dimitris212 Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 η μονη λυση ειναι να το θετεις σε λειτουργια πτησης... ετσι θα κοιμασαι ...ησυχος τα βραδια και το πρωι θα σε ξυπναει το ξυπνητηρι του. ;) Σωστός!!!!!!! δεν το σκέφτηκα καν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Γιατι δεν μπορω να κανω απευθειας update σε εφαρμογες που εχω στην sd, παρα μονο οταν τις μεταφερω στη μνημη του τηλεφωνου? :confused: Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Καλησπέρα, μου κάνανε δώρο το εν λόγω κινητό όμως δεν τα μπορώ τα touch. Ξέρει κανείς αν μπορώ να το γυρίσω πίσω? Αγοράστηκε εχθές απο κατάστημα wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwerty_zkz Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Πούλα το.... 180ε θα τα πιάσεις πιστεύω Παράθεση Galaxy Nexus 4.1.2 JB Galaxy Note 4 910F Asus Eee Pad Transformer TF101 with Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos22 Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Πούλα το.... 180ε θα τα πιάσεις πιστεύω για μισο ρε παιδια απο το καταστημα κανει 200ε με πια λογικη καποιος θα το αγορασει μεταχειρισμενο εστω και ελαφρα 180? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwerty_zkz Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 για μισο ρε παιδια απο το καταστημα κανει 200ε με πια λογικη καποιος θα το αγορασει μεταχειρισμενο εστω και ελαφρα 180? Με την λογική ότι το κινητό είναι με τις ζελατίνες του, αποδεδειγμένα με απόδειξη ότι είναι 24 ωρών , και πάλι είπα μέχρι και 180, απο 150 min μέχρι 180 max μπορεί να δώσει κάποιος.... Παράθεση Galaxy Nexus 4.1.2 JB Galaxy Note 4 910F Asus Eee Pad Transformer TF101 with Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Το επέστρεψα και μου δώσανε τα χρήματα πίσω! Thanx :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickboldhead Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Έχει κανείς τις φωνητικές οδηγίες για το ndrive με τη φωνή του λαζόπουλου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iant Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Παιδιά, ποιο File Manager χρησιμοποιείτε; Έβαλα το ASTRO και το ES. Το ES μου άρεσε, αλλά κανένα από τα δυο δεν βλέπουν και τις δυο κάρτες! Έβαλα μια τον 8 γιγα (Kingston Class 4)... ΜΟΝΟ ο ενσωματωμένος File Manager βλέπει και τις δυο, αλλά λίγο χάλια είναι .... Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Everbuying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 22, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Ο File Expert βλέπει τα πάντα (αν είσαι root και ενεργοποιήσεις και την επιλογή "root explorer" έχεις πρόσβαση και στα αρχεία του συστήματος). Είναι και free. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iant Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Ο File Expert βλέπει τα πάντα (αν είσαι root και ενεργοποιήσεις και την επιλογή "root explorer" έχεις πρόσβαση και στα αρχεία του συστήματος). Είναι και free. Ευχαριστώ! Μόλις έχω Internet θα μπει! Υ.Γ. Ανακάλυψα κάτι - μπορείς να βάζεις-βγάζεις πράγματα από Market με PC+Chrome (αν έχουμε συγχρονιστεί με το GMail) και μόλις βρεθεί σύνδεση ο Ideos ενημερώνεται! ;) Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Everbuying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gb2 Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Γεια χαρά παίδες ..μια βοήθεια σε όποιον μπορεί να συνδράμει ..μόλις το πήρα το κινητό, δεν τυγχάνω αυθεντίας στα μαραφέτια αυτά και ξέρω ότι για σας είναι θέματα ρουτίνας ..Λοιπόν η κοπελιά από wind μου απενεργοποίησε την χρήση internet από τα δίκτυα κινητής , και μου λέει οκ σεταρίστηκε, μόνο από wifi μπαίνεις ..αμ δε.. Προφανώς λείπει μια παραμετροποίηση , πχ δεν βλέπω το σηματάκι 3g πουθενά.. Τι να κάνω παίδες; Κάθε απάντηση καλοδεχούμενη και σας ευχαριστώ προκαταβολικά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iant Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Κάπου μέσα στο θέμα λέγανε τα παιδιά πως αρκεί να σετάρεις στο 2g και Internet μέσω κινητής γιοκ, μόνο wifi ... Μάλλον για αυτό δεν βλέπεις πουθενά 3g .. Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Everbuying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 22, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Γεια χαρά παίδες ..μια βοήθεια σε όποιον μπορεί να συνδράμει ..μόλις το πήρα το κινητό, δεν τυγχάνω αυθεντίας στα μαραφέτια αυτά και ξέρω ότι για σας είναι θέματα ρουτίνας ..Λοιπόν η κοπελιά από wind μου απενεργοποίησε την χρήση internet από τα δίκτυα κινητής , και μου λέει οκ σεταρίστηκε, μόνο από wifi μπαίνεις ..αμ δε.. Προφανώς λείπει μια παραμετροποίηση , πχ δεν βλέπω το σηματάκι 3g πουθενά.. Τι να κάνω παίδες; Κάθε απάντηση καλοδεχούμενη και σας ευχαριστώ προκαταβολικά.. Ρίξε μια ματιά εδώ για να σιγουρευτείς ότι είναι σωστές οι ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gb2 Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Την επιλογή χρήση μόνο δικτύων 2g την εντόπισα και την ξετσέκαρα αλλά , πάλι τυρί που λένε στο χωριό μου ..