Jump to content

[MOTO] Gilera Runner: Βελτιώσεις, εμπειρίες κ.α

nikos the great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Nομιζω καλα ειναι...Αλλα αν δεις στο ebay μπορει να βρεις και με λιγοτερα.

Εγω προσφατα εφερα απο Γαλλια για το 50αρι μου και κοστισαν 36,90 + 15 μεταφορικα.

'Eσπασα απο το runner vxr200 2007 μοντέλο το πλαστικο που έχει η εξάτμιση επάνω για να μή καίγεσαι το ασημί.Ξέρει κανείς πόσο έχει ένα καινούριο;
:thanks:

'Eσπασα απο το runner vxr200 2007 μοντέλο το πλαστικο που έχει η εξάτμιση επάνω για να μή καίγεσαι το ασημί.Ξέρει κανείς πόσο έχει ένα καινούριο;

μην το βαλεις!! δεν ειναι αναγκη..

ενα αχρηστο πραγμα ειναι :cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια, μήπως ξερεται ποσο ειναι η τιμη του Runner τώρα...? Γτ στην σελιδα λεει μια τιμη, και κατι για μια προσφορα, αλλα δεν νομιζω να ισχυει ακομα...

Παιδια, μήπως ξερεται ποσο ειναι η τιμη του Runner τώρα...? Γτ στην σελιδα λεει μια τιμη, και κατι για μια προσφορα, αλλα δεν νομιζω να ισχυει ακομα...

αν εννοείς το 50άρι έχει 2200 euro! το 125 έχει 3170.

αν εννοείς το 50άρι έχει 2200 euro! το 125 έχει 3170.

Γιατι ανεβηκαν τοσο πολυ οι τιμες?

κριση (και καλα) διανυουμε, ανεβασαν τις τιμες για να βγαλουν λεφτα.

Επειδη πανω απο ολους, εμεις ειμαστε τα θυματα της "κρισης" ,ας βαλουμε μυαλο πριν παμε να ακουμπησουμε τοσα λεφτα σε ενα 50αρι η 125αρι την στιγμη που ενα καλο αυτοκινητο πλεον κοστιζει τοσο...

Ζητω τα μεταχειρισμενα!!:p

κριση (και καλα) διανυουμε, ανεβασαν τις τιμες για να βγαλουν λεφτα.

Επειδη πανω απο ολους, εμεις ειμαστε τα θυματα της "κρισης" ,ας βαλουμε μυαλο πριν παμε να ακουμπησουμε τοσα λεφτα σε ενα 50αρι η 125αρι την στιγμη που ενα καλο αυτοκινητο πλεον κοστιζει τοσο...

Ζητω τα μεταχειρισμενα!!:p

αυτοκίνητο με πόσα;;με 3000 ευρο? θα σκοτωθείς...καλύτερα μηχανάκι...Δέν είναι ακριβό το 125 runner...Εχει εκπληκτική οδική συμπεριφορά και γκάζι.

To 125 πλεον μονο 4Τ βγαινει, οποτε μονο γκαζι δεν εχει.

Οσο για τα αυτοκινητα που ειπα, καθημερινα βλεπω τι προσφορες κανουν σε διαφορα μοντελα.Οσο να ναι μενω κοντα σε ενα καρο παρκινγκ με αυτοκινητα προς πωληση...

Μονο στην Ελλαδα οποτε υπαρχει κριση οικονομικη ανεβαινουν οι τιμες.Σ ολον τον υπολοιπο κοσμο πεφτουν.

Εχει δικιο ο φιλος.Εχουμε τα ακριβοτερα μηχανακια, τα ακριβοτερα ανταλλακτικα , ακριβοτερα λαδια και τα ανεβαζουν ολοι λογω της περιοδου.

Ολα αυτα οχι γιανα καλυψουν τις ζημιες απο πτωση στις πωλησεις, δεν υπαρχει ζημια σε ελληνικο μαγαζι για εμενα, απλα το κανουν για να αντισταθμισουν την μειωση κερδων.

Αλλα τετοιοι που ειμαστε και εμεις καλα μας κανουν που δε δινουμε 15€ για μεταφορικα αγορας απο το εξωτερικα σε μισες τιμες....

geia sas paidia exw ena runner kai foraw kylindropistono alouminio mhr,karbirater 21malossi,imanta kevlar, multivar2000malossi,eksatmish zx... skeftomai gia proteuon kai deutereuon granazi malossi... 8a dw diafores a3izei na ta valw i oxi... euxaristw ek ton proterwn..

File mou marie mporeis na m peis ti telikes exeis'/??
Πωλειτε Kαρμπυρατερ Malossi 21 (60 ευρο) Και Εξατμιση Giannelli Reverse (60 ευρο) Σε Πολυ Καλη Κατασταση!!!!π.μ για πληροφοριες!;)

Αρκετα λεφτα για μηχανακι 6ΕΤΙΑΣ !Με κατι παραπανω παιρνεις κρυπτον χ..Οι μαστορες μερικες φορες λενε "παπαδες".. Αλλα αν ειναι καποιου αλλου,κ το πηγες στον μηχανικο κ σ πε οκ τοτε ναι..

Παίδες θέλω να ρωτήσω κάτι...

Η αδελφή μου έχει το Peugeot Speedfight 2 50cc και συγκεκριμένα αυτό

Σκεφτόμαστε να του βάλουμε εξάτμιση για να πηγαίνει καλύτερα όμως δε θέλω να κάνει πολύ θόρυβο, γιατί είναι και ενοχλητικό και θα έχει πρόβλημα σε τυχόν έλεγχο?

Ποια εξάτμιση προτείνεται?

Έχω δει τη Giannelli Extra (χρομιωμένη), κάνει πολύ θόρυβο αυτή και πόσο περίπου κοστίζει?

Thanks!

Oχι,δεν θα χει καποιο προβλημα με τις κοινες εξατμισεις (giannelli,tecnigas),κανουν περισσοτερο ηχο αλλα οχι και τοσο για να σε σταματησουν.. Ζητειστε να σας βαλουν κ πιο ελαφριες μπιλιες στον μαστορα.. Κοστος max~160€ μπιλιες κ εργασια.

Την εξάτμιση θα την αλλάξω εγώ, δε θα πάει στο μάστορα...

Οι μπίλιες δε θα αλλαχτούν, θα μείνουν οι μαμίσιες.

Στο JetForce μου είχα δοκιμάσει 2 εξατμίσεις και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα ούτε στην εκκίνηση ούτε σε τελική!

Όποιος έχει βάλει την Giannelli Next ας πει εντυπώσεις plz!

Εγω! :p Εγω την ειχα σε ρανερ 80αρι και ουρλιαζε σε σχεση με τις αλλες 2 εξατμισεις π ειχα δοκιμασει (laser x-pro,tecnigas rs70) αλλα εχανε κ απ τις 2 σε επιδοσεις.. Γενικα ειναι αρκετα αθορυβες εξατμισεις σε κανονικες συνθηκες εκτος κ αν το πας τερμα γκαζι οπου κανει λιγο παραπανω.. Κανουν λιγο πιο μπασο κ πιο τσιριχτο ηχο α την μανισια.Στην shot μου ειχαν κοπει 4 η 5 φορες τα μπουζονια κεφαλης (40-60Ε ζημια) μεσα σε 2 μηνες !Τρελος θορυβος..σαν 3κυκλο..(με κομμενα μπουζονια εννοειται)

Γεια σας παιδια

Επειδη θελω νσ συντηρησω γενικα εμφανησιακα λιγο το runnerακι μου τι θα προτεινατε απο spray ή αλοιφες κτλ για ολο το μηχανακι?? (οχι μονο για πλαστικα δλδ αλλα για ολο το σωμα κ ροδες δισκους κτλ) Θελω να φαινετε σαν καινουριο οσο το δυνατον ξανα

Επισης πως σας φαινετε αυτη η εξατμιση σαν low cost αναβαθμιση της μαμισιας??

http://scooter-center.com/catalog/product_info.php?products_id=6926&cPath=4_15_5109_5110

ή αν εχετε να προτεινετε καμια μεχρι 100euro

Eχω purejet 04

Ευχαριστω

Γεια σας παιδια

Επειδη θελω νσ συντηρησω γενικα εμφανησιακα λιγο το runnerακι μου τι θα προτεινατε απο spray ή αλοιφες κτλ για ολο το μηχανακι?? (οχι μονο για πλαστικα δλδ αλλα για ολο το σωμα κ ροδες δισκους κτλ) Θελω να φαινετε σαν καινουριο οσο το δυνατον ξανα

Επισης πως σας φαινετε αυτη η εξατμιση σαν low cost αναβαθμιση της μαμισιας??

http://scooter-center.com/catalog/product_info.php?products_id=6926&cPath=4_15_5109_5110

ή αν εχετε να προτεινετε καμια μεχρι 100euro

Eχω purejet 04

Ευχαριστω

Κατά τη γνώμη μου μή βάζεις τέτοια....Γυαλίζουν για 2 με 3 μέρες και μετά χαλάν τα πλαστικά.....θα φαίνετε πιο παλιό απότι είναι.Την έχω πατήσει εγώ στο παλιό μου runner 50.Eβαζα αφρό γυαλισματος στα γκρί πλαστικά και όταν στέγνωναν ήταν χάλια...Σαν παλιό!!!

Μπορεις να πας σε ενα μαγαζι με αλοιφες και να τους πεις να στο κανουν ενα γυαλισμα..Η αλλη λυση κ ακριβη ειναι να αλλαξεις πλαστικα αλλα δεν ειναι κ τοσο καλη ιδεα !