Jump to content

Intertelecom.gr για δρομολόγηση gsm κλήσεων σε voip

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επίσης στα FAQ , περιγράφετε ότι επειδή στο Iphone δεν αποθηκεύετε η δίεση # , πρέπει να την πατάμε μόνοι μας μόλις τελιώση η πληκτρολόγηση για να μην καθυστερή η σύνδεση .

• Απαντήσεις 494
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλα περιμεντε λιγο να φωρτοσει απο κοσμο και βλεπουμε πως θα παει. [...]

ελπίζω ότι όταν μαζέψει πολύ κόσμο θα έχει και τα χρηματα κ το ενδιαφέρον να βελτιώσει τον εξοπλισμό ώστε αν μην υπάρξουν προβλήματα (βλεπε κοσμοτε)

Αν μπορείτε εξηγηστε μου.

Εχω cosmote απεριοριστα 15:

κληση απο cosmote --> προς cosmote (χρεωση λογαριασμου μηδεν + χρεωση Inter Telecom 0,10)

κληση απο cosmote --> προς vodafone/wind (χρεωση λογαριασμου μηδεν + χρεωση Inter Telecom 0,10)

κληση απο cosmote --> προς σταθερα (χρεωση λογαριασμου μηδεν + χρεωση Inter Telecom 0,02)

Οπότε η εφαρμογή αυτοματοποίησης για κινητά χωρις κωδικο δεν εξυπηρετει γιατι χρεωνονται ολες οι κλησεις ακομα και για cosmote 0,10 Inter Telecom στην που εχω δωρεαν απο το προγραμμα.

Αρα πρεπει να καλω μεσω του cosmote απεριοριστα 15 για cosmote και για vodafone/wind/σταθερα να παταω τον αριθμό του αντίστοιχου παροχου καρτοκινητής, εισάγω τον αριθμό που επιθυμω να καλεσω και πιέσω #.

Οποιος μπορει ας με βοηθησει;

Αν μπορείτε εξηγηστε μου.

Εχω cosmote απεριοριστα 15:

κληση απο cosmote --> προς cosmote (χρεωση λογαριασμου μηδεν + χρεωση Inter Telecom 0,10)

Εδώ κάνεις το λάθος.

Όταν παίρνεις cosmote θα επιλέγεις DIRECT CALL και όχι FAVOURITE CALL-CARD.

Άρα τελικά οι χρεώσεις θα είναι:

από cosmote σε cosmote = μηδέν χρέωση (απλά χρησιμοποιείς τον απεριόριστο χρόνο ομιλίας) του ίδιου του προγράμματος της cosmote χωρίς να εμπλέκεται η intertelecom

από cosmote σε vodafone ή wind = χρέωση 0.10 ανά λεπτό με χρέωση ανά δευτερόλεπτο από το πρώτο δευτερόλεπτο μέσω intertelecom + χρησιμοποιείς από τον απεριόριστο χρόνο ομιλίας που έχεις για cosmote

από cosmote σε σταθερά = χρέωση 0.02 ανά λεπτό με χρέωση ανά δευτερόλεπτο από το πρώτο δευτερόλεπτο μέσω intertelecom + χρησιμοποιείς από τον απεριόριστο χρόνο ομιλίας που έχεις για cosmote

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

Αυτο που παρατηρω εγω ειναι οτι υπαρχει μια καθυστερηση ισως και 500ms...

Αυτο που παρατηρω εγω ειναι οτι υπαρχει μια καθυστερηση ισως και 500ms...
κι εγώ είχα παρατηρήσει την καθυτέρηση αλλά στην πράξη δν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα

Τα πάντα στην ζωή κρίνονται από τη σχέση κόστους - οφέλους. Εννοείται ότι υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση, αλλά δεν νομίζω ότι καθιστά την επικοινωνία ανέφικτη αυτή η καθυστέρηση.
Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

Εντάξει δε λέω ότι δε μπορείς να μιλήσεις αλλά δύσκολευεσαι να συνεννοηθείς όταν μίλαν 2 άτομα ταυτόχρονα. Αν φανταστείς βέβαια ότι μιλάς από vhf προσαρμόζεσαι!

Εντάξει δε λέω ότι δε μπορείς να μιλήσεις αλλά δύσκολευεσαι να συνεννοηθείς όταν μίλαν 2 άτομα ταυτόχρονα. Αν φανταστείς βέβαια ότι μιλάς από vhf προσαρμόζεσαι!

Βασικά, μήπως να σκεφτόμασταν να τους το αναφέρουμε μήπως μπορέσουν και το διορθώσουν κάπως; Τι λέτε;

Βασικά, μήπως να σκεφτόμασταν να τους το αναφέρουμε μήπως μπορέσουν και το διορθώσουν κάπως; Τι λέτε;

ακριβώς, όποιος αντιμετωπίζει πρόβλημα να τους το αναφέρει;)

Εχτεσ το απόγευμα γύρω στις 7-8 πηγα να πάρω τηλ από την ιντερτελεκομ και χτύπησε δύο φορές ο αριθμός που κάλεσα και μετά έβαλα τον αριθμό και πάτησα # και μετά ακουγόταν με διακοπές ο άλλος με αποτέλεσμα να το κλείσω και να τον ξανά πάρω και πάλι τα ίδια σημειωτέον με φουλ σήμα από την βοντα και μετά αναγκαστικά να τον πάρω κανονικά από το κινητό μου για να ξεμπερδέψω με τον απογραφεα που μου είχε αφήσει χαρτί. Παρατήρησε κανένας το ίδιο πρόβλημα εκείνη την ώρα; . Μετά της 8 που δοκίμασα δούλευε κανονικά

Δυστυχώς κ η δική μου εμπειρία δεν είναι καλή...

Υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στην επικοινωνία.

Ελπίζω να υπάρξει βελτίωση, γιατί μοιάζει με πολύ καλό εγχείρημα.

Δυστυχώς κ η δική μου εμπειρία δεν είναι καλή...

Υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στην επικοινωνία.

Ελπίζω να υπάρξει βελτίωση, γιατί μοιάζει με πολύ καλό εγχείρημα.

σήμερα που το δοκίμασα και δύο γραμμές ήτανε κατειλλημενες πήρα γύρω στις 5 φορές πάνω κάτω για να ποιαςω γραμμή αλλά τελικά επικοινώνησα μια χαρά και άποψη ποιότητας κλήσεων ήτανε μια χαρά. Δεν πρόκειται να σταματήσω να την χρησιμοποιώ ακόμα και να ακούγεται ο θόρυβος της κλήσης του βο"ι"π.

σήμερα γράφτηκα και εγώ για δοκιμή, έβαλα 5 ευρώ μέσω Πειραιώς και έγινε σχεδόν άμεση ενημέρωση!

καλώντας manually έκανα 2 κλήσεις σε σταθερά με πολύ καλή ποιότητα ήχου. Έβαλα και την εφαρμογή java σε ένα Sony Ericsson K530 που χρησιμοποιώ αλλά δεν πάιζει με τίποτα.... πέρασα τις ρυθμίσεις σύμφωνα με τις οδηγίες από το site αλλά βγάζει συνέχεια οτι

the telephone service you try to access is not working. please use another link.

το μόνο bug που βλέπω είναι οτι στα options, επιλέγω το sony ericsson στη συσκευή, κάνω save αλλά όταν το ξαναανοίγω έχει παραμείνει το pocket pc... τέλος πάντων, δεν θα ασχοληθώ άλλο με αυτό, θα κάνω manual edit στα contacts μου προσθέτοντας το νούμερο της ΙΤ..

Εφόσον το account που άνοιξα είναι για κινητό (επιλογή iax2 στην εγγραφή και όχι sip) φαντάζομαι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το υπόλοιπό μου και για κλήσεις από το pc μέσω της adsl έτσι?

Edited by PP6210

σήμερα γράφτηκα και εγώ για δοκιμή, έβαλα 5 ευρώ μέσω Πειραιώς και έγινε σχεδόν άμεση ενημέρωση!

καλώντας manually έκανα 2 κλήσεις σε σταθερά με πολύ καλή ποιότητα ήχου. Έβαλα και την εφαρμογή java σε ένα Sony Ericsson K530 που χρησιμοποιώ αλλά δεν πάιζει με τίποτα.... πέρασα τις ρυθμίσεις σύμφωνα με τις οδηγίες από το site αλλά βγάζει συνέχεια οτι

the telephone service you try to access is not working. please use another link.

το μόνο bug που βλέπω είναι οτι στα options, επιλέγω το sony ericsson στη συσκευή, κάνω save αλλά όταν το ξαναανοίγω έχει παραμείνει το pocket pc... τέλος πάντων, δεν θα ασχοληθώ άλλο με αυτό, θα κάνω manual edit στα contacts μου προσθέτοντας το νούμερο της ΙΤ..

Εφόσον το account που άνοιξα είναι για κινητό (επιλογή iax2 στην εγγραφή και όχι sip) φαντάζομαι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το υπόλοιπό μου και για κλήσεις από το pc μέσω της adsl έτσι?

μπορείς να μπεις στο ίντερνετ και να επιλέξειπ σιπ εάν θέλεις μέσω της διόρθωσης ή πάρε τηλέφωνο την εξυπηρέτηση να σου πούνε. Γενικότερα ένας γρήγορος τρόπος να πάρεις τηλέφωνο επαφές χωρίς να τησ περάσεις με τον αριθμό μπροστά είναι να κανείς το εξής ; καλείς τον αριθμό της ιντερτελεκόμ και μετά μπαίνεις στις επαφές σου πατάς το αντίστοιχο πληκτρο του πληκτρολογίου για να βρεις την επαφή ανάλογα με το όνομα που έχεις βάλει και μετά πατάς επιλογές και αποστολή DTMF και μετά πατάς # και το παίρνει αμέσως . Εγώ έτσι παίρνω. για το πρόβλημα . Επίσης επικοινώνησα με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών για το πρόβλημα της κυριακής και μου είπανε ότι υπήρχε πρόβλημα την κυριακή στο ίντερνετ για αυτό ακουγόταν με διακοπές η επικοινωνία. Επίσης τους είπα στους αριθμούς Βοντα να ενεργοποιήσουνε την υπηρεσία αυτόματης επανακλήσης διότι βολεύει περισσότερο από να ακούς ότι είναι κατειλλημενος ο αριθμός όταν ο αριθμός είναι κατειλλημενος και να μην περιμένεις και να παίρνεις τηλέφωνο μέχρι οσοτου κλείσει η γραμμή διότι είναι σπαστικο . Και μου είπανε ότι δεν ξερανε ότι υπάρχει και ότι θα ενημερώσουνε να το βάλουνε! . Επίσης τους ενημέρωσα για το πρόβλημα που μου παρατηρείται όταν καλώ κάποιον και δεν απαντάει δεν σταματάει η γραμμή και χτυπάει συνέχεια ενώ έχει κλείσει η γραμμή στο άλλο τηλέφωνο. Εμένα μου έχει τύχει παρά πολλές φορές να καλώ κάποιον αριθμό και να έχει μουσική στην γραμμή και μετά από μερικά χτυπήματα να σταματάει η μουσική αλλά να συνεχίζει να καλεί και μου είπανε ότι θα το κοιτάξουνε. Επίσης μου είπανε ότι προστέθηκαν δύο αριθμοί βοντα αλλά τελικά δεν είναι cu από ότι τους ελενξα.

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

Λοιπόν, για όποιον ενδιαφέρεται για την java εφαρμογή με sony ericsson, αν αγνοήσεις τις τελευταίες 2 γραμμές των οδηγιών (γραμμή 10 και 11) για τις ρυθμίσεις στο μενού options, αφήσεις αυτές που έρχονται αυτόματα όταν επιλέξεις Sony Ericsson, τότε το script δουλέυει μια χαρά. Βέβαια, επειδή τα δικαιώματα της εφαρμογής είναι από default στο "always ask", η εφαρμογή ρωτάει πριν καλέσει το νούμερο της intertelecom, και ξαναρωτάει πριν στείλει το 2ο νούμερο... Επίσης μπορείς να φτιάξεις και 2ο προφίλ οπότε αν το πρώτο access number μιλάει (εμένα δεν μου έχει τύχει μέχρι τώρα), χρησιμοποιείς το 2ο προφιλ με το 2ο access number...

Επίσης, η επιλογή contacts δεν αφορά τα contacts του τηλεφώνου αλλά ειδικό κατάλογο της εφαρμογής, που σημαίνει οτι πρέπει να περάσετε manually τα πιό συχνά νούμερα - για μένα δεν ήταν τραγικό, με ενδιαφέρουν καμμιά 10αριά νούμερα μόνο και τα πέρασα ήδη.

Τέλος, με 5-6 κλήσεις που έχω κάνει μέχρι τώρα προς σταθερά, σε καμμία δεν είχα πρόβλημα ποιότητας ήχου.... δείχνει πολύ καλό, για όσο κρατήσει.....

Λοιπόν, για όποιον ενδιαφέρεται για την java εφαρμογή με sony ericsson, αν αγνοήσεις τις τελευταίες 2 γραμμές των οδηγιών (γραμμή 10 και 11) για τις ρυθμίσεις στο μενού options, αφήσεις αυτές που έρχονται αυτόματα όταν επιλέξεις Sony Ericsson, τότε το script δουλέυει μια χαρά. Βέβαια, επειδή τα δικαιώματα της εφαρμογής είναι από default στο "always ask", η εφαρμογή ρωτάει πριν καλέσει το νούμερο της intertelecom, και ξαναρωτάει πριν στείλει το 2ο νούμερο... Επίσης μπορείς να φτιάξεις και 2ο προφίλ οπότε αν το πρώτο access number μιλάει (εμένα δεν μου έχει τύχει μέχρι τώρα), χρησιμοποιείς το 2ο προφιλ με το 2ο access number...

Επίσης, η επιλογή contacts δεν αφορά τα contacts του τηλεφώνου αλλά ειδικό κατάλογο της εφαρμογής, που σημαίνει οτι πρέπει να περάσετε manually τα πιό συχνά νούμερα - για μένα δεν ήταν τραγικό, με ενδιαφέρουν καμμιά 10αριά νούμερα μόνο και τα πέρασα ήδη.

Τέλος, με 5-6 κλήσεις που έχω κάνει μέχρι τώρα προς σταθερά, σε καμμία δεν είχα πρόβλημα ποιότητας ήχου.... δείχνει πολύ καλό, για όσο κρατήσει.....

πολύ καλή είναι υπηρεσία γιατί να μην κρατήσει. Μην είσαι απαισιόδοξος !. Όλα καλά θα πάνε .

Μα ακριβώς επειδή είναι καλή ( $$$$ ) φοβάται ο συμφορουμίτης ότι δεν θα κρατήσει. Υπάρχει και το καρτέλ βλέπεις....

Προχτες κατεθεσα 20 ευρω στην Τραπεζα αλλα μεχρι τωρα δεν εχουν περασει τα λεφτα στον λογαριασμο μου.
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Χαμηλή ποιότητα από ορισμένους αριθμούς πρόσβασης What's up. Το πρόβλημα δεν μπορεί να διορθωθεί άμεσα, όμως καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να βελτιώσουμε την ποιότητα

Προχτες κατεθεσα 20 ευρω στην Τραπεζα αλλα μεχρι τωρα δεν εχουν περασει τα λεφτα στον λογαριασμο μου.

Πάρε τους ένα τηλέφωνο, σίγουρα θα υπάρχει κάποιο θέμα - λάθος - πρόβλημα. Συνήθως τα περνάνε γρήγορα τα cash στο λογαριασμό.

Χαμηλή ποιότητα από ορισμένους αριθμούς πρόσβασης What's up. Το πρόβλημα δεν μπορεί να διορθωθεί άμεσα, όμως καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να βελτιώσουμε την ποιότητα

Ε καλά, αυτό παίζει να είναι και θέμα whatsup, ξέρουμε όλοι πόσο τραγική ποιότητα έχει.

ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ............................................................ (πρόκειται για συνειδητό μπλοκάρισμα της cosmote προς την intertelecom). Περιμένω με ενδιαφέρον την εξέλιξη. Το είχαμε προβλέψει το όλο θέμα ότι κάποτε θα συνέβαινε, αλλά ας μην βιαζόμαστε.

Μα ακριβώς επειδή είναι καλή ( $$$$ ) φοβάται ο συμφορουμίτης ότι δεν θα κρατήσει. Υπάρχει και το καρτέλ βλέπεις....

δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις για το καρτέλ εξήγησε μου καλύτερα για να καταλάβω.

πλέον πρέπει να τους ενημερώνεις για την κατάθεση εδώ

https://billing.intertelecom.gr/pages/notify.htm

δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις για το καρτέλ εξήγησε μου καλύτερα για να καταλάβω.

εννοεί ότι οι εταιρείες κινητής δν θα γουστάρουν την διάδοση αυτής της υπηρεσίας και θα κάνουν ότι μπορούν για να την εξαφανισουν ala USA style