Jump to content

[Επίσημο] HTC Incredible S

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αψογο το incredible S , καλυτερο (πιο μεγαλο και φωτεινο) απο το desire s και απορω γιατι δεν ηρθε Ελλαδα και γιατι δεν εχει μεγαλη υποστηριξη (εκτος απο το XDA)

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

• 3 weeks later...
  • Απαντήσεις 217
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τελικα οπως πηρα το desire s απο το σερβις της htc μετα απο αλλαγη πλακετας ( το εγραψα στο desire s τοπικ) ,το πουλησα κατευθειαν και αγορασα απο καταστημα ελλαδας το incredible s.

Κατιτις η μεγαλυτερη οθονη,κατιτις η καλυτερη καμερα,και προπαντων η ξενερα που εφαγα με το s μιας και διαβαζω και εντος αλλα και εκτος ελλαδος οτι πολλα s εχουν προβληματικη πλακετα, με εκαναν να στραφω σε αυτη την αλλαγη...

Ιδωμεν....

Τελικα οπως πηρα το desire s απο το σερβις της htc μετα απο αλλαγη πλακετας ( το εγραψα στο desire s τοπικ) ,το πουλησα κατευθειαν και αγορασα απο καταστημα ελλαδας το incredible s.

Κατιτις η μεγαλυτερη οθονη,κατιτις η καλυτερη καμερα,και προπαντων η ξενερα που εφαγα με το s μιας και διαβαζω και εντος αλλα και εκτος ελλαδος οτι πολλα s εχουν προβληματικη πλακετα, με εκαναν να στραφω σε αυτη την αλλαγη...

Ιδωμεν....

Και εγω την ιδια σκεψη ειχα κανει ακριβως....αλλα κατι δεν μου καθησε καλα στο πισω μερος του τηλεφωνου(σαν να εχει προσθετη μπαταρια)και το ξανασκεφτηκα και ξαναπηρα το Deisre S...Προς το παρων ευτηχως δεν το μετανιωσα ακομα

Και εγω την ιδια σκεψη ειχα κανει ακριβως....αλλα κατι δεν μου καθησε καλα στο πισω μερος του τηλεφωνου(σαν να εχει προσθετη μπαταρια)και το ξανασκεφτηκα και ξαναπηρα το Deisre S...Προς το παρων ευτηχως δεν το μετανιωσα ακομα

Μακαρι να μην σου παθει τιποτα,αλλα αφου σου αλλαξαν πλακετα(αν καταλαβα καλα) ποιος ο λογος να το δωσεις και να παρεις ιδιο?

Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk

Μακαρι να μην σου παθει τιποτα,αλλα αφου σου αλλαξαν πλακετα(αν καταλαβα καλα) ποιος ο λογος να το δωσεις και να παρεις ιδιο?

Ειναι το σπασημο που τρως περιμενοντας απο την επισκευη...το τηλεφωνο απο πισω (επειδη δεν το ειδα απο κοντα και ισως ειναι ενδεχομενως στη σκεψη μου)ειναι απο πισω λιγο αντιαισθητικο οσο δειχνει;

Ειναι το σπασημο που τρως περιμενοντας απο την επισκευη...το τηλεφωνο απο πισω (επειδη δεν το ειδα απο κοντα και ισως ειναι ενδεχομενως στη σκεψη μου)ειναι απο πισω λιγο αντιαισθητικο οσο δειχνει;

Γουστα ειναι αυτα,εμενα δεν με χαλαει,ετσι και αλλιως παρηγγειλα την case mate θηκη που ειναι @αμάτη και το προστατευει αψογα

Sent from wherever im am at this moment

• 2 weeks later...
το τηλεφωνο απο πισω (επειδη δεν το ειδα απο κοντα και ισως ειναι ενδεχομενως στη σκεψη μου)ειναι απο πισω λιγο αντιαισθητικο οσο δειχνει;

Απλα να σου πω οτι το Droid Incredible (η αμερικανικη εκδοση του) πηρε χρυσο βραβειο στα International Design Excellence Awards (IDEA - γνωστα και ως "Oscars of design) το Μαιο που περασε ακριβως εξαιτιας του χαρακτηριστικου back cover

το κινητο ειναι τελειο παιδια ---design,βαρος,οθονη, αποδοση,μπαταρια κλπ....αυτο επρεπε να ερθει Ελλαδα και οχι το desire s

αλλα το εκαναν για λογους Marketing...σου λεει ολοι που πηραν desire θα τρεξουν να παρουν το s....αχ,,,,,,(και ετσι εγινε...)

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

αν δεν κάνω λάθος έχει sar 0.88. Όσοι το έχετε νιώθετε καμιά ενόχληση αν μιλήσετε πολλή ώρα χωρίς bluetooth; Στο απλό desire ας πούμε που έχει 0.75 ένωθα απλά ένα ζέσταμα αλλα όχι πονοκεφάλους. Για μένα πάντως έχει το ιδανικό μέγεθος. Επίσης να μου πείτε αν το ηχείο του είνια πιο δυνατό σε σχέση με το desire s.

Ρε παιδια χωρις λογο απο το μεσημερι. Ο ηχος εξαφανιζεται απο το κινητο (ringtone , παιχνιδια κτλ) και απο μονο του μπαινει στο μενου του Car panel. το εσβησα το αναψα, ο ηχος επανερχεται αλλα μετα απο καποια ωρα παλι χανεται. Τι εγινε, δεν το χτυπησα καπου

Πιθανον να σου δημιουργει παρενεργεια καποια εφαρμογη....Τσεκαρε ποιες εφαρμογες εβαλες τελευταια κανε απεγκατασταση και δες το...

Και αν δε δεις βελτίωση, κάνε ένα hard reset-format (κράτησε backup πρώτα) και δες πάλι!
Τhe end of an era...

Καλησπέρα σας,

Ενδιαφέρομαι για την αγορά του συγκεκριμένου τηλεφώνου.Έκανα μια αναζήτηση skroutz για να δω τι τιμές παίζουν, κατέληξα σε ηλεκτρονικό κατάστημα, το παράγγειλα και με πήραν τηλέφωνο και με ενημέρωσαν ότι πρόκριτε για συσκευή από ευρωπαϊκή εισαγωγή με αγγλικό manual και όχι ελληνικό.Ρώτησα τι διαφορά υπάρχει μεταξύ εισαγωγής από ελληνική εταιρεία και άλλη ευρωπαϊκή και μου είπαν ότι ενώ υποστηρίζει ελληνική γλώσσα είναι πιθανόν σε ενδεχόμενη αναβάθμιση να γυρίσει σε αγγλικά και να πρέπει να το στείλω σε αυτούς να το ξανά ρυθμίσουν. Δεν γνωρίζω ποια είναι τα μειονεκτήματα μιας τέτοιας συναλλαγής. Αν κάποιος μπορεί να με κατατοπίσει ή έχει ανάλογη εμπειρία, θα με βοηθούσε σημαντικά και εμένα.

Σας ευχαριστώ.

Βλεπω οτι πολλοι με desire s πηραν αναβαθμιση σε 2.3.5 με sense 3.

Εμεις με incredible s θα δουμε φως? Εχω την 2.3.3..

Ζήλια ,ψώρα ! :)) :)) lol

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

Οντως,,,,,,:lol:

τελικα ξερει κανενας αν και το incredible s λαβει την αναβαθμιση??

Την αναβαθμιση θα την παρουν και το Incredible S και το Desire HD μεσα στο Νοεμβριο συμφωνα με καποια forums. Απλα το πηραν με την ημερομηνια κυκλοφοριας τους.

Παιδιά μήπως ξέρει κανένας πως γίνονται οι βιντεοκλήσεις ;'Έψαξα στο τηλέφωνο και δεν βρήκα κανένα κουμπί για βιντεοκλήσεις παρά μόνο για απλή κλήση..

Παιδιά μήπως ξέρει κανένας πως γίνονται οι βιντεοκλήσεις ;'Έψαξα στο τηλέφωνο και δεν βρήκα κανένα κουμπί για βιντεοκλήσεις παρά μόνο για απλή κλήση..

Δοκιμασε να κανεις μια κληση και πατα αμεσως hang up, εκει στο μενου που σου βγαζει για 1-2 δευτερολεπτα, βλεπεις πουθενα videocall; Εμενα ετσι γινεται στο SGS2.

Good news. Συμφωνα με τον γνωστο Android developer Paul O' Brien το sense 3.0/android 2.3.5 κυκλοφορει και στο Incredible S επισημα τις επομενες μερες.

http://techie-buzz.com/mobile-news/htc-incredible-s-to-get-official-sense-3-0-update.html

http://www.htc-hub.com/htc/actualites/htc-incredible-s-sur-le-point-de-recevoir-sense-3-0-et-android-2-3-5/

Good news. Συμφωνα με τον γνωστο Android developer Paul O' Brien το sense 3.0/android 2.3.5 κυκλοφορει και στο Incredible S επισημα τις επομενες μερες.

http://techie-buzz.com/mobile-news/htc-incredible-s-to-get-official-sense-3-0-update.html

http://www.htc-hub.com/htc/actualites/htc-incredible-s-sur-le-point-de-recevoir-sense-3-0-et-android-2-3-5/

ωραια! επισημα θα μπορει και να ξεκλειδωθει απο το site της HTC? μολις παρει την αναβαθμιση? γιατι το εχω ακομα ετσι..

• 3 weeks later...