Jump to content

Πρόγραμμα flashing Phoenix Software Suite

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά θέλω να φλασάρω το τηλ και στο phoenix δεν μου βγάζει την επιλογή NO CONNECTIONS. Για την ακρίβεια είναι εντελώς κενό εκείνο όταν το κλικάρω. Δοκίμασα και με ανοιχτό και με σβηστό τηλέφωνο. Καμμιά βοήθεια; Με το phoenix συνδεόμαστε με ανοιχτό τηλέφωνο;

Και γω το χα παθει σε win 7 64 bit..και τελικα φλασαρα μ αυτην την εκδοση Phoenix Service Software 2012.04.003.47798 απο Win XP...

Jason the Greek

• Απαντήσεις 444
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έχω πρόβλημα με το φοίνικα. Ενώ κατεβάζει το λογισμικό, δεν αναγνωρίζει το τηλέφωνο. Κανείς μια λύση;

Έχω το ίδιο πρόβλημα με το φοίνικα, αν και κατέβασα πιο καινούργια έκδοση 2011.14.004.459. Ενώ κατεβάζει το λογισμικό, δεν αναγνωρίζει το τηλέφωνο. Κανείς μια λύση;

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Κατέβασα και την ποιο καινούργια έκδοση Phoenix Service Software 2012.36.001.48629, και πάλι συνεχίζει να μην αναγνωρίζει οτι το τηλέφωνο είναι συνδεδεμένο.:mad:

Έχεις άλλα προγράμματα της Nokia εγκατεστημένα στον υπολογιστή σου;

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Κατέβασα και την ποιο καινούργια έκδοση Phoenix Service Software 2012.36.001.48629, και πάλι συνεχίζει να μην αναγνωρίζει οτι το τηλέφωνο είναι συνδεδεμένο.:mad:

Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις; Αν θες να το φλασάρεις, σε όλη την διάρκεια θα σου βγάζει στην δεύτερη απο επάνω μπάρα NO CONNECTION και στην τελευταία κάτω κάτω no product και πιο αριστερά πάλι NO CONNECTION. Δεν φαίνεται πουθενά ότι το τηλέφωνο είναι συνδεδεμένο. Δες το βιντεάκι

Edited by vasilis0008

Το Ν8 δεν ξέρω αλλά μου βγάζει πρόβλημα με την τελευταία έκδοση phoenix. Αυτή εδώ δουλέυει σίγουρα με windows7: 2011.14.004.45945

Όσοι έχετε Ν8 χρησιμοποιήστε αυτήν. Για το 808 χρησιμοποιώ την τελευτάια γιατί μόνο εκείνη το αναγνωρίζει.

Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις; Αν θες να το φλασάρεις, σε όλη την διάρκεια θα σου βγάζει στην δεύτερη απο επάνω μπάρα NO CONNECTION και στην τελευταία κάτω κάτω no product και πιο αριστερά πάλι NO CONNECTION. Δεν φαίνεται πουθενά ότι το τηλέφωνο είναι συνδεδεμένο. Δες το βιντεάκι

Βασικά θέλω να του περάσω την Belle refresh.

• 2 weeks later...
Δεν μπορείς να επιστρέψεις σε προηγούμενη έκδοση λογισμικού. Για να περάσεις Ελληνικά μπορείς είτε να ακολουθήσεις αυτόν τον οδηγό Εισαγωγή Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευών με Symbian^3 είτε να απευθυνθείς σε κάποιο επίσημο service με χρέωση περίπου 15 ευρώ.

τελικά κατάφερα και βρήκα την τελευταία έκδοση λογισμικού όμως οταν προχωράω στην διαδικασία μου βγάζει το εξείς σφάλμα Flashing started

Loading update server code: 869872 bytes

Update server loaded

Erasing User Data Area...

FUR: ALGO reported error in Control Frame. Unable to continue.

ERROR: Programming error reported for asic CMT

-- Error Type 0x02

-- Error Specifier 0x12

-- Offending Addr 0xFFFFFFFF

-- Expected content 0x0000FFFF

-- Detected content 0xFFFFFFFF

User Data Area erasing failed

Unable to flash phone 0x8401F173

Starting to recover the phone

Recovering phone

Initializing

All operations completed

Product flashing aborted

Nokia 3310 Nokia 6210&6310i, Nokia N95, Nokia N83,Nokia N86, Nokia E7-00

Edited by aionovios

τελικά κατάφερα και βρήκα την τελευταία έκδοση λογισμικού όμως οταν προχωράω στην διαδικασία μου βγάζει το εξείς σφάλμα Flashing started

Loading update server code: 869872 bytes

Update server loaded

Erasing User Data Area...

FUR: ALGO reported error in Control Frame. Unable to continue.

ERROR: Programming error reported for asic CMT

-- Error Type 0x02

-- Error Specifier 0x12

-- Offending Addr 0xFFFFFFFF

-- Expected content 0x0000FFFF

-- Detected content 0xFFFFFFFF

User Data Area erasing failed

Unable to flash phone 0x8401F173

Starting to recover the phone

Recovering phone

Initializing

All operations completed

Product flashing aborted

έχω καιρό να φλασάρω νοκια(εδώ που τα λέμε μου έλλειψε , θα φλασάρω αύριο μεθαύριο του πατέρα μου πάλι :lol: ) .

Ποιόν οδηγό ακολουθείς και σε ποιό βήμα σου συμβαίνει αυτό για να σου πω.

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

ΟΔΗΓΟΣ] Εισαγωγή Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευών Symbian^3

τον οδηγό που βρίσκετε στην 1η σελίδα

ποια η διαφορα του refurbish απο το update? ποτε κανουμε το ενα και ποτε το αλλο?

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

• 3 months later...
καλημερα εχω κατεβασει 4 διαφορετικες εκδοσεις του φοινικα και ενω εχω winxp σε καμια δεν μου δημιουργει το φακελο που αναφερεται στο οδηγο ετσι ωστε να μεταφερω τα 8 αρχεια και να αρχισω το flashing.Καποιος που γνωριζει μπορει να βοηθησει?

• 1 month later...

Καλημερα παιδια Πως εισαστε ελπιζω καλα.Θα ηθελα να σας ρωτησω για ενα μεγαλο προβλημα που εχω στο κινητο μου Nokia 808 pureview με FP2.Το προβλημα μου το εμφανιζει ο Φοινικας οταν παω να βαλω το Firmware update http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=31993&d=1367057445 .Αυτη την στιγμη λειτουργω πανω σε windows 7 64bit και εχω εγκαταστησει την εφαρμογη του Φοινικα Phoenix Service Software 2012.16.004.48159

Οποτε τι κανω εγω λαθος?

NOKIA N86(Καταστραφηκε το εδωσα στην μανα μου μεσα σε 2 μηνες του πεταξε τα ματια εξω)

ΝΟΚΙΑ 808 PV WHITE

NOKIA EOS 64gb Germany 320 euro

Καλημερα παιδια Πως εισαστε ελπιζω καλα.Θα ηθελα να σας ρωτησω για ενα μεγαλο προβλημα που εχω στο κινητο μου Nokia 808 pureview με FP2.Το προβλημα μου το εμφανιζει ο Φοινικας οταν παω να βαλω το Firmware update http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=31993&d=1367057445 .Αυτη την στιγμη λειτουργω πανω σε windows 7 64bit και εχω εγκαταστησει την εφαρμογη του Φοινικα Phoenix Service Software 2012.16.004.48159

Οποτε τι κανω εγω λαθος?

Απλά δεν έχεις το firmware στους σωστούς φάκελους, όπου ψάχνει το phoenix και μπορείς να τους δεις στις ρυθμίσεις του και να μεταφέρεις εκεί τα αρχεία του firmware

Απλά δεν έχεις το firmware στους σωστούς φάκελους, όπου ψάχνει το phoenix και μπορείς να τους δεις στις ρυθμίσεις του και να μεταφέρεις εκεί τα αρχεία του firmware

Το θεμα ειναι οτι το default Location που εχει το προγραμμα C:\ProgramData\Nokia\Packages\ Δεν υπαρχει στο συστημα μου βρηκα ολη την σειρα αλλα το Packages δεν υπαρχει και επρεπε να το δημιουργησω εγω.

Ισως να φταει ο Φοινικας κατεβαζω το μοντελο PSS 2012.24.000.48366 και βλεπω τι παιζει.

Edited by GcLoupo

NOKIA N86(Καταστραφηκε το εδωσα στην μανα μου μεσα σε 2 μηνες του πεταξε τα ματια εξω)

ΝΟΚΙΑ 808 PV WHITE

Το θεμα ειναι οτι το default Location που εχει το προγραμμα C:\ProgramData\Nokia\Packages\ Δεν υπαρχει στο συστημα μου βρηκα ολη την σειρα αλλα το Packages δεν υπαρχει και επρεπε να το δημιουργησω εγω.

Τρέξε τον φοίνικα με δικαιώματα admin.

Απεγκατασταση ολων των phoenix και εγκατασταση ξανα.

Δεν μπορω να βρω τι φταει.Εκανα απεγκατασταση εγκατασταση εβγαλα το antivirus μου το ετρεξα σαν admin το προγραμμα και παλι το ιδιο μου βγαζει Δεν μπορω να καταλαβω τι παει στραβα.Μηπως να κανω Ξανα format στο PC μου?

Μηπως χρειαζεται κανενα αλλο προγραμμα μεσα στο συστημα μου το οποιο δεν εχω βαλει?

Πηγα να βαλω το NaviFirmPlus αλλα απο οτι ειχα διαβασει η Nokia το εκανε ban.

Καποια ατομα λενε να βαλω αυτο NSS Pro αλλα και παλι δεν ξερω να το δουλευω

Θα τρελαθω και θα πηδηχτω απο το παραθυρο

Edited by GcLoupo

ΝΟΚΙΑ 808 PV WHITE

Απεγκατασταση ολων των phoenix και εγκατασταση ξανα.

...Θα τρελαθω και θα πηδηχτω απο το παραθυρο

Το τελευταίο άστο καλύτερα... αρκετούς έχουμε ήδη ( ρε λες να ήταν και αυτοί απελπισμένοι από την εγκατάσταση του φοίνικα... ).

Μόνο με το φοίνικα κάνεις δουλειά, τα υπόλοιπα τα ξεχνάς.

Το πρόγραμμα το τρέχεις πάντα σαν admin.

Τώρα το που ψάχνει τις rom αυτό είναι που πρέπει να κοιτάξεις. Αλλάζει ανάλογα με το λειτουργικό.

Στο δικό μου (win 7 64 bit) το ήθελε στο :

C:\Program Files (x86)\Nokia\Phoenix\Products\RM-596

C:\Program Files (x86)\Nokia\Phoenix\Products\RM-596

Τα εκανα ολα αυτα αγαπητε αλλα και παλι μου πεταει το μυνημα για το DP1.0 etc

Edited by GcLoupo

ΝΟΚΙΑ 808 PV WHITE

Τα εκανα ολα αυτα αγαπητε αλλα και παλι μου πεταει το μυνημα για το DP1.0 etc

Ναι, το path ήταν στο δικό μου PC. Στο δικό σου μάλλον το θέλει αλλού.

Ναι, το path ήταν στο δικό μου PC. Στο δικό σου μάλλον το θέλει αλλού.

Το εβαλα το firmware παντου μεσα στους φακελους nokia and phoenix και δεν γίνεται τίποτα.

ΝΟΚΙΑ 808 PV WHITE

Λοιπόν έχω και εγώ win7 64bit και το μόνο που έκανα είναι να ακολουθήσω πιστά τον οδηγό. Πιστά τι εννοώ: βάζω ακριβώς την έκδοση phoenix ου λέει ο οδηγός και ακολουθώ κατά γράμμα τα βήματα. Πάντα όποιος έχει πρόβλημα κάτι έχει παραλείψει, κάτι δεν είδα, κάτι δε κάνει σωστά. Χωρίς παρεξήγηση εννοείται και αφήνω και περιθώριο σφάλματος, στο ότι κάτι μπορεί να συμβαίνει στα συγκεκριμένα windows.

Λοιπόν έχω και εγώ win7 64bit και το μόνο που έκανα είναι να ακολουθήσω πιστά τον οδηγό. Πιστά τι εννοώ: βάζω ακριβώς την έκδοση phoenix ου λέει ο οδηγός και ακολουθώ κατά γράμμα τα βήματα. Πάντα όποιος έχει πρόβλημα κάτι έχει παραλείψει, κάτι δεν είδα, κάτι δε κάνει σωστά. Χωρίς παρεξήγηση εννοείται και αφήνω και περιθώριο σφάλματος, στο ότι κάτι μπορεί να συμβαίνει στα συγκεκριμένα windows.

Οκ θα το κανω ξανα τα βγαζω ολα και βαζω μονο την εκδοση που λεει ο αγαπητος

ΝΟΚΙΑ 808 PV WHITE