red_herring Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 αν κυκλοφορουσε στην ελλαδα η 2.2.1 που κανει το κινητο ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ, τοτε εγω προσωπικα δεν θα ειχα την απαιτηση να παρω και ψωμακι απο την samsung hellas.. ας εβγαζαν αυτην μονο και μονο για να εχουν ενα καλο software ολοι αυτοι που δεν ασχολουνται με τα φλασαρισματα και ολοι οσοι θελουν εγγυηση.. δεν πιστευω να ειχαμε τοση φασαρια αν ειχαμε 2.2.1.. ετσι κι αλλιως, ακομα και να ειχαμε ελληνικη 2.3.3 (εμεις εδω), παλι θα ημασταν εκτος εγγυησης λογο custom kernel-root.. σε ολες τις ρομ ετσι κι αλλιως εχουμε ελληνικα μενου,πληκτρολογια,swype.. οποτε ποιος ο λογος για μια ελληνικη ginger??(ξανατονιζω, για εμας!) Για εμας κανενας. Εξαλλου προσωπικα εχει περασει πολυς καιρος που ημουν "επισημος". Μιλαω για τα παιδια που θελουν να ειναι στην εγυυηση. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Την εφαρμογή την τρέχουμε μόνο μία φορά ή καθε φορά που θέλουμε να δουλέψει το GPS, ή ακόμα μετά απο κάθε reboot; Επίσης για Κύπρο παίζει άλλος διακομιστής NTP; πχ Ασιας, Ισραήλ ή Τουρκίας:X Ρωτάω γιατί πρίν τις 10 πμ δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω σήμα. JVP με CF root και ελληνικό swype και samsung πληκτρολόγιο. Ολα με την βοήθεια των οδηγών του Tyxerakias. Ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Χωρίς τους οδηγούς θα ήμουν ακόμα με eclair:!: (μπα, μάλλον θα το πέταγα:lol:) Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Την εφαρμογή την τρέχουμε μόνο μία φορά ή καθε φορά που θέλουμε να δουλέψει το GPS, ή ακόμα μετά απο κάθε reboot; Επίσης για Κύπρο παίζει άλλος διακομιστής NTP; πχ Ασιας, Ισραήλ ή Τουρκίας:X Ρωτάω γιατί πρίν τις 10 πμ δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω σήμα. JVP με CF root και ελληνικό swype και samsung πληκτρολόγιο. Ολα με την βοήθεια των οδηγών του Tyxerakias. Ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Χωρίς τους οδηγούς θα ήμουν ακόμα με eclair:!: (μπα, μάλλον θα το πέταγα:lol:) Εξαρτάται. Για να αλλάξεις τον διακομιστή, το κάνεις μία φορά μόνο. Τα παιδιά πιο πάνω είπανε ότι χάνονται τα δεδομένα υποβοήθησης μετά το reboot, οπότε αν κάνεις reboot ξανακάνε μια λήψη XTRA αν βλέπεις και δεν. Ειδικά αν βλέπεις την ηλικία του αρχείου LTO να είναι πολύ παλιά. Εγώ πάντως δεν είχα ποτέ πρόβλημα, τι να πω. Για τον NTP πάντως δοκίμασε τον cy.pool.ntp.org Και παρακαλώ :) Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Λοιπον και 2ος γνωστος μου επικοινωνησε με σαμσουνγκ ελλας Η απαντηση που του δωσανε ειναι η εξης μολις μου προωθησε την απαντηση τους Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας και σας διαβεβαιώνουμε πως οι πρότασεις σας στάλθηκαν στους αρμόδιους. Δεν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση ακόμα για τις ανερχόμενες αναβαθμήσεις.Όταν κυκλοφορήσει η 2.2.1 και η 2.3 στην Ελλάδα θα μπορέσετε να ενημερωθείτε απο το ΚΙΕΣ , και απο την επίσημη σελίδα της Samsung http://www.samsung.com/gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Λοιπον και 2ος γνωστος μου επικοινωνησε με σαμσουνγκ ελλας Η απαντηση που του δωσανε ειναι η εξης μολις μου προωθησε την απαντηση τους Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας και σας διαβεβαιώνουμε πως οι πρότασεις σας στάλθηκαν στους αρμόδιους. Δεν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση ακόμα για τις ανερχόμενες αναβαθμήσεις.Όταν κυκλοφορήσει η 2.2.1 και η 2.3 στην Ελλάδα θα μπορέσετε να ενημερωθείτε απο το ΚΙΕΣ , και απο την επίσημη σελίδα της Samsung http://www.samsung.com/gr Τυποποιημενο email που αποστελλεται αυτοματα σε καθε αντιστοιχο email καταναλωτη. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Εννοειται οτι ειναι τυποποιημενο αλλωστε και σε εμενα κατι αντιστοιχο ειχαν απαντησει...το θεμα ειναι οτι δεν μπορουν να συμπεριφερονται σαν καταναλωτες χειροτερης ποιοτητας απο οτι σε ολη την ευρωπη......ειναι τραγικοι ..... δεν γινεται να μην εχουν βγαλει καν την 2.2.1 ....θα επρεπε εδω κα ικαιρο να την ειχαν βγαλει ...ενταξει πες την 2.3 δεν την εχουν ολοι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Εννοειται οτι ειναι τυποποιημενο αλλωστε και σε εμενα κατι αντιστοιχο ειχαν απαντησει...το θεμα ειναι οτι δεν μπορουν να συμπεριφερονται σαν καταναλωτες χειροτερης ποιοτητας απο οτι σε ολη την ευρωπη......ειναι τραγικοι ..... δεν γινεται να μην εχουν βγαλει καν την 2.2.1 ....θα επρεπε εδω κα ικαιρο να την ειχαν βγαλει ...ενταξει πες την 2.3 δεν την εχουν ολοι... οσο περναει ο καιρος ομως βγαινουν τα bug τις καθε εκδοσης στη φορα.. θα αντεχες δηλαδη τωρα να σου δινανε ελληνικη 2.3.3 και να ειχες το battery drain?? (καλυτερα leaked 2.3.4..) αν ομως τη δινανε οταν πρωτοβγηκε (πιστευω θα επρεπε να την περναμε πρωτοι γιατι δεν εχουμε 2.2.1, αλλα τι να πεις..) τοτε θα γουσταραμε!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Εννοειται οτι ειναι τυποποιημενο αλλωστε και σε εμενα κατι αντιστοιχο ειχαν απαντησει...το θεμα ειναι οτι δεν μπορουν να συμπεριφερονται σαν καταναλωτες χειροτερης ποιοτητας απο οτι σε ολη την ευρωπη......ειναι τραγικοι ..... δεν γινεται να μην εχουν βγαλει καν την 2.2.1 ....θα επρεπε εδω κα ικαιρο να την ειχαν βγαλει ...ενταξει πες την 2.3 δεν την εχουν ολοι... Δυστυχως ετσι εχουν τα πραγματα ομως. Ειμαστε καταναλωτες δευτερης κατηγοριας. Οχι οτι δεν φταιμε και εμεις για αυτο, αλλα αυτη ειναι αλλη πολυ μεγαλη συζητηση. Ειμαι περιεργος να δω παντως αν θα εχει και το SGS II αναλογη "υποστηριξη" με τον προκατοχο. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 @Lakerdas, hahaha ωραίο "tutorial". Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Παιδιά μια βοήθεια έχω κολλήσει,δε το σηκώνει ο κύριος Γιώργος .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceblade Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Πάντως η Samsung έχει πολύ πλάκα. Είχα το i5800 (Galaxy 3) πριν πάρω το SGS, και εκεί γίνεται τώρα ακριβώς η ίδια φάση με τη Froyo που γίνεται εδώ με τη Gingerbread :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 ΠΑντως απαραδεκτο αυτο που γινεται ..πραγματικα αμα εχει και το SGSII τετοια υποστηριξη τοτε καλυτερα να μην το παρω.....ναι ναι ξερω βαζουμε μονοι μας οτι θελουμε αλλα αυτο δεν σημαινει κατι.......τεσπα.......μακαρι να μπορουσαμε να διαμαρτυρηθουμε για την καταντια της Ελληνικης αντιπροσωπειας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 Ισως ακουστεί αφελής η ερώτηση μου εξ ου και το rookie nickname, αλλά μπορεί κάποιος/α να μου διευκρινήσει για την χρήση του GPS στο Galaxy S Ι προυποθέτει data plan ή wifi συνδεση; Γιατί διάβασα πρόσφατα οτι η google έκανε μια τροποποίηση στο Google Maps και είναι διαθέσιμο χωρίς σύνδεση σε δίκτυο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 Ισως ακουστεί αφελής η ερώτηση μου εξ ου και το rookie nickname, αλλά μπορεί κάποιος/α να μου διευκρινήσει για την χρήση του GPS στο Galaxy S Ι προυποθέτει data plan ή wifi συνδεση; Γιατί διάβασα πρόσφατα οτι η google έκανε μια τροποποίηση στο Google Maps και είναι διαθέσιμο χωρίς σύνδεση σε δίκτυο. το gps δουλευει και χωρις συνδεση στο δικτυο και μπορεις να το εκμεταλευτεις αυτο με ενα προγραμμα gps το gmaps δουλευει ομως μονο με συνδεση και το gps βοηθαει στην ακριβεια της θεσης ;) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 το gps δουλευει και χωρις συνδεση στο δικτυο και μπορεις να το εκμεταλευτεις αυτο με ενα προγραμμα gps το gmaps δουλευει ομως μονο με συνδεση και το gps βοηθαει στην ακριβεια της θεσης ;) ευχαριστω πολύ για τις πληροφορίες, αν μου πρότεινες και κάποιο αξιόπιστο και όχι ακριβό πρόγραμμα θα σου ημουν ευγνώμων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 ευχαριστω πολύ για τις πληροφορίες, αν μου πρότεινες και κάποιο αξιόπιστο και όχι ακριβό πρόγραμμα θα σου ημουν ευγνώμων. δεν εχω ιδεα... απευθυνσου εδω καλυτερα... ;) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530 Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis1988 Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 παιδιά παρατήρησα όλο το θρεντ και πραγματικά έχετε δίκιο!Είναι πραγματικά απαράδεκτοι!Εγω είχα πριν τον γαλαξία το ομνια και επειδή μου έσπασαν τα νεύρα τα διάφορα φλασαρίσματα,είπα οτί θα ασχοληθώ με αυτά στην περίπτωση που θα σταματήσουν οι επίσημες ρομ.Αλλά αυτό το πράγμα που συμβαίνει παραπάει!Είμαι τόσο καιρο με την επίσημη 2.2 και δεν αντέχω άλλο με το θέμα της μνήμης και της μπαταρίας..να ρωτήσω..αν και ειμαι λιγο εκτός τοπικ...μπορώ να βάλω μια ρομ αλλης χώρας και να υποστηρίζονται τα ελληνικά σε μηνύματα και έτσι???(Άλλος ένας λόγος για τον οποίο δεν κατέφυγα στις ''άλλες'' ρομ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 παιδιά παρατήρησα όλο το θρεντ και πραγματικά έχετε δίκιο!Είναι πραγματικά απαράδεκτοι!Εγω είχα πριν τον γαλαξία το ομνια και επειδή μου έσπασαν τα νεύρα τα διάφορα φλασαρίσματα,είπα οτί θα ασχοληθώ με αυτά στην περίπτωση που θα σταματήσουν οι επίσημες ρομ.Αλλά αυτό το πράγμα που συμβαίνει παραπάει!Είμαι τόσο καιρο με την επίσημη 2.2 και δεν αντέχω άλλο με το θέμα της μνήμης και της μπαταρίας..να ρωτήσω..αν και ειμαι λιγο εκτός τοπικ...μπορώ να βάλω μια ρομ αλλης χώρας και να υποστηρίζονται τα ελληνικά σε μηνύματα και έτσι???(Άλλος ένας λόγος για τον οποίο δεν κατέφυγα στις ''άλλες'' ρομ) Τα ελληνικα σε μηνυματα υποστηριζονται οποια rom και να βαλεις. Υπαρχουν παρα πολλα ελληνικα πληκτρολογια και μπορεις να βαλεις και ελληνικο swype. Τα Ελληνικα σαν γλωσσα πρεπει να υπαρχουν στη rom που θα βαλεις. Νομιζω οτι ολες οι 2.3.3 εχουν Ελληνικα απο μονες τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Εγκατέστησα το iGo τελικά. Το πρόγραμμα πολύ απλό στη χρήση του και φορτώνει γρηγορότερα απο τα άλλα δυο. ΟΜΩΣ δυσκολευεται πολύ να κλειδώσει σε δορυφορικό σήμα. Μήπως υπάρχει κάποιο appl τυπου gps boost για να εγκαταστήσω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Εγκατέστησα το iGo τελικά. Το πρόγραμμα πολύ απλό στη χρήση του και φορτώνει γρηγορότερα απο τα άλλα δυο. ΟΜΩΣ δυσκολευεται πολύ να κλειδώσει σε δορυφορικό σήμα. Μήπως υπάρχει κάποιο appl τυπου gps boost για να εγκαταστήσω? Εντελώς τυχαία ποστάρεις στο θέμα της εφαρμογής που ψάχνεις. Sent from my GT-I9000 Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Εντελώς τυχαία ποστάρεις στο θέμα της εφαρμογής που ψάχνεις. Sent from my GT-I9000 Δυστυχώς δεν είμαι root .... :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Δυστυχώς δεν είμαι root .... :( Τότε θα σου πρότεινα να γίνεις. Πέρα από τη χρήση του συγκεκριμένου προγράμματος οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα που να αξίζει αναφοράς απαιτεί rooted συσκευή. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Μάκη ευχαριστώ για την πληροφόρηση αλλά δεν διαθέτω την απαιτούμενη εμπειρία για να χειριστώ ενα root smartphone και πολύ φοβάμαι οτι αν προχωρήσω σε αυτή τη διαδικασία δεν θα αισθάνομαι ασφαλής. Απο την άλλη όμως πως θα μπορούσα να εξακριβώσω αν έχει πρόβλημα το gps του τηλεφώνου καθώς όπως προανεφερα ακόμα και σε ανοιχτό χώρο, στο πάρκινγκ του ΟΑΚΑ συγκεκριμένα, δεν μπορεί να κλειδώσει σε δορυφόρο, ώστε αν είναι να το πάω στο service. Ευχαριστώ, Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 (edited) Xάζευα στο firmware update server της Samsung και είδα ότι έχει πάρει και το Iράν gingerbread επίσημα.... JV6 2.3.3 η Τεχεράνη, JPH 2.2 η Αθήνα. Καλό ε; Η παρηγοριά είναι ότι το Πακιστάν έχει ακόμα την JPF 2.2... Edited June 24, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Xάζευα στο firmware update server της Samsung και είδα ότι έχει πάρει και το Iράν gingerbread επίσημα.... JV6 2.3.3 η Τεχεράνη, JPH 2.2 η Αθήνα. Καλό ε; Η παρηγοριά είναι ότι το Πακιστάν έχει ακόμα την JPF 2.2... Samsung ναHellas και να κλαις:mad:! Με όσα έχουμε δει (και βλέπουμε) μάλλον θαύμα :ninja:ήταν που πήραμε και την JPH 2.2! Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts