aiolos Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Οτι υποστηριζετε ακομα ισως....???? οτι δεν εχει απο δεκα μεριες υλικο?? Ελπίζω η υποστήριξη της Huawei στο pro να είναι κάτι ουσιαστικότερο απο τις άθλιες GB που έβγαλε για το απλό. Όσο για το 2ο απο που το συμπεραίνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrissdegrece Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Γιατί "τρώει" τόση μνήμη το ICS ρε παιδιά; Χρησιμοποιεί μόνιμα 250ΜΒ+ Εχουμε κανένα τρόπο να το βελτιώσουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontz Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Ελπίζω η υποστήριξη της Huawei στο pro να είναι κάτι ουσιαστικότερο απο τις άθλιες GB που έβγαλε για το απλό. Όσο για το 2ο απο που το συμπεραίνεις; οθονες atmel και sypantics Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 οθονες atmel και sypantics Εκεί έχεις μείνει εσύ; Μακάρι να ήταν αυτές μόνο οι διαφορές στα Χ5. Και οι ίδιες διαφορές υπάρχουν και στο pro. Ίσως εκτός απο την οθόνη. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontz Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Εκεί έχεις μείνει εσύ; Μακάρι να ήταν αυτές μόνο οι διαφορές στα Χ5. Και οι ίδιες διαφορές υπάρχουν και στο pro. Ίσως εκτός απο την οθόνη. ;) που θες να καταληξεις; αφου γνωριζεις καλυτερα το θεμα, τι ρωτας; θα γραψουμε και κανα διαγωνισμα στο τελος ;;; :lol: Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Το εχει στειλει κανεις για το προβλημα με το power button? Εχει αρχισει και δεν παταει καλα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 που θες να καταληξεις; αφου γνωριζεις καλυτερα το θεμα, τι ρωτας; θα γραψουμε και κανα διαγωνισμα στο τελος ;;; :lol: Είναι προφανές που θέλω να καταλήξω. Αυτό που έγραψες οτι το pro δεν έχει hardware απο το 10 μεριές ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. Έτσι τα ίδια προβλήματα έχουν οι devs που προσπαθούν να φτιάξουν roms και για τα δυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 καποιος απο το forum εχει παρει απο ebay μπαταρια 2050 mah μηπως μπορει να μας πει εντυπωσεις?Γιατι χρειαζομαι επειγοντος μπαταρια. Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 εγω εχω παρει μια στα 1700 νομιζω και ηταν απατη.και ολα τα παιδια εδω λενε πανω κατω τα ιδια για αυτες τις μπαταριες που εχουν κυκλοφορησει στο ebay.στην καλυτερη να σου κραταει το ιδιο στην χειροτερη λιγοτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 ερωτηση : μετα απο δικο μου λαθος που κοιμηθηκα με το κινητο και καποια στιγμη ηταν στην πλατη μου και μπηκε μεσα και ιδρωτας και πιεζοταν πολυ για ωρες λογικα οταν [ηγα να το χειρστω το πρωι ειδα οτι δεν ειχα ανταποκριση στην οθονη και στα capacitive πληκτρα παρα μονο στην κεντρικη "λωριδα" του και δεξια και αριστερα τιποτα με αποτελεσμα να μη μπορω να το χρησιμοποιησω καθολου... το ανοιξα και ειδα οτι ειχε μεσα "νερο" (απο τον ιδρωτα) και με τη μια το εκλεισα το σκουπισα ελαφρα και μετα το εβαλα σε ρυζι να τραβηξει οτι μπορουσε απο υγρασια μπας και λυθει το θεμα αν το ειχε δημιουργησει αυτο... παρολα αυτα δεν εγινε κατι και ειμαι στην ιδια κατασταση... οποτε υποθετω οτι τα επαιξε η οθοη απο την πιεση που εφαγε ολο το βραδυ... επειδη ψιλοεψαξα με την αναζητηση αλλα καποιο αποτελεσμα που να με σιγουρευει δεν βρηκα ρωτα ξανα για ιδεες... σκεφτηκα να αγορασω ενα digitizer απο ebay μπας και διορθωθει αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος οτι φταιει αυτο... αν καποιος ειχε παρομοιο προβλημα και και του λυθηκε με ενα συγκεκριμενο τροπο θα του ημουν υποχρεος να μου τον πει για να μην κανω ασκοπα πειραματα και δνω τσαμπα λεφτα... ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukie Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Φιλε μου κατι παρομοιο επαθα και εγω πριν ενα μηνα...επιανε μονο στα δεξια η οθονη.Πηρα απο ebay ενα digitizer και μαζι με οδηγιες για την αλλαγη του(θα βρεις στο google),το αλλαξα μεσα σε ενα μισαωρο και το προβλημα λυθηκε...εξοδα 11 ευρω ειχα..αυτα και ελπιζω να βοηθησα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Φιλε μου κατι παρομοιο επαθα και εγω πριν ενα μηνα...επιανε μονο στα δεξια η οθονη.Πηρα απο ebay ενα digitizer και μαζι με οδηγιες για την αλλαγη του(θα βρεις στο google),το αλλαξα μεσα σε ενα μισαωρο και το προβλημα λυθηκε...εξοδα 11 ευρω ειχα..αυτα και ελπιζω να βοηθησα! cool! μια χαρα! αν μπορεις στειλε μου σε pm απο που το πηρες αφου ολα πηγαν καλα ωστε να ειμαι σιγουρος! thanks και παλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Είναι εύκολο, έχω αλλάξει 2 φορές. Πάρε κάποιο digitizer σκέτο Τζάμι με την καλωδιοταινια που να έχει και τα εργαλεία για να το ανοίξεις. Μην πάρεις digitizer μαζί με την μπροστινή φάτσα γιατί δεν θα ταιριάζει το ακουστικό. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Πέρασα και εγώ την Aurora ICS 4.1 πριν από τρεις μέρες. Μέχρι στιγμής κανένα απολύτως πρόβλημα. Εντελώς λειτουργική, πανέμορφη, και με ραδιόφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas133 Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Πέρασα και εγώ την Aurora ICS 4.1 πριν από τρεις μέρες. Μέχρι στιγμής κανένα απολύτως πρόβλημα. Εντελώς λειτουργική, πανέμορφη, και με ραδιόφωνο. Στο απλό Χ5 ή στο pro? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 (edited) Το απλό έχω. Επίσης μου φαίνεται και λίγο καλύτερή η μπαταρία από την 2.3 official που είχα πριν. Edited July 16, 2012 by nico4gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 από camera πως σας φαίνεται η Aurora ICS, γιατί στις πρώτες εκδόσεις είχα διαβάσει για κάποια θέματα. με εφαρμογές GPS,υπάρχουν πλέον προβλήματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Πέρασα και εγώ την Aurora ICS 4.1 πριν από τρεις μέρες. Μέχρι στιγμής κανένα απολύτως πρόβλημα. Εντελώς λειτουργική, πανέμορφη, και με ραδιόφωνο. Υπαρχει LINK και οδηγιες φιλε μου?ειμαι στην 2.3 τωρα αλλα δεν ειμαι κ πολυ σχετικος.. εχει μεγαλες και καλες αλλαγες?αξιζει? Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Παιδια ο αδερφος μου εχει το εξης θεμα: Ειναι με official 2.3 B526 και 3 φορες μεχρι τωρα το κινητο δεν bootαρει καθολου,κολλαει στο boot animation και θελει αναγκαστικο reset απο recovery. Αυτο συμβαινει καθε φορα που κλεινει το κινητο και συνδεει φορτιστη!Αν απλα κλεισει κ δεν τον συνδεσει,κανενα προβλημα...Καμια ιδεα? Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Ξαφνικά άρχισε και εμένα να μου κάνει το πρόβλημα με την οθόνη που ανάβει και σβήνει μόνη της σε τυχαία διαστήματα. 1,5 χρόνο τώρα δεν το είχε κάνει ποτέ και ξαφνικά χωρίς προφανή λόγο το κάνει συνέχεια απο χτες. Έκανα clear cache, dalvik και έβαλα και τη final CM7.2 αλλά δε βοήθησε. Σε άλλα forum που έψαξα είναι συχνό πρόβλημα αλλά κανείς δεν ξέρει τι φταίει ούτε έχει βρεί λύση. Και φυσικά δεν είναι μόνο σε Χ5. Απο οτι θυμάμαι το είχε παρουσιάσει και σε κάποιους απο εδώ μέσα. Μήπως βρήκε κάποιος λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Ξαφνικά άρχισε και εμένα να μου κάνει το πρόβλημα με την οθόνη που ανάβει και σβήνει μόνη της σε τυχαία διαστήματα. 1,5 χρόνο τώρα δεν το είχε κάνει ποτέ και ξαφνικά χωρίς προφανή λόγο το κάνει συνέχεια απο χτες. Έκανα clear cache, dalvik και έβαλα και τη final CM7.2 αλλά δε βοήθησε. Σε άλλα forum που έψαξα είναι συχνό πρόβλημα αλλά κανείς δεν ξέρει τι φταίει ούτε έχει βρεί λύση. Και φυσικά δεν είναι μόνο σε Χ5. Απο οτι θυμάμαι το είχε παρουσιάσει και σε κάποιους απο εδώ μέσα. Μήπως βρήκε κάποιος λύση; Καποια εφαρμογη-παιχνιδι που να κατεβασες προσφατα ή που να εκανε ενημερωση ισως να σου το κανει. Το ιδιο εκανε σε ενημερωση παιχνιδιου απο το play σε sony mini φιλου μου, πριν την ενημερωση δεν ειχε προβλημα. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Καποια εφαρμογη-παιχνιδι που να κατεβασες προσφατα ή που να εκανε ενημερωση ισως να σου το κανει. Το ιδιο εκανε σε ενημερωση παιχνιδιου απο το play σε sony mini φιλου μου, πριν την ενημερωση δεν ειχε προβλημα. Δεν έβαλα τίποτα καινούργιο. Τις ενημερώσεις σκέφτηκα και εγώ αλλά άντε βρες τι ενημερώθηκε... Ψάχνω με το logcat αλλά δεν είναι κάποιο user process που την ανάβει. Είναι ενα system process που λέγεται power και δεν βλέπω να καλείται απο κάποιο άλλο. Πάντως άρχισε με περίεργο τρόπο. Είχε κολλήσει ανοιχτό το GPS, το κλείνω, κάνει reboot και απο τότε άρχισε να αναβοσβήνει την οθόνη. Είναι πολύ ενοχλητικό, αλλά τουλάχιστον μπαίνει κανονικά σε deep sleep και έτσι τρώει βέβαια μπαταρία λόγω της οθόνης αλλά οχι τόσο όσο περίμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Ξαφνικά άρχισε και εμένα να μου κάνει το πρόβλημα με την οθόνη που ανάβει και σβήνει μόνη της σε τυχαία διαστήματα. 1,5 χρόνο τώρα δεν το είχε κάνει ποτέ και ξαφνικά χωρίς προφανή λόγο το κάνει συνέχεια απο χτες. Έκανα clear cache, dalvik και έβαλα και τη final CM7.2 αλλά δε βοήθησε. Σε άλλα forum που έψαξα είναι συχνό πρόβλημα αλλά κανείς δεν ξέρει τι φταίει ούτε έχει βρεί λύση. Και φυσικά δεν είναι μόνο σε Χ5. Απο οτι θυμάμαι το είχε παρουσιάσει και σε κάποιους απο εδώ μέσα. Μήπως βρήκε κάποιος λύση; μήπως έχεις βάλει τον "εκατομμυριούχο"? αν ναι,βγάλτο και δες:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 μήπως έχεις βάλει τον "εκατομμυριούχο"? αν ναι,βγάλτο και δες:) Να σαι καλά ρε φίλε. Τον είχα τόσο καιρό τον εκατομμυριούχο και δεν είχε δημιουργήσει πρόβλημα. Αλλά ξαφνικά κάτι έπαθε. Η τελευταία αναβάθμιση ήταν πριν 10 μέρες οχι προχτές που άρχισε να μου κάνει κόλπα. Ποιός ξέρει γιατί φρίκαρε ξαφνικά. Είχα δει οτι τρέχει στα processes αλλά δεν έτρωγε καθόλου cpu και γι αυτό δε μου τράβηξε την προσοχή. Το έκανα force close αλλά ξανατρέχει. Το είχα κόψει και με το startup manager αλλα τίποτα. Πολύ επίμονη εφαρμογή. Επίσης στο logcat δεν αναφέρει τίποτα σχετικό με αυτό πριν ανάψει την οθόνη... :wacko: Τελικά με ενα uninstall καθάρισα. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crispsil Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 καλησπέρα παιδιά! μια ερώτηση θέλω να κάνω το 2.3. δεν έχει Ελληνικό πληκτρολόγιο? και αν οχι πως μπορω να βάλω? Παράθεση Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΝΟΣ ΑΝΤΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΣΠΑΤΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts