Jump to content

[Επίσημο] Huawei U8800 IDEOS X5

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αν το συνδέεις μέσω usb τότε επέλεγε usb tethering.

ασυρματα γινεται να δωσω ιντερνετ απο το κινητο σε ταμπλετα?υπαρχει καποια εφαρμογη?το ταμπλετ δεν εχει 3g μοντεμ μονο wifi

Edited by fuorigioco1981

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 4,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επειδή θα ήταν εξαιρετικά χρονοβόρο να διαβάσω 307 σελίδες... τελικά τί έγινε, βρέθηκε τρόπος να ενεργοποιηθεί το ραδιόφωνο ή όχι;

Επειδή θα ήταν εξαιρετικά χρονοβόρο να διαβάσω 307 σελίδες... τελικά τί έγινε, βρέθηκε τρόπος να ενεργοποιηθεί το ραδιόφωνο ή όχι;

Φυσικά χρησιμοποιώντας aurora 4 έχεις ραδιόφωνο.Για περισσότερες πληροφορίες όμως κατάλληλο τόπικ είναι τα modifications.

ασυρματα γινεται να δωσω ιντερνετ απο το κινητο σε ταμπλετα?υπαρχει καποια εφαρμογη?το ταμπλετ δεν εχει 3g μοντεμ μονο wifi

Ναι γίνεται με ενεργοποίηση του wifi hotspot

Φυσικά χρησιμοποιώντας aurora 4 έχεις ραδιόφωνο.Για περισσότερες πληροφορίες όμως κατάλληλο τόπικ είναι τα modifications.

OK ευχαριστώ! Θα το κοιτάξω αναλυτικά αν το πάρω. Τώρα σκέφτομαι αν να το αγοράσω (από αγγελία). Το aurora 4 τρέχει και χωρίς internet; Επίσης, πώς τα πάει το κινητό στον ήλιο; Βλέπεις στην οθόνη;

Φιλε μου Ακριβως και εγω εχω το ιδιο προβλημα!! Δεν εχω καταφερει να βρω λυση και δεν ξερω αν ειναι απο την οθονη lcd, η την gpu που "κοβει" για να προστατεψει τον εαυτο της απο τις υψηλες θερμοκρασιες. Αυτο γινεται (σβηνει η οθονη αλλα αν πατησεις πανω στο touch στο περιπου ,μπορεις να την ξεκλειδωσεις,αν καποιος π.χ σε καλει) Σε ολες περιπτωσεις ειτε οταν ανεβαζει θερμοκρασια το κινητο στο κατω μερος,π.χ απο κλησεις,wifi,gps,κτλπ ειτε αν ο χωρος που βρισκεσαι (παραλια, σπιτι χωρις κλιματισμο) εχει ζεστη!! Αν το βαλω για 1 λεπτο μπροστα στο κλιματιστικο η μεσα ( παρακαλω μην γελαστε! :lol: ) στο ψυγειο σε σακουλακι σε 30'' με 1 λετο επανερχεται!!

Ειχα απευθυνθει και παλιοτερα στο xda... αλλα απαντηση δεν πηρα!

Αν καποιος φιλος γνωριζει κατι παραπανω.. παρακαλω ας μας ενημερωσει!

Υπάρχει κάποια λύση γι`αυτό??Γιατί το έστειλα για service το καλοκαίρι και υποτιθεται το έφτιαξαν και τώρα που ο καιρός ζεσταίνει το κάνει πάλι...

OK ευχαριστώ! Θα το κοιτάξω αναλυτικά αν το πάρω. Τώρα σκέφτομαι αν να το αγοράσω (από αγγελία). Το aurora 4 τρέχει και χωρίς internet; Επίσης, πώς τα πάει το κινητό στον ήλιο; Βλέπεις στην οθόνη;

Φίλε μου φυσικά και παίζει χωρίς ίντερνετ!

• 4 weeks later...

Εχω κατεβασει το viber αλλα δεν μου λειτουργει σωστα. Βασικα οταν παω να μιλησω ακουω κατι "παρασιτα" και δεν ακουω τον άλλον,

παρομοιος και ο αλλος.

Εχω x5 με Aurora 5, v18

Εχω μια υποψια οτι καποια αλλη εφαρμογη πρεπει να το μπλοκαρει.

Εχει αντιμετωπισει κανεις παρομοιο προβλημα?

Καλησπέρα, έχω ξαναποστάρει πριν από πολύ καιρό για ένα συγκεκριμένο πρόβλημα που αντιμετωπίζω αλλά δεν πήρα απάντηση.

Το κινητό μου συμπεριφέρεται ως εξής: Όταν το συνδέω στον υπολογιστή, και βάζω μουσική, όταν το αποσυνδέω χάνω σχεδόν όλες τις εικόνες που έχω από τους φακέλους και του bluetooth και της συλλογής.

Αυτό άρχισε να συμβαίνει αφού το παρέλαβα από service για σπασμένη οθόνη (περιττό να σας πω ότι έκανα να το δω το κινητό μου 3.5 εβδομάδες). Υποτίθεται αυτή θα το γυρνούσαν στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, και θα έχανα επαφές,δεδομένα μπλα μπλα μπλα.

Αυτό έγινε αλλά τότε, δεν είχα χάσει μουσική και εικόνες, αλλά μόνο επαφές και apps.

Δεν έχω ξεχωριστή SD χρησιμοποιώ μονάχα την ενσωματωμένη.

Έχει κανείς ιδέα τι μπορώ να κάνω; Να το κάνω πάλι "format" (δλδ. εργοστασιακές ρυθμίσεις);

Στο service να το ξαναστείλω λίγο δύσκολο γιατί έχει περάσει πολύς καιρός και θα με πάρουν από τα μούτρα.

Καλησπέρα, έχω ξαναποστάρει πριν από πολύ καιρό για ένα συγκεκριμένο πρόβλημα που αντιμετωπίζω αλλά δεν πήρα απάντηση.

Το κινητό μου συμπεριφέρεται ως εξής: Όταν το συνδέω στον υπολογιστή, και βάζω μουσική, όταν το αποσυνδέω χάνω σχεδόν όλες τις εικόνες που έχω από τους φακέλους και του bluetooth και της συλλογής.

Αυτό άρχισε να συμβαίνει αφού το παρέλαβα από service για σπασμένη οθόνη (περιττό να σας πω ότι έκανα να το δω το κινητό μου 3.5 εβδομάδες). Υποτίθεται αυτή θα το γυρνούσαν στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, και θα έχανα επαφές,δεδομένα μπλα μπλα μπλα.

Αυτό έγινε αλλά τότε, δεν είχα χάσει μουσική και εικόνες, αλλά μόνο επαφές και apps.

Έχει κανείς ιδέα τι μπορώ να κάνω; Να το κάνω πάλι "format" (δλδ. εργοστασιακές ρυθμίσεις);

Στο service να το ξαναστείλω λίγο δύσκολο γιατί έχει περάσει πολύς καιρός και θα με πάρουν από τα μούτρα.

Φίλε στο κινητό σου υπάρχει η Aurora (ICS) σωστά;

Φίλε στο κινητό σου υπάρχει η Aurora (ICS) σωστά;

Δεν ξέρω εξηγησέ μου τι ακριβώς είναι αυτό και πώς το βλέπω;

Πολυ προβληματικο τελικα το Χ5,σε 1,5 χρονια που το εχω ειναι η τριτη φορα που χαλαει το digitizer,φτανει πια αηδια καταντησε οπως και αηδια ειναι και ο 1 μηνας+ που πρεπει να ξαναπεριμενω για να το φτιαξουν εντος εγγυησης!

Στον 1μιση χρονο ειναι η πεμπτη φορα που φευγει για το σερβις,ουσιαστικα κοντα μισο χρονο χωρις τηλ.!

Δεν ξέρω εξηγησέ μου τι ακριβώς είναι αυτό και πώς το βλέπω;

Ρυθμίσεις>> Σχετικά με το τηλέφωνο και πες μου τι λέει στην "Έκδοση Android".

Ρυθμίσεις>> Σχετικά με το τηλέφωνο και πες μου τι λέει στην "Έκδοση Android".

Έκδοση Android 2.2.1

Δεν το έχω κάνει ποτέ ενημέρωση.

παιδιά γεία σας,μήπως γνωρίζει κάποιος που μπορώ να απευθυνθώ για την οθόνη του κινητού μου (x5) η οποία έσπασε? είμαι απο Πάτρα

Σε κατάστημα της Wind. Δεν υπάρχει αντιπροσωπεία της Huawei παρά μόνο στην Αθήνα. Να περιμένεις να το πάρεις στα χέρια σου σε 2-3 εβδομάδες και θα σου κοστίσει περίπου 100 Ευρώ.

Είχα ολόιδια ζημιά.

Κατά την άποψή μου : πάρε άλλο κινητό. Τόσα λεφτά θα δώσεις ούτως ή άλλως. Έγω το μετανιώνω που δεν πήρα.

Edited by Lokzor

παιδιά γεία σας,μήπως γνωρίζει κάποιος που μπορώ να απευθυνθώ για την οθόνη του κινητού μου (x5) η οποία έσπασε? είμαι απο Πάτρα

Σου εσπασε η οθονη ή το εξωτερικο τζαμακι?

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

δοκίμασε να διαγράψεις τον φάκελο DCIM,και τους άλλους που χάνονται αρχεία τους,(μετέφερε τυχόν αρχεία αλλού),κι ας το να τους ξαναδημιουργήσει,και χρησιμοποίησε αυτούς για τα αρχεία σου.

Καλησπερα και χρονια πολλα στην παρεα.Πηρε μια φιλη μου το κινητακι.Εχει ομως το εξης θεμα.Κλεινει την ωρα που μιλαει.Οχι το κινητο ολοκληρο απλα τερματιζει την κληση.Δοκιμασα πολλες ρομ και τωρα του περασα την μαμα 2.3.7 και συνεχιζει να το κανει.Σε καποιες επαφες μου λεει ειναι στανταρ και σε καποιες πιο σπανια.Δεν βρηκα τιποτα στο γοογλη και δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει.Υπεθεσα μπαταρια μηπως τα εχει παιξει με το καιρο αλλα μονο στις κλησεις το κανει οχι σε παιχνιδια , ιντερνετ κτλ.Καμια βοηθεια?

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

Το ότι γίνεται σε διαφορετικές ρομ, οδηγεί προς το συμπέρασμα ότι είναι θέμα hardware. Εκτός και αν χρησιμοποιεί κάποια εφαρμογή την οποία εγκαθιστάτε σε κάθε ρομ και δημιουργεί αυτή το πρόβλημα. Αν ήταν θέμα μπαταρίας πάντως θα έσβηνε γενικώς η συσκευή. Θέμα μνήμης επίσης δε φαίνεται να είναι, αφού όπως λες δεν το κάνει σε άλλες εφαρμογές και είδικά σε παιχνίδια που σίγουρα καταναλώνουν περισσότερη μνήμη.

Και εγω για hardware το βλεπω δυστυχως.βαζαμε ρομ και δοκιμαζαμε κλησεις οποτε δεν ειναι εφαρμογη και το κανει και με την επισημη γυμνη

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

Γεια χαρά.

Έχω ένα θεματάκι ασφαλούς σύνδεσης με το Ideos. Ενώ με wifi μπορώ να έχω ασφαλή σύνδεση από το server μου και να παίρνω τα mail μου, όταν προσπαθώ να κάνω το ίδιο με 3G (cosmote) μου εμφανίζει μήνυμα "αδυναμία ασφαλούς σύνδεσης".

Επικοινώνησα με cocmote και μου είπαν ότι το πρόβλημα αφορά τη συσκευή και όχι τον πάροχο 3G. Προσπάθησα να μπω στο server αλληλογραφίας μου με άλλο κινητό LG με cosmote και όλα μια χαρά.

Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει;

Ευχαριστώ

TΡΟΜΕΡΟ!

Πηρα τηλ. σημερα στην wind για να δω που βρισκεται το τηλ. λογο οτι σταλθηκε για σερβις και για να τους πιεσω μην κανει καναν μηνα+ παλι να μου ξαναρθει και μου ειπαν το εξης κουφο και πραγματικα εμεινα εκπληκτος,το τηλ. σταλθηκε στην wind στις 8 Μαιου στις 10 το παρελαβαν στην Θεσ/νικη στις 13 στην Αθηνα στις 14 σταλθηκε στο εξωτερικο και εγινε αντικατασταση touch το παρελεβαν σημερα στις 16 και το προωθησαν ξανα για το καταστημα wind της γειτονιας μου την ιδια μερα δηλ. χθες 16 του μηνος,αυριο μου ειπαν θα το εχετε το τηλ. !

Φυσικα και κουφαθηκα,για να δουμε γιναμε Ευρωπη?

δοκίμασε να διαγράψεις τον φάκελο DCIM,και τους άλλους που χάνονται αρχεία τους,(μετέφερε τυχόν αρχεία αλλού),κι ας το να τους ξαναδημιουργήσει,και χρησιμοποίησε αυτούς για τα αρχεία σου.

:angry:

Δυστυχώς δεν λειτούργησε αυτή η λύση. Μόλις μου ξανασβήστηκαν κάποιες από τις εικόνες. Τι άλλο μπορώ να δοκιμάσω;

8 μερες τελικα (την μια δεν την μετρω μιας και το τηλ. το πηγα στις 8 του μηνος απογευμα και δεν ειχε courier) με Σ.Κ ενδιαμεσα εκανε το τηλ. μου να παει και να ερθει στο εξωτερικο (Germania)οπου εγινε το σερβις και αντικατασταθηκαν το touch και η κεραια!

Aπιστευτο ετσι?

Γεια

Μηπως ξερει κανεις τι τυπο ΑRM επεξεργαστή εχει το απλο Χ5? Ρωταω διοτι οταν παω να κατεβασω καποιον videoplayer οπως το mx player ή bsplayer δεν ξερω ποια codecs να κατεβασω, arm v5,6,7?