tron Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 αξίζει να πάρω μεταχειρισμένη 8αρα class 6 με 10 ευρώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paintstar Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 Αύριο πάω στα ΕΛΤΑ να πάρω την ADATA 16gb Class 10 που πήρα απο e-bay. Θα σας πω εντυπώσεις! Πάντως για όσους ψάχνουν 8αρα καλή, έψαξα για την αδελφή μου και βρήκα με 16Ε Kingston Class 10 σε ένα μαγαζί στο κέντρο, θα το βρείτε στο skroutz. Μερικές σελίδες πριν κάποιο απο τα παιδιά είπε μακρυά από Kingston ..Λεπτομέρειες βέβαια δεν ξέρω .. αξίζει να πάρω μεταχειρισμένη 8αρα class 6 με 10 ευρώ? Πάρε καινούρια 8αρα 10class στο λινκ που δίνω πιο πάνω ;) Παράθεση Device: HTC Desire, s-on Radio: 32.49.00.32U_5.11.05.27 HBOOT / Recovery: stock / ClockWorkMod 2.5.1.8 Kernel Version : 2.6.35.10 Rom: ΜΙUΙ 1.8.19 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 19, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 αξίζει να πάρω μεταχειρισμένη 8αρα class 6 με 10 ευρώ? Αν είναι επώνυμη ναι. Πάρε καινούρια 8αρα 10class στο λινκ που δίνω πιο πάνω ;) Αυτές οι συσκευές δεν είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν πλήρως τις δυνατότητες μιας κάρτας class 10. Από class 4 και πάνω είναι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 Αν είναι επώνυμη ναι. Αυτές οι συσκευές δεν είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν πλήρως τις δυνατότητες μιας κάρτας class 10. Από class 4 και πάνω είναι μια χαρά. η κάρτα είναι transcend 8 γίγα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 20, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 η κάρτα είναι transcend 8 γίγα Μια χαρά μου ακούγεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paintstar Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 Αυτές οι συσκευές δεν είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν πλήρως τις δυνατότητες μιας κάρτας class 10. Από class 4 και πάνω είναι μια χαρά. Παρ όλα αυτά όμως μεγαλύτερο class και μεγαλύτερη ταχύτητα ..σωστά? Εγώ το είπα από θέμα τιμής μιας και νομίζω ότι αξίζει ..:D Παράθεση Device: HTC Desire, s-on Radio: 32.49.00.32U_5.11.05.27 HBOOT / Recovery: stock / ClockWorkMod 2.5.1.8 Kernel Version : 2.6.35.10 Rom: ΜΙUΙ 1.8.19 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 21, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 Παρ όλα αυτά όμως μεγαλύτερο class και μεγαλύτερη ταχύτητα ..σωστά? Εν γένει... αυτό ισχύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diegito17 Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Γεια σας. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει προβλημα το κινητο να φορτίζεται με φορτιστη αυτοκινητου; Μηπως θα πρεπει να αποφευγεται; Αν δε υπάρχει κάποιο πρόβλημα ποιο φορτιστη προτεινετε http://www.bestprice.gr/search?q=%CF%86%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%82+%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%85+htc http://www.skroutz.gr/search?keyphrase=%CF%86%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%82+%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%85+htc Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 22, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Δεν υπάρχει λόγος να αποφεύγεις τον φορτιστή αυτοκινήτου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paintstar Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Η αλήθεια είναι πως ο μόνος λόγος που το αγόρασα είναι για να μην χαλάει η μπαταρια του κινητού όταν χρησιμοποιώ το gps, αλλά λογικά θα σε βολέψει .. http://www.ebay.co.uk/itm/1000mA-Mini-USB-Car-Charger-Adapter-Phone-3G-S-4G-/110712433381?pt=UK_MobilePhones_MobilePhoneAccessories_MobilePhoneChargers&hash=item19c6f9aae5 Και απλά κοτσάρεις πάνω το καλώδιο του κινητού .. Παράθεση Device: HTC Desire, s-on Radio: 32.49.00.32U_5.11.05.27 HBOOT / Recovery: stock / ClockWorkMod 2.5.1.8 Kernel Version : 2.6.35.10 Rom: ΜΙUΙ 1.8.19 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 24, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Εκτός του να μην χαλάει την μπαταρία... φορτίζει κιόλας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paintstar Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 Ναι φορτιζει κανονικα ..ένας απλός αντάπτορας είναι :cool: Παράθεση Device: HTC Desire, s-on Radio: 32.49.00.32U_5.11.05.27 HBOOT / Recovery: stock / ClockWorkMod 2.5.1.8 Kernel Version : 2.6.35.10 Rom: ΜΙUΙ 1.8.19 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taz17 Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 πολυ καλα εκατσε η καρτουλα που σας εβαλα λινκ παραπανω... εκανα ενα τεστακι με το h2test προγραμματακι.. 15 write 17 verify (read) και στο κινητο μεγαλη διαφορα.. Παράθεση Device: HTC Desire Radio: 32.49.00.32U_5.11.05.27 Rom:RCMix S v2.0 A2SD + BravoHboot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Καλησπέρα :) Αφού έλυσα (μην το γκαντεμιάζω βέβαια) όπως φαίνεται το θέμα Rom, επανέρχομαι σε άλλα θέματα του Desire και θέλω την γνώμη σας :) Διάβασα όλο το thread για κάποιες απαντήσεις είναι αυτές που ψάχνω, αλλά ρωτάω μιας και οι "φρέσκες" ιδέες πολλές φορές σώζουν ευρώ :) - Σαν θήκη είχα αγοράσει παλιότερα μια από το Πλαίσιο, αλλά τελευταία η τύχη της αγνοείται. (αυτή!) Έχετε να προτείνετε κάτι παρόμοιο ή να πάω ξανά στα ίδια; - Σαν μπαταρία, ξέρετε κάποια που να είναι πάνω από την αρχική 1400άρα; Τώρα μεν η μπαταρία δείχνει καλή (ας όψεται η νέα ΡΟΜ) απλά λέω να έχω μια ακόμα και να την έχω εφεδρική μήπως και. (και αν βρω πάνω από 1400, να χρησιμοποιώ την τωρινή ως δεύτερη - μαζί με ένα τέτοιο! ίσως). Παλιότερα είχα διαβάσει πως όλες λίγο πολύ είναι μούφες και κάνουν ίδια δουλειά με την μαμίσια - Σαν προστατευτικό κινητού, αυτή δείχνει καλή! και βασικά φθηνή. - Ακουστικά - Καλά δείχνουν τα Zagg, αλλά από ότι είδα δεν έχει επιπλέον αυξομείωση της έντασης. Ξέρετε τίποτα τέτοιο; Τα θέλω κυρίως για το γυμναστήριο :) Τέλος, στο θέμα της θήκης, βρήκα κάτι τρελά εδώ: Gelaskins - Μου έκανε εντύπωση που κανείς δεν τα έχει αναφέρει; Κάποια δείχνουν πολύ εντυπωσιακά, μήπως έχει τύχει κάποιος να αγοράσει κάτι παρόμοιο; Πως δείχνει; Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halaros2 Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Και εγω ψαχνομαι με το θεμα της μπαταριας και βρηκα αυτα τα site που μου φαινονται καλα κ αξιοπιστα (αλλα απο οτι ειδα δεν υποσχονται κ τιποτα)... http://www.evertop.co.uk/p/1120795/htc-desire-extended-life-battery-replace-model-bb99100-ba-s410-3000mah-with-free-back-cover.html http://www.batteryupgrade.gr/shopBrowser.php?shopGroupId=93442175&tracker=adwords_gr_PDA&langId=10&gclid=CMOkm4CBsKoCFYgf4QodSBj-9A#/assortmentProductId/11509441/shopGroupId/70418404 Δεν υπαρχει καποιος που να εχει αγορασει η να ξερει ακριβως τι γινεται να μας πει μια αποψη??? Ευχαριστω Παράθεση LG G2 D-802 Rom:RSK team supercharged Eos rom HTC Desire(retired): RSK supersense Rom Halaros2:Member of RSK team!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomahawk1989 Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Εδώ και 1+ μήνα χρησιμοποιώ την ADATA 16GB Class 10 που πήρα απο το ebay.com με 25-30Ε και δουλεύει άψογα. Την τέσταρα με το ATTO και πέτυχε παρα πολύ καλες ταχύτητες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosll Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Παιδιά καλησπέρα μείναμε από χώρο και είμαι σε τρίλημμα ποια είναι καλύτερη καρτουλα, και αν κάποιος είναι κάτοχος μιας εξ αυτών εάν είναι εύκολο ας πει εντυπώσεις ευχαριστώ προκαταβολικά. http://www.skroutz.gr/s/339591/Transcend-microSDHC-Class-10-Card-16GB-with-Adapter.html http://www.skroutz.gr/s/336078/Kingston-MicroSD-16GB-SDC10-16GB-2ADP.html http://www.skroutz.gr/s/352036/Transcend-microSDHC6-P3-Card-Reader-16GB.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paintstar Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Για μενα transcend class 10 ..αλλά πολλά τα λεφτά ..αγόρασα τα 8Gb 10ευρω απο ebay ..τα 16 εχουν 18~20. Και είμαι υπερευχαριστημένος απο την απόδοσή της .. Παράθεση Device: HTC Desire, s-on Radio: 32.49.00.32U_5.11.05.27 HBOOT / Recovery: stock / ClockWorkMod 2.5.1.8 Kernel Version : 2.6.35.10 Rom: ΜΙUΙ 1.8.19 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axelgr Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Κάτι σε car holder έχει να προτείνει κάποιος; θα ήθελα να κολλάει με βεντούζα στο παρμπρίζ και να μπορεί το κινητό να στηριχτεί οριζόντιο και κάθετο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Κάτι σε car holder έχει να προτείνει κάποιος; θα ήθελα να κολλάει με βεντούζα στο παρμπρίζ και να μπορεί το κινητό να στηριχτεί οριζόντιο και κάθετο. εγώ έχω αυτό σε συνδυασμό με αυτή την βεντούζα. πολύ φτηνό και πολύ αξιόλογο θα έλεγα. από το ίδιο site έχω και αυτή την βάση που δεν είναι αποκλειστικά για desire αλλά δεν έχει καμία σχέση με την πρώτη. αυτή δείχνει πολύ ψεύτικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 23, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Κάτι σε car holder έχει να προτείνει κάποιος; θα ήθελα να κολλάει με βεντούζα στο παρμπρίζ και να μπορεί το κινητό να στηριχτεί οριζόντιο και κάθετο. Έχω εντοπίσει 2 απίστευτες βάσεις και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάρω κάποια, απλά είμαι σε δίλημμα σχετικά με ποια. Θα το λύσω βέβαια..:p Λοιπόν έχουμε και λέμε η μια είναι της Clingo και η άλλη της Exogear. Προσωπικά τείνω προς την πρόταση της Exogear αλλά ακόμα το σκέφτομαι... Clingo Universal car mount Exogear ExoMount Είναι και οι δύο πολύ καλές λύσεις και πιστεύω ότι αξίζουν τα λεφτά τους. Θα τις βρεις γύρω στα $30 στο ebay δηλαδή κάπου στα €21. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axelgr Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Έχω εντοπίσει 2 απίστευτες βάσεις και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάρω κάποια, απλά είμαι σε δίλημμα σχετικά με ποια. Θα το λύσω βέβαια..:p Λοιπόν έχουμε και λέμε η μια είναι της Clingo και η άλλη της Exogear. Προσωπικά τείνω προς την πρόταση της Exogear αλλά ακόμα το σκέφτομαι... Clingo Universal car mount Exogear ExoMount Είναι και οι δύο πολύ καλές λύσεις και πιστεύω ότι αξίζουν τα λεφτά τους. Θα τις βρεις γύρω στα $30 στο ebay δηλαδή κάπου στα €21. Η exogear μου άρεσε πολύ! Θα τις ρίξω μια καλύτερη ματιά και μάλλον θα τη χτυπήσω. Τη βλέπω 20 λίρες στο eBay από Αγγλία και 20$ από USA. Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Η exogear μου άρεσε πολύ! Θα τις ρίξω μια καλύτερη ματιά και μάλλον θα τη χτυπήσω. Τη βλέπω 20 λίρες στο eBay από Αγγλία και 20$ από USA. Thanks! από τα video που είδα για τις δύο βάσεις και γω την exogear θα εμπιστευόμουν περισσότερο. είναι και πιο διακριτική. ωραίες επιλογές φίλε kollatos!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 φίλε kollatos η Exogear ExoMount που πρότεινες είναι όλα τα λεφτά, παραγγελία από ebay, τρελό κράτημα, δεν καταλαβαίνει τίποτα, την έβαλα και στο τοίχο και μετά δεν μπορούσα να την ξεκολλήσω:), έχει και σωστό μέγεθος για χρήση σε οποιοδήποτε μέρος, την προτείνω ανεπιφύλαχτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Εγώ πάλι με 5€ είχα πάρει μια κινέζικη βάση από ΕΒΑΥ για το Νοκια 5800 που είχα πριν στο αμάξι ως GPS και το οποίο είναι universal για όλα τα κινητά, οπότε κάνει και για το Desire HD που έχω τώρα. Και μπορεί να μην έχει τόσο Ουάου βεντούζα όπως αυτά που δείχνετε, αλλά παρόλο που δεν κάνω και ομαλή οδήγηση, μια χαρά μένει στην θέση του. :happy: Δεν χρειάζεται να χαλάμε τόσα λεφτά πιστεύω για τέτοια αξεσουάρ. (Άσε που και αισθητικά, αυτό το άγκιστρο είναι κακάσχημο..) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts