Jump to content

[Επίσημο] Huawei U8800 IDEOS X5

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Oντος ειναι πολυ ασχημο με την πλαστικια την θηκη και με το χρωμα ετσι οπως φαινετε στις φωτο μωβ-ποντικι !

Βρηκα μετα απο ξενυχτι τελικα πως να περναω τα παιχνιδια,πεταμα στην sd και μετα εγκατασταση με το ASTRO,ουτε root ουτε τιποτα ,τοσο δυσκολο ηταν να μου το πει καποιος να γλυτωνα και το ξενυχτι?

Πεταξα και 2-3 ταινιες divx στην sd και δεν μου τις παιζει ουτε με το vplayer ουτε με το μαμα player,τι δεν κανω σωστα ρε παιδια?

Δοκίμασε με το RockPlayerLite

• Απαντήσεις 4,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

τετοιου ειδους θηκες προσωπικα δεν μου αρεσουν καθολου γιατι δεν βλεπω την οθνη κ επειδη δεν προστατευεται το κινητο οταν το δουλευω γιατι θα το εχω ηδη βγαλει.

η σικαι ειμαι σιγουρος οτι δε πτωση θα το προστατευσει το κινητο καθως παρομοια ειχα κ στο ομνια 2.

θα συμφωνησω στην επιλογη της μπαταριας κ της μαρκας της ζελατινας.

περιμενω εντυπωσεις κ απο τα 2

Huawei x5

Zte carl

Huawei y210

Samsung e1182

Zte v967s

τετοιου ειδους θηκες προσωπικα δεν μου αρεσουν καθολου γιατι δεν βλεπω την οθνη κ επειδη δεν προστατευεται το κινητο οταν το δουλευω γιατι θα το εχω ηδη βγαλει.

η σικαι ειμαι σιγουρος οτι δε πτωση θα το προστατευσει το κινητο καθως παρομοια ειχα κ στο ομνια 2.

θα συμφωνησω στην επιλογη της μπαταριας κ της μαρκας της ζελατινας.

περιμενω εντυπωσεις κ απο τα 2

Φίλε μου συμφωνώ μαζί σου για τη θήκη που παράγγειλα ότι δεν προστατεύει το κινητό αν σου πέσει όταν το βγάλεις απ' αυτήν αλλά σου ξαναλέω ότι δεν μου αρέσει η sikai πάνω στο τηλέφωνο (από θέμα εμφάνισης και μόνο, αλλιώς εφαρμόζει τέλεια) και δεύτερον δεν θα με βολέψει όταν θα έρθει η έξτρα μπαταρία βάλε-βγάλε. Τη θήκη τη θέλω μόνο για όταν έχω το κινητό στο τσαντάκι να μην χτυπιέται εκεί μέσα με κλειδιά και λοιπά. Τώρα για την μπαταρία είμαι σίγουρος ότι είναι καλή γιατί την έχει πάρει άλλο παλληκάρι από εδώ μέσα που ήταν ευχαριστημένος από την αγορά αυτή οπότε πήγα ''συστημένος''. Δεν έχει έρθει ακόμα στα χέρια μου, την περιμένω. Την ζελατίνα πάλι την είχε προτείνει κάποιος άλλος φίλος εδώ μέσα ως πολύ καλή. Την έχω δύο εβδομάδες είναι άψογη, τέλεια εφαρμογή και στο you tube θα βρεις video αυτής της εταιρείας που δείχνει πως θα την τοποθετήσεις και πως θα την αφαιρέσεις για να την πλύνεις και να την ξαναβάλεις όσες φορές θέλεις (αυτό νομίζω δεν θα σου χρειαστεί ποτέ να το κάνεις). Αν ενδιαφέρεσαι για την sikai πες μου (είναι μαύρη και γράφει από πίσω με άσπρα γράμματα το λογότυπο sikai) Τη ζελατίνα που ήρθε μαζί με τη sikai την πέταξα (εντελώς άθλια)

Edited by leftis69

ενταξει υπαρχει κ το προσωπικο γουστο ετσι εμενα να σου πω την αληθεια μου αρεσει περισσοτερο με την θηκη παρα σκετο το κινητο κ ας ειναι πιο παχυ.

υ.γ. εχω κ μεγαλα χερια κ δεν το καταλαβαινω κιολας ισα ισα μου αρεσει.

αν δεν την θες γιατι δεν την πουλας στον φιλο η σε καποιον εδω μεσα παρα πολλα ατομα ψαχνουν για θηκη.

κατι αλλο τωρα βρηκα αυτες τις μπαταριες ειναι δυνατον να ειναι καλες με τετοια τιμη;

http://viewitem.eim.ebay.gr/1500mAh-Battery-Dock-Charger-for-Huawei-U8800-IDEOS-X5/220840276080/item

http://viewitem.eim.ebay.gr/3x-1700mah-Battery--Charger-for-Huawei-U8800-IDEOS-X5/280735341951/item

Γιατι αυτες που κανουν 2.95 σε χαλανε?

http://www.dealextreme.com/p/genuine-hb4f1-compatible-rechargeable-3-7v-1500mah-li-ion-battery-for-huawei-e585-e5830-70554

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για ζελατινες επειδη δοκιμασα αρκετες απο ebay, 1 ειναι η καλυτερη

http://www.ebay.com/itm/300546042845?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

απλα απιστευτη εφαρμογη, σκληροτητα, ευκολια εφαρμογης, αγρατζουνιστη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορεί να μου δώσει link κάποιος για την ROM της wind?

Sent from my MOTO Defy :-)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

Καλησπερα, εχω μερικες μερες που εχω αποκτησει το huawei ideos x5 και προσπαθω να το μαθω και να περασω ολες τις ρυθμισεις που ειχα στην προηγουμενη συσκευη μου στην καινουργια ωστε να την συνηθισω πιο γρηγορα. Διαβασα καποια απο ολα αυτα που εχετε αναφερει αλλα λογω ελλειψης χρονου δεν μπορω να τα δω ολα και ισως να εχουν δωθει ηδη απαντησεις στα ερωτηματα που θα εχω. Παρακαλαω δειξτε καταννοηση και εαν μπορειτε απαντηστε μου. Ισως καποια σας φανουν χαζα αλλα εμενα με βοηθουν στην καθημερινοτητα μου

1. Θελω για καποιες επαφες να εχω διαφορετικο ηχο κλησης απο οτι εχω ορισει γενικα και δεν εχω βρει τον τροπο

2. Στον ορισμο ηχου της ειδοποιηση (μυνηματα) μου δινει την δυνατοτητα μονο για τους ηχους που εχει το κινητο και οχι απο τους ηχους τους δικους μου (κατεβασμενα) που ηδη εχω περασει στην μνημη

3. Τι ρυθμισεις πρεπει να κανω εστι ωστε η μπαταρια να μη χρειαζεται φορτιση σχεδον καθε 24 ωρες?

4. Τι ακριβως πρεπει να γραφει η καρτα μνημης που θελω να του προσθεσω και εχω περιορισμο στην χωρητικοτητα?

5. Το αποτελεσμα της φωτογραφικης μηχανης του δεν ειναι τοσο καλο παρολο που 5 megapixels δεν ειναι λιγο φανταζομαι. Μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση για να βελτιωσω την εικονα? Τα χρωματα ειναι καπως μουντα.

6. Πως μπορω να κανω back up?

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Edited by stasacon

Καλησπερα, εχω μερικες μερες που εχω αποκτησει το huawei ideos x5 και προσπαθω να το μαθω και να περασω ολες τις ρυθμισεις που ειχα στην προηγουμενη συσκευη μου στην καινουργια ωστε να την συνηθισω πιο γρηγορα. Διαβασα καποια απο ολα αυτα που εχετε αναφερει αλλα λογω ελλειψης χρονου δεν μπορω να τα δω ολα και ισως να εχουν δωθει ηδη απαντησεις στα ερωτηματα που θα εχω. Παρακαλαω δειξτε καταννοηση και εαν μπορειτε απαντηστε μου. Ισως καποια σας φανουν χαζα αλλα εμενα με βοηθουν στην καθημερινοτητα μου

1. Θελω για καποιες επαφες να εχω διαφορετικο ηχο κλησης απο οτι εχω ορισει γενικα και δεν εχω βρει τον τροπο

2. Στον ορισμο ηχου της ειδοποιηση (μυνηματα) μου δινει την δυνατοτητα μονο για τους ηχους που εχει το κινητο και οχι απο τους ηχους τους δικους μου (κατεβασμενα) που ηδη εχω περασει στην μνημη

3. Τι ρυθμισεις πρεπει να κανω εστι ωστε η μπαταρια να μη χρειαζεται φορτιση σχεδον καθε 24 ωρες?

4. Τι ακριβως πρεπει να γραφει η καρτα μνημης που θελω να του προσθεσω και εχω περιορισμο στην χωρητικοτητα?

5. Το αποτελεσμα της φωτογραφικης μηχανης του δεν ειναι τοσο καλο παρολο που 5 megapixels δεν ειναι λιγο φανταζομαι. Μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση για να βελτιωσω την εικονα? Τα χρωματα ειναι καπως μουντα.

6. Πως μπορω να κανω back up?

Ευχαριστω εκ των προτερων.

1 και 2:φτιάξε στο root της sd φάκελο MEDIA/audio/alarms

και αντίστοιχα MEDIA/audio/notifications

και MEDIA/audio/ringtones

και βάλε μέσα τους αντίστοιχους ήχους.

οταν είσαι σε κάποια επαφή,μενού-επιλογές-ήχος κλήσης.

3.ρυθμισεις-λογαριασμοι&συγχρονισμός ξετίκαρε και τα δύο,αν τα χρειαστείς τα

προγράμματα θα σε οδηγήσουν να τα ενεργοποιήσεις.

ρυθμίσεις-τοποθεσία και ασφάλεια,η χρήση ασύρματων δικτύων καταναλώνει...

προβολή-φωτεινότητα,στο αυτόματο

το σημαντικότερο,απενεργοποίησε δεδομένα και 3G,από ασύρματο&δίκτυα...-

δικτυα κινητής...,και ενεργοποίησέ τα όταν τα χρειάζεσαι μόνο.

όλα αυτά γίνονται πολύ εύκολα με widgets, τύπου "Extended Control"(στο market)

4.οποιδήποτε microsd σου κάνει,καλό θά'ταν να είναι class 4 τουλάχιστον.

5.δοκίμασε το lgcamera,έχει πολύ περισσότερες ρυθμίσεις.

6.Titanium backup (θέλει root),αλλά θα βρείς πολλές ακόμη στο market.

Εγώ πάντως έχω μια clear της Nillkin που έρχεται με μια ζελατίνα δώρο.

Και η θήκη και η ζελατίνα είναι εξαιρετικές. 2 μήνες τις φοράω κανένα πρόβλημα.

Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p )

οι μπαταριες που λες φιλε δεν με χαλανε καθολου αρκει να μην κανουν μπαμ.

βεβαια καλο θα ειναι να παρει καποιος κ φορτιστη μπαταριας.

το θεμα της θηκης ειναι ειπαμε προσωπικο απλα λεει ο καθε ενας μας την γνωμη του για να ξερουν κ αυτοι που θα αγορασουν.οπως ειδες ανεφερα κ εγω οτι θα δυσκολευει η σικαι καποιον που θα θελει να αλλαζει μπαταρια η και καρτα ειτε μνημης ειτε σιμ.

αλλοι δεν βαζουν ουτε προφυλαξη οθονης γιατι θελουν να εχουν το απολυτο απο την οθονη αφης κ τα χρωματα.στην τελικη ο καθενας θα κρινει τι κανει για αυτον.

παντως εχω εντυπωσιαστει με τις δυνατοτητες του κινητου δεν περιμενα να ειναι τοσο δυνατο κ να παιζει τοσες εφαρμογες κ να μην καθυστερει καθολου.

οσοι το εχουν δει εχουν παθει πλακα.ενας φιλος μου σκεφτεται να δωσει το iphone κ να το παρει.δεν εχω δουλεψει iphone κ δεν μπορω να κρινω.

Huawei x5

Zte carl

Huawei y210

Samsung e1182

Zte v967s

Οταν λεει genuine και μετα Compatible κατι βρωμαει γιατι Compatible σημαινει "κανει για"που αμεσως αναιρει το genuine,δηλ. μαιμου η μπαταρια!

οι μπαταριες που λες φιλε δεν με χαλανε καθολου αρκει να μην κανουν μπαμ.

βεβαια καλο θα ειναι να παρει καποιος κ φορτιστη μπαταριας.

το θεμα της θηκης ειναι ειπαμε προσωπικο απλα λεει ο καθε ενας μας την γνωμη του για να ξερουν κ αυτοι που θα αγορασουν.οπως ειδες ανεφερα κ εγω οτι θα δυσκολευει η σικαι καποιον που θα θελει να αλλαζει μπαταρια η και καρτα ειτε μνημης ειτε σιμ.

αλλοι δεν βαζουν ουτε προφυλαξη οθονης γιατι θελουν να εχουν το απολυτο απο την οθονη αφης κ τα χρωματα.στην τελικη ο καθενας θα κρινει τι κανει για αυτον.

παντως εχω εντυπωσιαστει με τις δυνατοτητες του κινητου δεν περιμενα να ειναι τοσο δυνατο κ να παιζει τοσες εφαρμογες κ να μην καθυστερει καθολου.

οσοι το εχουν δει εχουν παθει πλακα.ενας φιλος μου σκεφτεται να δωσει το iphone κ να το παρει.δεν εχω δουλεψει iphone κ δεν μπορω να κρινω.

Συμφωνώ με όλα τα παραπάνω που αναφέρεις. Το κινητό τα σπάει. Τώρα σύγκριση με το iphone δεν μπορώ να κάνω γιατί το έχω δουλέψει αρκετά και είναι κόσμημα από όλες τις απόψεις, αλλά πιστεύω ότι μπορεί να συγκριθεί άνετα με όλες τις ακριβότερες συσκευές Android αν εξαιρέσεις το θέμα της κάμερας.

Οταν λεει genuine και μετα Compatible κατι βρωμαει γιατι Compatible σημαινει "κανει για"που αμεσως αναιρει το genuine,δηλ. μαιμου η μπαταρια!

Δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα. Πολλές εταιρίες βάζουν την ίδια μπαταρία σε περισσότερα από ένα κινητά, το έχω ζήσει τόσα χρόνια με την Νόκια και την SE. Το compatible with σου λέει απλά σε ποιά κινητά της εταιρίας χρησιμοποιείται αυτός ο τύπος μπαταρίας, δεν έχει σχέση με το αν είναι αυθεντική Huawei ή όχι.

Θα ρωτησω ξανα, υπαρχει καπου η ROM της wind?

Εψαξα και δεν βρήκα.

Edit:

Εψαξα καλύτερα και την βρηκα

Ευτυχώς την έχει κάνει backup ο φίλτατος papatsonis.

http://www.megaupload.com/?d=YWALFLA5

Edited by demolition22

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

Δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα. Πολλές εταιρίες βάζουν την ίδια μπαταρία σε περισσότερα από ένα κινητά, το έχω ζήσει τόσα χρόνια με την Νόκια και την SE. Το compatible with σου λέει απλά σε ποιά κινητά της εταιρίας χρησιμοποιείται αυτός ο τύπος μπαταρίας, δεν έχει σχέση με το αν είναι αυθεντική Huawei ή όχι.

παντως δεν νομιζω να ειναι αυθεντικη αλλα υποστηριζει το κινητο.

δεν ειναι απαραιτητο να ειναι κακο αλλα αν και δεν εχω ζεσταθει ακομα στο να παρω δευτερη οταν το αποφασισω θα κοιταξω να εχουν αγορασθει αρκετες απο τον πωλητη αυτον και να πουλαει γενικοτερα μπαταριες.

πριν ενα μηνα πηρα για το asus 1000 μπαταρια noname με 26 ευρω 10400mah

και εχει βγει σκυλι κραταει παρα πολυ και με ελαχιστο κοστος.ο πωλητης εχει δικο του καταστημα και πουλαει μπαταριες και μαλιστα παρα πολλες αρα δεν εχω λογο να μην παρω.το μονο που δεν ξερω ειναι η αντοχη στον χρονο.

αλλα τωρα ας ειμαστε σοβαροι με 15 ευρω δεν παιρνεις ουτε φορτιστη

σε ποιο γνωστα κινητα ποσο μαλλον 2 και 3 μπαταριες και φορτιστη.

Edited by aekfc212

Huawei x5

Zte carl

Huawei y210

Samsung e1182

Zte v967s

Ρε παιδια τι γινετε με το bluetooth,βαζω τα Sony Ericsson HBH-DS970 Bluetooth που εχω και δουλευαν με ολα τα προηγουμενα μου κινητα και δεν δουλεουν σωστα στο Χ5,κανουν τρομερες διακοπες !

1 και 2:φτιάξε στο root της sd φάκελο MEDIA/audio/alarms

και αντίστοιχα MEDIA/audio/notifications

και MEDIA/audio/ringtones

και βάλε μέσα τους αντίστοιχους ήχους.

οταν είσαι σε κάποια επαφή,μενού-επιλογές-ήχος κλήσης.

3.ρυθμισεις-λογαριασμοι&συγχρονισμός ξετίκαρε και τα δύο,αν τα χρειαστείς τα

προγράμματα θα σε οδηγήσουν να τα ενεργοποιήσεις.

ρυθμίσεις-τοποθεσία και ασφάλεια,η χρήση ασύρματων δικτύων καταναλώνει...

προβολή-φωτεινότητα,στο αυτόματο

το σημαντικότερο,απενεργοποίησε δεδομένα και 3G,από ασύρματο&δίκτυα...-

δικτυα κινητής...,και ενεργοποίησέ τα όταν τα χρειάζεσαι μόνο.

όλα αυτά γίνονται πολύ εύκολα με widgets, τύπου "Extended Control"(στο market)

4.οποιδήποτε microsd σου κάνει,καλό θά'ταν να είναι class 4 τουλάχιστον.

5.δοκίμασε το lgcamera,έχει πολύ περισσότερες ρυθμίσεις.

6.Titanium backup (θέλει root),αλλά θα βρείς πολλές ακόμη στο market.

ευχαριστω για ολες τις απαντησεις, ηταν ολες ιδιαιτερα χρησιμες και καταφερα να "καλιμπραρω" την συσκευη οπως ηθελα.

θα ηθελα μονο να ρωτησω γιατι απο ορολογια δεν τα παω πολυ καλα..... τι σημαινει root? κατεβασα το προγραμμα για το back up και οντως ζηταει η rom να ειναι rooted και να περιλαμβανει το busybox. Πως γινονται ολα αυτα??? :wacko:

παντως δεν νομιζω να ειναι αυθεντικη αλλα υποστηριζει το κινητο.

δεν ειναι απαραιτητο να ειναι κακο αλλα αν και δεν εχω ζεσταθει ακομα στο να παρω δευτερη οταν το αποφασισω θα κοιταξω να εχουν αγορασθει αρκετες απο τον πωλητη αυτον και να πουλαει γενικοτερα μπαταριες.

πριν ενα μηνα πηρα για το asus 1000 μπαταρια noname με 26 ευρω 10400mah

και εχει βγει σκυλι κραταει παρα πολυ και με ελαχιστο κοστος.ο πωλητης εχει δικο του καταστημα και πουλαει μπαταριες και μαλιστα παρα πολλες αρα δεν εχω λογο να μην παρω.το μονο που δεν ξερω ειναι η αντοχη στον χρονο.

αλλα τωρα ας ειμαστε σοβαροι με 15 ευρω δεν παιρνεις ουτε φορτιστη

σε ποιο γνωστα κινητα ποσο μαλλον 2 και 3 μπαταριες και φορτιστη.

Πρακτικά δεν υπάρχουν αυθεντικές μπαταρίες. Και η Huawei κάποια εργοστάσια χρησιμοποιεί τα οποία μπορούν μετά να βγάλουν την ίδια μπαταρία με τη δική τους μάρκα. Όλοι οι Κινέζοι αυτό κάνουν με όλα τα προιόντα. Το μόνο πλεονέκτημα είναι οτι μπορεί η Huawei ή κάποιος άλλος κατασκευαστής να κάνει καλύτερο ποιοτικό έλεγχο στις μπαταρίες που παίρνει απο τον Κινέζο κατασκευαστή. Αλλά όπως είδαμε και με τις μπαταρίες της sony πριν απο μερικά χρόνια, ούτε αυτό είναι δεδομένο.

οποτε παιζουμε τζοκερ κ οτι κατσει.

εμενα να σου πω την αληθεια ποιο πολυ με προβληματιζει ο

φορτιστης γιατι αυτος θα παει απευθειας στο ρευμα οπως κ καποιος ανταπτορας για το αυτοκινητο οπου εχω ακουσει κ διαφορα οχι για εκρηξεις παντως αλλα

οτι δεν ειναι λειτουργικοι.

Huawei x5

Zte carl

Huawei y210

Samsung e1182

Zte v967s

ευχαριστω για ολες τις απαντησεις, ηταν ολες ιδιαιτερα χρησιμες και καταφερα να "καλιμπραρω" την συσκευη οπως ηθελα.

θα ηθελα μονο να ρωτησω γιατι απο ορολογια δεν τα παω πολυ καλα..... τι σημαινει root? κατεβασα το προγραμμα για το back up και οντως ζηταει η rom να ειναι rooted και να περιλαμβανει το busybox. Πως γινονται ολα αυτα??? :wacko:

root είναι όταν ξεκλειδώνεις την πρόσβαση στα αρχεία συστήματος.

μερικές εφαρμογές προυποθέτουν rooted συσκευή για να "παίξουν"

root κάνεις με το z4root[1.3.0],το βρίσκεις εδώ:

http://www.droidxforums.com/forum/droid-x-hacks/13259-z4root-download-links-get-your-root-here.html

δες και αυτό:

οποτε παιζουμε τζοκερ κ οτι κατσει.

εμενα να σου πω την αληθεια ποιο πολυ με προβληματιζει ο

φορτιστης γιατι αυτος θα παει απευθειας στο ρευμα οπως κ καποιος ανταπτορας για το αυτοκινητο οπου εχω ακουσει κ διαφορα οχι για εκρηξεις παντως αλλα

οτι δεν ειναι λειτουργικοι.

Όταν παίρνεις φορτιστή με 2Ε μπορεί και να είναι μούφα. Τον δοκιμάζεις 1-2 φορές και βλέπεις. Αν αρχίσει να ζεσταίνεται πολύ ή να μυρίζει έντονα τον πετάς. Αλλά όταν αγοράζεις κάτι απο ebay απλά βλέπεις τα σχόλια όσων το έχουν αγοράσει πριν απο εσένα και κρίνεις ανάλογα.

GOLD 2430MAH HB4F1 BUSINESS BATTERY

Εχει δοκιμάσει κανεις αυτή τη μπαταρία; Είναι συμβατή με το Χ5; Γραφει FOR HUAWEI U8220 U8000 U9120 U8230 M860, αλλα ειναι η HB4F1 όπως του Χ5.

http://www.ebay.co.uk/itm/GOLD-2430MAH-HB4F1-BUSINESS-BATTERY-HUAWEI-U8220-U8000-U9120-U8230-M860-/190577094054?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item2c5f47ada6#shId

Υπάρχει και η 1700MAH HB4F1 Battery. Αυτή την εχει δοκιμασει κανεις;

http://www.ebay.co.uk/itm/1700MAH-HB4F1-Battery-Huawei-U8800-IDEOS-X5-E5832-/150659343781?pt=PDA_Accessories&hash=item2313ff25a5#ht_500wt_949

Edited by qawsedrf

περασα ρε παιδια την oxygen rom και περιμενα να δω καποιες βελτιωσειε σημαντικες στο ui δυστυχως ομως δεν διαπιστωσα κατι αξιολογο και επανηλθα στη μαμα...

θα γινω πιο συγκεκριμενος...

1.ηθελα να κανω re arrange τα home screens...δεν γινεται ουτε στη native

2.δεν μπορω να μεταφερω widgetz&shortcuts απο τη μια screen στην αλλη

3. το menu πoυ εμφανιζεται οταν κανεις Slide απο την κορυφη της οθονης ειναι φτωχο, θα βολευε να ενεργοποιεις το Rotate ή να το κλεινεις οπως στο παλιο μου gt5500

4. και πλεον σοβαρο. o dialer του ειναι α-π-α-ρ-α-δ-ε-κ-τ-ο-ς! δε νομιζετε;;προσπαθησα ματαια να αλλαξω τον δικο του αλλα που...by default βγαινει αυτος

ξερω οτι με τα διαφορα goluncher adwluncher κτλ γινονται (μερικα απο) αυτα... ομως δεν επιβατυνουν ολα αυτα την ταχυτητα της συσκευη και γενικα δε φορτωνουν το εκαστοτε συστημα με διαφορα σκουπιδια;

μια φορα που εβαλα το goluncher τρομαξα....

Edited by Rising
Beer Inspiredhttp://briefcase.pathfinder.gr/download/OverClocker_/14396/164008/0/AMD+Rotating+Logo.gif

Καλημερα παιδες! Ξερει κανεις πως μπορουμε να μειωσουμε τις τιμες του συστηματος android?

Στις ρυθμισεις/σχετικα με το τηλεφωνο/χρηση μπαταριας το συστημα android εχω καποιες υψηλες τιμες του τεστιν

ποτε 63% ποτε 98% και ποτε 48%.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Καλημερα παιδες! Ξερει κανεις πως μπορουμε να μειωσουμε τις τιμες του συστηματος android?

Στις ρυθμισεις/σχετικα με το τηλεφωνο/χρηση μπαταριας το συστημα android εχω καποιες υψηλες τιμες του τεστιν

ποτε 63% ποτε 98% και ποτε 48%.

Αυτά είναι στατιστικά της χρήσης που κάνεις εσύ.

Αν μιλάς συνεχώς στο τηλ,ή παιζεις παιχνίδια πχ,θα δεις να αναφέρονται αυτά με

υψηλά ποσοστά και να μειώνονται οι τιμές του συστήματος αντίστοιχα.