apitsakis Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Δεν είσαι καθόλου παράλογος σε αυτά που λες. Απλά και στο wave3 θα σου λείπουν πράγματα από το κινητό android και πάει λέγοντας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkostas1 Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Μια ερώτηση . Έχω τις επαφές μου στο τηλέφωνο και έχω βάλει τις ημερομηνίες γέννησης αλλά δεν με ειδοποιεί όταν έρχονται τα γενέθλια . Ξέρει κανείς εάν μπορώ να το ενεργοποιήσω? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 (edited) Δεν θα σε ειδοποιήσει. Κατέβασε το birthday widget, και θα τα περάσει αυτόματα και θα σε ειδοποιεί. Για κάτι τέτοιο αναφέρομαι. https://market.android.com/details?id=cz.krtinec.birthday&feature=related_apps Edited October 14, 2011 by apitsakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkostas1 Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Δεν θα σε ειδοποιήσει. Κατέβασε το birthday widget, και θα τα περάσει αυτόματα και θα σε ειδοποιεί. Για κάτι τέτοιο αναφέρομαι. https://market.android.com/details?id=cz.krtinec.birthday&feature=related_apps[/quote Το πέρασα και δουλεύει μια χαρά σε ευχαριστώ.:thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 @fanatikos και γω σκεφτομαι την αλλαγη τωρα τελευταια...και μαλλον προς μηλο μερια παλι!!αναμενω προς το παρων!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 (edited) Δεν είναι κάτι συγκεκρημένο που μου έχει κάτσει στραβά, αποκλειστικά στο android. Και εφόσον την κάνω για wave3, τότε σίγουρα θα πάρω ένα τάμπλετ αντρόιντ γιατί όπως είπα έχω 2-3 εφαρμογές - αστέρια, που τις χρησιμοποιώ συνεχώς. Μάλλον συνδιασμός θα έλεγα ότι είναι. Κινητό - λειτουργικό. Από το λειτουργικό εκνευρίστικα αρχικά γιατί έλειπαν βασικά πράματα τα οποία θα έπρεπε να τα κατεβάσω σαν εφαρμογές. Δεν υπήρχε ένας file manager, ένας task manager, δεν είχα πληροφορίες για τους χρόνους κλήσεων (εισερχόμενες- εξερχόμενες), δεν είχα πληροφορίες για τον όγκο δεδομένων που χρησιμοποιώ κάθε μήνα, , δεν έχω videoκλήση και κάποια άλλα μικροπραγματάκια στα οποία είχα καλομάθει στα προηγούμενα τηλέφωνά μου. Εδώ, κατέβασε αυτήν την εφαρμογή για αυτό, την άλλη για το άλλο, ωπςς η εφαρμογή αυτή δεν αφήνει να δουλέψει κάτι από κάποια άλλη, κατέβασε ένα antivirus και πάει λέγοντας. Τα οποία φυσικά για να είσαι σωστός τα πληρώνεις. Όταν όμως δίνεις 500 ευρώ για ένα τηλέφωνο, είναι λίγο εκνευριστικό να ανακαλύπτεις ότι κάποια βασικά πράγματα (κατά την γνώμη μου) δεν συμπεριλαμβάνονται "στο πακέτο". Από το τηλέφωνο, μέτριο ακουστικό, μέτριο μεγαφωνάκι, μέτρια αυτονομία, μέτρια ποιότητα κατασκευής, wifi deathgrip, δεν δίχνει τις αναμονές κλήσεων (όπως είπαμε), μέτριο walkman και μια σχετικά καλούτσικη οθόνη αν και όχι πολύ φωτινή με μέτρια χρώματα. Η κάμερα τα καταφέρνει μόνον σε επίπεδα άπλετου φωτισμού, αλλά δεν την θεωρώ σαν μείον γιατί όλα τα κινητά (λίγο - πολύ) έτσι είναι. Προσωπική μου άποψη, επειδή προέρχομαι από το wave1, αν είχα την εμπειρία που έχω τώρα από το desire, μάλλον θα έμενα στο wave και θα έπερνα ένα ταμπλετ για τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ. Τοι ίδιο και εγώ Χρήστο. Απλώς σε σχέση με τα άλλα android πχ. galaxy S2 είναι πολύ στιβαρό σαν κατασκευή και το sense κάνει την διαφορά Edited October 14, 2011 by bathan Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 cyanomgen την εχει περασει κανενα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puntix Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 παιδια σχετικα με το skype γιατί τόσο χάλια και τοσα κολληματα ο ηχος μπορουμε να κανουμε κάτι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deleter4 Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Καλημέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα! Έχω εδω και 3 μήνες το desire s και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Ξαφνικά χθες και ενώ είχα 50% μπαταρία έκλεισε και δεν μπορώ να το ξανά ανοίξω. Το βάζω να φορτίσει και δεν κάνει κάτι. Έχει κάποιος συναντήσει το ίδιο πρόβλημα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 παιδια σχετικα με το skype γιατί τόσο χάλια και τοσα κολληματα ο ηχος μπορουμε να κανουμε κάτι ? Φιλε μου πολυ πιθανο να φταιει η συνδεση στο ιντερνετ που εχεις......δοκημασε να το χρησημοποιησης και με καποια αλλη ιντερνετικη συνδεση.....εγω που το δοκημασα δεν παρατηρησα κατι στην ποιοτητα εικονας και ηχου...δεν πετυχα κολληματα και τετοια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. October 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Καλημέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα! Έχω εδω και 3 μήνες το desire s και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Ξαφνικά χθες και ενώ είχα 50% μπαταρία έκλεισε και δεν μπορώ να το ξανά ανοίξω. Το βάζω να φορτίσει και δεν κάνει κάτι. Έχει κάποιος συναντήσει το ίδιο πρόβλημα!! Δοκίμασε να βγάλεις τη μπαταρία για λίγα δευτερόλεπτα και μετά βάλ'την πάλι στη συσκευή και φόρτισε το για αρκετή ώρα. Πατώντας το κουμπί δε γίνεται τίποτα; Δεν ανάβει καν η οθόνη; Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobfr150 Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Γιατι δεν μπορει να κανει ενημερωση σε adobe,gmail,voice στο android market? Ξεκιναει αλλα κολλαει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 (edited) Γιατι δεν μπορει να κανει ενημερωση σε adobe,gmail,voice στο android market? Ξεκιναει αλλα κολλαει.. Κανε ακυρωση ληψης εφοσον κολληση και αμεσως μετα ξανακανε ληψη εγκαταστασης.....θα ξεκολληση Edited October 16, 2011 by makouin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deleter4 Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Δοκίμασε να βγάλεις τη μπαταρία για λίγα δευτερόλεπτα και μετά βάλ'την πάλι στη συσκευή και φόρτισε το για αρκετή ώρα. Πατώντας το κουμπί δε γίνεται τίποτα; Δεν ανάβει καν η οθόνη; Το έκανα έβγαλα την μπαταρία πάνω από 1 λεπτό τίποτα!!! Όταν μπαίνει στον φορτιστή δεν ανάβει καν το λαμπάκι της φόρτισης (δοκίμασα και άλλον φορτιστή). Δεν ακούει τίποτα!!!! Το ότι θα πάει στο servise είναι δεδομένο αλλά ρωτώ αν έχει κανένας άλλος το ίδιο θέμα. Επίσης έχει σκεβρώσει το καπάκι της μπαταριάς μάλλον από θερμοκρασία. αυτό είναι μέσα στην εγγύηση? Το προβλημα με το καπακι υπαρχει και στο youtube!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Το έκανα έβγαλα την μπαταρία πάνω από 1 λεπτό τίποτα!!! Όταν μπαίνει στον φορτιστή δεν ανάβει καν το λαμπάκι της φόρτισης (δοκίμασα και άλλον φορτιστή). Δεν ακούει τίποτα!!!! Το ότι θα πάει στο servise είναι δεδομένο αλλά ρωτώ αν έχει κανένας άλλος το ίδιο θέμα. Επίσης έχει σκεβρώσει το καπάκι της μπαταριάς μάλλον από θερμοκρασία. αυτό είναι μέσα στην εγγύηση? Το προβλημα με το καπακι υπαρχει και στο youtube!!! Μήπως έχει χαλάσει η USB επαφή.δοκίμασε να το συνδέσεις με το καλώδιο στον υπολογιστή.εκεί τι γίνεται? Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deleter4 Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Μήπως έχει χαλάσει η USB επαφή.δοκίμασε να το συνδέσεις με το καλώδιο στον υπολογιστή.εκεί τι γίνεται? Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Το έκανα και αυτό (συνδεση στο P.C) δείχνεi ότι πάει να αναγνωρίσει το τηλέφωνο αλλά τίποτα!!! Άλλαξα και καλώδιο σύνδεσης νιετ σημεία ζωής το ποθητό ς!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Το έκανα έβγαλα την μπαταρία πάνω από 1 λεπτό τίποτα!!! Όταν μπαίνει στον φορτιστή δεν ανάβει καν το λαμπάκι της φόρτισης (δοκίμασα και άλλον φορτιστή). Δεν ακούει τίποτα!!!! Το ότι θα πάει στο servise είναι δεδομένο αλλά ρωτώ αν έχει κανένας άλλος το ίδιο θέμα. Επίσης έχει σκεβρώσει το καπάκι της μπαταριάς μάλλον από θερμοκρασία. αυτό είναι μέσα στην εγγύηση? Το προβλημα με το καπακι υπαρχει και στο youtube!!! Εφοσον απο οτι λες σου εσβησε στο 50% της μπαταριας τοτε μονο απο μπαταρια δεν μπορει να ειναι οπως και απο usb ....μαλλον αυτο που συμβαινει συνηθως....αλλαγη κεντρικης πλακετας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 (edited) Επίσης έχει σκεβρώσει το καπάκι της μπαταριάς μάλλον από θερμοκρασία. αυτό είναι μέσα στην εγγύηση? Το προβλημα με το καπακι υπαρχει και στο youtube!!! Από θερμοκρασία? Ποια θερμοκρασία?:confused: Σου ζεστένεται?:blink: Αυτό το διάβασες ε? "Από αρχές Οκτώβρη, η ACE Hellas σταμάτησε να λειτουργεί ως επίσημη αντιπροσωπεία για την HTC. Πλέονως επίσημο service θα λειτουργεί η Αrvato Services SA της οποίας η διεύθυνση είναι η ακόλουθη. Αrvato Services SA Λεωφóρος Κηφισού 100 Aθήνα, 10442 2105197500 Η είσοδος είναι μέσα στα κτελ από την πίσω πλευρά, εκεί που γίνονται τα έργα. Η πόρτα γράφει sex shop, και arvato. " Edited October 16, 2011 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapar Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Η είσοδος είναι μέσα στα κτελ από την πίσω πλευρά, εκεί που γίνονται τα έργα. Η πόρτα γράφει sex shop, και arvato. " offtopic θέλω μια σημαντική διευκρίνιση δηλαδή η arvato είναι και sex shop εκτός του ότι παρέχει υποστήριξη για την htc? ή απλώς μπαίνεις από την ίδια πόρτα σε κάποιο κτίριο ? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puntix Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Φιλε μου πολυ πιθανο να φταιει η συνδεση στο ιντερνετ που εχεις......δοκημασε να το χρησημοποιησης και με καποια αλλη ιντερνετικη συνδεση.....εγω που το δοκημασα δεν παρατηρησα κατι στην ποιοτητα εικονας και ηχου...δεν πετυχα κολληματα και τετοια... oxi φιλε μου δεν φταιει η συνδεση του ιντερνετ, εχεις το desire s με 2.3 και σου δουλευει αψογα εσενα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Από θερμοκρασία? Ποια θερμοκρασία?:confused: Σου ζεστένεται?:blink: Αυτό το διάβασες ε? "Από αρχές Οκτώβρη, η ACE Hellas σταμάτησε να λειτουργεί ως επίσημη αντιπροσωπεία για την HTC. Πλέονως επίσημο service θα λειτουργεί η Αrvato Services SA της οποίας η διεύθυνση είναι η ακόλουθη. Αrvato Services SA Λεωφóρος Κηφισού 100 Aθήνα, 10442 2105197500 Η είσοδος είναι μέσα στα κτελ από την πίσω πλευρά, εκεί που γίνονται τα έργα. Η πόρτα γράφει sex shop, και arvato. " Αλήθεια άλλαξε η ace hellas ?συνταρακτικά νέα! Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 (edited) Το έκανα έβγαλα την μπαταρία πάνω από 1 λεπτό τίποτα!!! Όταν μπαίνει στον φορτιστή δεν ανάβει καν το λαμπάκι της φόρτισης (δοκίμασα και άλλον φορτιστή). Δεν ακούει τίποτα!!!! Το ότι θα πάει στο servise είναι δεδομένο αλλά ρωτώ αν έχει κανένας άλλος το ίδιο θέμα. Επίσης έχει σκεβρώσει το καπάκι της μπαταριάς μάλλον από θερμοκρασία. αυτό είναι μέσα στην εγγύηση? Το προβλημα με το καπακι υπαρχει και στο youtube!!! Στο κινητό έχεις κάνει root/είναι σε stock... ? Edited October 16, 2011 by apitsakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 (edited) offtopic θέλω μια σημαντική διευκρίνιση δηλαδή η arvato είναι και sex shop εκτός του ότι παρέχει υποστήριξη για την htc? ή απλώς μπαίνεις από την ίδια πόρτα σε κάποιο κτίριο ? :D :grin::grin: Χμμμ! Εσείς τι λέτε? :respect: Αλήθεια άλλαξε η ace hellas ?συνταρακτικά νέα! Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Ναι! Εδώ το είδα! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=317816 PS: Όπως και να 'χει δεν με βλέπω για άλλο HTC. Άκου arvato services! Συστεγαζόμενη με sex shop!!!!!:shock: Edited October 16, 2011 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 :grin::grin: Χμμμ! Εσείς τι λέτε? Ναι! Εδώ το είδα! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=317816 Aπό την Τρίτη που πήγα στο service, ακόμα να με ειδοποιήσουν. Καλά μιλάμε την Δευτέρα είχα πάει στην ACE Hellas ωραία κτίρια κλπ κλπ, και όταν πήγα μετά εκεί...τα είδα όλα. Έχει πλάκα πάντως γιατί η πινακίδα του sex shop είναι μεγαλύτερη από αυτή του arvato. Άντε να δούμε πότε θα με ενημερώσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Παιδιά να ρωτήσω κάτι? Οι εφαρμογές που είναι payed, εφόσον αγοραστούν, συνδέονται με το νούμερο ή με το τηλέφωνο? Δηλαδή αν αλλάξω συσκευή, τότε θα ξανα-έχω τις εφαρμογές ή όχι?:confused: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts