SpartacusGr Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Όχι φιλε μου δυστυχως από όσο γνωρίζω δεν εχει βγει ακόμη κάτι, εψαχνα και γω πρόσφατα αλλα δεν βρήκα κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavros10 Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 καλησπερα τις εφαρμογες που εχετε στο πρωτο post που λεει οτι ειναι πατσαρισμενες για το htc εγω δεν τις βρισκω στο lg optimus 7 που εχω. πρεπει να τις κατεβασω απο το marketplace? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 27, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 πρεπει να τις κατεβασω απο το marketplace? Ναι... στο LG Apps του marketplace. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas25 Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Υπαρχει καποιος explorer για το internet εκτος απο αυτον που εχει το κινητο πχ. opera ή opera mini?(καποιον ποιο lite απο τον υπαρχοντα για να μην μου τρωει τα mb):mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. May 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 (edited) Υπαρχει καποιος explorer για το internet εκτος απο αυτον που εχει το κινητο πχ. opera ή opera mini?(καποιον ποιο lite απο τον υπαρχοντα για να μην μου τρωει τα mb):mad: ΕΔΩ ψαχνουμε για εφαρμογες πριν ρωτησουμε H opera θα κυκλοφορησει μεσα στον Μαιο αλλα ...... Ο ΙΕ που χρησιμοποιουν τα WP7 ειναι πολυ καλος και γρηγορος. Γιατι να τον αλλαξεις και τι σημαινει να μην σου τρωει τα ΜΒ ??? Οι αλλοι browser δεν θα τα τρωνε ??? Εξαρταται απο τα σαιτ που πηγαινεις και οχι απο τον browser Edited May 27, 2011 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavros10 Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 παιδια μια χαζη ερωτηση εβαλα το native keyboard. πως επιλεγω να γραψω ελληνικα; συγνωμη για αυτην την χαζη ερωτηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangel161 Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 παιδια μια χαζη ερωτηση εβαλα το native keyboard. πως επιλεγω να γραψω ελληνικα; συγνωμη για αυτην την χαζη ερωτηση το native απο το marketplace ειναι χαλια και δημιουργει προβληματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavros10 Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 εγω εβαλα αυτο που υπαρχει στο πρωτο ποστ δεν ξερω αν δημιουργει προβληματα γιατι δεν το εχω δοκιμασει τοσο πολυ τελικα το βρηκα πως γραφω ελληνικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 27, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 το native απο το marketplace ειναι χαλια και δημιουργει προβληματα. Το native δεν υπάρχει στο marketplace και δεν δημιουργεί προβλήματα, μάλλον για άλλο μιλάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas25 Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 ΕΔΩ ψαχνουμε για εφαρμογες πριν ρωτησουμε H opera θα κυκλοφορησει μεσα στον Μαιο αλλα ...... Ο ΙΕ που χρησιμοποιουν τα WP7 ειναι πολυ καλος και γρηγορος. Γιατι να τον αλλαξεις και τι σημαινει να μην σου τρωει τα ΜΒ ??? Οι αλλοι browser δεν θα τα τρωνε ??? Εξαρταται απο τα σαιτ που πηγαινεις και οχι απο τον browser colossus εχω παρατηρησει οτι με το opera mini που χρησιμοποιουσα με το νοκια 5800 καταναλωνα λιγοτερα mb απ'οτι με τον browser της νοκια, και αυτο γιατι ρυθμιζα το οπερα να μου εμφανιζει τις σελιδες με μετριας ποιοτητας εικονας(υπαρχει επιλογη) οποτε αυτο ειχε ως αποτελεσμα πιο γρηγορο browsing και καταναλωση λιγοτερων mb! σιγουρα και οι σελιδες παιζουν ρολο απλα πολλες εικονες πολλα mb! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 28, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Ναι, αυτό που λες υπάρχει αλλά στις άλλες πλατφόρμες. Εδώ δεν έχεις αυτή τη δυνατότητα (ακόμα τουλάχιστον). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavros10 Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 οταν πηγαινω σε αυτο το site για να δω εφαρμογες http://wp7.apphab.com/ οπως και σε αλλα 2 που τα εχω δει απο εδω, οταν παταω download μου λεει στο zune οτι δεν ειναι διαθεσιμο στο location Μου μεσα στο zune ετσι προχειρα που εψαξα δεν βρηκα καμια ρυθμιση για το location μου τι φταιει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 28, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Δεν υποστηρίζεται ακόμα η χώρα μας επίσημα από το marketplace. Θα χρειαστεί να περιμένεις μέχρι το Mango update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavros10 Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 οι εφαρμογες που υπαρχουν στο marketplace επι πληρωμη δεν γινετε να τις βρουμε καπου και να τις περασουμε στο κινητο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. May 28, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 οι εφαρμογες που υπαρχουν στο marketplace επι πληρωμη δεν γινετε να τις βρουμε καπου και να τις περασουμε στο κινητο; Δεν κανουμε τετοιες ερωτησεις εδω...ψαξε στο διαδικτυο Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
const_ili Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 colossus εχω παρατηρησει οτι με το opera mini που χρησιμοποιουσα με το νοκια 5800 καταναλωνα λιγοτερα mb απ'οτι με τον browser της νοκια, και αυτο γιατι ρυθμιζα το οπερα να μου εμφανιζει τις σελιδες με μετριας ποιοτητας εικονας(υπαρχει επιλογη) οποτε αυτο ειχε ως αποτελεσμα πιο γρηγορο browsing και καταναλωση λιγοτερων mb! σιγουρα και οι σελιδες παιζουν ρολο απλα πολλες εικονες πολλα mb! Δεν ξέρω αν μπορεί αυτό να σε βοηθήσει.... Υπάρχει δυνατότητα αν πας στο http://www.google.gr/ και κάτω κάτω εκεί που λέει ρυθμίσεις να επιλέξεις αν θες "Μορφοποίηση των ιστοσελίδων για το τηλέφωνό σας" και ενεργοποίηση. Από εδώ και πέρα όταν θες να σερφάρεις σε μια σελίδα που σε ενδιαφέρει μόνο το κείμενο. Πας google και κάνεις αναζήτηση πχ myphone.gr αν μπεις μέσα από το αποτέλεσμα που θα σου βγάλει τότε θα καταναλώσεις ελάχιστα kΒ αλλά το site θα παίρνει μια mobile μορφή που ίσως δεν είναι τόσο ελκυστική (χωρίς εικόνες κλπ). Αν πάλι ένα σάιτ θες να το δεις κανονικά τότε ή το γράφεις πάνω κατευθείαν: http://www.myphone.gr/ ή πηγαίνεις κάτω κάτω στην έκδοση που διαμόρφωσε το google και επιλέγεις: "Απευθείας προβολή σελίδας" και θα σε βγάλει στην κανονική έκδοση. Παράθεση TO CALL OR NOT TO CALL?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 29, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 οι εφαρμογες που υπαρχουν στο marketplace επι πληρωμη δεν γινετε να τις βρουμε καπου και να τις περασουμε στο κινητο; Οποιαδήποτε συζήτηση τέτοιου είδους απαγορεύεται από τους κανονισμούς. Πράξε αναλόγως. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Καλημέρα! to backup tool το χρησημοποιησε καποιος? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1103011 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. May 31, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Καλημέρα! to backup tool το χρησημοποιησε καποιος? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1103011 Xρησιμοποιει μια μεθοδο που ειναι .. το λιγοτερο περιεργη (samsung tools -update packages from HD2 etc)... Το ιδιο backup εκανε αυτοματα το zune οταν εκανες update !!! Ειμαι λιγο σφιγμενος με το ολο θέμα του backup και μου θυμιζει λιγο "walshed phones" η ιστορια. Μαλλον ειναι καλλιτερα να προσπερασεις .. Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggkogkas Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Ξέρεις κανέναν καλό converter απο mp3 σε wma ? Γεια χαρα και απο εμενα παιδια. εχω κατεβασει και λειτουργει μια χαρα το προγραμμα που λετε για την μεταφορα αρχειων ηχου για ringtone. οταν το χρησιμοποιω μου βγαζει συνεχως το μηνυμα convetion failed please ensure the current file is a valid multimedia file. εχω δοκιμασει mp3 wma τι κανω λαθος? Ευχαριστω προκαταβολικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Καλημέρα! to backup tool το χρησημοποιησε καποιος? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1103011 Μέσω του Zune, δεν γίνεται backup κάθε φορά που κάνουμε συγχρονισμό? Σε ξεκλειδωμένη συσκευή πάντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 31, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Μέσω του Zune, δεν γίνεται backup κάθε φορά που κάνουμε συγχρονισμό? Σε ξεκλειδωμένη συσκευή πάντα Full backup όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Γεια χαρα και απο εμενα παιδια. εχω κατεβασει και λειτουργει μια χαρα το προγραμμα που λετε για την μεταφορα αρχειων ηχου για ringtone. οταν το χρησιμοποιω μου βγαζει συνεχως το μηνυμα convetion failed please ensure the current file is a valid multimedia file. εχω δοκιμασει mp3 wma τι κανω λαθος? Ευχαριστω προκαταβολικα. αρχεια ηχου για ringtone σε wp7 μονο wma και με κωδικοποιηση στα 48khz. Nομιζω αυτο ειναι το προβλημα σου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggkogkas Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 (edited) αρχεια ηχου για ringtone σε wp7 μονο wma και με κωδικοποιηση στα 48khz. Nομιζω αυτο ειναι το προβλημα σου οχι αδερφε ουτε ετσι αλλαζει κατι παλι το ιδιο μηνυμα βγαζει οταν παταω deploy Edited May 31, 2011 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. May 31, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 οχι αδερφε ουτε ετσι αλλαζει κατι παλι το ιδιο μηνυμα βγαζει οταν παταω deploy Ξανακοιταξε το ....κατι κανεις λαθος ...Αυτος ειναι ο τρόπος Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts