Jump to content

[ROM] CyanogenMod 7 - Nightlies

jastonas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φυσικά και τα εχω κάνει. Αυτό είναι το 3o κινητό με Android που περνάει από τα χέρια μου. Πάντως μου κάνει εντύπωση γιατί, διάβασα πως πιο παλιά έχανε το ήχο αλλά εμένα δεν μου βγάζει καθόλου η .17, θα δοκιμάσω και πιο παλιές η πιο καινούργιες και βλέπουμε:-)

• Απαντήσεις 329
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εχει κανει κανεις benhmark?τα αποτελεσματα ειναι τραγικα 2291 με την δευτερη φορα.γιατι ετσι?
ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!!

Βγήκε .18

Και kernel με +64 Mb ram!

εχει κανει κανεις benhmark?τα αποτελεσματα ειναι τραγικα 2291 με την δευτερη φορα.γιατι ετσι?

Γιατί κολλάμε τόσα στα benchmarks; Αν τρέχει καλά το κινητό, αυτό έχει σημασία.

και με την fr15 τρεχει καλα αλλα στο benchmark βγαζει 4200 οποτε .....

Τι σημασία έχει; Σημασία έχει πως σου φαίνεται εσένα και όχι τι νούμερα βγάζει στα Benchmarks.

και με την fr15 τρεχει καλα αλλα στο benchmark βγαζει 4200 οποτε .....

Πιστεψε με ειναι εικονικα αυτα....!στο HTC HD2 με android που ειχα με cm7 gingerbread 2.3.3 kai OC sta 1.2ghz εβγαζα 4000+

αλλα το κινητο ειναι πιο καθυστερημενο απο LG2X :D

Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν...

Σχετικά με το quadrant να σας ενημερώσω ότι δεν είναι και το καλύτερο benchmark για multicore συσκευές απλά είναι το πιο γνωστό! Δυστυχώς όμως έχει μείνει πίσω από τα γεγονότα και παραπλανεί...

Πιστεύω πως το Smartbench 2011 είναι καταλληλότερο και έχει πιο αξιόπιστα αποτελέσματα! Σε αυτό θα δείτε ότι η cm τα πάει λίγο πιο καλά από τη μαμά rom.

δεν είχα παρατηρήσει αν συμβαίνει και με τις άλλες ρομς, αλλα όταν στέλνω μηνύματα στα ελληνικά στέλνει με μικρούς χαρακτήρες άρα και έχουμε όριο τους 70... υπάρχει τρόπος να το αλλάξουμε αυτό..? :worry:

δεν είχα παρατηρήσει αν συμβαίνει και με τις άλλες ρομς, αλλα όταν στέλνω μηνύματα στα ελληνικά στέλνει με μικρούς χαρακτήρες άρα και έχουμε όριο τους 70... υπάρχει τρόπος να το αλλάξουμε αυτό..? :worry:

Αυτό είναι γενικότερο πρόβλημα των δικτύων και της κωδικοποίησης που χρησιμοποιείται από την εκάστοτε συσκευή/πρόγραμμα.

Κατέβασε από market το handcent ή το go sms ή το chomp. Νομίζω έχουν την δυνατότητα να λύσουν αυτό το πρόβλημα αλλά μετατρέπουν όλους τους χαρακτήρες σε κεφαλαία.

Αυτό είναι γενικότερο πρόβλημα των δικτύων και της κωδικοποίησης που χρησιμοποιείται από την εκάστοτε συσκευή/πρόγραμμα.

Κατέβασε από market το handcent ή το go sms ή το chomp. Νομίζω έχουν την δυνατότητα να λύσουν αυτό το πρόβλημα αλλά μετατρέπουν όλους τους χαρακτήρες σε κεφαλαία.

ok θα τα δοκιμάσω, ευχαριστώ.. !! ναι το ξέρω οτι είναι γενικότερο το θέμα απλώς δεν θυμόμουν αν με την stock γινόταν αυτό η τα είχε όλα κεφαλαία... !!

ok θα τα δοκιμάσω, ευχαριστώ.. !! ναι το ξέρω οτι είναι γενικότερο το θέμα απλώς δεν θυμόμουν αν με την stock γινόταν αυτό η τα είχε όλα κεφαλαία... !!

Με την στοκ, δεν έχεις σημασία πως γράφεις, φτάνουν στον παραλήπτη όλα κεφαλαία!

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

O vorkKernel συνιστάται ανεπιφύλαχτα! Προσφέρει overclocking και 64ΜΒ επιπλέον μνήμης με τίμημα το 1080p video recording αλλά το αξίζει!!!

o eternity του kholk και ο αλλος ο κernel του Cpasjuste δεν παιζουν σε CM roms?
Ευχαριστω το Θεο και την ομαδα του Myphone.gr που συμπεριελαβαν την επιλογη "Ignore user" στο cp... Priceless!!! :happy:

Για να σου πω την αλήθεια δεν τους έχω δοκιμάσει αλλά ο eternity έχω ακούσει ότι είναι άλλα αντί άλλον σε μπαταρία, από την άλλη ο vorkKernel βασίζεται στον πιο πρόσφατο cm kernel και η αλήθεια είναι ότι τα 64MB παραπάνω βοηθάνε στο να μην γίνεται unload από τη μνήμη ο launcher άρα δεν καθυστερεί όταν επιστρέφεις σε αυτόν για να τον ξαναφορτώσει όπως κάνει κανονικά.

• 1 month later...
στο Rom manager βγαζει την Cyanogen ROm 7.1 (όχι nightflies για premium verison) . Αξιζει η εγκατασταση ?
smartphone madness:)

Σε αυτή τη φάση η τελευταία nightly πετάει, δεν έχει καμία σχέση με την stock αλλά δεν είναι ακόμα εντελώς σταθερή, κάνει κάτι κολπάκια αραιά και πού.

• 3 weeks later...

Έχω την CyanogenMod (Νο 94 περνάω τώρα), γενικά μια χαρά πάει, αλλά δεν έχω την εφαρμογή "ραδιόφωνο". Δεν ξέρω τι έγινε, σβήστηκε κατα λάθος;

Μπορώ να την βρω πουθενά, ή να την επαναφέρω;

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Έχω την CyanogenMod (Νο 94 περνάω τώρα), γενικά μια χαρά πάει, αλλά δεν έχω την εφαρμογή "ραδιόφωνο". Δεν ξέρω τι έγινε, σβήστηκε κατα λάθος;

Μπορώ να την βρω πουθενά, ή να την επαναφέρω;

Στη cm7 δεν παίζει το ραδιόφωνο γιατί δεν έχουν βάλει ακόμα drivers.

Αυτό είδα κι εγώ δυστυχώς στο xda...

Απο οτι κατάλαβα είναι θέμα drivers (όπως αναφέρεις) για την Gingerbread.

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Για να σου πω την αλήθεια δεν τους έχω δοκιμάσει αλλά ο eternity έχω ακούσει ότι είναι άλλα αντί άλλον σε μπαταρία, από την άλλη ο vorkKernel βασίζεται στον πιο πρόσφατο cm kernel και η αλήθεια είναι ότι τα 64MB παραπάνω βοηθάνε στο να μην γίνεται unload από τη μνήμη ο launcher άρα δεν καθυστερεί όταν επιστρέφεις σε αυτόν για να τον ξαναφορτώσει όπως κάνει κανονικά.

Το launcher unload ειναι πρόβλημα του adw και του launcher pro. Βαλε go launcher και θα φύγει.

Αν παίζεις games ΔΕΝ θες το memory patch.

[sIGPIC][/sIGPIC]