τι άλλο να μουχει διαφύγει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iant Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Την επιλογή χρήση μόνο δικτύων 2g την εντόπισα και την ξετσέκαρα αλλά , πάλι τυρί που λένε στο χωριό μου ..τι άλλο να μουχει διαφύγει; Νομίζω πως αφήνουμε τσεκαρισμένη ΜΟΝΟ την επιλογή 2g - ας με διορθώσουν οι ειδικοί αν κάνω λάθος Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Everbuying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoMaR Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Την επιλογή χρήση μόνο δικτύων 2g την εντόπισα και την ξετσέκαρα αλλά , πάλι τυρί που λένε στο χωριό μου ..τι άλλο να μουχει διαφύγει; να βγεις εξω στο δρομο που θα εχει 3g σημα εμενα στην δουλεια μου με δυσκολια ποιανει 2g. στο σπιτι μεσα ανετα. (3g) Μπορει να παιζει και τετοια περιπτωση..Αλλιως δε βρισκω καποια αλλη επιλογη.Και αν εχεις ιντερνετ , δε νομιζω να ειναι θεμα ρυθμισεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Analyzer Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 και μόλις βρεθεί σύνδεση ο Ideos ενημερώνεται! ;) Eίδες τι ωραίος O IDEOS???? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gb2 Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 προς φίλο athanaso77: το link φαίνεται σπουδαίο αλλά θαπρεπε να ήμουν 20 χρόνια νεώτερος για να πιάσω το νόημα..σευχαριστώ πάντως. προς φίλο iant :το δοκιμάζω και thanks.. Ερώτηση: αν είστε σε wifi σας δείχνει ψιλά και αριστερά σήμα 3g; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoMaR Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 προς φίλο athanaso77: το link φαίνεται σπουδαίο αλλά θαπρεπε να ήμουν 20 χρόνια νεώτερος για να πιάσω το νόημα..σευχαριστώ πάντως. προς φίλο iant :το δοκιμάζω και thanks.. Ερώτηση: αν είστε σε wifi σας δείχνει ψιλά και αριστερά σήμα 3g; αν ειμαστε σε wifi , δεν εχει προτεραιοτητα σε data οποτε δε δειχνει ουτε 3γ ουτε 2γ.. εκανες αυτο που σου ειπα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gb2 Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 βγήκα στο δρόμο και μουβγαλε ενα σήμα ενος κινητού που μοιάζει να δονείται..εκεί πάνω αριστερά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoMaR Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 βγήκα στο δρόμο και μουβγαλε ενα σήμα ενος κινητού που μοιάζει να δονείται..εκεί πάνω αριστερά.. what?:P τι ειναι αυτο το σημα ; δε σου εχει βγαλει καποιο σηματακι με το "Η" πανω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 βγήκα στο δρόμο και μουβγαλε ενα σήμα ενος κινητού που μοιάζει να δονείται..εκεί πάνω αριστερά.. αυτο σημαινει πως το κινητο σου ειναι σε προφιλ αθορυβου με δονηση Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Γεια χαρά παίδες ..μια βοήθεια σε όποιον μπορεί να συνδράμει ..μόλις το πήρα το κινητό, δεν τυγχάνω αυθεντίας στα μαραφέτια αυτά και ξέρω ότι για σας είναι θέματα ρουτίνας ..Λοιπόν η κοπελιά από wind μου απενεργοποίησε την χρήση internet από τα δίκτυα κινητής , και μου λέει οκ σεταρίστηκε, μόνο από wifi μπαίνεις ..αμ δε.. Προφανώς λείπει μια παραμετροποίηση , πχ δεν βλέπω το σηματάκι 3g πουθενά.. Τι να κάνω παίδες; Κάθε απάντηση καλοδεχούμενη και σας ευχαριστώ προκαταβολικά.. ή καπου το εχεις χασει εσυ ή δε καταλαβαμε οπως το εγραψες... εχουμε και λεμε : 1)αν θες να μπαινεις μονο με wifi και να μην εχει καθολου internet απο το δικτυο για τυχον χρεωσεις απενεργοποιεις τα δεδομενα μεσω τηλεφωνου η με καποιο application απο το market (πχ το apndroid ) που μπλοκαρει ολη τη κινηση δεδομενων που προσπαθει να κανει το δικτυο και εισαι οκ και ετσι εισαι σιγουρος πως δε θα χρεωθεις καθολου. το 2g ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ απο το 3g γιατι πιανει παντου και εχει μικροτερη καταναλωση στην μπαταρια σου... αρα αν χρησιμοποιεις μονο το wifi για να βλεπεις internet ειναι προτιμωτερο να το εχεις στο 2g αρα διπλα στις μπαρες του σηματος να μην βλεπεις κανενα 3g , g , h .... 2)αν παλι θες κατι αλλο εξηγησε το μας καλυτερα. το 3g ειναι καλυτερο μονο στην περιπτωση που καποιος μπαινει απο το δικτυο κινητης τηλεφωνιας στο internet ωστε να δει πραγματα που θελει/χρειαζεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gb2 Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 καταρχήν ευχαριστώ όλους για την απόκριση, και να με συγχωρείτε γιατί μάλλον έχω την ηλικία πατεράδων σας οπότε δεν είμαι σπίρτο σε αυτά τα θέματα.. απλό και γιατί κάνω κατάχρηση της φιλοξενίας σας, δείχνει το κινητό να παίρνει ip απο wifi του σπιτιου , ανοίγω το browser ξεκινά η κίτρινη γραμμούλα και τελίωνει συντομα την ζωή με το γνωστό λεκτικό , δοκίμασε αν έχεις συνδεση κ.λ.π Με άλλο τηλέφωνο μπαίνω , άρα κάτι δεν έχω ρυθμίσει λεω έγω..ή να το παώ πίσω στο κατάστημα και να γλυτώσετε και εσείς απο το μπάρμπα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts