dimsweden Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Γεια σας! Ειμαι καινουριος στο φορουμ και στα ταμπλετ. Σκοπευω να αγορασω τη συγκεκριμενη συσκευη μεταξυ πολλων αλλων για τη δυνατοτητα της να χρησιμοποιηθει σε disk mode. Δεν την εχω δει απο κοντα αλλα εχω διαβασει πληροφοριες στο επισημο site της HTC. Ποια ειναι η εμπειρια σας απο τη χρηση του htc sense για μεταφορα εγγραφων, παρουσιασεων powerpoint, pdf κτλ? Υπαρχει δυνατοτητα οπως στα παλαια windows mobile 6 μεταφορας φακελων στην εσωτερικη μνημη ή την καρτα επεκτασης της συσκευης? Καταλαβαινετε ισως οτι η απουσια file manager απο τις συγχρονες φορητες συσκευες με αποθαρρυνει καθοτι ειναι κατι που πραγματικα θα χρειαζομουν στη δουλεια μου. Η χρηση προσθετων εφαρμογων σαν workaround δε με συγκινει ιδιαιτερα. Ισως ειμαι παραδοσιακος αλλα θελω πραγματικα μια εγγενη λυση για να μπορω να χρησιμοποιω την ταμπλετα περιπου σαν υπερφορητο notebook. Η επιλογη windows 7 ταμπλετας δεν παιζει. Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 29, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Ποιος είπε ότι δεν έχει file manager; Στο market υπάρχει πληθώρα επιλογών και μπορείς πανεύκολα να κάνεις αυτό που ζητάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Γεια σας! Ειμαι καινουριος στο φορουμ και στα ταμπλετ. Σκοπευω να αγορασω τη συγκεκριμενη συσκευη μεταξυ πολλων αλλων για τη δυνατοτητα της να χρησιμοποιηθει σε disk mode. Δεν την εχω δει απο κοντα αλλα εχω διαβασει πληροφοριες στο επισημο site της HTC. Ποια ειναι η εμπειρια σας απο τη χρηση του htc sense για μεταφορα εγγραφων, παρουσιασεων powerpoint, pdf κτλ? Υπαρχει δυνατοτητα οπως στα παλαια windows mobile 6 μεταφορας φακελων στην εσωτερικη μνημη ή την καρτα επεκτασης της συσκευης? Καταλαβαινετε ισως οτι η απουσια file manager απο τις συγχρονες φορητες συσκευες με αποθαρρυνει καθοτι ειναι κατι που πραγματικα θα χρειαζομουν στη δουλεια μου. Η χρηση προσθετων εφαρμογων σαν workaround δε με συγκινει ιδιαιτερα. Ισως ειμαι παραδοσιακος αλλα θελω πραγματικα μια εγγενη λυση για να μπορω να χρησιμοποιω την ταμπλετα περιπου σαν υπερφορητο notebook. Η επιλογη windows 7 ταμπλετας δεν παιζει. Ευχαριστω! Εχει απο ολα το flyer απλα το μονο που εκανε εντυπωση ειναι η φορτιση απο usb εκανε 7.5 ωρες να γεμισει πληρως.πολυ καλη οθονη παιδια το καινουριο sense πολυ καλο Απο 22.00 εως τωρα μιση ωρα με wifi και ολες τις εφαρμογες ανοιχτες η μπαταρια εχει πεσει 4% Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 29, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Εχει απο ολα το flyer... Εκτός από υποστήριξη σε κλήσεις. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimsweden Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Ποιος είπε ότι δεν έχει file manager; Στο market υπάρχει πληθώρα επιλογών και μπορείς πανεύκολα να κάνεις αυτό που ζητάς. Μα αυτο ειναι το θεμα... Γιατι να χρειαζεται χρηση ειδικων εφαρμογων? Δε γινεται απλα να συνδεεις μεσω usb τη συσκευη και να εμφανιζεται τοσο η εσωτερικη της μνημη οσο και η καρτα μνημης σαν εξωτερικοι δισκοι δινοντας σου τη δυνατοτητα να μεταφερεις αρχεια με αντιγραφη επικολληση, να διαχειριζεσαι φακελους ακριβως οπως σε υπολογιστη και πολλα αλλα? Αυτο ηθελα να διασφαλισω οτι γινεται... Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 29, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Μα αυτο ειναι το θεμα... Γιατι να χρειαζεται χρηση ειδικων εφαρμογων? Γιατί εκεί στηρίζεται όλη η φιλοσοφία του android, στο Market του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimsweden Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Το καταλαβαίνω αυτό που λες, απλά πιστεύω ότι το file system / file manager είναι άρρηκτο στοιχείο ενός λειτουργικού συστήματος. Και πάλι, ίσως μιλώ συνηθισμένος από τη λογική των OS υπολογιστών. Η αλήθεια πάντως είναι ότι οι σύγχρονες android και ios συσκευές δεν είναι υπερβολικά φιλικές για τον επαγγελματία, επιχειρηματία κτλ... Είναι κυρίως εργαλεία ψυχαγωγίας και αυτό δεν αποτελεί προσωπική μου άποψη. Οι περισσότεροι σαν εμένα κατευθύνονται σε win 7 tablets αλλά εμένα μου κέντρισε το ενδιαφέρον το flyer. Ήταν αυτο που διαβασα περί disk mode που με κέντρισε (συν το ότι φαίνεται να είναι μια υπέροχη συσκευή) αλλά δεν μπορώ να πώ ότι έχω καταλάβει πώς λειτουργεί στην πράξη... Αν κάποιος μπορεί να με διαφωτίσει θα το εκτιμούσα πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 (edited) Μα αυτο ειναι το θεμα... Γιατι να χρειαζεται χρηση ειδικων εφαρμογων? Δε γινεται απλα να συνδεεις μεσω usb τη συσκευη και να εμφανιζεται τοσο η εσωτερικη της μνημη οσο και η καρτα μνημης σαν εξωτερικοι δισκοι δινοντας σου τη δυνατοτητα να μεταφερεις αρχεια με αντιγραφη επικολληση, να διαχειριζεσαι φακελους ακριβως οπως σε υπολογιστη και πολλα αλλα? Αυτο ηθελα να διασφαλισω οτι γινεται... Thanks! Το disk mode υπάρχει και είναι εξαιρετικά απλό, καθώς υποστηρίζεται εγγενώς από το android. Δηλαδή, όταν συνδέεις το tablet (ή το android κινητό) μέσω USB, σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις, αν θα το χρησιμοποιήσεις ως δίσκο ή για να κάνεις συγχρονισμό ή απλά για να το φορτίσεις. Δεν απαιτείται κάποιος εξειδικευμένος file manager (τύπου itunes), για να δεις τα αρχεία της εσωτερικής μνήμης ή της SD από το PC σου. O file manager που αναφέρει παραπάνω ο Γιάννης (athanaso77), αφορά τη χρήση του εντός του λειτουργικού του tablet. Δηλαδή, ενώ χρησιμοποιείς το tablet, να μπορέσεις να δεις τα αρχεία που βρίσκονται στην SD και την εσωτερική μνήμη. Edited May 30, 2011 by vman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimsweden Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 (edited) Ευχαριστω παρα πολυ για ολες τις απαντησεις, αρχιζω και καταλαβαινω σταδιακα λιγο καλυτερα. Διευκρινιση: μπορω απ ο,τι καταλαβαινω να αντιγραψω στη συσκευη το φακελο documents των windows με ολους τους φακελους, υποφακελους, υπουποφακελους κτλ που περιεχει. Οι file managers που κυκλοφορουν για τη συσκευη ομως μπορουν να πληγηθουν στα αρχεια μου διατηρωντας ακριβως οπως ηταν τη δομη των φακελων μου; Ή εμφανιζουν απλως εναν "αχταρμα" αρχειων σε ενα φακελο documents; Στη Σουηδια η συσκευη 32gb wifi 3g κοστιζει 6990 sek δηλ περιπου 750 ευρω. Με συμβολαιο broadband 24 μηνων μου δινουν τη συσκευη 250 sek το μηνα δηλ 6000 sek δηλ καπου 675 ευρω. Με κλασικο bradband 24 mbits , οχι mobile. Το γραφω για να παρετε μια ιδεα των τιμων σε αλλη χωρα. Το σκεφτομαι σοβαρα.. Edited May 30, 2011 by dimsweden Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 30, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Ευχαριστω παρα πολυ για ολες τις απαντησεις, αρχιζω και καταλαβαινω σταδιακα λιγο καλυτερα. Διευκρινιση: μπορω απ ο,τι καταλαβαινω να αντιγραψω στη συσκευη το φακελο documents των windows με ολους τους φακελους, υποφακελους, υπουποφακελους κτλ που περιεχει. Οι file managers που κυκλοφορουν για τη συσκευη ομως μπορουν να πληγηθουν στα αρχεια μου διατηρωντας ακριβως οπως ηταν τη δομη των φακελων μου; Ή εμφανιζουν απλως εναν "αχταρμα" αρχειων σε ενα φακελο documents; Όπως θα βάλεις τα αρχεία σου μέσα στη συσκευή, έτσι θα τα βλέπεις και από εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 (edited) η καμερα αν και 5αρα τραβα ικανοποιητικες φωτο.δεν εχω καταφερει να ενεργοποιησω το skype.μου κανει φωνητικη κκληση και οχι βιντεοκληση.κανεις καμια ιδεα? υ.γ.sms και mms εννοειται δουλευουν http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1107663 πρωτο update Edited June 7, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 εκτος απο το expansys το εχετε βρει πουθενα αλλου διαθεσιμο?? το stylus ειναι ξεχωριστο??δεν υπαρχει μεσα στο κουτι ε??:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 εκτος απο το expansys το εχετε βρει πουθενα αλλου διαθεσιμο?? το stylus ειναι ξεχωριστο??δεν υπαρχει μεσα στο κουτι ε??:O Υπάρχει και σε μαγαζι στην Αγ Παρασκευή με τρία γράμματα ;-) Η γραφίδα περιέχεται στη συσκευασία. (σε καποιες αμερικανικές εκδόσεις δεν περιέχεται) tapas, mapas, Tapatalk. Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 εκτος απο το expansys το εχετε βρει πουθενα αλλου διαθεσιμο?? το stylus ειναι ξεχωριστο??δεν υπαρχει μεσα στο κουτι ε??:O μεσα ειναι η γραφιδα Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 ευχαριστω για τις απαντησεις... τελικα το παρηγγειλα μεσο htc που το εχει το expansys. ελπιζω να εχει την γραφιδα μεσα.:ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 ευχαριστω για τις απαντησεις... τελικα το παρηγγειλα μεσο htc που το εχει το expansys. ελπιζω να εχει την γραφιδα μεσα.:ninja: Όταν το παραλάβεις περιμένουμε εντυπώσεις....;) Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 9, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 ελπιζω να εχει την γραφιδα μεσα.:ninja: Όπως ειπώθηκε ήδη περιλαμβάνεται στο πακέτο. Συνεπώς δεν έχεις λόγο να ανησυχείς για αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 ευχαριστω για τις απαντησεις... τελικα το παρηγγειλα μεσο htc που το εχει το expansys. ελπιζω να εχει την γραφιδα μεσα.:ninja: Καλοριζικο.εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος.παρε ομως σκριν προτεκτορ σιγουρα και θηκη για καλυτερα Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 9, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Το screen protector ενδείκνυται μιας και υπάρχουν αναφορές για γρατσουνιές που εμφανίζονται πολύ εύκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 θα το εχω Σαββατο η Δευτερα. παλι εξοδα δηλ...:p:p η γρατσουνιες γινονται απο την γραφιδα η γενικως?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 9, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Υπάρχουν αναφορές και για γρατσουνιές από τη γραφίδα. Αυτό και μόνο αρκεί για να πάρει κάποιος τα μέτρα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Μόνο από την γραφίδα.η ματαρια με φουλ Ίντερνετ βγάζει άνετα 3 μερες το μόνο παράξενο είναι η αναβάθμιση που έδωσε δεν έχει ακόμα δοθεί ΟΤΑ Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 10, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Η καθυστέρηση στην ΟΤΑ αναβάθμιση συνήθως έχει να κάνει με τη διαχείριση του server της εταιρίας. Υπομονή και θα έρθει και σε σένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Καλησπέρα παιδιά, Μπορεί να μου πει κάποιος κάτοχος της συσκευής πως τα πάει με την μετατροπή της γραφής; Δλδ έχουμε γράψει κάτι με την γραφίδα με τον γραφικό μας χαρακτήρα, αυτό διάβασα ότι το μετατρέπει σε κείμενο το κάνει καλά σε ελληνικά και αγγλικά; ευχαριστώ Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 το παρελαβα εχθες απο expansys τελικα ειχε και θηκη μεταφορας και το magic pen και το ελληνικο φορτιστη. πρωτη εντυπωση που καλη και οτι πρεπει για φορητοτητα ακομα δεν το εχω στησει και επεξεργαστει. η κατασκευη του ειναι αρκετα καλη λιγο με το πενακι δυσκολευομαι αλλα που θα παει....:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts