nikolasn80 Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 (edited) νομιζω οτι ειχα δει ελληνικα στις αλλες ταμπλετες:) νομιζω και εγω οτι εχει ελληνικα νεα δεδομενα οσον αφορα τις κλησεις http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1052385 Edited April 27, 2011 by nikolasn80 Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 27, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 νεα δεδομενα οσον αφορα τις κλησεις http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1052385 Flyer is not capable of making voice calls, only video calls via skype (& voice call via skype) Κρίμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekscouser Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Flyer is not capable of making voice calls, only video calls via skype (& voice call via skype) Κρίμα! απιστευτο....!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Καλά βγάλανε tablet με 7" μόνο και δεν του δίνουν την δυνατότητα να κάνει κλήσεις φωνής...? :p Κάτι μου λέει ότι το Flyer θα πάει άπατο για τα δεδομένα της HTC... Σίγουρα περιμέναμε κάτι καλύτερο στην πρώτη της προσπάθεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Καλά βγάλανε tablet με 7" μόνο και δεν του δίνουν την δυνατότητα να κάνει κλήσεις φωνής...? :p Κάτι μου λέει ότι το Flyer θα πάει άπατο για τα δεδομένα της HTC... Σίγουρα περιμέναμε κάτι καλύτερο στην πρώτη της προσπάθεια... συμφωνω....αλλα πολλοι θα το δοκιμασουν Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 συμφωνω....αλλα πολλοι θα το δοκιμασουν Εγω που ημουν παντως ενθερμος για αγορα πλεον ΟΧΙ...:mad: Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 30, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Εγω που ημουν παντως ενθερμος για αγορα πλεον ΟΧΙ...:mad: Μαζί σου Μάνο. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Μαζί σου Μάνο. :rolleyes: Ναι Γιάννη έτσι είναι μιας και το μέγεθος των 7" το ήθελα γιατί στα μάτια μου είναι ένας καλός συμβιβασμός για 1 tableta που επιβάλετε όμως να έχει και δυνατότητες τηλεφώνου άσχετα αν και πως θα τις χρησιμοποιεί ο καθένας! Άλλωστε το μέγεθος των 7 δεν είναι υπερβολικό όχι βεβαίως για να το βάλεις στο αυτι αλλά στην ανάγκη με bluetooth να κανεις τη δουλειά σου η ένα sms ρε παιδί μου! Τεσπα μάλλον το HD2 δε θέλει να με αποχωριστεί με τίποτα μιας κ το flyerθα έπαιζε το ρόλο του(αρχεία,GPS,internet mail)!:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Ναι Γιάννη έτσι είναι μιας και το μέγεθος των 7" το ήθελα γιατί στα μάτια μου είναι ένας καλός συμβιβασμός για 1 tableta που επιβάλετε όμως να έχει και δυνατότητες τηλεφώνου άσχετα αν και πως θα τις χρησιμοποιεί ο καθένας! Άλλωστε το μέγεθος των 7 δεν είναι υπερβολικό όχι βεβαίως για να το βάλεις στο αυτι αλλά στην ανάγκη με bluetooth να κανεις τη δουλειά σου η ένα sms ρε παιδί μου! Τεσπα μάλλον το HD2 δε θέλει να με αποχωριστεί με τίποτα μιας κ το flyerθα έπαιζε το ρόλο του(αρχεία,GPS,internet mail)!:) galaxy tab μανο Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Εγω που ημουν παντως ενθερμος για αγορα πλεον ΟΧΙ...:mad: εγω δεν θα το επαιρνα αλλα θα πηγαινα για ενα τεστ σε κανενα μαγαζι οταν το φερναν...αντε να κανουν βιντεακια καποιοι να το δουμε...τουλαχιστον η htc στον τομεα των κινητων μας ικανοποιει Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Flyer is not capable of making voice calls, only video calls via skype (& voice call via skype) Κρίμα! Γιατί υποστηρίζει video calls το skype? Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 1, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Γιατί υποστηρίζει video calls το skype? http://www.insomnia.gr/topic/406365-%CE%B5%CF%80%CE%AF%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B7-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BE%CE%B7-%CE%B2%CE%B9%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF%CE%BA%CE%BB%CE%AE%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF-android-234/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 galaxy tab μανο Το εχω στα υποψιν μου πολυ καιρο αλλα ελεγα να παρω το flyer σα καινουριο(και htc)και επισης οι τιμες του ακομα ειναι στα υψοι!:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 (edited) Το εχω στα υποψιν μου πολυ καιρο αλλα ελεγα να παρω το flyer σα καινουριο(και htc)και επισης οι τιμες του ακομα ειναι στα υψοι!:) μεταχειρισμενο εχει καλουτσικη τιμη και καινουριο 400 ..πολυ καλη συσκευη Edited May 2, 2011 by gesamfunai Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 μεταχειρισμενο εχει καλουτσικη τιμη και καινουριο 400 ..πολυ καλη συσκευη που το εχεις βρει? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 2, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 που το εχεις βρει? Ας μην ξεχνάμε ότι εδώ συζητάμε για το Flyer. Το Galaxy Tab έχει δικό του θέμα όπου υπάρχουν ήδη αυτά που συζητάμε εδώ. Όσον αφορά την απάντησή σε αυτό που ρωτάς... skroutz.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 (edited) Ας μην ξεχνάμε ότι εδώ συζητάμε για το Flyer. Το Galaxy Tab έχει δικό του θέμα όπου υπάρχουν ήδη αυτά που συζητάμε εδώ. Όσον αφορά την απάντησή σε αυτό που ρωτάς... skroutz.gr athanaso 77 εγω για το flyer ρωταω δεν με απασχολει το ταb.απλα θεωρησα οτι ο φιλος μιλουσε για το flyer :ninja:http://www.htcflyerstore.com/gr/p_htcflyer_pre-order.aspx#content?partner=techbloggrνεο λινκ και με διαφορα αξεσουαρ Edited May 2, 2011 by nikolasn80 Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Για όποιον ενδιαφέρεται βγήκε εδώ το manual και τα wallpapers της συσκευής! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1063352 στελνει sms κσι mms Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 5, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1063352 στελνει sms κσι mms ...και παρόλα αυτά δεν υποστηρίζει κλήσεις; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 ...και παρόλα αυτά δεν υποστηρίζει κλήσεις; :confused: Αλλο κουφο και τουτο! Μηπως ειναι μεσω ιντερνετ γιατι αλλιως θα εχει κανονικα πομποδεκτη και απλως δε θα τον εχουν ενεργοποημενο για κλησης!:wacko: Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 (edited) ...και παρόλα αυτά δεν υποστηρίζει κλήσεις; :confused: μαλλον δεν ειναι ξεκαθαρο τι πραγματικα γινεται.θα το δουμε μολις βγει :blink: σελ 132 ειναι ξεκαθαρο οτι στενλνει http://cdn.lts.cr/files/3a44455573c4c6529fc8/HTC_Flyer_UM_English.pdf Edited May 6, 2011 by nikolasn80 Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpx Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 μαλλον δεν ειναι ξεκαθαρο τι πραγματικα γινεται.θα το δουμε μολις βγει :blink: σελ 132 ειναι ξεκαθαρο οτι στενλνει http://cdn.lts.cr/files/3a44455573c4c6529fc8/HTC_Flyer_UM_English.pdf το manual το λέει ότι μπορεί να στείλει μυνήματα αλλά για πραγματοποίηση κλήσεων δεν λέει πουθενά. μου θυμίζει την ιστορία με το htc shift. εάν είναι έτσι, υπάρχουν πιθανότητες με κάποιο πείραγμα να το δούμε να κάνει κλήσεις όπως έκαναν με το shift. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 6, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Πλέον τα "πειράγματα" στις συσκευές της HTC έχουν γίνει πολύ "αυστηρά" και δεν θα στηριζόμουν σε κάποια τέτοια λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Πλέον τα "πειράγματα" στις συσκευές της HTC έχουν γίνει πολύ "αυστηρά" και δεν θα στηριζόμουν σε κάποια τέτοια λύση. συμφωνω τελευταια κατι κανει συνεχεια η htc και μας κανει να μην αγοραζουμε μοντελα της...η φταει αυτο η φταινε η ανταγωνιστες που πανε καλυτερα Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts