Jump to content

SpartacusGr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About SpartacusGr

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

SpartacusGr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Όχι φιλε μου δυστυχως από όσο γνωρίζω δεν εχει βγει ακόμη κάτι, εψαχνα και γω πρόσφατα αλλα δεν βρήκα κάτι.
  2. Κάνε φίλε μου reset το κινητό από τα settings και αν δεν μπορείς απο εκεί κάνε hard reset, με κλειστό κινητό κράτα πατημένο το power και το volume up και ελαφρα το down, μολις σου βγάλει την σχετική οθόνη πάτα μια φορά vol down και μετά ακομα μία φορά vol down. Καλη επιτυχία, ελπίζω να φτάξει.
  3. Δηλαδή ήθελε τόσες ώρες? Κοντά στην 1,5 ώρα είχε κολλησει στο βήμα 8 ευχαριστώ για την απαντηση σου παντως φιλε μου. Στην vodafone θα μου κανουν τιποτα ή θα πάρω τα μουτρα μου και θα φύγω? EDIT: Μετά από πολύ κόπο κατάφερα και ναι το έφτιαξα! Στην προηγούμενη κατάσταση του το επανέφερα με τα κόπων και βασάνων!
  4. Παιδιά έχω ένα σοβαρό πρόβλημα. Είχα ξεκλειδώσει το trophy και μετα έκανα reset στις εργοστασιακές για να ξανακλειδώσει. Συνδέω έπειτα το κινητό με τον υπολογιστή μπαίνει στο zune για να κάνει update, ενώ κάνει update κολλάει στο 8 από τα 10 για πάνω απο μία ώρα μπορεί και περισσότερομ σκέφτομαι παέι αυτό ήταν. Φυσικά δεν τελείωσε ποτέ το update και εκ τοτε έχω ενα ωραίο bricked κινητό που δεν ξεκινάει! Καμμιά βοηθεια παρακαλώ πριν το πάω αύριο στο service.
×
×
  • Create New...