταν ενα συμβολο Like :ninja:

:offtopic: [off]

@gesamfunai : το application -Outdoor Navigation- έσκασε οταν το έβαλα να κάνει cash ενα άρχειο κόντα στα 500Μb !!

:offtopic: [on]

Δεν ειναι καί τοσο off οι συμβουλές και απορίες για ενα free application

αντι για παλαμάκια καλυτερα θα ήταν ενα συμβολο Like :ninja:

:offtopic: [off]

Αν ήταν free application δεν θα χρειαζόταν να κάνεις unlock το κινητό σου... ματσακονιές χρειάζονται και έλεγα ότι δεν είναι το σωστό θέμα για να τις συζητήσουμε. Δεν απαντάω παραπάνω, το κάναμε λάστιχο το θέμα. :X

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

WP8

Description

Application simulates Windows Phone 8 functionality in very realistic manner.

Supported features:

1. Pin/unpin tiles

2. Drag&drop tiles

3. Different tile size support (from 1x1 to 4x2), resizing tiles

4. Different tile type support (about 8 different tile types)

5. Sending email

6. Making phone calls

7. Sending SMS

8. Browsing web

9. Battery charger

10. Stop music

11. Twitter access

12. Facebook access

13. Picture gallery

14. Weather

15. Calendar

16. WiFi On/Off

17. Bluetooth On/Off

18. Cellular network On/Off

19. Airplane mode

20. Music store

21. Application marketplace

22. Adding new contact

23. Adding new email address

24. Adding new phone number

25. Camera

26. Share status

Παιδια υπαρχει εφαρμoγη windows phone για παμε στοιχημα οπαπ με το κουπονι και τα παιχνιδια ενημερωμενα οπως στα android???

Αν υπαρχει πειτε μου που θα την βρω γιατι εχω φαει τον κοσμο.. :confused:

Ολες οι εφαρμογες της Liquid Daffodil ...

glƏƏk! **

Outsider

Outsider Extras

Calendar Search

Add to Contacts

ΔΩΡΕΑΝ ..... επ ευκαιρια της κυκλοφοριας των Surface Win8 WindowsPhone 8 ...

Οσοι δεν τις εχετε και τις θελετε κατεβαστε τις τωρααααα !!!!

Ολες οι εφαρμογες της Liquid Daffodil ...

glƏƏk! **

Outsider

Outsider Extras

Calendar Search

Add to Contacts

ΔΩΡΕΑΝ ..... επ ευκαιρια της κυκλοφοριας των Surface Win8 WindowsPhone 8 ...

Οσοι δεν τις εχετε και τις θελετε κατεβαστε τις τωρααααα !!!!

Καλές εφαρμογές.....τις έχω από προηγούμενη προσφορά,αξίζουν...;)

εγώ πάλι γιατί δεν μπορώ να βρω ποια η χρησιμότητα τους :/

συμπληρώνω παραθέτοντας τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ εγώ

1. Adobe Reader

2. Connectivity Shortcuts

3. Facebook

4. Flashlight-x

5. PC Remote

6. Skydrive

7. Skype

8. SoundHound

9. Stop the Music!

10. Timer

11. TuneIn Radio

12. Twiter

13. Unit Converter

14. Viber

15. Weather

16. WhatsApp

17. Youtube

Επίσης μου άρεσε η εφαρμογή που σε πάρει κατευθείαν στο Battery Saver την οποία δεν μπορώ να βρω στο μάρκετ τώρα που πήγα πίσω στην 7.5

Edited by Spidergr

ρε παιδιά έχει το keep alive στο marketplace αλλά δεν μ φαίνεται να είναι η ίδια εφαρμογή όπως ήταν η προηγούμενη

Γιώργος

Το παντελόνι μου στα γόνατα κ τα δικά της γόνατα να ακουμπάν στα χώματα.. δίχως συμπόνια!!

• 3 weeks later...

Καλησπέρα. Ποστάρω και εγώ εδώ την πρώτη μου εφαρμογή στο marketplace http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/%CE%AD%CE%BE%CF%85%CF%80%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B5%CF%82/b3017610-73c7-499a-b1d3-e40691bd3f7a

προς το παρών περιέχει λίγες ατάκες αλλά έρχεται update σε λίγες μέρες, πείτε μου τη γνώμη σας, τις προτάσεις σας και άμα σας αρέσει κάντε και ένα review στο marketplace :)

SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800

Καλησπέρα. Ποστάρω και εγώ εδώ την πρώτη μου εφαρμογή στο marketplace http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/%CE%AD%CE%BE%CF%85%CF%80%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B5%CF%82/b3017610-73c7-499a-b1d3-e40691bd3f7a

προς το παρών περιέχει λίγες ατάκες αλλά έρχεται update σε λίγες μέρες, πείτε μου τη γνώμη σας, τις προτάσεις σας και άμα σας αρέσει κάντε και ένα review στο marketplace :)

φιλε παω να μπω στην σελιδα κ μου βγαζει Bad Request

Γιώργος

Το παντελόνι μου στα γόνατα κ τα δικά της γόνατα να ακουμπάν στα χώματα.. δίχως συμπόνια!!

φιλε παω να μπω στην σελιδα κ μου βγαζει Bad Request

περίεργο μου φαίνεται :/, σε ποια χώρα είναι δηλωμένο το live id σου ;

ορίστε λινκ από το βρετανικό marketplace http://www.windowsphone.com/en-gb/store/app/%CE%AD%CE%BE%CF%85%CF%80%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B5%CF%82/b3017610-73c7-499a-b1d3-e40691bd3f7a

SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800

παιδια υπαρχει καποια αντιστοιχη εφαρμογη για windows phone οπως αυτη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.neonerds.when&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5uZW9uZXJkcy53aGVuIl0

Η εφαρμογή Έξυπνες Ατάκες αναβαθμίστηκε στην έκδοση 1.01

Στην έκδοση 1.01:

1) Έχουν αφαιρεθεί τα κουμπιά προηγούμενο/επόμενο. Πλέον ο χρήστης μπορεί να κάνει swype προς τα αριστερά για να προχωρήσει στη επόμενη ατάκα και προς τα δεξία για την προηγούμενη ατάκα.

2) Προστέθηκε λειτουργία εμφάνισης τυχαίας ατάκας.

3) Ο αριθμός των ατακών έχει αυξηθεί από 125 σε ~460.

Δοκιμάστε την εφαρμογή και πείτε μου τα σχόλια σας/γνώμες/προτάσεις καθώς και μην ξεχνάτε την βαθμολογία στο marketplace

Link here

Παιδια το mirror's edge στο marketplace ειναι δωρεαν (απο 1,99€) τουλαχιστον για αυτους που εχουν Nokia Lumia συσκευες! Την κατεβαζετε μονο απο το κινητο. Edited by georgegr3

Παιδια το mirror's edge στο marketplace ειναι δωρεαν (απο 1,99€) τουλαχιστον για αυτους που εχουν Nokia Lumia συσκευες! Την κατεβαζετε μονο απο το κινητο.

Εγώ μόλις το τσέκαρα και δεν βρήκα το app, Υ.Γ: έχω ελληνικό account

Δεύτερη εφαρμογή στο marketplace με τίτλο "ήξερες ότι;"

Link :

Η εφαρμογή "ήξερες ότι;" περιέχει πληροφορίες τις οποίες ο χρήστης μπορεί να μοιραστεί μέσω sms/email ή να τις αναρτήσει σε κάποιο κοινωνικό δίκτυο.

Θα χαρώ να την δοκιμάσετε, να μου πείτε τις γνώμες σας καθώς και να την αξιολογήσετε.

Δεύτερη εφαρμογή στο marketplace με τίτλο "ήξερες ότι;"

Link :

Θα χαρώ να την δοκιμάσετε, να μου πείτε τις γνώμες σας καθώς και να την αξιολογήσετε.

Προσπαθησα να την δοκιμασω αλλα δεν υπαρχει στο μαρκετ (us account) ...

Υπαρχουν και πολλοι Ελληνες και εδω αλλα και εξω που δεν εχουν Ελληνικο μαρκετ

Προσπαθησα να την δοκιμασω αλλα δεν υπαρχει στο μαρκετ (us account) ...

Υπαρχουν και πολλοι Ελληνες και εδω αλλα και εξω που δεν εχουν Ελληνικο μαρκετ

Υπάρχει κανονικά απλά το θέμα είναι πως επειδή δεν έχει 24 ώρες που βγήκε δεν εμφανίζεται ακόμα, ορίστε link από το αμερικάνικο market

http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/%CE%AE%CE%BE%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%BF%CF%84%CE%B9/d0a8979d-0468-4019-80db-a45e4160f60a

Υπάρχει κανονικά απλά το θέμα είναι πως επειδή δεν έχει 24 ώρες που βγήκε δεν εμφανίζεται ακόμα, ορίστε link από το αμερικάνικο market

http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/%CE%AE%CE%BE%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%BF%CF%84%CE%B9/d0a8979d-0468-4019-80db-a45e4160f60a

Eυχαριστω ... το λινκ σου ομως δεν δουλευει .. "Bad request"