mythos_bt Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Θα την δοκιμαςω και εγω με εψησε καλη φαση μιας λαι ειμαιι στο απεριοριστο 25 της κοσμοτε και δεν μ φτανει ο χρονος προς τους υπολοιπους εκτος κοσμοτε Όταν καλώ κάποιον αριθμό πρόσβασης ακούγεται το μήνυμα "Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό PIN και πατήστε το πλήκτρο με τη # διόρθωσα το κινητό μου με +30 μπροστά. πρέπει να βάλω μονάδεσ? Sent from my iPhone using Tapatalk Αν θυμαμαι καλα πρεπει να καταχωρησεις τον αριθμο σου χωρις το +, δηλαδη 3069χχχχχχχχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Θα την δοκιμαςω και εγω με εψησε καλη φαση μιας λαι ειμαιι στο απεριοριστο 25 της κοσμοτε και δεν μ φτανει ο χρονος προς τους υπολοιπους εκτος κοσμοτε Όταν καλώ κάποιον αριθμό πρόσβασης ακούγεται το μήνυμα "Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό PIN και πατήστε το πλήκτρο με τη # διόρθωσα το κινητό μου με +30 μπροστά. πρέπει να βάλω μονάδεσ? Sent from my iPhone using Tapatalk μπες στο ιντερνετ στον λογαριασμο τις ιντερτελεκομ και μετα λεπτομεριες και μετα προσωπικα στοιχεια και στα στοιχεια πελατη πηγαινε στην λεξη τηλεφωνο και βαλε +30 και απο κατω που γραφει κινητο τσεκαρε τον αριθμο σου να δεις εαν ειναι σωστος και μετα πατα αλλαγη θα σου κανει μια επαναφορτωση στην σελιδα και θα σου το περασει. οταν καλεις τον αριθμο προσβασης δεν ακους τιποτα απλα μολις χτυπησει μετα βαζεις τον αριθμο που θελεις να καλεσεις και πατας # . και μετα ακους ποσο χρονο εχεις για να μιλησεις και μετα σε συνδέει. ζητα απο το τμημα εξυπηρετησης πελατων ( να ξερεις οτι λειτουργει μονο ωρες γραφειου και οχι αλλες ωρες ) να σου πιστωσει 0,50€ για να χρησιμοποιησεις την υπηρεσια . μολις σου πει οτι θα σου ερθει μυνημα με τον κωδικο σημαινει οτι θα σα πιστωσουνε. κατα την διαρκεια τις ημερας θα σου ερθει το μυνημα για τα 0,50€ με εναν κωδικο ο οποιος ειναι κωδικος ανανεωσης . καλεις τον αριθμο προσβασης και μετα εναν 3ψηφιο αριθμο για ανανεωση ( θα τον βρεις στο μαιλ σου που εχει ερθει κατα την εγραφη σου ) και πατας # και μετα βαζεις τον κωδικο ανανεωσης . αυτα. Γενικα για να βαλεις λεφτα στην καρτα τις ιντερτελεκομ πηγαινεις και κανεις καταθεση στις συνεργαζομενες τραπεζες αναγραφωντας τον κωδικο πελατη που σου εχει ερθει κατα την εγραφη σου . η τραπεζα πειραιως τα περναει πιο αμεσα απο τις αλλες τραπεζες ετσι μου ειπανε . Ελπιζω να σε καλυψα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Εγω με paypal ειχα ανανεωσει και ο κωδικος ηρθε αμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Σας ευχαριστω παιδια το διορθωσα το προβλημα ολα οκ τωρα. Μου ειπαν οτι εληξε η δοκιμαστικη περιοδος και δεν δινουν 50 λεπτο. Καλο το paypal αλλα 10 ευρω το λιγοτερο θελει. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 την java εφαρμογή την εβαλα. Αφενός μου κολλαει και δεν πατιεται το call αφετερου πρεπει να γραψεις εσυ το τηλεφωνο και δεν μπορεις να μπεις στον καταλογο του κινητού. στο site λένε ότι μπορείς να επιλέξεις αριθμό απ τον καταλογο, είσαι σίγουρος? μπες κ στο live support να τους ρωτήσεις πάντως Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Αν θυμαμαι καλα πρεπει να καταχωρησεις τον αριθμο σου χωρις το +, δηλαδη 3069χχχχχχχχ εγώ τα βάζω με 0030 κ δουλεύει μια χαρα Σας ευχαριστω παιδια το διορθωσα το προβλημα ολα οκ τωρα. Μου ειπαν οτι εληξε η δοκιμαστικη περιοδος και δεν δινουν 50 λεπτο. Καλο το paypal αλλα 10 ευρω το λιγοτερο θελει. κάνε με κατάθεση τότε, μπορείς να βάλεις όσα θες Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. April 30, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Παιδιά έχουμε καμιά πληροφορία σχετικά με την ποιότητα του ήχου. Σε εμένα φτου να μην το ματιάσω πάει πολύ καλά, δεν καταλαβαίνεις ότι είναι voip κλήση! Είμαι τυχερός ή έτσι είναι σε όλους; Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Παιδιά έχουμε καμιά πληροφορία σχετικά με την ποιότητα του ήχου. Σε εμένα φτου να μην το ματιάσω πάει πολύ καλά, δεν καταλαβαίνεις ότι είναι voip κλήση! Είμαι τυχερός ή έτσι είναι σε όλους; έτσι είναι σε όλους Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 βασιλη ενδιαφερομαι και εγω για την δωρεαν υπηρεσια και εγώ ενδιαφέρομαι όταν μπορέσεις ενημέρωσε με σε ευχαριστώ πολύ. Όσο για την χρέωση 0,04€ συμφέρει παρά πολύ σε σύγκριση από το κόστος των μύνηματών που πληρώνεις όταν θέλεις να μάθεις από την vodafone έρχεται το διπλάσιο και το τριπλάσιο ανάλογα με το πακέτο (cυ και νέο καρτοκινητο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladybirda Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 βασιλη ενδιαφερομαι και εγω για την δωρεαν υπηρεσια Καλησπέρα!Αν ειναι δυνατόν θα ήθελα και εγώ πληροφορίες για τη δωρεάν υπηρεσία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfoun Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Μα υπάρχει δωρεάν αυτή η υπηρεσία . Σου έστειλα PM Επειδη δεν παρακολουθησα το θεμα για λιγες μερες σε παρακαλω ενημερωσε μας για το που βρισκουμε δωρεαν την υπηρεσια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Έχω what's up και καλώ τον αντίστοιχο αριθμό what's up της Intertelecom... Θα χρεωθώ από τα λεπτά που θα πάρω από την ανανέωση ή από ενεργοποίηση κάποιου πακέτου όσο διαρκέσει και η κλήση σωστά; Έχω αγορασμένο και πληρωμένο χρόνο από την Intertelecom τόσο όσο για να μιλήσω πάνω από 20 ώρες. Είναι προφανές ότι θα τελειώσουν πρώτα τα λεπτά από το what's up και θα πρέπει να ξανακάνω ανανέωση ή να αγοράσω κάποιο προ-πληρωμένο πακέτο για what's up ώστε να χαραμίσω το υπόλοιπο από τις 20+ ώρες που αγόρασα από την Intertelecom. Έτσι δεν είναι; Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Έχω what's up και καλώ τον αντίστοιχο αριθμό what's up της Intertelecom... Θα χρεωθώ από τα λεπτά που θα πάρω από την ανανέωση ή από ενεργοποίηση κάποιου πακέτου όσο διαρκέσει και η κλήση σωστά; Έχω αγορασμένο και πληρωμένο χρόνο από την Intertelecom τόσο όσο για να μιλήσω πάνω από 20 ώρες. Είναι προφανές ότι θα τελειώσουν πρώτα τα λεπτά από το what's up και θα πρέπει να ξανακάνω ανανέωση ή να αγοράσω κάποιο προ-πληρωμένο πακέτο για what's up ώστε να χαραμίσω το υπόλοιπο από τις 20+ ώρες που αγόρασα από την Intertelecom. Έτσι δεν είναι; ενεργοποίησε καινούργιο πακέτο ή ξανά κανε ανανέωση χρόνο ομιλίας για να έχεις λεπτά , όπως σε εξυπηρετεί καλύτερα σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να έχεις δωρεάν λεπτά προς whats up για να μην χρεωθείς. Εγώ στην θέση σου θα ενεργοποιούσα τα 1200 είτε με ανανέωση 20€ είτε με χρέωση 7€ για να είχα περισσότερο χρόνο και για την ίντερνετελεκόμ και για καλώ wu!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Δεν είναι ανάγκη να μιλήσεις και τι 20 ώρες μέσα σε ένα μήνα. Σιγά σιγά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Δεν είναι ανάγκη να μιλήσεις και τι 20 ώρες μέσα σε ένα μήνα. Σιγά σιγά. σωστά εξάλλου το υπόλοιπο δεν έχει κάποια ημερομηνία λήξης στην ιντερτελεκόμ οπότε θέλεις μπορείς να το καταναλώσεις. Αυτό είναι πολύ καλό!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 έβαλα μια 10άρα , μια χαρά μου φάνηκε η ποιότητα Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 έβαλα μια 10άρα , μια χαρά μου φάνηκε η ποιότητα είναι τελεία η ποιότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Ρε παιδιά όσοι το δοκίμασαν με iphone δώστε μια βοήθεια. Έκανα εγγραφή, αγόρασα με paypal 10 ευρώ και αμέσως μου ήρθε ο κωδικός. Έκανα ενεργοποίηση και τα σχετικά. Μόλις πάω στο iphone και στο phonecard καλώ το σπίτι μου με το +30227 κλπ κλπ και μου ζητάει λέει να δώσω pin και να πατήσω την δίεση. Γιατί μου το κάνει αυτό ? Τι δεν έχω κάνει σωστά ? Κανονικά απ' ότι κατάλαβα, απλά θα έπρεπε να περιμένω 10 δευτερόλεπτα και να καλέσει το σπίτι του. Όποιος μπορέσει ας δώσει ένα help Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Παιδιά άκυρο για το πρόβλημα που είχα με το iphone. Ήταν δικό μου λάθος. Είχα δηλώσει το κινητό μου σαν 0030697 κλπ ενώ έπρεπε +30607 κλπ μόλις το άλλαξα όλα λειτούργησαν σωστά, απλά πρέπει να περιμένεις 4-5 δευτερόλεπτα για να γίνει η σύνδεση. Ποιότητα πολύ καλή μπορώ να πω. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. May 3, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Πω ρε παιδιά, σωθήκαμε με αυτή την εταιρία. Για μένα το πιο δυνατό σημείο είναι η χρέωση 0.02 ανά λεπτό για σταθερά από το καρτοκινητό Q. Αν σκεφτείτε ότι πληρώνω 1 ευρώ στη Q για τα 300 λεπτά ομιλίας, μπορώ πλέον να χρησιμοποιώ αυτά τα 300 λεπτά για να μιλάω με τέλεια ποιότητα προς σταθερά με χρέωση 0.02 ανά λεπτό και ΧΩΡΙΣ ελάχιστη χρέωση. Έχω άπειρες κλήσεις διάρκεις 20-30 δευτερολέπτων. Εάν επιχειρούσε κάποιος να κάνει ΚΑΝΟΝΙΚΗ κλήση από το καρτοκινητό του (Whatsup, f2g κλπ.) σε σταθερό θα πλήρωνε 30 cents το λεπτό. Να τους έχει καλά ο Θεός εκεί στην intertelecom. Το μεγάλο στοίχημα ήταν η ποιότητα φωνής και φαίνεται ότι το στοίχημα αυτό το έχει κερδίσει η intertelecom. Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Παιδιά άκυρο για το πρόβλημα που είχα με το iphone. Ήταν δικό μου λάθος. Είχα δηλώσει το κινητό μου σαν 0030697 κλπ ενώ έπρεπε +30607 κλπ μόλις το άλλαξα όλα λειτούργησαν σωστά, απλά πρέπει να περιμένεις 4-5 δευτερόλεπτα για να γίνει η σύνδεση. Ποιότητα πολύ καλή μπορώ να πω. Ευχαριστώ Η λύση του προβλήματος που ανέφερες δεν πιστεύω ότι έγκειται στο γεγονός για το αν θα βάλεις 0030 ή +30 διότι είναι το ίδιο και το αυτό πράγμα:worry: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Πω ρε παιδιά, σωθήκαμε με αυτή την εταιρία. Για μένα το πιο δυνατό σημείο είναι η χρέωση 0.02 ανά λεπτό για σταθερά από το καρτοκινητό Q. Αν σκεφτείτε ότι πληρώνω 1 ευρώ στη Q για τα 300 λεπτά ομιλίας, μπορώ πλέον να χρησιμοποιώ αυτά τα 300 λεπτά για να μιλάω με τέλεια ποιότητα προς σταθερά με χρέωση 0.02 ανά λεπτό και ΧΩΡΙΣ ελάχιστη χρέωση. Έχω άπειρες κλήσεις διάρκεις 20-30 δευτερολέπτων. Εάν επιχειρούσε κάποιος να κάνει ΚΑΝΟΝΙΚΗ κλήση από το καρτοκινητό του (Whatsup, f2g κλπ.) σε σταθερό θα πλήρωνε 30 cents το λεπτό. Να τους έχει καλά ο Θεός εκεί στην intertelecom. Το μεγάλο στοίχημα ήταν η ποιότητα φωνής και φαίνεται ότι το στοίχημα αυτό το έχει κερδίσει η intertelecom. όντως είναι τελεία! . Μας έχεις σώσει όλους!. Σημείωση η χρέωση δεν είναι 0,30€/λεπτό αλλά0,37€/λεπτό. Όσο για την ποιότητητα επικοινωνίας είναι πολύ καλή!. Με έχει βόλεψεί παρά πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Καλα περιμεντε λιγο να φωρτοσει απο κοσμο και βλεπουμε πως θα παει. Εμενα παντως η εφαρμογη για ιφον αργει αρκετα γυρω στα 20 δευτ μεχρι να ακουστει το τουτ για να με συνδεσει με τον αριθμο που καλω Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Και εγώ έχω iphone αλλά δεν κάνει 20 δευτερόλεπτα που λες, πολύ λιγότερο. Καλα περιμεντε λιγο να φωρτοσει απο κοσμο και βλεπουμε πως θα παει. Εμενα παντως η εφαρμογη για ιφον αργει αρκετα γυρω στα 20 δευτ μεχρι να ακουστει το τουτ για να με συνδεσει με τον αριθμο που καλω Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Νομίζω ότι παίζει ρόλο. ναι μεν η σημασία είναι έτσι όπως το λες, αλλά ίσως σε αυτούς παίζει ρόλο το πως θα δηλώσεις αυτο το +30 όπως π.χ. με το speed dial εάν βάλεις +30 και επιλέξεις μετά τον αριθμό, το speed dial δεν λειτουργεί, εάν το βάλεις 30 απευθείας, λειτουργεί μια χαρά το δοκίμασα. Απλά πρέπει να δίνουμε βάση στα κείμενα που έχουν στο faq γιατί και εγώ βιαζόμουν συχνά και τα προσπέρναγα έτσι με αποτέλεσμα να χάνω τσάμπα χρόνο. Τα αναλύουν όλα ακριβώς όπως πρέπει να τα δηλώνουμε ! Η λύση του προβλήματος που ανέφερες δεν πιστεύω ότι έγκειται στο γεγονός για το αν θα βάλεις 0030 ή +30 διότι είναι το ίδιο και το αυτό πράγμα:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts