Jump to content

[Επίσημο] Huawei U8800 IDEOS X5

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά έχω μια ερώτηση!Έκανα update το gps μοθ βγάζει κανονικα την διαδρομη και ξεκινάει κανονικά και το τριγωνάκι να προχωράει.Το θέμα είναι ότι δεν μου μετακινεί την εικόνα με αποτέλεσμα το τριγωνακι(όσο προχωράω στον δρόμο) να χάνεται κ να αναγκαζομαι να μετακινήσε με το χέρι την εικόνα..Με λίγα λογια η εικόνα δεν ακολουθεί το βελάκι.Ξέρετε τι μπορεί να φταίει;

• Απαντήσεις 4,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

η εφαρμογη πλοηγηση που εχει ειναι απο το google map 5 απο τη μανα του αυτη με το μπλε τριγωνακι?? δεν ειναι διαθεσημη ακομα στην ελλαδα για αυτο δεν βρεισκει σημα ασε που δουλευει μεσω ιndernet και οχι αυτονομο δηλαδει χρεωνει γιατι κατεβαζει συνεχεια δεδομενα ......:)

Φυσικά και λειτουργεί κανονικότατα το google maps στην Ελλάδα. Αυτό που δεν είναι διαθέσιμο είναι η έκδοση 5.3. Το κινητό έχει την 5.0 που λειτουργεί κανονικότατα.

Δεδομένα θέλει, αλλά η 5 κάνει caching οπότε κάποιο κομμάτι του χάρτη υπάρχει πάντα στο κινητό. Δεν είναι οτι καλύτερο αυτό το σύστημα φυσικά, αλλά το maps είναι το μόνο πρόγραμμα πλοήγησης που σου δείχνει που κοιτάς χρησιμοποιώντας την πυξίδα. Πολύ χρήσιμο σε πλοήγηση όταν είσαι πεζός.

υπαρχει ευκολος τροπος να ξεφορτωθουμε το pop-up που βγαζει καθε τοσο σχετικα με τη χρηση data?

επισης, εχω παρατηρησει οτι απο μονο του κλεινει τη "συνεχη ροη δεδομενων"... Πως μπορουμε να το αποφυγουμε αυτο?

iphone 14 pro

Παιδια καποιος που να αγορασε θηκη και screen protector απο ebay?

Δωστε κανενα λινκ αν ειναι. thanks

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItemVersion&item=140543736262&view=all&tid=533895348004

πολυ καλη της nillkin, θηκη μαζι με πανακι και προστατευτικη ζελατινα οθονης...τελεια εφαρμογη

Use your Illusions..

Καλησπέρα παιδιά έχω μια ερώτηση!Έκανα update το gps μοθ βγάζει κανονικα την διαδρομη και ξεκινάει κανονικά και το τριγωνάκι να προχωράει.Το θέμα είναι ότι δεν μου μετακινεί την εικόνα με αποτέλεσμα το τριγωνακι(όσο προχωράω στον δρόμο) να χάνεται κ να αναγκαζομαι να μετακινήσε με το χέρι την εικόνα..Με λίγα λογια η εικόνα δεν ακολουθεί το βελάκι.Ξέρετε τι μπορεί να φταίει;To Npromo εχω. Ευχαριστώ!

Eχω πρόβλημα με τα mms της vodafone. Κάνω όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις (APN), λαμβάνω ειδοποίηση νέου μηνύματος με τα στοιχεία του αποστολέα, το μέγεθος του συνημμένου και πότε λήγει αλλά πατώντας λήψη δεν γίνεται τίποτε ή απλώς προσπαθεί και για κάποιο λόγο δεν ολοκληρώνεται. Μήπως το έχει αντιμετωπίσει κάποιος;

Το 3g και του wap δουλευουν με τις ρυθμίσεις κανονικά.

Παιδιά τι γίνεται με το tethering σε αυτή τη συσκευή? Τώρα έχω ένα BlacBerry και είναι πανεύκολο, συνδέω στο netbook αφού ανοίξω ένα προγραμματάκι και έχω ίντερνετ παντού στο netbook. Θα έχω το ίδιο με το ideos??

Υπάρχει στο τηλέφωνο εξ αρχής μενού αυτοκινήτου όπως στο Optimus One?

A και κάτι άλλο.

Αν συνδέσει κανείς κανονικά ακουστικά ή καλώδιο ήχου δεν μπορεί στις κλήσεις να χρησιμοποιεί το μικρόφωνο του κινητού?

Με βόλευε απίστευτα η λειτουργία αυτή στα vivaz και N95 όταν το σύνδεα στο στέρεο του αυτοκινήτου. Τώρα πρέπει να προμηθευτώ ειδικό καλώδιο που δεν ξέρω αν υπάρχει...

Γίνεται τίποτα με καμιά ρύθμιση ή εφαρμογή?

Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p )

γεια χαρα παιδια!

αυριο παιρνω το κινητο και ειπα να παρω και καμια θηκουλα.

ειδα την Sikai Jelly Case - Huawei IDEOS X5 U8800 - Black αλλα δεν εχω ξεκαθαρη αποψη.

μπορει καποιος που την εχει παρει να βαλει μια φωτογραφια το κινητο με την θηκη απο πανω, γιατι μου φαινεται πως ειναι πολυ κοντα στην οθονη στο πλαι.

θα παρακαλούσα όσους γράφουν εντυπώσεις, να παραθέτουν και τα προηγούμενα κινητά τους για να έχουμε μια πιο ξεκαθαρη εικόνα για τα οσα λεει ο καθένας. οσοι αναφέρονται σε SoT, να μας λένε και τις ρυθμίσεις που ειχαν, πχ ανοικτο 4g, wifi only, gps, gaming κλπ.

Το τηλ θέλει ρυθμίσεις από cosmote για να δουλέψει το 3g?

Έβαλα το Radio OPT traffic Monitor και μου δείχνει ότι κατέβασα 0,5 Μb από ενημέρωση εφαρμογών μέσω δικτύου κινητής(μεγάλος ρουφιάνος το android) ενώ δεν μπορώ να συνδεθώ μέσω 3g, παρότι ενεργοποιημένο. Πως θα μπορούσε να γίνει αυτό?

Επίσης θα ήθελα να ξέρω πως κόβω μόνο το wap έτσι ώστε να μην υπάρχει περίπτωση να χρεωθώ.

Πήγα στις ρυθμίσεις >Ασύρματο και δίκτυα>Δίκτυα κινητής>Ονόματα σημείου πρόσβασης>Cosmote Wap data και διέγραψα/άλλαξα τις ρυθμίσεις διακομιστή και θύρας. Το ίδιο έκανα και στις ρυθμίσεις Cosmote WAP και Cosmote MMS.

Αρκεί αυτό για να γλυτώσω από το WAP??? Ελπίζω για το 0,5 Μb να μη φάω τσεκούρι στο λογ/μο...

Έχω πακέτο δεδομένων 350mb αλλά το wap χρεώνεται έξτρα.

Είδα ότι λείπουν οι ρυθμίσεις στο cosmote GR Internet. Aυτό είναι το 3g αν δεν κάνω λάθος ε?

Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p )

και το κυριότερο τώρα,έχω 3gwatchdog και μου λέει πως έχω κατεβάσει ~55 MB ενώ σύμφωνα με cosmote 75 MB...τι παίζει εδώ? (το watchdog το κλείνω σαν εφαρμογή όποτε δεν χρησιμοποιώ 3g αλλά κανονικά όταν ανοίγω ξανά το 3g δεν θα έπρεπε να ξανανοίγει και το watchdog??? δεν μπορεί να έχουν τέτοια απόκλιση στα Mb...:mad:)

το 3gwatchdog σε εμένα έδειξε ακριβώς όσο με χρέωσε η cosmote.

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItemVersion&item=140543736262&view=all&tid=533895348004

πολυ καλη της nillkin, θηκη μαζι με πανακι και προστατευτικη ζελατινα οθονης...τελεια εφαρμογη

Την γκρι πήρες; Αν ναι, είναι μαλακή σαν σιλικόνης ή απλώς εύκαμπτη;

Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110

Ελπίζω για το 0,5 Μb να μη φάω τσεκούρι στο λογ/μο...

Έχω πακέτο δεδομένων 350mb αλλά το wap χρεώνεται έξτρα.

Νομίζω ότι εδώ και μερικές εβδομάδες τα πακέτα για ίντερνετ συμπεριλαμβάνουν και το wap -αλλά δεν παίρνω και όρκο.

Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*...

Και το δικο μου το ειχα αφησει το βραδυ ανοικτο να φορτιζει και το πρωι μολις πηγα να το ξεκλειδωσω εκανε restart. Μαλλον καποιο application την κανει την δουλεια. Ξερει κανεις να νας πει πως μπορουμε να δουμε καποιο log του λειτουργικου;

Γεια σας. Εμφανίζεται και σε άλλους το πρόβλημα? Κάνει restart και ζητάει PIN. Να το πάω για service? 'H μηπως φταίει κάποια εφαρμογή?

Ηδη υπαρχει η εκδοση 5.5 για το το google maps.......πριν λιγο την φορτωσε το κινητο

Και πως θα τη λαβουμε; Διοτι στο market δεν εμφανιζεται σε μενα.

το 3gwatchdog σε εμένα έδειξε ακριβώς όσο με χρέωσε η cosmote.

άρα κάτι έκανα εγώ λάθος..να 'σαι καλά για την απάντηση.

Ρε παιδια απο το πρωι δεν μπαινει σε 3g δικτυο.

Δοκιμασα την καρτα σε αλλο τηλ και δουλευει,εκανα reboot,

οι ρυθμισεις ειναι οκ,καινουργια εφαρμογη δεν εβαλα.

Τι σκ@τ@ επαθε;

Εγω το εκανα με ενημερωση των εφαρμογων που εχω .....αφου κοιταξα αν υπαρχουν αναβαθμισεις.........

Το εχεις root λογικα μαζι με marketenabler; Εγω δεν το εχω κανει ακομα.

Την περασα και εγω αλλα σαν να αργει λιγο στα layers νομιζω. Anyway... εσενα σου αυξηθικε η cache? πριν το update ειχα καπου στα 4 mb και τωρα διχνει 11.

Σημερα το πρωί ήταν διαθεσημη αλλα μου πέταγε ένά error αρκετές φορές οσπου σε μια φάση δεν πέταξε και κατάφερα να το εγκαταστήσω

Καλησπέρα παιδιά έχω μια ερώτηση!Έκανα update το gps μοθ βγάζει κανονικα την διαδρομη και ξεκινάει κανονικά και το τριγωνάκι να προχωράει.Το θέμα είναι ότι δεν μου μετακινεί την εικόνα με αποτέλεσμα το τριγωνακι(όσο προχωράω στον δρόμο) να χάνεται κ να αναγκαζομαι να μετακινήσε με το χέρι την εικόνα..Με λίγα λογια η εικόνα δεν ακολουθεί το βελάκι.Ξέρετε τι μπορεί να φταίει;To Npromo εχω. Ευχαριστώ!