tziminhio Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 Καλησπέρα παιδιά έχω μια ερώτηση!Έκανα update το gps μοθ βγάζει κανονικα την διαδρομη και ξεκινάει κανονικά και το τριγωνάκι να προχωράει.Το θέμα είναι ότι δεν μου μετακινεί την εικόνα με αποτέλεσμα το τριγωνακι(όσο προχωράω στον δρόμο) να χάνεται κ να αναγκαζομαι να μετακινήσε με το χέρι την εικόνα..Με λίγα λογια η εικόνα δεν ακολουθεί το βελάκι.Ξέρετε τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 η εφαρμογη πλοηγηση που εχει ειναι απο το google map 5 απο τη μανα του αυτη με το μπλε τριγωνακι?? δεν ειναι διαθεσημη ακομα στην ελλαδα για αυτο δεν βρεισκει σημα ασε που δουλευει μεσω ιndernet και οχι αυτονομο δηλαδει χρεωνει γιατι κατεβαζει συνεχεια δεδομενα ......:) Φυσικά και λειτουργεί κανονικότατα το google maps στην Ελλάδα. Αυτό που δεν είναι διαθέσιμο είναι η έκδοση 5.3. Το κινητό έχει την 5.0 που λειτουργεί κανονικότατα. Δεδομένα θέλει, αλλά η 5 κάνει caching οπότε κάποιο κομμάτι του χάρτη υπάρχει πάντα στο κινητό. Δεν είναι οτι καλύτερο αυτό το σύστημα φυσικά, αλλά το maps είναι το μόνο πρόγραμμα πλοήγησης που σου δείχνει που κοιτάς χρησιμοποιώντας την πυξίδα. Πολύ χρήσιμο σε πλοήγηση όταν είσαι πεζός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 υπαρχει ευκολος τροπος να ξεφορτωθουμε το pop-up που βγαζει καθε τοσο σχετικα με τη χρηση data? επισης, εχω παρατηρησει οτι απο μονο του κλεινει τη "συνεχη ροη δεδομενων"... Πως μπορουμε να το αποφυγουμε αυτο? Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 Παιδια καποιος που να αγορασε θηκη και screen protector απο ebay? Δωστε κανενα λινκ αν ειναι. thanks http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItemVersion&item=140543736262&view=all&tid=533895348004 πολυ καλη της nillkin, θηκη μαζι με πανακι και προστατευτικη ζελατινα οθονης...τελεια εφαρμογη Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tziminhio Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 Καλησπέρα παιδιά έχω μια ερώτηση!Έκανα update το gps μοθ βγάζει κανονικα την διαδρομη και ξεκινάει κανονικά και το τριγωνάκι να προχωράει.Το θέμα είναι ότι δεν μου μετακινεί την εικόνα με αποτέλεσμα το τριγωνακι(όσο προχωράω στον δρόμο) να χάνεται κ να αναγκαζομαι να μετακινήσε με το χέρι την εικόνα..Με λίγα λογια η εικόνα δεν ακολουθεί το βελάκι.Ξέρετε τι μπορεί να φταίει;To Npromo εχω. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikecris Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 Eχω πρόβλημα με τα mms της vodafone. Κάνω όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις (APN), λαμβάνω ειδοποίηση νέου μηνύματος με τα στοιχεία του αποστολέα, το μέγεθος του συνημμένου και πότε λήγει αλλά πατώντας λήψη δεν γίνεται τίποτε ή απλώς προσπαθεί και για κάποιο λόγο δεν ολοκληρώνεται. Μήπως το έχει αντιμετωπίσει κάποιος; Το 3g και του wap δουλευουν με τις ρυθμίσεις κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stepenwolf Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 Παιδιά τι γίνεται με το tethering σε αυτή τη συσκευή? Τώρα έχω ένα BlacBerry και είναι πανεύκολο, συνδέω στο netbook αφού ανοίξω ένα προγραμματάκι και έχω ίντερνετ παντού στο netbook. Θα έχω το ίδιο με το ideos?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 Υπάρχει στο τηλέφωνο εξ αρχής μενού αυτοκινήτου όπως στο Optimus One? A και κάτι άλλο. Αν συνδέσει κανείς κανονικά ακουστικά ή καλώδιο ήχου δεν μπορεί στις κλήσεις να χρησιμοποιεί το μικρόφωνο του κινητού? Με βόλευε απίστευτα η λειτουργία αυτή στα vivaz και N95 όταν το σύνδεα στο στέρεο του αυτοκινήτου. Τώρα πρέπει να προμηθευτώ ειδικό καλώδιο που δεν ξέρω αν υπάρχει... Γίνεται τίποτα με καμιά ρύθμιση ή εφαρμογή? Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis_the_fraud Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 γεια χαρα παιδια! αυριο παιρνω το κινητο και ειπα να παρω και καμια θηκουλα. ειδα την Sikai Jelly Case - Huawei IDEOS X5 U8800 - Black αλλα δεν εχω ξεκαθαρη αποψη. μπορει καποιος που την εχει παρει να βαλει μια φωτογραφια το κινητο με την θηκη απο πανω, γιατι μου φαινεται πως ειναι πολυ κοντα στην οθονη στο πλαι. Παράθεση θα παρακαλούσα όσους γράφουν εντυπώσεις, να παραθέτουν και τα προηγούμενα κινητά τους για να έχουμε μια πιο ξεκαθαρη εικόνα για τα οσα λεει ο καθένας. οσοι αναφέρονται σε SoT, να μας λένε και τις ρυθμίσεις που ειχαν, πχ ανοικτο 4g, wifi only, gps, gaming κλπ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Το τηλ θέλει ρυθμίσεις από cosmote για να δουλέψει το 3g? Έβαλα το Radio OPT traffic Monitor και μου δείχνει ότι κατέβασα 0,5 Μb από ενημέρωση εφαρμογών μέσω δικτύου κινητής(μεγάλος ρουφιάνος το android) ενώ δεν μπορώ να συνδεθώ μέσω 3g, παρότι ενεργοποιημένο. Πως θα μπορούσε να γίνει αυτό? Επίσης θα ήθελα να ξέρω πως κόβω μόνο το wap έτσι ώστε να μην υπάρχει περίπτωση να χρεωθώ. Πήγα στις ρυθμίσεις >Ασύρματο και δίκτυα>Δίκτυα κινητής>Ονόματα σημείου πρόσβασης>Cosmote Wap data και διέγραψα/άλλαξα τις ρυθμίσεις διακομιστή και θύρας. Το ίδιο έκανα και στις ρυθμίσεις Cosmote WAP και Cosmote MMS. Αρκεί αυτό για να γλυτώσω από το WAP??? Ελπίζω για το 0,5 Μb να μη φάω τσεκούρι στο λογ/μο... Έχω πακέτο δεδομένων 350mb αλλά το wap χρεώνεται έξτρα. Είδα ότι λείπουν οι ρυθμίσεις στο cosmote GR Internet. Aυτό είναι το 3g αν δεν κάνω λάθος ε? Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmd Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Ηδη υπαρχει η εκδοση 5.5 για το το google maps.......πριν λιγο την φορτωσε το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambrosbouk Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 και το κυριότερο τώρα,έχω 3gwatchdog και μου λέει πως έχω κατεβάσει ~55 MB ενώ σύμφωνα με cosmote 75 MB...τι παίζει εδώ? (το watchdog το κλείνω σαν εφαρμογή όποτε δεν χρησιμοποιώ 3g αλλά κανονικά όταν ανοίγω ξανά το 3g δεν θα έπρεπε να ξανανοίγει και το watchdog??? δεν μπορεί να έχουν τέτοια απόκλιση στα Mb...:mad:) το 3gwatchdog σε εμένα έδειξε ακριβώς όσο με χρέωσε η cosmote. Παράθεση http://lambrosbouk.wordpress.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zorz Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItemVersion&item=140543736262&view=all&tid=533895348004 πολυ καλη της nillkin, θηκη μαζι με πανακι και προστατευτικη ζελατινα οθονης...τελεια εφαρμογη Την γκρι πήρες; Αν ναι, είναι μαλακή σαν σιλικόνης ή απλώς εύκαμπτη; Παράθεση Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Poet Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Ελπίζω για το 0,5 Μb να μη φάω τσεκούρι στο λογ/μο... Έχω πακέτο δεδομένων 350mb αλλά το wap χρεώνεται έξτρα. Νομίζω ότι εδώ και μερικές εβδομάδες τα πακέτα για ίντερνετ συμπεριλαμβάνουν και το wap -αλλά δεν παίρνω και όρκο. Παράθεση Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkn2ck Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 κανεις δεν ξερει αν γινεται να βαλεις srs wow hd στον ηχο κλησης??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathin Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Και το δικο μου το ειχα αφησει το βραδυ ανοικτο να φορτιζει και το πρωι μολις πηγα να το ξεκλειδωσω εκανε restart. Μαλλον καποιο application την κανει την δουλεια. Ξερει κανεις να νας πει πως μπορουμε να δουμε καποιο log του λειτουργικου; Γεια σας. Εμφανίζεται και σε άλλους το πρόβλημα? Κάνει restart και ζητάει PIN. Να το πάω για service? 'H μηπως φταίει κάποια εφαρμογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Ηδη υπαρχει η εκδοση 5.5 για το το google maps.......πριν λιγο την φορτωσε το κινητο Και πως θα τη λαβουμε; Διοτι στο market δεν εμφανιζεται σε μενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmd Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Εγω το εκανα με ενημερωση των εφαρμογων που εχω .....αφου κοιταξα αν υπαρχουν αναβαθμισεις......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limit Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Full Screen Caller ID Το έχει δοκιμάσει κανείς;; Παράθεση "Το λογικό πολλές φορές μας απατά,η συνείδηση όμως ποτέ" - Jean Jacques Rousseau Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pananton Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 το 3gwatchdog σε εμένα έδειξε ακριβώς όσο με χρέωσε η cosmote. άρα κάτι έκανα εγώ λάθος..να 'σαι καλά για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pannic Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Ρε παιδια απο το πρωι δεν μπαινει σε 3g δικτυο. Δοκιμασα την καρτα σε αλλο τηλ και δουλευει,εκανα reboot, οι ρυθμισεις ειναι οκ,καινουργια εφαρμογη δεν εβαλα. Τι σκ@τ@ επαθε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Εγω το εκανα με ενημερωση των εφαρμογων που εχω .....αφου κοιταξα αν υπαρχουν αναβαθμισεις......... Το εχεις root λογικα μαζι με marketenabler; Εγω δεν το εχω κανει ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmd Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Δεν το εχω πειραξει ..οπως το αγορασα ειναι περα απο καποιες εφαρμογες του μαρκετ που κατεβασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aceg7 Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Την περασα και εγω αλλα σαν να αργει λιγο στα layers νομιζω. Anyway... εσενα σου αυξηθικε η cache? πριν το update ειχα καπου στα 4 mb και τωρα διχνει 11. Σημερα το πρωί ήταν διαθεσημη αλλα μου πέταγε ένά error αρκετές φορές οσπου σε μια φάση δεν πέταξε και κατάφερα να το εγκαταστήσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tziminhio Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Καλησπέρα παιδιά έχω μια ερώτηση!Έκανα update το gps μοθ βγάζει κανονικα την διαδρομη και ξεκινάει κανονικά και το τριγωνάκι να προχωράει.Το θέμα είναι ότι δεν μου μετακινεί την εικόνα με αποτέλεσμα το τριγωνακι(όσο προχωράω στον δρόμο) να χάνεται κ να αναγκαζομαι να μετακινήσε με το χέρι την εικόνα..Με λίγα λογια η εικόνα δεν ακολουθεί το βελάκι.Ξέρετε τι μπορεί να φταίει;To Npromo εχω. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts