kandilak Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 δεν νομίζω... η 2.3 gingerbread έχει καλύτερη αυτονομία από ss TPT=Total Phone Transfer... οι πιο διαδεδομένοι τρόποι να βάλει κανείς μία rom είναι 2... ο ένας με CWM και ο άλλος με TPT. Με CWM κάνεις ουσιαστικά update, αφού δεν μπορείς να αλλάξεις partition αλλά μόνο το σύστημα αλλάζεις. Με μπορείς να αλλάξεις πολλά περισσότερα, όπως radio, size partitions, ram size, κ.α., οπότε δεν θεωρείται ένα απλό update αλλά upgrade. Η διαδικασία TPT είναι πολύ διαδεδομένη γιατί δεν χρειάζεται PC, δεν χρειάζεται να έχεις το CWM, και μπορείς πολύ εύκολα να κάνεις το κινητό σου από gen1 -> gen2, ή αντίστροφα, φλασάρωντας απλά μια rom. Με την διαδικασία αυτή καθαρίζουν τα πάντα στο κινητό (όχι και στην sd φυσικά) Φίλε kogos ,επειδή είμαι Gen1, μήπως γνωρίζεις πως διαμορφώνονται τα partitions sizes στο κινητό αν περάσω το "Ginger Stir Fry B13 Gen1 to Gen2 Upgrade TPT" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 Φίλε kogos ,επειδή είμαι Gen1, μήπως γνωρίζεις πως διαμορφώνονται τα partitions sizes στο κινητό αν περάσω το "Ginger Stir Fry B13 Gen1 to Gen2 Upgrade TPT" δεν το έχω βάλει με TPT αλλά το κατέβασα για να δω τα partition.mbn, appsboothd.mbn, partition_zte.mbn... Αν δεν κάνω λάθος, το partition layout μου εμφανίζεται σαν 2mb cache, 160mb system, 294mb data Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 δεν το έχω βάλει με TPT αλλά το κατέβασα για να δω τα partition.mbn, appsboothd.mbn, partition_zte.mbn... Αν δεν κάνω λάθος, το partition layout μου εμφανίζεται σαν 2mb cache, 160mb system, 294mb data Ευχαριστώ για την πληροφορία φίλε kogos. Κάτι τελευταίο που ήθελα να ρωτήσω. Είμαι με SS rls5 σε Gen1. Αν περάσω με TPT την Ginger θα γίνω Gen2. Δεδομένου ότι τα partitions layouts που μου δίνεις με πέρνουν αν θέλω να γυρίσω στο backup της SS rls5 υποθέτω πως δεν μπορώ επειδή είναι από Gen1. Αν κάνω restore μόνο το data partition από το backup της Rls5 θα έχω πάλι πρόβλημα; (Αφού βέβαια πρώτα έχω flashαρει την rls5) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 (edited) Ευχαριστώ για την πληροφορία φίλε kogos. Κάτι τελευταίο που ήθελα να ρωτήσω. Είμαι με SS rls5 σε Gen1. Αν περάσω με TPT την Ginger θα γίνω Gen2. Δεδομένου ότι τα partitions layouts που μου δίνεις με πέρνουν αν θέλω να γυρίσω στο backup της SS rls5 υποθέτω πως δεν μπορώ επειδή είναι από Gen1. Αν κάνω restore μόνο το data partition από το backup της Rls5 θα έχω πάλι πρόβλημα; (Αφού βέβαια πρώτα έχω flashαρει την rls5) Κατ'αρχήν, κάτι που μάλλον ξέρεις αλλά ας το ξανα-αναφέρω, η SS RLS5 μπαίνει και σε gen2... όχι το nandroid backup σου, αλλά μπορείς να την φλασάρεις εκ νέου (με wipe και τα σχετικά χωρίς να κάνεις αλλαγή σε gen1 πάλι). Αν κάνεις restore μόνο το data δεν θα έχεις πρόβλημα, αλλά μόνο το data... Αν μαζί με το data κάνεις restore και το system δεν θα δουλέψει γιατί τα gen1 (που είναι λογικά το backup σου) με τα gen2 έχουν άλλα lib αρχεία. Η πιο ασφαλής πάντως λύση είναι να πάρεις ένα backup με το titanium, και μετά να κάνεις restore με το titanium σε όποια rom θες. Προσοχή, δεν μπορείς να κάνεις restore τα system applications (όπως google maps κ.α.) αλλά μόνο τα applications που έχεις βάλει εσύ. edit: υπάρχει πάντως και η λύση να φτιάξεις ένα δικό σου TPT που με μία κίνηση να σου κάνει το κινητό gen1 ή gen2 (ότι επιλέξεις) και να έχει και μέσα όλα τα data σου όπως είναι στο κινητό σου τώρα... αν ψάξεις λίγο στο internet και κάνεις και καμμιά δοκιμή θα βρεις οδηγίες. Δυστυχώς δεν υπάρχει ένας μαζεμένος οδηγός αλλά διάσπαρτες πληροφορίες σε διάφορα forums (κυρίως xda), και δυστυχώς δεν υπάρχει χρόνος τώρα να φτιάξω εγώ έναν τέτοιο οδηγό. Αν βρεθεί λίγο ελεύθερος χρόνος θα το κάνω μέσα στο μήνα. Σημειώνω πως δεν είναι ο καλύτερος τρόπος όμως για restore data γιατί αν γίνει κάτι λάθος, δεν θα μπουτάρει το κινητό, ενώ με το titanium έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Edited July 15, 2011 by kogos Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 edit: υπάρχει πάντως και η λύση να φτιάξεις ένα δικό σου TPT που με μία κίνηση να σου κάνει το κινητό gen1 ή gen2 (ότι επιλέξεις) και να έχει και μέσα όλα τα data σου όπως είναι στο κινητό σου τώρα... αν ψάξεις λίγο στο internet και κάνεις και καμμιά δοκιμή θα βρεις οδηγίες. Δυστυχώς δεν υπάρχει ένας μαζεμένος οδηγός αλλά διάσπαρτες πληροφορίες σε διάφορα forums (κυρίως xda), και δυστυχώς δεν υπάρχει χρόνος τώρα να φτιάξω εγώ έναν τέτοιο οδηγό. Αν βρεθεί λίγο ελεύθερος χρόνος θα το κάνω μέσα στο μήνα. Σημειώνω πως δεν είναι ο καλύτερος τρόπος όμως για restore data γιατί αν γίνει κάτι λάθος, δεν θα μπουτάρει το κινητό, ενώ με το titanium έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Το έχω κι αυτό σαν επιλογή χρησιμοποιώντας κομμάτια και την λογική από τον οδηγό αυτό για να γυρίσω μέσω TPT σε Gen1 χρησιμοποιώντας το backup μου. Δεν νομίζω να είμαι λάθος, έτσι δεν είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spit Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 Διαθέσιμες Custom Roms για το ZTE Blade Ginger Stir Fry Beta13 released 13/07/11 Addons for Ginger Stir Fry - Gingerbread Goodies [updated 06/07/11] (addons όπως DSP manager, XT9 keyboard, CM7 music addon, zte smart dialer κ.α., καθώς και πληθώρα από themes και mods) Μία παραλαγή αυτής είναι η Blue Ginger όλα αυτά είναι για gen2... οι περισσότερες προσφέρουν Gen1 to Gen2 Upgrade TPT βέβαια... φιλε kogos υπαρχει καποιος οδηογος για εγκατασταση της Ginger Stir Fry σε blade ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 φιλε kogos υπαρχει καποιος οδηογος για εγκατασταση της Ginger Stir Fry σε blade ?? Όποιον οδηγό για αναβάθμιση ρομ και να διαβάσεις σου κάνει. Δεν ειναι κάτι διαφορετικο απο όλες τις άλλες ρομ Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Εβαλα την cm7 rc-1 και το σκυλομετανοιωσα....συνεχεια επανεκινησεις το blade....τι τα θελα....ss rls5 λοιπον και ξερο ψωμι. Οι περισσότεροι είχαμε απογοητευτεί με την cyanogen για λόγους μπαταρίας και θέλαμε να γυρίσουμε πίσω. Δοκίμασε και την Ginger Stir Fry πριν γυρίσεις πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. July 31, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Οι περισσότεροι είχαμε απογοητευτεί με την cyanogen για λόγους μπαταρίας και θέλαμε να γυρίσουμε πίσω. Δοκίμασε και την Ginger Stir Fry πριν γυρίσεις πίσω. Και όχι μόνο λόγω μπαταρίας, τα κολλήματα είναι πολύ συχνά, εμένα μου εσπασε τα νεύρα. Προς το παρόν η Ginger Stir Fry φαίνεται σταθερή και με καλη συμβατότητα με το hardware. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amazed Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Και όχι μόνο λόγω μπαταρίας, τα κολλήματα είναι πολύ συχνά, εμένα μου εσπασε τα νεύρα. Προς το παρόν η Ginger Stir Fry φαίνεται σταθερή και με καλη συμβατότητα με το hardware. Ρε παιδιά εγώ είχα την cm7-rc1 κοντά ένα μήνα και δεν είχα καθόλου κολλήματα αλλά και πολύ καλή διάρκεια μπαταρίας. Αντίθετα στις 2 εβδομάδες που κράτησα την SS5 έφαγα 3 battery drains και άπειρα restart .. πως στο καλό γίνεται αυτό? Σε ίδια κινητά? Για την GSF δεν μπορώ να πω πολλά ακόμη, για την ώρα όμως "φυσάει" :cool: Παράθεση Lazy :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 οι δύο τελευταίες nightly (147-148-149) υπόσχονται αυξημένη αυτονομία στη μπαταρία... επειδή δεν υπάρχει ο χρόνος για τεστ, για όποιον τις έχει τεστάρει, πως πάνε από αυτονομία;;; Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lewis Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 καλησπέρα σε όλους.. μόλις έβαλα την 149 σε ένα σχεδόν παρθένο ΖΤΕ, αφου του αυξησα την μνημη απο 256 σε 512. εχω ενα ερώτημα... οταν παω να το συνδεσω με τον λογαριασμό στο τζιμέηλ, μου βγάζει σέττινγκς για Exchange server. κοντολογής, μέτα το update from zip file, bootare, και δεν μου ζήτησε να συνδεθεί με το gmail, όπως στα άλλα firmware (π.χ. της Wind). εχει κανείς καμμιά ιδέα πως το κάνω ; Παράθεση TWMN.net - Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network http:// TWMN.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linkinpark4175 Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 καλησπέρα σε όλους.. μόλις έβαλα την 149 σε ένα σχεδόν παρθένο ΖΤΕ, αφου του αυξησα την μνημη απο 256 σε 512. εχω ενα ερώτημα... οταν παω να το συνδεσω με τον λογαριασμό στο τζιμέηλ, μου βγάζει σέττινγκς για Exchange server. κοντολογής, μέτα το update from zip file, bootare, και δεν μου ζήτησε να συνδεθεί με το gmail, όπως στα άλλα firmware (π.χ. της Wind). εχει κανείς καμμιά ιδέα πως το κάνω ; gapps εβαλες αφου εκανες install το CM7? Αν οχι, βαλε το Rom Manager και καντο install απο εκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lewis Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 (edited) gapps εβαλες αφου εκανες install το CM7? όχι, αν μπορείς καθοδήγησε με... επίσης πρόσεξα πως απουσιάζει και το market. όχι, αν μπορείς καθοδήγησε με... επίσης πρόσεξα πως απουσιάζει και το market. κατέβασα από εδώ, αλλά πλεον δεν μου δίνει την επιλογή να το δώ σαν αποθηκευτικό μέσο από τα windows.. http://goo-inside.me/gapps/ -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited August 1, 2011 by navi55 Παράθεση TWMN.net - Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network http:// TWMN.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amazed Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Αν έχεις CWM φλασάρεις από εδω Παράθεση Lazy :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lewis Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 nομίζω πως το έφερα εκει που πρέπει και είμαι πολύ ευχαριστημένος... ένα προβληματάκι, χρησιμοποιώ πληκτρολόγιο android, σε κάποια στιγμή είχα ελληνικά/αγγλικά/γερμανικά που θέλω... μετά απο τις 1000άδες αναβαθμίσεις, έχασα τα ελληνικά... δεν μου τα βγαζει στη λίστα για να τα προσθεσω.. καμμιά βοήθεια ; υπόψιν πως με την 149, στο USB, φαίνεται να φορτώνει την μπαταρία επί ώρες.. σαν να το κάνει ..αργά-αργά :) Παράθεση TWMN.net - Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network http:// TWMN.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalek Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Η επιλογη screenshot ,που εχουν βαλει στις τελευταιες nightly roms ειναι παααρα πολυ βολικη ... (Απλα πατας το power button και σου βγαζει την επιλογη ...! ) ... Γενικοτερα συστηνω την 149 .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amazed Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Από διάρκεια μπαταρίας πως τα πάει? Παράθεση Lazy :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalek Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Δεν μπορω να απαντησω ακομη , μιας ταλαιπωρω το κινητο με o/c , σε σημειο που να γινονται 10 επανακινησεις καθε τρεις και λιγο... Σημερα το βραδυ θα το φορτησω , και απο αυριο αρχιζει η κανονικη χρηση ... (ιντερνετ , λιγο παιχνιδι , κλησεις κλπ ) Αρα αυριο τετοια ωρα θα κανω ενα ολοκληρωμενο review ... Λενε παντως οτι οι δυο τελευταιες nightlies , εστιαζουν στην αυτονομια της μπαταριας ... (Μην φανταστειτε τρελα πραγματα , απλα σε σχεση με πριν λογικα θα υπαρχει διαφορα ...) Κατα τα αλλα αρκετα γρηγορη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amazed Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 ok Ελπίζω να υπάρχει διαφορά πχ η CM7-RC1 μου έβγαζε περίπου 3 μέρες με αρκετή χρήση... Αναμένουμε το review σου :) Παράθεση Lazy :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knaison Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Από διάρκεια μπαταρίας πως τα πάει? μια χαρά είναι.. Παράθεση __________ Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amazed Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Τέλος η GSF για μένα και επιστροφή στην CM7 164.. για να δούμε διάρκεια μπαταρίας, αλλιώς επιστροφή στην CM7-RC1-Blade-Gang Παράθεση Lazy :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Έχω περάσει την CM 7.0.3 εδώ και καμιά εβδομάδα, μετά από ένα σύντομο πέρασμα από μια GSF, και η αυτονομία είναι απογοητευτική... με το ζόρι βγάζει μια μέρα (τις περισσότερες φορές λιγότερες από 12 ώρες), χωρίς κάρτα SIM μέσα αλλά με αρκετό browsing μέσω wifi. Με τη CM 7.0.0 που είχα πριν περάσω την GSF έβγαζε περίπου 2 ημέρες με την ίδια χρήση! Έχω ήδη κάνει battery calibration/wipe battery stats για δεύτερη φορά (με γεμάτη μπαταρία τώρα) και περιμένω να δω αν θα υπάρξει διαφορά. Μετά από τις τελευταίες φορτίσεις, το κινητό άνοιγε με τη μπαταρία στο 97%, πράγμα που έδειχνε ή γρήγορη κατανάλωση της μπαταρίας (3% κατά το boot) ή μη πλήρη φόρτιση. Αν δε βαριόμουν τη διαδικασία GEN2 -> GEN1 θα είχα ξαναγυρίσει στην 7.0.0. Τώρα περιμένω να ξεκολλήσει η 7.1 από την RC1 για να αναβαθμιστώ. Κατά τα άλλα η 7.0.3 είναι πολύ καλή, γρήγορη και χωρίς προβλήματα, από όσο έχω προλάει να δω μέχρι τώρα. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amazed Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Με την GSF δεν κατάφερα ποτέ να πιάσω τη διάρκεια της μπαταρίας που είχα με τη RC1, με αποθέωση, χθες μετά από 2ώρες wifi και γεμάτη μπαταρία 100% να πέσει στο 38%. Δεν γνωρίζω αν η b13 & b14 είχαν καλύτερη διάρκεια, αλλά από την Β17 ως την Β19 που δοκίμασα, καμία δεν πήγε καλύτερα από την CM7-RC1, γι' αυτό και "τελείωσε". To μόνο θετικό που έμεινε από την αλλαγή σε GSF, είναι ότι το κινητό έγινε πλέον gen2 και μπορώ να χρησιμοποιώ άνετα χωρίς το "άγχος" του converter GEN2 roms :rolleyes: Παράθεση Lazy :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pegaman Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Εχω βάλει την Ν161 ( αλλα το ιδιο συμβαινει και με αλλες) και gapps το τελευταιο 15/08. Ολα καλα αλλα θελω να εγκαταστησω την εφαρμογη Paypal. Το μαρκετ μου λεει οτι δεν ειναι συμβατο με τη συσκευη μου και σαν apk manual install δεν γινεται εγκατασταση. Καμια ιδεα? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts