Muck Smith Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Τι γίνεται με την αναβάθμιση; Σε εμένα ακόμη...αλλα και στο φόρουμ δε βλέπω κινητικότητα... Έχει δοθεί η αναβάθμιση εδώ και κάτι εβδομάδες. Πολύ όμορφο, αλλά χάνεις τα touch κουμπιά (έχει παραμείνει μόνο αυτό της γραφιδας) καθώς και δύο οθόνες από το sense (από 7 έμειναν 5). Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 (edited) Μόλις μου ήρθε... Το αναβαθμιζω και τα λέμε αργότερα από άποψη εντυπώσεων. Η αναβάθμιση έγινε κανονικά. Τα πλήκτρα του πλαισίου δεν λειτουργούν. Το wifi δείχνει να μην έχει το πρόβλημα που έχει αναφερθεί. Το μενού δεν μπορώ να το συνηθίσω ακόμη. Κολλήματα δεν αντιμετωπίζω. Αργεί λίγο η αλλαγή προσανατολισμού οθόνης. Μάλλον έχω πρόβλημα με flash player. Δεν παίζει βίντεο ο όπερα. Sent from my HTC Flyer P512 using Tapatalk Edited January 3, 2012 by demis1980 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos_l Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Μόλις μου ήρθε... Το αναβαθμιζω και τα λέμε αργότερα από άποψη εντυπώσεων. Η αναβάθμιση έγινε κανονικά. Τα πλήκτρα του πλαισίου δεν λειτουργούν. Το wifi δείχνει να μην έχει το πρόβλημα που έχει αναφερθεί. Το μενού δεν μπορώ να το συνηθίσω ακόμη. Κολλήματα δεν αντιμετωπίζω. Αργεί λίγο η αλλαγή προσανατολισμού οθόνης. Μάλλον έχω πρόβλημα με flash player. Δεν παίζει βίντεο ο όπερα. Sent from my HTC Flyer P512 using Tapatalk Έχεις το 3g; Παράθεση My Phone Samsung Note 9 My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 WiFi έχω... Με δυσκολεύει το νέο μενού της 3.2 Sent from my HTC Flyer P512 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 3, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Με δυσκολεύει το νέο μενού της 3.2 Πάντως είναι πιο κοντά στο ICS, συνήθεια είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekscouser Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Πάντως είναι πιο κοντά στο ICS, συνήθεια είναι. Συμφωνώ απόλυτα σε μια δύο μέρες θα δεις ότι είναι μία χαρά,το μόνο που μπορώ να πω ότι με χάλασε είναι η μείωση στο sense από 7 σε 5 επιλογές και το μικρό widget για τις επαφές αλλά αυτα πάλι είναι προσωπικές ιδιοτροπίες-προτιμήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Συμφωνώ απόλυτα σε μια δύο μέρες θα δεις ότι είναι μία χαρά,το μόνο που μπορώ να πω ότι με χάλασε είναι η μείωση στο sense από 7 σε 5 επιλογές και το μικρό widget για τις επαφές αλλά αυτα πάλι είναι προσωπικές ιδιοτροπίες-προτιμήσεις το προβλημα με το wifi εξακολουθει να υφισταται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekscouser Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 το προβλημα με το wifi εξακολουθει να υφισταται; Είχα τηλεφωνήσει στο service πριν την πρωτοχρονιά μου απάντησαν να το πάω μετά τις γιορτές 3/1 δεν είχα το χρόνο να το πάω οπότε ναι παραμένει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 απλα να ενημερωσω οτι σε εμενα δεν υφισταται...οποτε ισως να μην ειναι θεμα της αναβαθμισης ενα προβλημα που προεκυψε ειναι οτι δε λειτουργει flash player στον opera μπορει μηπως να βοηθησει κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 απλα να ενημερωσω οτι σε εμενα δεν υφισταται...οποτε ισως να μην ειναι θεμα της αναβαθμισης ενα προβλημα που προεκυψε ειναι οτι δε λειτουργει flash player στον opera μπορει μηπως να βοηθησει κανεις; To flash στον ΟΠΕΡΑ λειτουργεί το πρόβλημα είναι πως δεν εμφανίζει τίποτα, αμά πατήσει με το νύχι εκεί που υποτίθεται πως είναι το κουμπί για Full screen θα δείς κανονικά το video τουλάχιστον έτσι είναι στο Huawei Mediapad. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 παρολο που εχω ενεργοποιημενο το flash δεν εμφανιζει τιποτε κανω κλικ και ακουγεται ηχος αλλα δεν προβαλλεται εικονα... αν ξερει καποιος κατι ας το αναφερει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sarunas Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Παιδιά θέλω να πάρω ασύρματο πληκτρολόγιο και έχω βρεί τα παρακάτω από το ebay: 1)http://www.ebay.com/itm/Slimline-Lightweight-Bluetooth-Miniature-PC-Keyboard-HTC-Flyer-Tablet-/320823471575?pt=UK_iPad_Tablet_Accessories&hash=item4ab291add7 2)http://www.ebay.com/itm/Mini-Bluetooth-3-0-Keyboard-Smart-Phone-HTPC-HTC-Flyer-/280800524113?pt=PDA_Accessories&hash=item416103f751 3)http://www.ebay.com/itm/Wireless-Bluetooth-Keyboard-Black-HTC-Flyer-/260854597982?pt=US_Tablet_Accessories&hash=item3cbc25495e 4)http://www.ebay.com/itm/2-4G-Mini-Wireless-Keyboard-HTC-Flyer-Motorola-Xoom-/320827691044?pt=PCA_Mice_Trackballs&hash=item4ab2d21024 Λέτε ότι αξίζει κανένα;Αν έχει δοκιμάσει κανείς πληκτρολόγιο σε τablet ας μου πει τη γνώμη του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos_l Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Καλημέρα. Έχω αγοράσει 2. Το ένα ειναι μικρό για να γραφεις με τον αντίχειρα και το άλλο πλήρες που ανοίγει. Και τα δύο συνδέονται με Bluetooth. Το μόνο μου πρόβλημα ειναι ότι δεν μπορώ να γράψω με κανένα ελληνικά.... Όσο και να έψαξα λύση δε βρήκα. Τώρα από ποιότητα πληκτρολογίου θα σου πρότεινα να πάρεις κάποιο με σκληρά πλήκτρα και όχι αυτά που ειναι φτιαγμένα από υλικό σαν της γομας... Αυτά. Παράθεση My Phone Samsung Note 9 My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Καλημέρα. Έχω αγοράσει 2. Το ένα ειναι μικρό για να γραφεις με τον αντίχειρα και το άλλο πλήρες που ανοίγει. Και τα δύο συνδέονται με Bluetooth. Το μόνο μου πρόβλημα ειναι ότι δεν μπορώ να γράψω με κανένα ελληνικά.... Όσο και να έψαξα λύση δε βρήκα. Τώρα από ποιότητα πληκτρολογίου θα σου πρότεινα να πάρεις κάποιο με σκληρά πλήκτρα και όχι αυτά που ειναι φτιαγμένα από υλικό σαν της γομας... Αυτά. Θα μπορούσες σε παρακαλώ να μας δώσεις links για τα πληκτρολόγια που περιγράφεις και έχεις αγοράσει, εφόσον είσαι ευχαριστημένος? Παρότι δεν κατάφερα να αγοράσω το Flyer (τελικά πήρα ένα Lenovo A1 με λιγότερα χρήματα...), συνεχίζω να παρακολουθώ το θέμα και φυσικά θα με ενδιέφερε ένα τέτοιο πληκτρολόγιο (γράφω κυρίως στα Αγγλικά, οπότε δε με ενοχλεί ιδιαίτερα η έλλειψη Ελληνικών χαρακτήρων). Σε ευχαριστώ! Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaws Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 ενδιαφερομαι και εγω για την αγορα του(κυριως λογω της γραφιδας)...το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να παω σε καποιο μαγαζι..και να το δω ζωντανα....το plaisio δεν το φαιρνει...τα ιδια με τον κωτσοβολο...ενω public και multirama (της περιοχης μου - βριλησσια) καλα κρασια.....εχετε κατι που να μου προτεινετε ? α και η αντιπροσωπεια της HTC που στο καλο βρισκεται ?? γιατι η επισημη ιστοσελιδα τους...ειναι :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 28, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 ενδιαφερομαι και εγω για την αγορα του(κυριως λογω της γραφιδας)...το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να παω σε καποιο μαγαζι..και να το δω ζωντανα....το plaisio δεν το φαιρνει...τα ιδια με τον κωτσοβολο...ενω public και multirama (της περιοχης μου - βριλησσια) καλα κρασια.....εχετε κατι που να μου προτεινετε ? http://www.skroutz.gr/c/25/laptop.html?keyphrase=htc+flyer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 Υπάρχουν δύο εφαρμογές που με την 3.2 δεν λειτουργούν σωστά. -opera -hotmail Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα; Sent from my HTC Flyer P512 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 Υπάρχουν δύο εφαρμογές που με την 3.2 δεν λειτουργούν σωστά. -opera -hotmail Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα; Sent from my HTC Flyer P512 using Tapatalk Εμένα ο Opera παίζει άψογα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 Εμένα ο Opera παίζει άψογα! Έχω πρόβλημα με το flash Ούτε εικόνες αλλα το κυριότερο...ούτε βίντεο Sent from my HTC Flyer P512 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos_l Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Διάβασα αυτό για το FLyer. Υπάρχει περιπτωση να είναι αλήθεια και να πάρουμε αναβάθμιση σε ICS; http://androidgreece.gr/2012/01/26/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%83%CE%B5-ics-%CF%84%CE%BF-htc-flyer/ Παράθεση My Phone Samsung Note 9 My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 31, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Διάβασα αυτό για το FLyer. Υπάρχει περιπτωση να είναι αλήθεια και να πάρουμε αναβάθμιση σε ICS; http://androidgreece.gr/2012/01/26/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%83%CE%B5-ics-%CF%84%CE%BF-htc-flyer/ Υπάρχει σαν φήμη αλλά ακόμα δεν είναι επίσημα επιβεβαιωμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 παντως αν η νεα αναβαθμιση μειωσει και αλλο την αξιοποιησιμη οθονη...δε θα το επιθυμουσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos_l Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 παντως αν η νεα αναβαθμιση μειωσει και αλλο την αξιοποιησιμη οθονη...δε θα το επιθυμουσα Νομίζω ότι δε θα χάσουμε τίποτα παραπάνω από αυτό που χάσαμε με το HC. Παράθεση My Phone Samsung Note 9 My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Έχω πρόβλημα με το flash Ούτε εικόνες αλλα το κυριότερο...ούτε βίντεο Sent from my HTC Flyer P512 using Tapatalk Update Χθες ο όπερα αναβαθμίστηκε και πλέον λειτουργεί κανονικά flash και video. Sent from my HTC Flyer P512 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sarunas Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Ξέρει κάποιος αν υπάρχει καμία διαφορά ανάμεσα στο htc p510e flyer από το htc flyer;Μπορεί να μην έχει διαφορά,αλλά ένας ξάδερφός μου το βρήκε σε ένα μαγαζί και γράφει πάνω και το P510e και δεν ήταν σίγουρος αν πρέπει να το πάρει.Mήπως ξέρει κανείς αν πρόκειται για προγενέστερο του htc flyer μοντέλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts