Administrators athanaso77 Δημοσιεύτηκε April 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 1, 2011 http://www.htc.com/uploadedImages/WWW/Product/HTC_Flyer/ksp4.jpg Στο πρώτο tab της HTC, στο Flyer βλέπουμε οθόνη 7' ιντσών με ανάλυση 1024x600 και επεξεργαστή κατασκευής Qualcomm χρονισμένο στο 1.5 GHz, βάρος 420 γραμμάρια, 2 κάμερες των 5 και 1.3 megapixel 32gb αποθηκευτικό χώρο. http://www.htc.com/gr/product/flyer/specification.html http://www.youtube.com/watch?v=lzn9LkvKM8E&feature=player_embedded Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 (edited) Όμορφο, του πάει το ασημί. Επίσης είναι πανίσχυρο με πολύ καλά χαρακτηριστικά. Ελπίζω η οθόνη του να είναι καλής ποιότητας από πλευράς απεικόνισης, η ανάλυση που έχει στη μικρότερη ιντσών οθόνη του θα δώσει πολύ καλά αποτελέσματα με λιγότερο εμφανές πιξέλιασμα. Γιατί όμως εγγραφή βίντεο σε 3gp αγαπητή HTC; :mad: Επίσης στα χαρακτηριστικά δεν αναφέρει το βίντεο που τραβάει αν και υποθέτω οτι θα είναι στα 720p. Όταν έρθει Ελλάδα μπορεί να το χτυπήσω.:) Edited April 1, 2011 by RAZR2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Σύνδεση με 3g και όχι μόνο με wifi υπάρχει ; Με τι λογισμικό android θα βγει ;. Αναβαθμίσεις θα παίρνει ;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 1, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Σύνδεση με 3g και όχι μόνο με wifi υπάρχει ; Αναφέρεται στο επίσημο link που δίνω στο πρώτο post. Με τι λογισμικό android θα βγει ; 2.3 Αναβαθμίσεις θα παίρνει ;. Θα πάρει κανονικά 3.0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Θα πάρει κανονικά 3.0. Με ή χωρις HTC Sence? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Με ή χωρις HTC Sence? λογικα απο οτι εχω ακουσει μαζι με htc sense...πολυ εντυπωση μου εχει δωσει αυτο και αν ερθει φτηνα ισως το αγορασω...και αυτο το μολυβακι πενα πως λεγεται μου αρεσει πολυ Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 (edited) Πολύ καλό tabletακη,αυτό το καιρό το ψάχνω για άμεση αγορά ενός tablet κ είχα ακόμα κ το ipad 2 σκεφτεί αλλά ένα με 7" οθόνη όπως αυτό είναι πιο πρακτικό για μένα συν ότι έχει κ τηλεφωνικές δυνατότητες να στείλεις 1 sms ρε παιδί μου η στην ανάγκη να μιλήσεις με bluetooth όπως κ το GPS του είναι πιο πρακτικό σε μια 7άρα οθόνη για το αμάξι π.χ. από μια 10" επίσης ότι είναι android και θα χω να χαζεύω και να πειραματίζομαι μετράει για μένα μιας κ δε το πολύ συμπαθώ το ios! τελικά Γιάννη (athanasso) μάλλον είχες δίκιο που μου το χες προτείνει! μόνο καμία πληροφορία πότε έρχεται κ πόσο θα κάνει,sorry αν έχει αναφερθεί αλλά μπαίνω απ το κινητό κ εδώ που είμαι δεν εχω 3G τώρα! Edit τελικά είδα ότι δε θα έρθει ακόμα! κρίμα γιατί θέλω άμεση αγορά. Edited April 1, 2011 by manan69t Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 1, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 μόνο καμία πληροφορία πότε έρχεται κ πόσο θα κάνει,sorry αν έχει αναφερθεί αλλά μπαίνω απ το κινητό κ εδώ που είμαι δεν εχω 3G τώρα! 12 Απριλίου η HTC θα αποκαλύψει επίσημα το τι μέλλει γενέσθαι όσον αφορά τις συσκευές της και θα ξέρουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Δυστυχώς θα χρειαστεί να περιμένεις λίγο Μάνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 12 Απριλίου η HTC θα αποκαλύψει επίσημα το τι μέλλει γενέσθαι όσον αφορά τις συσκευές της και θα ξέρουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Δυστυχώς θα χρειαστεί να περιμένεις λίγο Μάνο. athanaso περιενα να το ανοιξεις το τοπικ αλλα δεν εβλεπα φως και αρχισα να ααναρωτιεμαι τι παιζει με το flyer. προσωπικα αν τα μαζεψω θα το παρω Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 1, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 athanaso περιενα να το ανοιξεις το τοπικ αλλα δεν εβλεπα φως και αρχισα να ααναρωτιεμαι τι παιζει με το flyer. προσωπικα αν τα μαζεψω θα το παρω Αν τα μαζέψεις, κράτησε τα. Δεν θα αργήσει να βγει στην αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 http://phandroid.com/2011/04/12/htc-flyer-launching-may-9th-across-europe/ για οσους ενδιαφερονται Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 http://phandroid.com/2011/04/12/htc-flyer-launching-may-9th-across-europe/ για οσους ενδιαφερονται τιμη ξερουμε? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 13, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 τιμη ξερουμε? http://www.expansys.com.gr/htc-flyer-32gb-3g-android-tablet-eu-217174/ Μέχρι να γίνει διαθέσιμο ενδέχεται να αλλάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 http://www.expansys.com.gr/htc-flyer-32gb-3g-android-tablet-eu-217174/ Μέχρι να γίνει διαθέσιμο ενδέχεται να αλλάξει. λιγο ακριβο μου φαινεται εως πολυ:( Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 13, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 λιγο ακριβο μου φαινεται εως πολυ:( Είναι το "μεγάλο". Τα άλλα θα είναι φθηνότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Είναι το "μεγάλο". Τα άλλα θα είναι φθηνότερα. ναι απο οτι ειδα ειναι το 3g και με την πολλη μνημη...μακαρι να κανει πωλησεις ωστε η htc να μπει στο κυνηγι των ταμπλετων Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 14, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 μακαρι να κανει πωλησεις ωστε η htc να μπει στο κυνηγι των ταμπλετων Δεν έχω καμία αμφιβολία για αυτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 ναι απο οτι ειδα ειναι το 3g και με την πολλη μνημη...μακαρι να κανει πωλησεις ωστε η htc να μπει στο κυνηγι των ταμπλετων δν νομιζω οτι θα δωσει αλλο μοντελο στο flyer μαλλον θα παει και σε αλλο tablet Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Προσωπικά πάντως βρίσκω την τιμή του υπερβολική, γι αυτά που προσφέρει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 15, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Προσωπικά πάντως βρίσκω την τιμή του υπερβολική, γι αυτά που προσφέρει... Μέχρι την κυκλοφορία του πιστεύω ότι θα έχει διαφοροποιηθεί η τιμή προς το καλύτερο. Εξάλλου υπάρχουν και οι 16άρες εκδόσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 δν νομιζω οτι θα δωσει αλλο μοντελο στο flyer μαλλον θα παει και σε αλλο tablet εννουσα οτι υπηρχε και 16αρα εκδοση;) Δεν έχω καμία αμφιβολία για αυτό! ναι τωρα μπαινει και αυτη στο παιχνιδι...μετα το sensation το νεο super κινητο της θα βγαλει και ενα ωραιο tablet νομιζω:):) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=928910&page=3 δειτε στο ποστ #29 λειτουργει και σαν τηλεφωνο με κλησεις? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 15, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=928910&page=3 δειτε στο ποστ #29 λειτουργει και σαν τηλεφωνο με κλησεις? Ναι, ισχύει αυτό για την 3G έκδοση φυσικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 επειδη δεν προσεξα επεκατση μνημης εχει το flyer?32 gb sd που εχω και καθεται ειναι συμβατο? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 19, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 επειδη δεν προσεξα επεκατση μνημης εχει το flyer?32 gb sd που εχω και καθεται ειναι συμβατο? Αν η κάρτα σου είναι microsd... κανονικότατα. http://www.htc.com/www/product/flyer/specification.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts