iakoboss7 Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 βαλτε και το arm v7 neon codec απο εδω http://moboplayer.com/moboplayer_en.html φαινεται να δουλευει καλυτερα με αυτο. (πχ παιζει 720p mkv), 1080p δεν το εχω καταφερει να παιξει χωρις να χανει frames. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkn2ck Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 H μονη λυση για το βιντεο ειναι να βγαλεις την sd card και να αρχισεις να παιρνεις βιντεο γιατι τοτε θα το αποθηκευσει στην εσωτερικη μνημη με 0!!!! σπασιματα.Μετα μπορειτε να περασετε το βιντεο στην sd card ωστε να μην γεμιζει η εσωτερικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 H μονη λυση για το βιντεο ειναι να βγαλεις την sd card και να αρχισεις να παιρνεις βιντεο γιατι τοτε θα το αποθηκευσει στην εσωτερικη μνημη με 0!!!! σπασιματα.Μετα μπορειτε να περασετε το βιντεο στην sd card ωστε να μην γεμιζει η εσωτερικη H χρήση μιας class 6/10 κάρτας δεν βοηθάει καθόλου την κατάσταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkn2ck Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 H χρήση μιας class 6/10 κάρτας δεν βοηθάει καθόλου την κατάσταση; δεν ξερω παντως σιγουρη λυση ειναι αυτη που ειπα καθως δεν υπαρχει κανενα σπασιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 H μονη λυση για το βιντεο ειναι να βγαλεις την sd card και να αρχισεις να παιρνεις βιντεο γιατι τοτε θα το αποθηκευσει στην εσωτερικη μνημη με 0!!!! σπασιματα.Μετα μπορειτε να περασετε το βιντεο στην sd card ωστε να μην γεμιζει η εσωτερικη Αντί να κάθεσαι να βγάζεις την κάρτα κάθε φορά που θες να τραβήξεις video απλά βάζεις το lgcamera και του λες να το αποθηκεύει στην εσωτερική μνήμη. Ο aesopos ρώτησε για video player οχι video recorder. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkn2ck Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 (edited) Αντί να κάθεσαι να βγάζεις την κάρτα κάθε φορά που θες να τραβήξεις video απλά βάζεις το lgcamera και του λες να το αποθηκεύει στην εσωτερική μνήμη. Ο aesopos ρώτησε για video player οχι video recorder. α οκ δεν το χα προσεξει αυτο γιατι ειχα παλια εκδοση του lgcamera Edited August 8, 2011 by darkn2ck Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 H μονη λυση για το βιντεο ειναι να βγαλεις την sd card και να αρχισεις να παιρνεις βιντεο γιατι τοτε θα το αποθηκευσει στην εσωτερικη μνημη με 0!!!! σπασιματα.Μετα μπορειτε να περασετε το βιντεο στην sd card ωστε να μην γεμιζει η εσωτερικη Άσε γιατί και με save στην εσωτερική πριν βάλω την έξτρα τα ίδια και χειρότερα χάλια τραβούσε ακόμα και με το lgcamera. Τώρα που προχώρησε σε αναβαθμίσεις και αυτό τα πράγματα καλυτερεύσαν αλλά στα 6mbit μετά από κανένα λεπτό πετάει μερικά πιξελιάσματα για μερικά δευτερα και μετά συνεχίζει κανονικά για κανένα λεπτό. κ.ο.κ Σήμερα που έκανα δοκιμές σύγκρινα βίντεο 5-6 mbit από το x5 με αυτά του vivaz 8-9 mbit. Τα απότελέσματα έδειξαν: Χρώματα και κορεσμός: Καλύτερα αυτά του X5!!! Mακράν... framerate και σπασίματα: Το Vivaz από 23 έως 24 fps σταθερά, ενώ το Χ5 με ρύθμιση στα 25fps είχε στην πραγματικότητα 20, και με ρύθμιση στα 30fps είχε αληθινά 25... Πάντως και το vivaz έκανε μικρά, ανεπαίσθητα πιξελιάσματα και σπασιματάκια που πρέπει να προσέξεις να τα δείς. Ποιότητα ήχου: Δυστυχώς το vivaz μακράν καλύτερο λόγω καλύτερου codec. (AAC 64 Kbps!!!). To δικό μας με ρύθμιση στο AAC σου πετάει μήνυμα "video record failed". Πολύ κρίμα γιατί το AMR στα 12800bps με ανάλυση 8khz χάνει πολύ! Φυσικότητα κίνησης: νικητής Vivaz. Αυτόματη φωτομέτρηση: Αν και αλλάζει υπερβολικά πολύ γρήγορα και ελαφρώς σε ζαλίζει, νικητής το X5!!! Tα αποτελέσματα έδειξαν ότι το vivaz κάποιες φορές υπερεκθέτει και καίει τα χρώματα... Συμπέρασμα: Αν καταφέρναμε στο x5 να γράφαμε σταθερά χωρίς σπασίματα στα 6mbit και ήχο ΑΑC, θα ήμουν τρισευτυχισμένος. Και το βίντεο θα ήταν αρκετά φυσικό με όμορφα χρώματα. Άραγε με overclock τα σπασίματα είναι λιγότερα?? Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Σου τραβάει βίντεο 720p στα 25fps; Εμένα πάντως γύρω στα 12 είναι με MPEG4 codec. Τα βιντεάκια τα κοίταξες με το media info και σου λένε 25 fps; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Σου τραβάει βίντεο 720p στα 25fps; Εμένα πάντως γύρω στα 12 είναι με MPEG4 codec. Τα βιντεάκια τα κοίταξες με το media info και σου λένε 25 fps; Τα κοίταξα στο netbook μου στις ιδιότητες αρχείου, αλλά και μέσα από τον media player classic home cinema edition στο file properties. Στα πιο αναλυτικά του media player μου έβγαζε ελάχιστο 20 και μέγιστο 30 fps... Παρόλα αυτά όταν η κάμερα γυρίζει γρήγορα ή κινείται έντονα σου έρχεται λίγη ζαλάδα χα χα Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkn2ck Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Άσε γιατί και με save στην εσωτερική πριν βάλω την έξτρα τα ίδια και χειρότερα χάλια τραβούσε ακόμα και με το lgcamera. Τώρα που προχώρησε σε αναβαθμίσεις και αυτό τα πράγματα καλυτερεύσαν αλλά στα 6mbit μετά από κανένα λεπτό πετάει μερικά πιξελιάσματα για μερικά δευτερα και μετά συνεχίζει κανονικά για κανένα λεπτό. κ.ο.κ Σήμερα που έκανα δοκιμές σύγκρινα βίντεο 5-6 mbit από το x5 με αυτά του vivaz 8-9 mbit. Τα απότελέσματα έδειξαν: Χρώματα και κορεσμός: Καλύτερα αυτά του X5!!! Mακράν... framerate και σπασίματα: Το Vivaz από 23 έως 24 fps σταθερά, ενώ το Χ5 με ρύθμιση στα 25fps είχε στην πραγματικότητα 20, και με ρύθμιση στα 30fps είχε αληθινά 25... Πάντως και το vivaz έκανε μικρά, ανεπαίσθητα πιξελιάσματα και σπασιματάκια που πρέπει να προσέξεις να τα δείς. Ποιότητα ήχου: Δυστυχώς το vivaz μακράν καλύτερο λόγω καλύτερου codec. (AAC 64 Kbps!!!). To δικό μας με ρύθμιση στο AAC σου πετάει μήνυμα "video record failed". Πολύ κρίμα γιατί το AMR στα 12800bps με ανάλυση 8khz χάνει πολύ! Φυσικότητα κίνησης: νικητής Vivaz. Αυτόματη φωτομέτρηση: Αν και αλλάζει υπερβολικά πολύ γρήγορα και ελαφρώς σε ζαλίζει, νικητής το X5!!! Tα αποτελέσματα έδειξαν ότι το vivaz κάποιες φορές υπερεκθέτει και καίει τα χρώματα... Συμπέρασμα: Αν καταφέρναμε στο x5 να γράφαμε σταθερά χωρίς σπασίματα στα 6mbit και ήχο ΑΑC, θα ήμουν τρισευτυχισμένος. Και το βίντεο θα ήταν αρκετά φυσικό με όμορφα χρώματα. Άραγε με overclock τα σπασίματα είναι λιγότερα?? εγω παντως στην εσωτερικη δεν εχω κανενα προβλημα, 0 κολληματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Και εγώ με την εσωτερική έχω 0 κολλήματα στα 5mbit. Άντε ενα μικρό μετά απο αρκετή ώρα. Αλλά 20fps δεν πιάνει με τίποτα. Θα δώ μήπως με H263 είναι καλύτερα, αλλά στην SD όλα τα codec περίπου το ίδιο framerate έδιναν οπότε δε νομίζω να αλλάξει κάτι στην εσωτερική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maze77 Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 βρε παιδια ξερει κανεις που μπορω να βρω το κινητο να το αγορασω? (καινουριο) δεν μπορω να το βρω πουθενα! Παράθεση www.τσιγαρο-ηλεκτρονικο.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. August 9, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Η wind το έχει, απλά έχουν έλλειψη τα καταστήματα. Απ' όσο ξέρω θα φέρουν νέα κομμάτια από αύριο (10 του μηνός). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maze77 Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 (edited) Η wind το έχει, απλά έχουν έλλειψη τα καταστήματα. Απ' όσο ξέρω θα φέρουν νέα κομμάτια από αύριο (10 του μηνός). ξερεις σε ποιο καταστημα θα φερουν? Edited August 9, 2011 by navi55 Παράθεση www.τσιγαρο-ηλεκτρονικο.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. August 9, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Δεν γνωρίζω, υποθέτω στα περισσότερα καταστήματα wind θα το φέρουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkn2ck Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Και εγώ με την εσωτερική έχω 0 κολλήματα στα 5mbit. Άντε ενα μικρό μετά απο αρκετή ώρα. Αλλά 20fps δεν πιάνει με τίποτα. Θα δώ μήπως με H263 είναι καλύτερα, αλλά στην SD όλα τα codec περίπου το ίδιο framerate έδιναν οπότε δε νομίζω να αλλάξει κάτι στην εσωτερική. καταρχας το fps μεταβαλλεται πολυ απο 10 παει μεχρι 20 αλλα σταθερο 20 αποκλιεται ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Εγώ μιλάω για average όπως το δίνει το media info. Και αυτό είναι συνήθως γύρω στο 12 στο δικό μου. 20 σε 720p δεν έχω δει ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Πέρασα το Go Launcher και μόλις πατάω να δω ποιές εφαρμογές τρέχουν (στην καρτέλα Running) διαπιστώνω, ότι υπάρχουν μερικές, που ενώ δεν τις έχω ανοίξει, τρέχουν από μόνες τους. Και ενώ τις κλείνω, αυτές εμφανίζονται ξανά. Για παράδειγμα εμφανίζεται από μόνο του το skype, το adownloader, το Drag Racing και δείχνουν να τρέχουν ενώ εγώ δεν τα έχω ανοίξει... Πατάω να τα κλείσω και με το που κάνω refresh εμφανίζονται ξανά! Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasd21 Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Έχω κλείσει περίπου ένα μήνα με το x5 και απλά ευχαριστώ το φίλο από το forum εδώ που με παρακίνησε να το κοιτάξω και το e-shop που δεν μου έφερε ποτέ την παραγγελία που είχα κάνει για ένα LG. Είναι το πρώτο android/smartphone που αποκτώ οπότε δεδομένο ήταν ότι όποιο smartphone και να έπαιρνα θα μου έκανε εντύπωση. Παρ'όλα αυτά, συγκρίνοντάς το τώρα με άλλα android που ψαχουλεύω βλέπω ότι οι κινέζοι έχουν αγκαλιάσει πάρα πολύ όμορφα το θέμα android και σε παίρνουν από το χεράκι, δηλαδή το τηλέφωνο είναι πολύ πιο φιλικό στη φιλοσοφία του android σε σχέση με ένα x10 mini πχ. Πραγματικά δεν χρειάστηκε να ψάξω τίποτε, δεν χρειάστηκε να προβληματιστώ και να παιδευτώ με καμία λειτουργία ως τώρα ενώ το ίδιο το τηλέφωνο είναι πολύ όμορφα προσαρμοσμένο για οποιονδήποτε μέσο χρήστη νομίζω. Η οθόνη του είναι απλά εντυπωσιακή. Καθαρή, αρκετά μεγάλη για να κάνεις ό,τι θες αλλά και να μπορείς να λες ότι είναι τηλέφωνο κι όχι σεντόνι. Εξαιρετικά ευαίσθητη, εγώ χρειάστηκα 1-2 μέρες να τη συνηθίσω μετά από ένα samsung 5230 που είχα. Αν συνηθίσεις την ευαισθησία της τότε απολαμβάνεις έναν απόλυτο έλεγχο στην αφή. Του τρέχω περισσότερες εφαρμογές από ό,τι είχα σκοπό γιατί το market έχει χίλια καλούδια. Δυστυχώς μου έχει κολλήσει κάποιες φορές πάνω σε εφαρμογές, δεν ξέρω αν φταίει ο επεξεργαστής ή η εφαρμογή και το λειτουργικό αλλά όχι κάτι σοβαρό, όχι κάτι παραπάνω από το λάπτοπ μου που έχει επεξεργαστή i3. Η ποιότητα κατασκευής του είναι απλά απολαυστική, ειδικά το πλαστικό πίσω και τα πλαϊνά της οθόνης αφήνουν πολύ καλή εντύπωση., το ακριβώς αντίθετο από αυτό που λέμε "φτηνή κατασκευή". Όπως έχουν γράψει αρκετοί, χάνει μερικές φορές το wifi για λίγο. Δεν έχω πολυασχοληθεί ακόμα με το αν διορθώνεται αυτό. Διαρκεί λίγα δεύτερα και επανέρχεται μόνο του. Κατά τα άλλα, μπορείς απλά να κάνεις ο,τιδήποτε στο ίντερνετ με τέτοια οθόνη, δε σημείο που τις πρώτες βδομάδες είχα αντικαταστήσει το λάπτοπ με το ideos... (και φυσικά το φόρτιζα 2 φορές το 24ώρο) Μιας και πιάσαμε τη μπαταρία, τουλάχιστον μέχρι στιγμής το ξεζουμίζω...Μόνιμο 3g-wifi, 15' τη μέρα τηλέφωνο και αρκετό σκάλισμα = το βράδυ θέλει φόρτιση. Οπότε μιλάμε για φόρτιση καθημερινά. Θα ήμουν ευτυχισμένος αν και το λάπτοπ μου κρατούσε τόσο....Αν ρίξεις τις απαιτήσεις σε wifi/3g/gps και του φέρεσαι σαν...τηλέφωνο φαντάζομαι ότι θα βγάζει σχεδόν δύο μέρες. Κάμερες, βίντεο κλπ δεν μπορώ να πω κάτι. Δεν την έχω ξαναχρησιμοποιήσει από τις πρώτες 1-2 μέρες και μετά. Ο ήχος του μου φάνηκε ικανοποιητικότατος και από ακουστικά και από ηχείο τόσο σε συνομιλίες όσο και σε βιντεάκια youtube. Συμπέρασμα: για πρώτο smartphone είναι πολύ παραπάνω από ό,τι περίμενα. Για τα λεφτά του είναι πολύ καλύτερο από όσο φανταζόμουν. Παράθεση Note II, Galaxy s4 mini, ipad 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 καταρχας το fps μεταβαλλεται πολυ απο 10 παει μεχρι 20 αλλα σταθερο 20 αποκλιεται ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Έχεις δίκιο. Ανάλογα με την ποιότητα που το βάζει κανείς και το πόσο απαιτητικές είναι οι σκηνές, (κίνηση, χαμηλός φωτισμός κτλ)το min είναι κάποιες φορές κάτω από 10. Το ξανακοίταξα σε άλλα δοκιμαστικά βιντεάκια που τράβηξα και κινούνταν από 7-30 fps Το average είναι υψηλότερο, μερικά fps κάτω από εκεί που το ρυθμίζει κανείς.:worry: Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iakoboss7 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Πέρασα το Go Launcher και μόλις πατάω να δω ποιές εφαρμογές τρέχουν (στην καρτέλα Running) διαπιστώνω, ότι υπάρχουν μερικές, που ενώ δεν τις έχω ανοίξει, τρέχουν από μόνες τους. Και ενώ τις κλείνω, αυτές εμφανίζονται ξανά. Για παράδειγμα εμφανίζεται από μόνο του το skype, το adownloader, το Drag Racing και δείχνουν να τρέχουν ενώ εγώ δεν τα έχω ανοίξει... Πατάω να τα κλείσω και με το που κάνω refresh εμφανίζονται ξανά! ετσι ειναι πολλες εφαρμογες... που να ανοιξεις και task manager που δειχνει πολλες παραπανω ανοιχτες. δεν τρωνε και τιποτα σημαντικο απο πορους (cpu σιγουρα τιποτα, ελαχιστη ram μονο που αν την χρειαστεις φροντιζει το android για αυτο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tziminhio Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Καλησπέρα παιδιά!Λοιπόν έχω το κινητο 3 μήνες (απ' τους πρώτους που το αγόρασαν δηλαδή) και δεν μου είχε παρουσιαστεί το παραμικρό πρόβλημα.Εχθές φόρτισα το κινητο μεχρι το 100% το πρωί και το απόγευμα είχε φτάσει στο 35%.Κοίταξα να δω μηπως είχε μείνει κανένα πρόγραμμα ανοιχτό και όντως είχε μείνει το internet (μάλλον είχε πατηθεί καταλάθος) αλλά είπα οτι αποκλείεται να ειναι αυτο. Το βραδυ το ξαναφόρτισα μεχρι 85 % και το πρωί που ξύπνησα και ενώ το κινητο ήταν σε FLIGT MODE!!!!! η μπαταρία είχε πέσει στο 25%. Σαν νωρίς δεν είναι να πάει για αλλαγή μπαταρίας; Στο usages που κοίαταξα λέει:σύστημα android 69% (συνήθως ήταν παραπάνω) κλησεις 13% τηλεφωνο αδρανες 7%(πολυ μου φαίνεται) lgcamera 6% (προχθές το πέρασακαι μου φαινεται ότι ευθύνεται αυτό αν και το πρόγραμμα είναι κλειστό) ετοιμότητα κυψέλης 6% (αυτο τι είναι;) Έχει κανείς καμιά ιδέα;Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iakoboss7 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 την ετοιμοτητα κυψελης δεν μου την εχει βγαλει ποτε (το εχω κανα 2μηνο μαλλον και εγω) αλλα δεν το εχω αφησει και ποτε σε flight mode, το lg camera δεν θα επρεπε να τραβαει καθολου κανονικα. ενα προβλημα που εχει το κινητο αυτο ειναι οτι δεν μπορει να μπει σε deep sleep οταν κλεινεις την οθονη οποτε και τρωει αρκετη μπαταρια ακομα και οταν δεν το πειραζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tziminhio Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 την ετοιμοτητα κυψελης δεν μου την εχει βγαλει ποτε (το εχω κανα 2μηνο μαλλον και εγω) αλλα δεν το εχω αφησει και ποτε σε flight mode, το lg camera δεν θα επρεπε να τραβαει καθολου κανονικα. ενα προβλημα που εχει το κινητο αυτο ειναι οτι δεν μπορει να μπει σε deep sleep οταν κλεινεις την οθονη οποτε και τρωει αρκετη μπαταρια ακομα και οταν δεν το πειραζεις. Μέχρι προχθές όταν το είχα σε flight mode το πολύ να μου έτρωγε 1% σε 8-9 ώρες. Μόλις τωα που ξύπνησα μου έφαγε 20% σε 1,5 ώρα. Η μπαταρία μέσα στην εγγύηση είναι ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iakoboss7 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 (edited) δεν εχει κατι η μπαταρια. καμια τετοια μπαταρια δεν μπορει να παθει απολυτος τιποτα (ουτε καν να χασει 1% της δυναμης της) σε 6 μηνες (για να μην πω 1 χρονο) μονο οτι χρηση και οσες φορτισεις και να κανεις. ειναι θεμα του κινητου... bug... πως να το πω.. κατεβασε την εφαρμογη αυτη https://market.android.com/details?id=com.bvalosek.cpuspy&feature=search_result και κοιτα ποτε μπαινει και οχι σε deep sleep. οταν μπαινει δεν θα τρωει καθολου μπαταρια (1% σε 8 ωρες πχ ακομα και σε κανονικο mode και οχι flight), οταν ομως δεν θα μπαινει (το bug) τοτε θα χανεις πολυ... ετσι ειναι το κινητο αυτο απλα... μεχρι η huawei να το φτιαξει (λογικα με το 2.3.x) μεσα στο 3μηνο, αλλιως βαλε τις custom rom (miui,oxygen,cm 7) οπου δεν εχουν αυτο το προβλημα (αλλα ειναι γεματες bugs ακομα, ειδικα η cm 7). Edited August 10, 2011 by iakoboss7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts