Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire S

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστω για την απαντηση.

Ευχαριστω πολυ

Για να κανουμε root το Desire S,μπορουμε να χρησιμοποιησουμε το SuperOneClick?? η ειναι για αλλες συσκευες?.

Mod edit: Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση".

Edited by kollatos

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Για να κανουμε root το Desire S,μπορουμε να χρησιμοποιησουμε το SuperOneClick?? η ειναι για αλλες συσκευες?.

Μπορείς να το κάνεις με το SuperOneClick, αλλά θα πρέπει να είσαι S-OFF.

και γινεται στο desire s?

Σε αυτή τη φάση γίνεται μόνο με το xtc clip (ειδικό hardware), απ' όσο γνωρίζω. Δηλαδή, δεν υπάρχει software μέθοδος.

• Administrators
Τι σημαινει S-OFF ??

Για περισσότερες πληροφορίες... http://osarena.net/2011/02/ti-ine-to-s-off-ke-pos-na-to-kanete-sto-htc-desire.html

(Το κομμάτι που αναφέρει πως θα γίνει το s-off δεν ισχύει για τη δική σου συσκευή)

Modpic.gif

Για περισσότερες πληροφορίες... http://osarena.net/2011/02/ti-ine-to-s-off-ke-pos-na-to-kanete-sto-htc-desire.html

(Το κομμάτι που αναφέρει πως θα γίνει το s-off δεν ισχύει για τη δική σου συσκευή)

υπαρχει ενα προγραμμα που το ξεκλειδωνει,το εκανα στο προηγουμενο desire που ειχα.,λεγεται unrevoked

Edited by charis232

Ναι αλλά το desire ήταν ξεκλείδωτο, το S δεν είναι, χρειάζονται τα παραπάνω που διαβάζεις. Ο τρόπος root του desire και του S δεν έχει καμία ομοιότητα.

Τωρα μαλιστα,ετσι εξηγειται.Αρα για να κανουμε root το S ψαχνουμε αλλη διαδικασια υποθετω.

Aκριβώς και μάλιστα η οποία διαδικασία προς το παρόν γίνεται μόνο μέσω ειδικού hardware όπως αναφέρθηκε και παραπάνω ;)
Τhe end of an era...

παιδιά να ρωτήσω πως φεύγουν τα εικονίδια πως έχουν γίνει λήψεις απο την αρχική μπάρα του τηλεφώνου ;

(εκει που δείχνει την μπαταρία , το σήμα, και την ώρα)

παιδιά να ρωτήσω πως φεύγουν τα εικονίδια πως έχουν γίνει λήψεις απο την αρχική μπάρα του τηλεφώνου ;

(εκει που δείχνει την μπαταρία , το σήμα, και την ώρα)

Όπως θα κατεβάσεις την πάνω μπάρα, στο δεξί μέρος της οθόνης θα λέει καθαρισμός ή κάτι τέτοιο.

Όσον αφορά την αυτονομία της μπαταρίας εγώ απενεργοποίησα τον αυτόματο συγχρονισμό και είδα τραγικη βελτίωση.

Όπως θα κατεβάσεις την πάνω μπάρα, στο δεξί μέρος της οθόνης θα λέει καθαρισμός ή κάτι τέτοιο.

Όσον αφορά την αυτονομία της μπαταρίας εγώ απενεργοποίησα τον αυτόματο συγχρονισμό και είδα τραγικη βελτίωση.

αν εξαιρεσουμε το συγχρονισμο για gmail,ημερολογιο και επαφες που ειναι push στους αλλους εαν βαλουμε να ελεγχει πχ για καιρο καθε 12 ωρες δεν νομιζω οτι εχουν μεγαλη επιπτωση στην μπαταρια.αν ομως τσεκαρει για τα παντα καθε πεντε λεπτα τοτε ναι θα επηρεασει την αυτονομια

Edited by ilka71

Μια βοήθεια παρακαλώ, απο που απενεργοποιουμε όλες τις κινούμενες εικόνες?! Συννεφάκια και τα λοιπά όπως και το ρολόι? Το ψάχνω, νόμιζα ότι το βρήκα αλλά δεν τα κατάφερα! Θέλω να δω κατα πόσο θα βελτιωθει η αυτονομία της μπαταρίας...

Ευχαριστώ!

Πιστεύω,φίλε μου,ότι δε θα τα καταφέρεις. Μπορείς να κλείσεις όλους τους συγχρονισμούς. Όμως τότε,μάλλον, δε χρειάζεσαι ένα τέτοιο τηλέφωνο. Την μιάμιση μέρα που βγάζει με σκληρή χρήση και όλα ανοιχτά είναι μια χαρά. Ακόμα κι αν δεν ήθελες τα συννεφάκια του καιρού δεν έπρεπε να πάρεις ένα HTC, ίσως κάποιο άλλο χωρίς όλα αυτά να είχε περισσότερη αυτονομία. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι χειροκίνητους συγχρονισμούς και να κλείσεις τισ αυτόματες ενημερώσεις και να τις κάνεις όποτε θέλεις. Όμως είπαμε,έτσι ειναι αυτά τα τηλέφωνα.

Αρχικά σ'ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Δεν έχω πρόβλημα με το τηλεφωνο, είμαι full ικανοποιημένος, αν και είναι λίγο εκνευριστικό το θέμα της μπαταρίας! Αλλά και πάλι δεν θα το άλλαζα, το θεωρώ μία από τις καλύτερες συσκευές που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή. Απλά ήμουν περίεργος να δω αν η μπαταρία θα κράταγε περισσότερο με απενεργοποιημένα τα διάφορα κινούμενα στην οθόνη!

Παιδιά λίγο την βοήθεια σας.

Απευθύνομαι εδώ, γιατί το παρακάτω πρόβλημα το εχω μόνο στο desire s κ όχι στο galaxy s2, ούτε στο optimus black..

Θέλω να κάνω κλήσεις μέσω αλλούογράμματος, όπως το Skype και το betamax dialer. Όταν όμως διαλέξω ένα νούμερο για να καλέσω, δεν με ρωτάει αν θέλω να κάνω κλήση μέσω του betamax η του Skype. Στά άλλα τηλέφωνα ρωτάει κανονικά.

Τι μπορώ να κάνω? Εχω ψάξει για προεπιλογες, αλλά δεν έχει καμία προεπιλογή το πρόγραμα κλήσεων. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει!

Ευχαριστώ!

Edited by katerini
Κωστας - Κατερινη

υπαρχει τροπος τους φακελους που βαζω μεσα πχ επαφες η εφαρμογες στις αρχικες οθονες να αλλαξουν χρωμα απο το default κιτρινο που ειναι?να γινουν πιο "εφετζιδικα" ρε παιδι μου! Edited by ilka71

και εγω παιδιά να σας ευχαριστήσω για την άμεση απάντηση....:)

και να ρωτήσω κατι....όταν ανοίγω το wifi στο τηλέφωνο μια έχω καλό σήμα και μια εξαφανίζεται; το ρούτερ είναι στα 3 μετρα.

υπάρχει πρόβλημα; θέλει κάποια ρύθμιση; η να το παω στην αντιπροσωπεία;

Edited by bert68

υπαρχει τροπος τους φακελους που βαζω μεσα πχ επαφες η εφαρμογες στις αρχικες οθονες να αλλαξουν χρωμα απο το default κιτρινο που ειναι?να γινουν πιο "εφετζιδικα" ρε παιδι μου!

http://www.folderorganizer.net/

τιποτα αλλο

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

υπαρχει τροπος τους φακελους που βαζω μεσα πχ επαφες η εφαρμογες στις αρχικες οθονες να αλλαξουν χρωμα απο το default κιτρινο που ειναι?να γινουν πιο "εφετζιδικα" ρε παιδι μου!

εγω κατεβασα το folder organiser απο το market και εχω μια σελιδα απο τις αρχικες μου με φακελους με ολες τις εφαρμογες τακτοποιημενες. ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. αλλαζεις και εικονιδιο στους φακελους ;)

edit: με προλαβε ο προηγουμενος κατα 2 λεπτα _ καλο

http://www.folderorganizer.net/

τιποτα αλλο

εγω κατεβασα το folder organiser απο το market και εχω μια σελιδα απο τις αρχικες μου με φακελους με ολες τις εφαρμογες τακτοποιημενες. ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. αλλαζεις και εικονιδιο στους φακελους ;)

edit: με προλαβε ο προηγουμενος κατα 2 λεπτα _ καλο

ευχαριστω και τους δυο,θα τη δοκιμασω!

edit:επειδη καπου μπερδευτηκα....εγω απλα θελω να δημιουργησω αδειους φακελους πως το κανω?μετα συρωντας επαφες πανω στο φακελο θα μπουνε μεσα?

ρε παιδια ειχε βγαλει στο μαρκετ μια ενημερωση για το google maps.εγω δεν ηθελα να την κανω και το αφηνα ετσι.σημερα την εκανε μονο του!δεν γινεται να μην το κανει αυτοματα?

Edited by ilka71

• Administrators
ρε παιδια ειχε βγαλει στο μαρκετ μια ενημερωση για το google maps.εγω δεν ηθελα να την κανω και το αφηνα ετσι.σημερα την εκανε μονο του!δεν γινεται να μην το κανει αυτοματα?

Για ποιο λόγο να μην βάλεις μια νεότερη έκδοση εφαρμογής;

Modpic.gif

Για ποιο λόγο να μην βάλεις μια νεότερη έκδοση εφαρμογής;

οταν ειναι ενεργο το push gmail στο εικονιδιο της εφαρμογης οταν εχουμε νεο email γραφει σε στρογγυλο κυκλακι τον αριθμο των νεων emails οπως στην εφαρμογη email?γιατι εμενα δεν βγαζει

ps. 3 ωρες σερφαρισμα με οπερα μινι και παιξιμο με το κινητο και η μπαταρια σε 8 ωρες και ειναι στο 29% .αυτη ειναι η βαρια χρηση που βγαζει μιαμιση μερα ανετα.... lol

Edited by ilka71