panagos22 Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 (edited) εβαλα το setcpu και δεν μπορω να αλλα3ω την ταχυτητα τι κανω λαθος? Edited July 6, 2011 by panagos22 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamosford Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 εκανα wipe εγινε εγκατασταση χωρις προβλημα δεν μου βγαζει το error που μου εβγαζε, αλλα τωρα θελω να ξαναεγκαταστησω τα προγραμματα που ειχα εγκαταστησει παω στο android market και μου τα βγαζει ως installed και δεν με αφηνει να τα εγκαταστησω, τι μπορω να κανω για αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 (edited) boys help..προσπαθω να βαλω την wind rom που εδωσε ενα παιδι στο αλλο thread (modding) αλλα..installation aborted (Clockword 3.0.2.8) τι κανω λαθος? thanks Edited July 6, 2011 by gesamfunai Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 boys help..προσπαθω να βαλω την wind rom που εδωσε ενα παιδι στο αλλο thread (modding) αλλα..installation aborted (Clockword 3.0.2.8) τι κανω λαθος? thanks μηπως να δοκιμασεις το τελευταιο clockwork(4.χ.χ) ? αν θυμαμαι καλα καποιοι ανεφεραν πως οι τελευταιες rom αυτο χρειαζονται αλλιως εχουν προβλημα (με το 3.χ.χ) τσεκαρε το... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 (edited) μηπως να δοκιμασεις το τελευταιο clockwork(4.χ.χ) ? αν θυμαμαι καλα καποιοι ανεφεραν πως οι τελευταιες rom αυτο χρειαζονται αλλιως εχουν προβλημα (με το 3.χ.χ) τσεκαρε το... ευχαριστω να το κανω αλλα αυτη η rom (wind) μαλλον "παλια" ειναι... αλλη βοηθεια? edit!. εβαλα clockwork 4αρι αλλα τα ιδια παλι αυτη η rom wind δεν μπαινει...αλλη custom rom μπαινει κανονικα ποιος εχει την wind rom να την ανεβασει? Edited July 7, 2011 by gesamfunai Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dagas Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 εβαλα το setcpu και δεν μπορω να αλλα3ω την ταχυτητα τι κανω λαθος? Πρέπει να έχεις περάσει και custom Rom που να ξεκλειδώνει τον επεξεργαστή. Παράθεση Ας αφήσουμε τους εγωισμούς και ας κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iant Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 εκανα wipe εγινε εγκατασταση χωρις προβλημα δεν μου βγαζει το error που μου εβγαζε, αλλα τωρα θελω να ξαναεγκαταστησω τα προγραμματα που ειχα εγκαταστησει παω στο android market και μου τα βγαζει ως installed και δεν με αφηνει να τα εγκαταστησω, τι μπορω να κανω για αυτο? Αν κάνεις συγχρονισμό με το λογαριασμό εκείνο πάλι δεν τα τα κατεβάζει ; Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Everbuying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 (edited) ευχαριστω να το κανω αλλα αυτη η rom (wind) μαλλον "παλια" ειναι... αλλη βοηθεια? edit!. εβαλα clockwork 4αρι αλλα τα ιδια παλι αυτη η rom wind δεν μπαινει...αλλη custom rom μπαινει κανονικα ποιος εχει την wind rom να την ανεβασει? συγγνωμη μαλλον κολλησα χτες βραδυ και δεν το ειδα σωστα το ποστ σου... για την μαμα rom δεν χρειαζεται το 4 γιατι και με το 3 που ειχα εγω μια χαρα την ειχα περασει... δε γνωριζω που σου κολλαει αλλα ακολουθησες την ιδια διαδικασια που κανουν για τις custom rom οπως να κανεις wipe την dalvik? επισης δοκιμασε να ξανακατεβασεις το αρχειο μηπως για καποιο λογο εγινε κακο download... επισης στο φακελο δοκιμασε να το μετονομασεις σε κατι αλλο και κανε apply zip απο sd card και οχι με το κατευθειαν update.zip που εχει μηπως και... κατι αλλο δε μου ερχεται τωρα... Edited July 7, 2011 by nothing Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 συγγνωμη μαλλον κολλησα χτες βραδυ και δεν το ειδα σωστα το ποστ σου... για την μαμα rom δεν χρειαζεται το 4 γιατι και με το 3 που ειχα εγω μια χαρα την ειχα περασει... δε γνωριζω που σου κολλαει αλλα ακολουθησες την ιδια διαδικασια που κανουν για τις custom rom οπως να κανεις wipe την dalvik? επισης δοκιμασε να ξανακατεβασεις το αρχειο μηπως για καποιο λογο εγινε κακο download... επισης στο φακελο δοκιμασε να το μετονομασεις σε κατι αλλο και κανε apply zip απο sd card και οχι με το κατευθειαν update.zip που εχει μηπως και... κατι αλλο δε μου ερχεται τωρα... Καλημερα σε ευχαριστω για την απαντηση ο,τι μου λες το εχω κανει (wipe ολα και την dalvik) , μετονομασια , apply και οχι με το Update.zip... παντα καταληγει με το μηνυμα installation aborted και με το 3 και με το 4 clockwork μηπως να αλλαξω το ονομα του φακελου μεσα στο zip? (εκανα το .7z σε .zip) μπορεις να την ανεβασεις αλλου? thanks Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
febtune Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 βοηθεια υπηρξε μη αναμενομενη διακοπη της διαδικασιας android.process.acore προσπαθηστε αργοτερα αυτο βγαζει συνεχως στην οθονη μετα την νεα rom Τι κανω?????οεο Παράθεση www.askisi-diatrofi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 7, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Κάνε ένα factory reset και θα λυθεί το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
febtune Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 (edited) υποθέτω πως θα χαθούν τα πάντα απο το κινητό ε?? Δεν πειράζει.εχω backup.Αυτο που με νοιάζει ειναι να μην εχω κάνει βλακεία στο setup της νεας ρομ. το κακο ειναι οτι βγαίνει καθε 2 δεύτερα αυτο κ δεν μπορώ καν να πλοηγηθώ στο μενού για να κάνω hard reset και τωρα που έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμισεων ολα βγαινουν στα κινέζικα. Edited July 7, 2011 by febtune Παράθεση www.askisi-diatrofi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 7, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 (edited) Θα χαθούν όλα αλλά είναι η μόνη λύση που έχεις αυτή τη στιγμή. Κλείσε το τηλέφωνο, κράτησε πατημένο το vol up και το power button ταυτόχρονα και λογικά θα bootάρει στη recovery. Από εκεί θα μπορέσεις να κάνεις λογικά το reset. Edited July 7, 2011 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
febtune Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Θα χαθούν όλα αλλά είναι η μόνη λύση που έχεις αυτή τη στιγμή. Κλείσε το τηλέφωνο, κράτησε πατημένο το vol up και το power button ταυτόχρονα και λογικά θα bootάρει στη recovery. Από εκεί θα μπορέσεις να κάνεις λογικά το reset. τωρα ολα βγαινουν κινεζικα τι κανω?εχω αρχισει να αγχωνομαι Παράθεση www.askisi-diatrofi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 τωρα ολα βγαινουν κινεζικα τι κανω?εχω αρχισει να αγχωνομαι και εγω παιδια..λυση θελουμε....τοσοι μπαινουν εδω μεσα...καποιος δεν εχει τη wind stock rom να δοκιμασουμε? (εκτος απο αυτη που δοθηκε) ....στειλαμε και pm αλλα... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 7, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 τωρα ολα βγαινουν κινεζικα τι κανω?εχω αρχισει να αγχωνομαι Έκανες αυτό που είπαμε παραπάνω; Σε έχει βγάλει σε ποιο μενού; Την αρχική σελίδα; Έδωσες το pin σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
febtune Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Έκανες αυτό που είπαμε παραπάνω; Σε έχει βγάλει σε ποιο μενού; Την αρχική σελίδα; Έδωσες το pin σου; ναι μετα την επαναφορα εργοστασιακων μπηκα εδωσα πιν αλλα ολα βγαινουν κινεζικα να βαλω παλι μαμισια wind? Παράθεση www.askisi-diatrofi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 7, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Ποια ROM έβαλες; Δεν έχω τη συγκεκριμένη συσκευή για να επέλθω σε λεπτομέρειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
febtune Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 http://www.megaupload.com/?d=3DOP0APD Αυτην που μου πρότεινε ο iakoboss7 στην σελ 124. Ευτυχως ειχα κάνει backup.τςρα κάνω επαναφορά. το θέμα ειναι,μετα να βάλω την ίδια ρομ ή αυτη προκαλεί το πρόβλημα? Παράθεση www.askisi-diatrofi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 http://www.megaupload.com/?d=3DOP0APD Αυτην που μου πρότεινε ο iakoboss7 στην σελ 124. Ευτυχως ειχα κάνει backup.τςρα κάνω επαναφορά. το θέμα ειναι,μετα να βάλω την ίδια ρομ ή αυτη προκαλεί το πρόβλημα? και σε μενα κανει το ιδιο αυτη..τωρα μολις την εβαλα..αρα και αυτη και η wind που δοθηκαν εδω ειναι προβληματικες ή κατι αλλο συμβαινει αλλα σε 2 συσκευες ? (ενω τα αρχεια ειναι ιδια) Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
febtune Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Ελπιζω να εκανες backup. Εγω μολις επανεφερα στην αρχικη κατασταση το κινητο κ ολα καλα. Τωρα υπαρχει καποιος που να εχει βαλει αξιολογη και δοκιμασμενη ρομ να μας προτεινει Παράθεση www.askisi-diatrofi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Ελπιζω να εκανες backup. Εγω μολις επανεφερα στην αρχικη κατασταση το κινητο κ ολα καλα. Τωρα υπαρχει καποιος που να εχει βαλει αξιολογη και δοκιμασμενη ρομ να μας προτεινει οχι δεν εκανα backup ...εγω εβγαλα το launcher pro και μετα δεν ανοιγε η home screen τωρα δεν μπορω να βαλω ουτε τη wind (installation aborted μου βγαζει) και ουτε και την αλλη (εχω το ιδιο προβλημα με σενα) Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papatsonis Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 (edited) παλικάρια η "παλιά" wind που έχω ανεβάσει είναι με προγενέστερη έκδοση του clockeworkmod, η οποία ΔΕΝ έκανε BACKUP το boot partition, οπότε παρά το restore, το boot.img της τελευταίας ROM που είχατε παραμένει (και προκαλεί τις περισσότερες φορές προβλήματα -εκτός αν είναι διάφορες rom "παραλλαγές" που στην περίπτωση της WIND δεν ισχύει.), οπότε ΠΡΕΠΕΙ μετά το restore που θα κάνετε, να επαναφέρετε από bootloader ΚΑΙ το ΒΟΟΤ.IMG. μόλις τελειώσει το upload, θα ενημερώσω με λινκ από backup που έκανα από ένα 2ο IDEOS (1o boot) το οποίο έγινε μέσω του clockwork 4.0.0.5 οπότε έχει κρατήσει και το boot.img και το partition με τους οδηγούς. (Αν βρω χρόνο το ΣΚ, θα προσπαθήσω να ανεβάσω την ROM της WIND σε μορφή .zip, όπως οι custom rom) EDIT : προς αποφυγή - περεταίρω- παρανόησης, ΚΑΙ το παλιό λινκ ΚΑΙ το καινούργιο, ΔΕΝ είναι ROM σε μορφή update.zip που επιλέγεις από την SD να εγκαταστήσεις (γιατί κάπως έτσι κατάλαβα ότι μπερδεύτηκαν κάποιοι) αλλά backup μέσω clockworkmod Edited July 7, 2011 by papatsonis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 παλικάρια η "παλιά" wind που έχω ανεβάσει είναι με προγενέστερη έκδοση του clockeworkmod, η οποία ΔΕΝ έκανε BACKUP το boot partition, οπότε παρά το restore, το boot.img της τελευταίας ROM που είχατε παραμένει (και προκαλεί τις περισσότερες φορές προβλήματα -εκτός αν είναι διάφορες rom "παραλλαγές" που στην περίπτωση της WIND δεν ισχύει.), οπότε ΠΡΕΠΕΙ μετά το restore που θα κάνετε, να επαναφέρετε από bootloader ΚΑΙ το ΒΟΟΤ.IMG. μόλις τελειώσει το upload, θα ενημερώσω με λινκ από backup που έκανα από ένα 2ο IDEOS (1o boot) το οποίο έγινε μέσω του clockwork 4.0.0.5 οπότε έχει κρατήσει και το boot.img και το partition με τους οδηγούς. (Αν βρω χρόνο το ΣΚ, θα προσπαθήσω να ανεβάσω την ROM της WIND σε μορφή .zip, όπως οι custom rom) EDIT : προς αποφυγή - περεταίρω- παρανόησης, ΚΑΙ το παλιό λινκ ΚΑΙ το καινούργιο, ΔΕΝ είναι ROM σε μορφή update.zip που επιλέγεις από την SD να εγκαταστήσεις (γιατί κάπως έτσι κατάλαβα ότι μπερδεύτηκαν κάποιοι) αλλά backup μέσω clockworkmod Φιλε μου καλησπερα τι πρεπει να κανω για να βαλω τη wind stock rom? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papatsonis Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 κατέβασε από ΕΔΩ το backup από το clockwork 4.0.0.5 (στο zip θα βρείς και το αρχικό recovery.img σε περίπτωση που δε το έχει κρατήσει κάποιος backup, ώστε μετά το recover, να επαναφέρει και αυτό στη θέση του και να είναι "του κουτιού" το κινητό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts