Muck Smith Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 Nαι το γνωρίζω αυτό. Απλά από ότι βλέπω έχει τα πάντα εκτός από αυτό. Ίσως μια αναβάθμιση του αργότερα ; (εννοώ άλλο μοντέλο). Ειλικρινά θα με βοηθούσε αυτό πολύ. (Θα ανέβαινε το κόστος πολύ, ε εντάξει αν αξίζει γιατί όχι. Εκεί που είναι να δίνω 600-700 για κινητό να δώσω άλλα 100 αλλά να έχω τα πάντα μετά) . Εντάξει το κάνει η samsung, αλλά αυτή δεν δίνει usb και card reader νομίζω. Ουφ :( Οι διαφορές μεταξύ Flyer και Tab: το flyer έχει το μαγικό πενάκι, το tab κάνει κλήσεις. MicroSD παίρνουν και τα δύο. Για περισσότερες κόντρες στους διαξιφισμούς :p Όταν λες ότι στα ταξίδια σου κουβαλάς λάπτοπ, τι ακριβώς κάνεις με αυτό; Γιατί αν πρόκειται για κατανάλωση περιεχομένου, τότε το τάμπλετ θα σε βολέψει μια χαρά. Αν πρόκειται για επαγγελματικές παρουσιάσεις pps, μάλλον όχι :) Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 Email με attachments πάντα, word, excel, browsing, power point presentation από το laptop και φυσικά skype Σπάνια κάνω παρουσίαση μέσω οθόνης (προτζέκτορα). Αυτά πιστεύω ότι όλα τα κάνει το flyer. Απλά λίγο με χαλάει που δεν κάνει κλήσεις. Kατά τα άλλα είναι super πιστεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 skype για ταμπλετς με android εχουμε νεα? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssarl Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Τι ακριβώς νέα; Υπάρχει και παίζει και με video εδώ και αρκετό καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Παιδιά να ρωτήσω ορισμένα πραγματάκια τους κατόχους και μη... το tab έχει πάρει την αναβάθμιση 3.1 ή έρχεται ακόμη με την ginger?Επίσης υπάρχει δυνατότητα να συνδέσεις το tab με usb, εξωτερικό σκληρό ή κάποιο φλασάκι? Και κάτι τελευταίο για τα flyer που δεν έχουν ελληνικό menu, γίνεται να τους βάλουμε,και αν ναι πως?? Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Αν δεν κάνω λάθος δεν πρόκειται να πάρει την 3.1 ποτέ το flyer μιας και οι 3 και 3.1 προορίζονται για οθόνες 10". Η 3.2 είναι η honeycomb για τα tablets με 7άρες οθόνες... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 ...για τα flyer που δεν έχουν ελληνικό menu, γίνεται να τους βάλουμε,και αν ναι πως?? Σε ενδιαφέρει να έχει ελληνικό μενού ή απλώς να γραφεις ελληνικά; Ελληνικά γράφει κανονικότατα και αν δεν σε ικανοποιεί το default πληκτρολόγιο μπορείς να βάλεις αλλο (πχ το multilingue). tapas, mapas, Tapatalk. Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Σε ενδιαφέρει να έχει ελληνικό μενού ή απλώς να γραφεις ελληνικά; Ελληνικά γράφει κανονικότατα και αν δεν σε ικανοποιεί το default πληκτρολόγιο μπορείς να βάλεις αλλο (πχ το multilingue). tapas, mapas, Tapatalk. Να εχει ελληνικο MENU.... Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Αν δεν κάνω λάθος δεν πρόκειται να πάρει την 3.1 ποτέ το flyer μιας και οι 3 και 3.1 προορίζονται για οθόνες 10". Η 3.2 είναι η honeycomb για τα tablets με 7άρες οθόνες... Σωστο.μαλιστα διαβασα οτι θα παρει την 3.2 μεσα αυγουστου Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 30, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Να εχει ελληνικο MENU.... Δοκίμασες το morelocale2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis75t Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 το εχω μια εβδομαδα αγορασμενο απο γερμανο ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος και νομιζω οτι ειναι το ιδανικο για επαγγελματιες . εχω ομως μια απορια αγορασα το wi-fi 3g 32giga αλλα η σθυνολικη διαθεσημη μνημη μου λεει οτι ειναι 19 γιγα. τα αλλα 13 που ειναι ????????/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 το εχω μια εβδομαδα αγορασμενο απο γερμανο ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος και νομιζω οτι ειναι το ιδανικο για επαγγελματιες . εχω ομως μια απορια αγορασα το wi-fi 3g 32giga αλλα η σθυνολικη διαθεσημη μνημη μου λεει οτι ειναι 19 γιγα. τα αλλα 13 που ειναι ????????/ νομιζω τον χωρο τον τρωνε η εφαρμογες που εχει μεσα και το sense;) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 προς διαχειριστες:το θεμα δεν πρεπει να αλλαξει?προς κυκλοφορια?κυκλοφορησε εδω και καιρο Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 31, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 νομιζω τον χωρο τον τρωνε η εφαρμογες που εχει μεσα και το sense;) Αν οι προεγκατεστημένες εφαρμογές (και το Sense) καταλάμβαναν 13GB αποθηκευτικού χώρου θα είχαμε σοβαρά προβλήματα. προς διαχειριστες:το θεμα δεν πρεπει να αλλαξει?προς κυκλοφορια?κυκλοφορησε εδω και καιρο Άλλαξε. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekscouser Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Μόλις μου ήρθε Android 2.3.4 software number 2.23.405.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Μόλις μου ήρθε Android 2.3.4 software number 2.23.405.3 ναι και απο την χαρα σου το ποσταρες σε λαθος σημειο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 ναι και απο την χαρα σου το ποσταρες σε λαθος σημειο :p Και στο φλαιερ ηρθε η 2.3.4 Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekscouser Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 (edited) Και στο φλαιερ ηρθε η 2.3.4 Φυσικά και ήρθε ;-) Το περίεργο ειναι οτι δεν μου έχει έρθει ακομα στο Sensation(Vodafone branded) και ήρθε στο flyer... --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited August 27, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 σε οσους το εχουν η htc υστερα απο δικο μου εμειλ με ενημερωσε οτι θα παρει honeycomb σε ενα μηνα...για οσους ενδιαφερονται.παντωσ στην 2.3.4 ειναι πολυ πιο σταθερο και προσωπικα η μπαταρια παει πολυ καλα. Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekscouser Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Ξέρει κανείς αν υπάρχει extended μπαταρια για το Flyer; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Ξέρει κανείς αν υπάρχει extended μπαταρια για το Flyer; κατα 99% δεν υπαρχει Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekscouser Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 κατα 99% δεν υπαρχει Μάλλον έχεις δίκιο γιατί και εγώ όσο και να έψαξα δεν κατάφερα να βρώ κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekscouser Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Έχει δοκιμάσει κάποιος αυτή την ROM; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1250327 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 -το εν λογω tablet ειναι 3g ή απλα wi-fi; -ποια εκδοση android τρεχει και σε ποια προβλεπεται να αναβαθμιστει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 -το εν λογω tablet ειναι 3g ή απλα wi-fi; -ποια εκδοση android τρεχει και σε ποια προβλεπεται να αναβαθμιστει; 1) Yπάρχουν και 3g εκδόσεις ;) 2) Th 2.3.4 έχει και θα πάρει εκτός απροόπτου (αν δεν έχει γίνει ήδη) την 3.2! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts