amazed Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Εχω βάλει την Ν161 ( αλλα το ιδιο συμβαινει και με αλλες) και gapps το τελευταιο 15/08. Ολα καλα αλλα θελω να εγκαταστησω την εφαρμογη Paypal. Το μαρκετ μου λεει οτι δεν ειναι συμβατο με τη συσκευη μου και σαν apk manual install δεν γινεται εγκατασταση. Καμια ιδεα? Ευχαριστω Σε εμένα αυτή εγκαταστάθηκε κανονικά: https://market.android.com/details?id=com.paypal.android.p2pmobile&feature=search_result http://img30.imageshack.us/img30/7685/paypaltp.th.jpg Παράθεση Lazy :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pegaman Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 (edited) Σε εμένα αυτή εγκαταστάθηκε κανονικά: https://market.android.com/details?id=com.paypal.android.p2pmobile&feature=search_result http://img30.imageshack.us/img30/7685/paypaltp.th.jpg Εμενα παλι αυτη δεν γινεται. Μου λεει οτι δεν ειναι συμβατη με τη συσκευη μου. Ποιο market εχεις περασει? Λες να παιζει ρολο? Gen2 512MB CM7 N161+ Edited August 18, 2011 by pegaman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amazed Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Έχω βάλει κάποια παλιά που είχα κρατημένα gapps-gb-20110307-signed.zip, τα είχα βρει εδώ. Άσχετο αλλά Μarket Enabler έχεις βάλει? Παράθεση Lazy :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pegaman Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 (edited) ME δεν εχω βαλει. θα δοκιμασω να δω εδιτ: με παλαιοτερο gapps ειναι οκ... Edited August 18, 2011 by pegaman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 19, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Η off topic συζήτηση διαγράφηκε. Μπορείτε να την συνεχίσετε εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=313403 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Καλημερα, ενω μεχρι τωρα η μπαταρια μου κρατουσε με μετρια χρηση 2-2.5 μερες, χθες το φορτισα το μεσημερι και απο την ωρα που το εβγαλα, σε καθε μηνυμα που στελνω πεφτει και 1% η μπαταρια. Δεν ξερω τι μπορει να επαθε. Αλλα ηταν μηνυμα=1% Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Καλημερα, ενω μεχρι τωρα η μπαταρια μου κρατουσε με μετρια χρηση 2-2.5 μερες, χθες το φορτισα το μεσημερι και απο την ωρα που το εβγαλα, σε καθε μηνυμα που στελνω πεφτει και 1% η μπαταρια. Δεν ξερω τι μπορει να επαθε. Αλλα ηταν μηνυμα=1% Μπορεί να 'χει κολλήσει καμιά εφαρμογή. Κάνε κάνα reboot και δες πως θα πάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Μπορεί να 'χει κολλήσει καμιά εφαρμογή. Κάνε κάνα reboot και δες πως θα πάει. το εκανα μολις τωρα ενα reboot να δω. Απο χθες το απογευμα που βγηκε, με καμια 20-25 μηνυματα και standby και 5λεπτα τηλεφωνο ειναι ηδη στο 63%. Που αλλες φορες θα ηταν στο 80% Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 το εκανα μολις τωρα ενα reboot να δω. Απο χθες το απογευμα που βγηκε, με καμια 20-25 μηνυματα και standby και 5λεπτα τηλεφωνο ειναι ηδη στο 63%. Που αλλες φορες θα ηταν στο 80% Μήπως έβαλες κάποιο widget ή κάποια εφαρμογή που δεν υπήρχε πριν; (βλ. animated weather) Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Μήπως έβαλες κάποιο widget ή κάποια εφαρμογή που δεν υπήρχε πριν; (βλ. animated weather) οχι, δεν περασα καμια νεα εφαρμογη και κανενα widget. Ουτε εκανα καποιο update. Ηδη απο το πρωτο μηνυμα που εστειλα με 2 sms και standby απο 64% επεσε στο 57% Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampinas Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Καλημερα σκεφτομαι να αγορασω το κινητο αυτο. Τι πρεπει να κανω για να περαστει custom recovery και η cm7. Εχετε να μου προτεινετε καλυτερη rom; Μπορω να ξεκλειδωσω και την ram; Θα ειναι ακομα gen2 αν το αγορασω; Sent from my HTC Wildfire Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amazed Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Εδώ θα βρεις όλους τους οδηγούς που χρειάζεσαι για τα παραπάνω. Δυστυχώς δεν υπάρχει ξεχωριστή κατηγορία για οδηγούς ZTE Blade για να είναι μαζεμένοι. Τώρα όσον αφορά την rom οι πιο πολλοί θα σου προτείνουν την GSF, εγώ πάλι θα σου προτείνω να μείνεις στην CM7, είναι καθαρά λειτουργικό το θέμα, εκτός από προσωπικό. πχ Η GSF ΔΕΝ μου πρόσφερε την διάρκεια της μπαταρίας που έλεγαν όλοι και με περιόρισε όσον αφορά τις δυνατότητες και την παραμετροποίηση. Από την άλλη είναι σταθερή και γρήγορή. Δοκιμάζεις και διαλέγεις. Παράθεση Lazy :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 πλεον ειμαι σιγουρος οτι επαθε κατι η μπαταρια. 21 ωρες απο την ωρα που το εβγαλα απο την φορτιση. 1 ωρα ομιλια και καθολου wifi, παιχνιδια και γενικα πειραγμα και εχει φτασει στο 60%. Τι μου προτεινετε; Αλλαζω ρομ; Περναω την ιδια ή απλα ενα wipe την μπαταρια; Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. August 23, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Εδώ θα βρεις όλους τους οδηγούς που χρειάζεσαι για τα παραπάνω. Δυστυχώς δεν υπάρχει ξεχωριστή κατηγορία για οδηγούς ZTE Blade για να είναι μαζεμένοι. Τώρα όσον αφορά την rom οι πιο πολλοί θα σου προτείνουν την GSF, εγώ πάλι θα σου προτείνω να μείνεις στην CM7, είναι καθαρά λειτουργικό το θέμα, εκτός από προσωπικό. πχ Η GSF ΔΕΝ μου πρόσφερε την διάρκεια της μπαταρίας που έλεγαν όλοι και με περιόρισε όσον αφορά τις δυνατότητες και την παραμετροποίηση. Από την άλλη είναι σταθερή και γρήγορή. Δοκιμάζεις και διαλέγεις. Για την παραμετροποίηση ναι. Ως προς τις δυνατότητες τι εννοείς; Που σε περιόρισε; (επειδή έχει καιρό που έβγαλα την cm7, ραδιόφωνο έχει πλέον;) πλεον ειμαι σιγουρος οτι επαθε κατι η μπαταρια. 21 ωρες απο την ωρα που το εβγαλα απο την φορτιση. 1 ωρα ομιλια και καθολου wifi, παιχνιδια και γενικα πειραγμα και εχει φτασει στο 60%. Τι μου προτεινετε; Αλλαζω ρομ; Περναω την ιδια ή απλα ενα wipe την μπαταρια; Εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις την gsf. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις την gsf. Δεν με ενδιαφερει ουτε ραδιοφωνο, ουτε να μπορω να το κανω overclock. Να μην laggαρει στον μενου θελω και να κραταει αρκετα η μπαταρια. Το εχει αυτο η gsf; Και αν ναι πρεπει να κανω wipe τα παντα παλι; Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amazed Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Για την παραμετροποίηση ναι. Ως προς τις δυνατότητες τι εννοείς; Που σε περιόρισε; (επειδή έχει καιρό που έβγαλα την cm7, ραδιόφωνο έχει πλέον;) Σε όλα, έχεις δει τις δυνατότητες του power widget στην CM7? Τα games πως τρέχουν στην CM7? τις 3 εβδομάδες που κράτησα την GSF ένιωθα λες και γύρισα στο froyo.. (No Ad-Hoc, default android settings,no reboot on power button κλπ) To ράδιο δεν με ενδιαφέρει (αλλά ναι, έχει ράδιο πλέον) και όσον αφορά το GPS, 2-3 φορές που το χρειάστηκα δεν μου έκανε reset. Είχα αποφασίσει να την βάλω για την μπαταρία, αλλά δυστυχώς δεν μου έδειξε τίς δυνατότητες που διαφήμιζαν όλοι, αντίθετα με την ίδια χρήση δεν ξεπέρασε τις 2 μέρες... Αυτό που πραγματικά αξίζει στην GSF είναι η σταθερότητα που έχει και το εκπληκτικό theme που έφτιαξε ο jonskil. Δεν με ενδιαφερει ουτε ραδιοφωνο, ουτε να μπορω να το κανω overclock. Να μην laggαρει στον μενου θελω και να κραταει αρκετα η μπαταρια. Το εχει αυτο η gsf; Και αν ναι πρεπει να κανω wipe τα παντα παλι; Ναι το έχει η GSF είναι σταθερή και γρήγορη, αν αυτό ψάχνεις. Wipe θα χρειαστείς αν έρχεσε από rom με διαφορετικό kernel αλλά γιατί το σκέφτεσαι τόσο πολύ? Κατεβάζεις το titanium backup, είναι free και κρατάς όλα τα app σου με τα data τους. Τώρα όσον αφορά την μπαταρία, σύμφωνα με κάποιους, σε μικρή χρήση κρατά 4 μέρες και βάλε.. Παράθεση Lazy :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. August 23, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 1)Σε όλα, έχεις δει τις δυνατότητες του power widget στην CM7? 2)games πως τρέχουν στην CM7? τις 3 εβδομάδες που κράτησα την GSF ένιωθα λες και γύρισα στο froyo.. (No Ad-Hoc, default android settings,no reboot on power button κλπ) 3)To ράδιο δεν με ενδιαφέρει (αλλά ναι, έχει ράδιο πλέον) 4)και όσον αφορά το GPS, 2-3 φορές που το χρειάστηκα δεν μου έκανε reset. 5)Είχα αποφασίσει να την βάλω για την μπαταρία, αλλά δυστυχώς δεν μου έδειξε τίς δυνατότητες που διαφήμιζαν όλοι, αντίθετα με την ίδια χρήση δεν ξεπέρασε τις 2 μέρες... 6)Αυτό που πραγματικά αξίζει στην GSF είναι η σταθερότητα που έχει και το εκπληκτικό theme που έφτιαξε ο jonskil. 1)Τι επιπλέον δυνατότητες έχει δηλαδή? Εγώ έβαλα την paid έκδοση για να μην βγαίνει συνέχεια η ειδοποίηση αλλά κατά τα άλλα δεν νιώθω να λείπει κάτι. 2)Τα παιχνίδια μια χαρά μου τρέχουν στην gfs, αντιθέτως στην cm7 ενίοτε είχα κολλήματα λόγω των γενικότερων κολλημάτων και μη σταθερότητας της rom. 3)Εμένα με ενδιαφέρει πολύ, μου την έσπαγε να έχω μια rom που να μην εκμεταλεύεται πλήρως το hardware, κι ακόμα και τώρα μου την σπάει που δεν υπάρχει ένα καλό πρόγραμμα για ραδιόφωνο με πολλές μνήμες και καλό interface και επιτέλους το rds... 4)Τι εννοείς με τον όρο reset? Δεν κλείδωνε γρήγορα? 5)Καλά ναι δεν θα διαφωνήσω, κι εγώ δεν έχω εντυπωσιαστεί με την διάρκεια αλλά είμαι καλύτερα από παλιά. 6)Συμφωνώ, η πιο σταθερή που είχα μέχρι τώρα. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amazed Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 1. Δεν γνώριζα ότι υπάρχει paid έκδοση (Notification power widget), απλά αυτό που έχει η GSF είναι για κλάματα και non customized. Στην CM7 προσθέτεις και αφαιρείς widget buttons που λειτουργούν σωστά και δεν σε πηγαίνουν απλά στις ρυθμίσεις ... (πχ 2G/3G, AP mode, Lockscreen, flashlight etc) 2. Εμένα μου αργούσαν στην GSF τραγικά, σε σημείο να παραπονιέται ο μικρός, μπαμπά τι έκανες στο κινητό (3-4' για να ξεκινήσει το Hero of Sparta) 4. Εννοώ ότι ένα πρόβλημα που έχει παρατηρηθεί στην CM7 είναι να κάνει reset connection το GPS την ώρα που το χρειάζεσαι, στην GSF δεν υπάρχει το συγκεκριμένο πρόβλημα. Παράθεση Lazy :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Καλησπέρα. Είπα να «παίξω» με ένα Blade και έχω μια απορία. Ακολουθώντας τις οδηγίες του wiki του Cyanogen, κατέβασα το Ask Mr Pigfish από το market για να δω αν είναι gen1 ή gen2, και μου γράφει "you have a gen2 Blade (sold with Android 2.2)". Το θέμα όμως είναι ότι η συσκευή είχε 2.1 όταν αγοράστηκε, άλλο αν μετά της έγινε αναβάθμιση σε official ZTE 2.2........ Για να το ρουτάρω να πάω κατευθείαν στις οδηγίες για το gen2; :hmm: Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amazed Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Έτσι γράφει το Ask Mr Pigfish αν του έχεις κάνει upgrade σε Gen2 άσχετα αν πουλήθηκε με 2.1. Πλέον το κινητό είναι Gen2, οπότε ακολουθείς τις οδηγίες για Gen2. Παράθεση Lazy :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parsifal Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Διαβάζω στο MoDaCo ότι σήμερα η ZTE έδωσε πηγαίο κώδικα για μερικά μοντέλα της, μεταξύ των οποίων και μία γαλλική παραλλαγή του Blade. Αν ισχύει, υπάρχει καλή πιθανότητα η CM7 του Blade να γίνει ακόμη καλύτερη, διορθώνοντας τα σημεία στα οποία υστερεί σε σχέση με ROMs (GSF και Σία) που βασίζονται στη ZTE-leaked 2.3.4 Android ROM. Άντε να δούμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 Ακούστηκε τίποτα για καινούργια ρομ σε 2.3.5; Ξέρουμε αν και πότε θα βγει; Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amazed Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 Τι εννοείς? Όλες οι τελευταίες nightly είναι 2.3.5 εκτός και αν μιλάς για stable ή RC. Παράθεση Lazy :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 Διαβάζω στο MoDaCo ότι σήμερα η ZTE έδωσε πηγαίο κώδικα για μερικά μοντέλα της, μεταξύ των οποίων και μία γαλλική παραλλαγή του Blade. Αν ισχύει, υπάρχει καλή πιθανότητα η CM7 του Blade να γίνει ακόμη καλύτερη, διορθώνοντας τα σημεία στα οποία υστερεί σε σχέση με ROMs (GSF και Σία) που βασίζονται στη ZTE-leaked 2.3.4 Android ROM. Άντε να δούμε! Αν επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν τα source των kernels της ΖΤΕ, τότε η CM θα μονοπωλήσει τα blade και θα είναι η μοναδική rom που θα αξίζει πλέον κανείς να έχει... Θα επιστρέψουν όμως σε 2.3.4 Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amazed Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 Ένα δείγμα διάρκειας μπαταρίας με wifi (1h 19'), ομιλία περίπου 30', twitter & λίγο poker :rolleyes: http://img641.imageshack.us/img641/8007/batterycm7.th.jpg ROM: CM7-RC1-Blade Gang, 2.3.4 (Δεν έχει ράδιο) ΥΓ: Θα το αφήσω να δω που θα τερματίσει... Παράθεση Lazy :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts