nomedor Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Φυσικά και τα εχω κάνει. Αυτό είναι το 3o κινητό με Android που περνάει από τα χέρια μου. Πάντως μου κάνει εντύπωση γιατί, διάβασα πως πιο παλιά έχανε το ήχο αλλά εμένα δεν μου βγάζει καθόλου η .17, θα δοκιμάσω και πιο παλιές η πιο καινούργιες και βλέπουμε:-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 εχει κανει κανεις benhmark?τα αποτελεσματα ειναι τραγικα 2291 με την δευτερη φορα.γιατι ετσι? Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. May 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Βγήκε .18 Και kernel με +64 Mb ram! εχει κανει κανεις benhmark?τα αποτελεσματα ειναι τραγικα 2291 με την δευτερη φορα.γιατι ετσι? Γιατί κολλάμε τόσα στα benchmarks; Αν τρέχει καλά το κινητό, αυτό έχει σημασία. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 και με την fr15 τρεχει καλα αλλα στο benchmark βγαζει 4200 οποτε ..... Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. May 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 και με την fr15 τρεχει καλα αλλα στο benchmark βγαζει 4200 οποτε ..... Τι σημασία έχει; Σημασία έχει πως σου φαίνεται εσένα και όχι τι νούμερα βγάζει στα Benchmarks. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 και με την fr15 τρεχει καλα αλλα στο benchmark βγαζει 4200 οποτε ..... Πιστεψε με ειναι εικονικα αυτα....!στο HTC HD2 με android που ειχα με cm7 gingerbread 2.3.3 kai OC sta 1.2ghz εβγαζα 4000+ αλλα το κινητο ειναι πιο καθυστερημενο απο LG2X :D Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomedor Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Σχετικά με το quadrant να σας ενημερώσω ότι δεν είναι και το καλύτερο benchmark για multicore συσκευές απλά είναι το πιο γνωστό! Δυστυχώς όμως έχει μείνει πίσω από τα γεγονότα και παραπλανεί... Πιστεύω πως το Smartbench 2011 είναι καταλληλότερο και έχει πιο αξιόπιστα αποτελέσματα! Σε αυτό θα δείτε ότι η cm τα πάει λίγο πιο καλά από τη μαμά rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 στην 19 στις κλησεις δεν λειτουργει το ακουστικο!!! Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GSF Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 δεν είχα παρατηρήσει αν συμβαίνει και με τις άλλες ρομς, αλλα όταν στέλνω μηνύματα στα ελληνικά στέλνει με μικρούς χαρακτήρες άρα και έχουμε όριο τους 70... υπάρχει τρόπος να το αλλάξουμε αυτό..? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. May 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 δεν είχα παρατηρήσει αν συμβαίνει και με τις άλλες ρομς, αλλα όταν στέλνω μηνύματα στα ελληνικά στέλνει με μικρούς χαρακτήρες άρα και έχουμε όριο τους 70... υπάρχει τρόπος να το αλλάξουμε αυτό..? :worry: Αυτό είναι γενικότερο πρόβλημα των δικτύων και της κωδικοποίησης που χρησιμοποιείται από την εκάστοτε συσκευή/πρόγραμμα. Κατέβασε από market το handcent ή το go sms ή το chomp. Νομίζω έχουν την δυνατότητα να λύσουν αυτό το πρόβλημα αλλά μετατρέπουν όλους τους χαρακτήρες σε κεφαλαία. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GSF Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 Αυτό είναι γενικότερο πρόβλημα των δικτύων και της κωδικοποίησης που χρησιμοποιείται από την εκάστοτε συσκευή/πρόγραμμα. Κατέβασε από market το handcent ή το go sms ή το chomp. Νομίζω έχουν την δυνατότητα να λύσουν αυτό το πρόβλημα αλλά μετατρέπουν όλους τους χαρακτήρες σε κεφαλαία. ok θα τα δοκιμάσω, ευχαριστώ.. !! ναι το ξέρω οτι είναι γενικότερο το θέμα απλώς δεν θυμόμουν αν με την stock γινόταν αυτό η τα είχε όλα κεφαλαία... !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 ok θα τα δοκιμάσω, ευχαριστώ.. !! ναι το ξέρω οτι είναι γενικότερο το θέμα απλώς δεν θυμόμουν αν με την stock γινόταν αυτό η τα είχε όλα κεφαλαία... !! Με την στοκ, δεν έχεις σημασία πως γράφεις, φτάνουν στον παραλήπτη όλα κεφαλαία! Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomedor Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 O vorkKernel συνιστάται ανεπιφύλαχτα! Προσφέρει overclocking και 64ΜΒ επιπλέον μνήμης με τίμημα το 1080p video recording αλλά το αξίζει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zarras1 Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 o eternity του kholk και ο αλλος ο κernel του Cpasjuste δεν παιζουν σε CM roms? Παράθεση Ευχαριστω το Θεο και την ομαδα του Myphone.gr που συμπεριελαβαν την επιλογη "Ignore user" στο cp... Priceless!!! :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomedor Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Για να σου πω την αλήθεια δεν τους έχω δοκιμάσει αλλά ο eternity έχω ακούσει ότι είναι άλλα αντί άλλον σε μπαταρία, από την άλλη ο vorkKernel βασίζεται στον πιο πρόσφατο cm kernel και η αλήθεια είναι ότι τα 64MB παραπάνω βοηθάνε στο να μην γίνεται unload από τη μνήμη ο launcher άρα δεν καθυστερεί όταν επιστρέφεις σε αυτόν για να τον ξαναφορτώσει όπως κάνει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 στο Rom manager βγαζει την Cyanogen ROm 7.1 (όχι nightflies για premium verison) . Αξιζει η εγκατασταση ? Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 14, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 Αν έχεις ήδη cyanogen... ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 εχω την stock rom. ΕΙναι πιο γρηγορη η CM7 ? Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomedor Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 Σε αυτή τη φάση η τελευταία nightly πετάει, δεν έχει καμία σχέση με την stock αλλά δεν είναι ακόμα εντελώς σταθερή, κάνει κάτι κολπάκια αραιά και πού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Έχω την CyanogenMod (Νο 94 περνάω τώρα), γενικά μια χαρά πάει, αλλά δεν έχω την εφαρμογή "ραδιόφωνο". Δεν ξέρω τι έγινε, σβήστηκε κατα λάθος; Μπορώ να την βρω πουθενά, ή να την επαναφέρω; Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electec Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Έχω την CyanogenMod (Νο 94 περνάω τώρα), γενικά μια χαρά πάει, αλλά δεν έχω την εφαρμογή "ραδιόφωνο". Δεν ξέρω τι έγινε, σβήστηκε κατα λάθος; Μπορώ να την βρω πουθενά, ή να την επαναφέρω; Στη cm7 δεν παίζει το ραδιόφωνο γιατί δεν έχουν βάλει ακόμα drivers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Αυτό είδα κι εγώ δυστυχώς στο xda... Απο οτι κατάλαβα είναι θέμα drivers (όπως αναφέρεις) για την Gingerbread. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokpos Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 εγω παλι δεν εχω το market :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomedor Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 φλάσαρε αυτό πάνω από τη cyanogen και θα έχεις. http://cmw.22aaf3.com/gapps/gapps-gb-20110613-signed.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Για να σου πω την αλήθεια δεν τους έχω δοκιμάσει αλλά ο eternity έχω ακούσει ότι είναι άλλα αντί άλλον σε μπαταρία, από την άλλη ο vorkKernel βασίζεται στον πιο πρόσφατο cm kernel και η αλήθεια είναι ότι τα 64MB παραπάνω βοηθάνε στο να μην γίνεται unload από τη μνήμη ο launcher άρα δεν καθυστερεί όταν επιστρέφεις σε αυτόν για να τον ξαναφορτώσει όπως κάνει κανονικά. Το launcher unload ειναι πρόβλημα του adw και του launcher pro. Βαλε go launcher και θα φύγει. Αν παίζεις games ΔΕΝ θες το memory patch. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts