sparowa Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 peira runner fx 125 me 30 oko kai exei pinia kamena kai mou lei kainourgea authendika 130 euro kalla einai? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Nομιζω καλα ειναι...Αλλα αν δεις στο ebay μπορει να βρεις και με λιγοτερα. Εγω προσφατα εφερα απο Γαλλια για το 50αρι μου και κοστισαν 36,90 + 15 μεταφορικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alani_kir Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 'Eσπασα απο το runner vxr200 2007 μοντέλο το πλαστικο που έχει η εξάτμιση επάνω για να μή καίγεσαι το ασημί.Ξέρει κανείς πόσο έχει ένα καινούριο; Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 'Eσπασα απο το runner vxr200 2007 μοντέλο το πλαστικο που έχει η εξάτμιση επάνω για να μή καίγεσαι το ασημί.Ξέρει κανείς πόσο έχει ένα καινούριο; μην το βαλεις!! δεν ειναι αναγκη.. ενα αχρηστο πραγμα ειναι :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billakis_drama Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Παιδια, μήπως ξερεται ποσο ειναι η τιμη του Runner τώρα...? Γτ στην σελιδα λεει μια τιμη, και κατι για μια προσφορα, αλλα δεν νομιζω να ισχυει ακομα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alani_kir Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Παιδια, μήπως ξερεται ποσο ειναι η τιμη του Runner τώρα...? Γτ στην σελιδα λεει μια τιμη, και κατι για μια προσφορα, αλλα δεν νομιζω να ισχυει ακομα... αν εννοείς το 50άρι έχει 2200 euro! το 125 έχει 3170. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 αν εννοείς το 50άρι έχει 2200 euro! το 125 έχει 3170. Γιατι ανεβηκαν τοσο πολυ οι τιμες? Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 κριση (και καλα) διανυουμε, ανεβασαν τις τιμες για να βγαλουν λεφτα. Επειδη πανω απο ολους, εμεις ειμαστε τα θυματα της "κρισης" ,ας βαλουμε μυαλο πριν παμε να ακουμπησουμε τοσα λεφτα σε ενα 50αρι η 125αρι την στιγμη που ενα καλο αυτοκινητο πλεον κοστιζει τοσο... Ζητω τα μεταχειρισμενα!!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alani_kir Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 κριση (και καλα) διανυουμε, ανεβασαν τις τιμες για να βγαλουν λεφτα. Επειδη πανω απο ολους, εμεις ειμαστε τα θυματα της "κρισης" ,ας βαλουμε μυαλο πριν παμε να ακουμπησουμε τοσα λεφτα σε ενα 50αρι η 125αρι την στιγμη που ενα καλο αυτοκινητο πλεον κοστιζει τοσο... Ζητω τα μεταχειρισμενα!!:p αυτοκίνητο με πόσα;;με 3000 ευρο? θα σκοτωθείς...καλύτερα μηχανάκι...Δέν είναι ακριβό το 125 runner...Εχει εκπληκτική οδική συμπεριφορά και γκάζι. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 To 125 πλεον μονο 4Τ βγαινει, οποτε μονο γκαζι δεν εχει. Οσο για τα αυτοκινητα που ειπα, καθημερινα βλεπω τι προσφορες κανουν σε διαφορα μοντελα.Οσο να ναι μενω κοντα σε ενα καρο παρκινγκ με αυτοκινητα προς πωληση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Γιατι ανεβηκαν τοσο πολυ οι τιμες? και ακομα θα ανεβουν αν ειναι λογο τησ κρισης:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Μονο στην Ελλαδα οποτε υπαρχει κριση οικονομικη ανεβαινουν οι τιμες.Σ ολον τον υπολοιπο κοσμο πεφτουν. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Εχει δικιο ο φιλος.Εχουμε τα ακριβοτερα μηχανακια, τα ακριβοτερα ανταλλακτικα , ακριβοτερα λαδια και τα ανεβαζουν ολοι λογω της περιοδου. Ολα αυτα οχι γιανα καλυψουν τις ζημιες απο πτωση στις πωλησεις, δεν υπαρχει ζημια σε ελληνικο μαγαζι για εμενα, απλα το κανουν για να αντισταθμισουν την μειωση κερδων. Αλλα τετοιοι που ειμαστε και εμεις καλα μας κανουν που δε δινουμε 15€ για μεταφορικα αγορας απο το εξωτερικα σε μισες τιμες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_18 Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 geia sas paidia exw ena runner kai foraw kylindropistono alouminio mhr,karbirater 21malossi,imanta kevlar, multivar2000malossi,eksatmish zx... skeftomai gia proteuon kai deutereuon granazi malossi... 8a dw diafores a3izei na ta valw i oxi... euxaristw ek ton proterwn.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STAN180 Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 File mou marie mporeis na m peis ti telikes exeis'/?? Παράθεση Πωλειτε Kαρμπυρατερ Malossi 21 (60 ευρο) Και Εξατμιση Giannelli Reverse (60 ευρο) Σε Πολυ Καλη Κατασταση!!!!π.μ για πληροφοριες!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
X135SALONICA Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 110 σε ευθεια λεω εγω..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoNiCK Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Mages psaxnw ruuner 200c modelo 03 mama to poli eksatmisi gia to kalokairi kai meta! ama kserete kamia prosfora peite mou! brika ena sta 2100 bameno kata epilogi mou & mixanika teleio! egguisi mastora! kala einai? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
X135SALONICA Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Αρκετα λεφτα για μηχανακι 6ΕΤΙΑΣ !Με κατι παραπανω παιρνεις κρυπτον χ..Οι μαστορες μερικες φορες λενε "παπαδες".. Αλλα αν ειναι καποιου αλλου,κ το πηγες στον μηχανικο κ σ πε οκ τοτε ναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefi21 Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Παίδες θέλω να ρωτήσω κάτι... Η αδελφή μου έχει το Peugeot Speedfight 2 50cc και συγκεκριμένα αυτό Σκεφτόμαστε να του βάλουμε εξάτμιση για να πηγαίνει καλύτερα όμως δε θέλω να κάνει πολύ θόρυβο, γιατί είναι και ενοχλητικό και θα έχει πρόβλημα σε τυχόν έλεγχο? Ποια εξάτμιση προτείνεται? Έχω δει τη Giannelli Extra (χρομιωμένη), κάνει πολύ θόρυβο αυτή και πόσο περίπου κοστίζει? Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
X135SALONICA Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Oχι,δεν θα χει καποιο προβλημα με τις κοινες εξατμισεις (giannelli,tecnigas),κανουν περισσοτερο ηχο αλλα οχι και τοσο για να σε σταματησουν.. Ζητειστε να σας βαλουν κ πιο ελαφριες μπιλιες στον μαστορα.. Κοστος max~160€ μπιλιες κ εργασια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefi21 Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Την εξάτμιση θα την αλλάξω εγώ, δε θα πάει στο μάστορα... Οι μπίλιες δε θα αλλαχτούν, θα μείνουν οι μαμίσιες. Στο JetForce μου είχα δοκιμάσει 2 εξατμίσεις και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα ούτε στην εκκίνηση ούτε σε τελική! Όποιος έχει βάλει την Giannelli Next ας πει εντυπώσεις plz! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
X135SALONICA Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Εγω! :p Εγω την ειχα σε ρανερ 80αρι και ουρλιαζε σε σχεση με τις αλλες 2 εξατμισεις π ειχα δοκιμασει (laser x-pro,tecnigas rs70) αλλα εχανε κ απ τις 2 σε επιδοσεις.. Γενικα ειναι αρκετα αθορυβες εξατμισεις σε κανονικες συνθηκες εκτος κ αν το πας τερμα γκαζι οπου κανει λιγο παραπανω.. Κανουν λιγο πιο μπασο κ πιο τσιριχτο ηχο α την μανισια.Στην shot μου ειχαν κοπει 4 η 5 φορες τα μπουζονια κεφαλης (40-60Ε ζημια) μεσα σε 2 μηνες !Τρελος θορυβος..σαν 3κυκλο..(με κομμενα μπουζονια εννοειται) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Γεια σας παιδια Επειδη θελω νσ συντηρησω γενικα εμφανησιακα λιγο το runnerακι μου τι θα προτεινατε απο spray ή αλοιφες κτλ για ολο το μηχανακι?? (οχι μονο για πλαστικα δλδ αλλα για ολο το σωμα κ ροδες δισκους κτλ) Θελω να φαινετε σαν καινουριο οσο το δυνατον ξανα Επισης πως σας φαινετε αυτη η εξατμιση σαν low cost αναβαθμιση της μαμισιας?? http://scooter-center.com/catalog/product_info.php?products_id=6926&cPath=4_15_5109_5110 ή αν εχετε να προτεινετε καμια μεχρι 100euro Eχω purejet 04 Ευχαριστω Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alani_kir Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Γεια σας παιδια Επειδη θελω νσ συντηρησω γενικα εμφανησιακα λιγο το runnerακι μου τι θα προτεινατε απο spray ή αλοιφες κτλ για ολο το μηχανακι?? (οχι μονο για πλαστικα δλδ αλλα για ολο το σωμα κ ροδες δισκους κτλ) Θελω να φαινετε σαν καινουριο οσο το δυνατον ξανα Επισης πως σας φαινετε αυτη η εξατμιση σαν low cost αναβαθμιση της μαμισιας?? http://scooter-center.com/catalog/product_info.php?products_id=6926&cPath=4_15_5109_5110 ή αν εχετε να προτεινετε καμια μεχρι 100euro Eχω purejet 04 Ευχαριστω Κατά τη γνώμη μου μή βάζεις τέτοια....Γυαλίζουν για 2 με 3 μέρες και μετά χαλάν τα πλαστικά.....θα φαίνετε πιο παλιό απότι είναι.Την έχω πατήσει εγώ στο παλιό μου runner 50.Eβαζα αφρό γυαλισματος στα γκρί πλαστικά και όταν στέγνωναν ήταν χάλια...Σαν παλιό!!! Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
X135SALONICA Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Μπορεις να πας σε ενα μαγαζι με αλοιφες και να τους πεις να στο κανουν ενα γυαλισμα..Η αλλη λυση κ ακριβη ειναι να αλλαξεις πλαστικα αλλα δεν ειναι κ τοσο καλη ιδεα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts