Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire S

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για να σου το είπε ο τεχνικός κάτι θα ξέρει. Πάντως το S έχει μέσα sd κάρτα cat2, τουλάχιστον το δικό μου τέτοια έχει και αυτή δεν είναι και η καλύτερη

εμενα λεει class 4 sandisk.να παρω class 2?δεν με νοιαζει η χωρητικοτητα δεν βαζω φωτο βιντεο μεσα

παιζει να φταιει η σιμ?εχω wind περσινη καρτα

Edited by ilka71

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εμενα λεει class 4 sandisk.να παρω class 2?δεν με νοιαζει η χωρητικοτητα δεν βαζω φωτο βιντεο μεσα

παιζει να φταιει η σιμ?εχω wind περσινη καρτα

Το δικό μου φοράει Samsung microSD HC class2 , η δική σου είναι καλύτερη, sandisk και class4 που είναι καλύτερη απο την class2. Δεν νομίζω πως φταίει η sim

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14)

Το δικό μου φοράει Samsung microSD HC class2 , η δική σου είναι καλύτερη, sandisk και class4 που είναι καλύτερη απο την class2. Δεν νομίζω πως φταίει η sim

Η πλακα ειναι οτι το προηγουμενο παιδι που ειχε το κινητο του κρατουσε με αρκετη χρηση 40 ωρες!αυτο βεβαια μπορει να σημαινει οτι επειδη εμενα κραταει πιο πολυ μετα το hard reset και την αφαιρεση της sd,οτι καποια δικια μου εφαρμογη εφταιγε και οχι η sd!

Εγώ την δικιά του (μια Samsung C2 8G) την έβγαλα κατ' ευθείαν. Έκανα copy τα αρχεία σε μια C6 που είχα και αυτήν δουλεύω. Με πολύ χρήση μου βγάζει σχεδόν 2 μέρες. Το βραδάκι της δεύτερης ψωφάει. Πιστεύω ότι μόλις κάνει μερικούς κύκλους ακόμα η μπαταρία, θα βγάζει τις 2 μέρες (ελπίζω). Βασικά την 1 μέρα να μου βγάζει (οπωσδήποτε όμως και με πολύ βαριά χρήση) πάλι μια χαρά θα είμαι.:rolleyes:

Να κάνω και μια ερώτηση, χαζή ίσως γιατί είμαι νέοπας στο android, σχετικά με τα sms. Στα Ελληνικά μόνον σαν unicode μπορούμε να τα στείλουμε? Δηλαδή max 60 χαρακτήρες? Με την ενσωματομένη εφαρμογή δεν υπάρχει η δυνατότητα για standard gsm character coding (160 χαρακτήρες)?:confused:

Και αν μπορούμε από που το ρυθμίζουμε, γιατί όσο και να το έψαξα δεν .....:worry:

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Εγώ την δικιά του (μια Samsung C2 8G) την έβγαλα κατ' ευθείαν. Έκανα copy τα αρχεία σε μια C6 που είχα και αυτήν δουλεύω. Με πολύ χρήση μου βγάζει σχεδόν 2 μέρες. Το βραδάκι της δεύτερης ψωφάει. Πιστεύω ότι μόλις κάνει μερικούς κύκλους ακόμα η μπαταρία, θα βγάζει τις 2 μέρες (ελπίζω). Βασικά την 1 μέρα να μου βγάζει (οπωσδήποτε όμως και με πολύ βαριά χρήση) πάλι μια χαρά θα είμαι.:rolleyes:

Να κάνω και μια ερώτηση, χαζή ίσως γιατί είμαι νέοπας στο android, σχετικά με τα sms. Στα Ελληνικά μόνον σαν unicode μπορούμε να τα στείλουμε? Δηλαδή max 60 χαρακτήρες? Με την ενσωματομένη εφαρμογή δεν υπάρχει η δυνατότητα για standard gsm character coding (160 χαρακτήρες)?:confused:

Και αν μπορούμε από που το ρυθμίζουμε, γιατί όσο και να το έψαξα δεν .....:worry:

πρεπει να εχεις την γλωσσα του κινητου στα ελληνικα.μετα:μυνηματα,μενου,ρυθμισεις,ρυθμισεις κειμενου sms,ελληνικη κωδικοποιηση 7bit

βεβαια βαρια απο βαρια χρηση διαφερει!νομιζω ας πουμε 2 ωρες ομιλια(που η οθονη ειναι σβηστη) εχει διαφορα απο 2ωρες ιντερνετ και "παιξιμο" με το κινητο που η οθονη ειναι αναμμενη.γιατι απο οτι βλεπω η οθονη καταναλωνει πολυ μπαταρια.

τωρα αγορασα μια καινουρια transcent sd class 6 και εβαλα και αλλη sim(βασικα το ιδιο νουμερο αλλα την twin card) για να δω τι θα γινει!εαν παραμεινει χαμηλη η αυτονομια θα παει σερβις.

αυτο που μου κανει εντυπωση βεβαια ειναι οτι στον προηγουμενο ιδιοκτητη του κραταγε 40 ωρες οπως λες κι εσυ με αρκετη χρηση με την ιδια-μαμα sd

Edited by ilka71

Ξερει καποιος αν υπαρχει εφαρμογη σαν το SkTools των Windows,για Android?.Ειναι εφαρμογη που κανει γενικο "συμμαζεμα" του κινητου,καθαρισμα περιττων πληροφοριων,απεγκατασταση προγραμματων,optimize σε διαφορες λειτουργιες κλπ.?

Χωρίς το handcent, 160 χαρακτήρες στα μηνύματα δεν έχει ότι και να κάνεις. Εγώ έχω περσινή wind sim και sd sandisck class4 από τη μαμά του. πιστεύω ότι αν έχει κάποιος τέτοια δεν είναι πρόβλημα sd, ίσως κάποια εφαρμογή τρώει τη μπαταρία. Με ice galaxy σαν ταπετσαρία και σχετικά σκληρή χρήση βγάζει άνετα μιάμιση μέρα.

εγω 160 εχω με το μαμα πληκτρολογιο...

ελληνικο κινητο απο πλαισιο

Edited by ilka71

Από εκεί είναι κι εμένα απλά δε λειτουργεί το 160 σε όλα τα πληκτρολόγια.Για παράδειγμα στο συμπαγές qwerty δε λειτουργεί!

ενταξει μιλαμε για το απλο qwerty!

εγω ψαχνω ενα πληκτρολογιο που να γραφει 160( δεν με νοιαζει μικρα η κεφαλαια η τονοι) αλλα με τ9 σε κλασσικο αλφαριθμητικο πληκτρολογιο.υπαρχει?

για το θεμα της αυτονομιας εσυ πιστευεις οτι φταιει καποια εφαρμογη?

λοιπον οι εφαρμογες που ειχα πριν το hard reset ηταν:

vodafone cinema

colornote

dei(η νεα εφαρμογη της δεη,κρασαρε συνεχεια!)

firewall

ebay

funputt minigolf

game time nba

greek traffic

kayak

ringdroid

shazam

spot4u

talking tom

tapatalk

touchpool 3D

trackchecker

transportation in athens

tuneIn radio

tvme.gr

zougla.gr

και spb shell

σε καμμια δεν ειχα ενεργοποιησει να χρησιμοποιει δεδομενα χωρις να το κανω εγω manually!

Edited by ilka71

• Administrators
Ξερει καποιος αν υπαρχει εφαρμογη σαν το SkTools των Windows,για Android?.Ειναι εφαρμογη που κανει γενικο "συμμαζεμα" του κινητου,καθαρισμα περιττων πληροφοριων,απεγκατασταση προγραμματων,optimize σε διαφορες λειτουργιες κλπ.?

Για εφαρμογές συζητάμε σε ξεχωριστό χώρο, απευθύνσου εκεί... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=294249

Modpic.gif

Παίδες αγόρασα χτες το Desire S και το δούλευα απροβλημάτιστα. Σήμερα όμως που πέρασα μια ταινία και έκατσα να τη δω, παρατήρησα στις μαύρες λωρίδες που βγαίνουν στην οθόνη πάνω και κάτω 3-4 μικροσκοπικές μοβ κηλίδες μέσα στο μαύρο που λογικά πρέπει να είναι καμμένα pixels. Είναι φυσιολογικό αυτό και μήπως έχει τύχει σε κανένα άλλο; Όταν η οθόνη έχει οποιοδήποτε άλλο χρώμα πλην του μαύρου, δεν φαίνονται.Αν το πάω στην HTC υπάρχει περίπτωση να μου το αντικαταστήσουν;

Device: HTC Bravo PVT1 amoled S-Off

ROM: SUPERNOVA Xtreme Official GB SENSE

Radio: 5.17.05.23

HBOOT: 6.93.1002

Recovery: CWM v4.0.1.4

Παίδες αγόρασα χτες το Desire S και το δούλευα απροβλημάτιστα. Σήμερα όμως που πέρασα μια ταινία και έκατσα να τη δω, παρατήρησα στις μαύρες λωρίδες που βγαίνουν στην οθόνη πάνω και κάτω 3-4 μικροσκοπικές μοβ κηλίδες μέσα στο μαύρο που λογικά πρέπει να είναι καμμένα pixels. Είναι φυσιολογικό αυτό και μήπως έχει τύχει σε κανένα άλλο; Όταν η οθόνη έχει οποιοδήποτε άλλο χρώμα πλην του μαύρου, δεν φαίνονται.Αν το πάω στην HTC υπάρχει περίπτωση να μου το αντικαταστήσουν;

Eφυγες αυριο κιολας γι'αντικατασταση ολοκληρης συσκευης πριν περασουν οι 7 μερες απο την αγορα. Αν περασουν τοτε θα σου αντικαταστησουν μονο την οθονη.

• Administrators

Μην το πας στην HTC αλλά στο κατάστημα που το αγόρασες για να γίνει η αντικατάσταση. Άμεσα.

Modpic.gif

Και εμένα μια Samsing class 2 είχε.

Αν δεις διαφορά στην αυτονομία με την καινούργια κάρτα πές μας.

Να ρωτήσω, αν βάλω μια καινούργια κάρτα, πρέπει να αντιγράψω τους φακέλους του συστήματος ή όχι;

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Επικοινώνησα με το κατάστημα αλλά μου είπαν ότι αυτοί δεν αναλαμβάνουν και θα πρέπει να το πάω στην HTC για τεχνικό έλεγχο. Και αν εγκρίνει η HTC αντικατάσταση θα πάω με ένα χαρτί στο κατάστημα να πάρω καινούργιο αλλιώς γίνεται αλλαγή της οθόνης από την ACE. Πολλή γκαντεμιά ρε φίλε, καινούργιο κινητό. Ευχαριστώ πάντως...

Device: HTC Bravo PVT1 amoled S-Off

ROM: SUPERNOVA Xtreme Official GB SENSE

Radio: 5.17.05.23

HBOOT: 6.93.1002

Recovery: CWM v4.0.1.4

Και εμένα μια Samsing class 2 είχε.

Αν δεις διαφορά στην αυτονομία με την καινούργια κάρτα πές μας.

Να ρωτήσω, αν βάλω μια καινούργια κάρτα, πρέπει να αντιγράψω τους φακέλους του συστήματος ή όχι;

με τη νεα καρτα απο χτες βραδυ ειναι τωρα 13 ωρες και 14 λεπτα ,η μπαταρια ειναι στο 75% με εγκατεστημενες 3 εφαρμογες.spb shell,spb wireless monitor και opera mini.η χρηση που εχει γινει ειναι μιαμιση ωρα οθονη(σερφαρισμα και παιξιμο με το κινητο ) και 20 λεπτα κλησεις.

στην αναλυση γιατι εχει ενα "λειτουργικο συστημα android"με 2 % και αλλο ενα παλι παρομοιο "συστημα android" με 17%?

Με βάση την απόδοση του δικού μου (έως 3 μέρες με μέτρια χρήση) πιστεύω πως η sd κάρτα δεν έχει μεγάλη σχέση. Στην ταχύτητα απόκρισης ναι, αλλά στην αυτονομία της μπαταρίας δύσκολο

με τη νεα καρτα απο χτες βραδυ ειναι τωρα 13 ωρες και 14 λεπτα ,η μπαταρια ειναι στο 75% με εγκατεστημενες 3 εφαρμογες.spb shell,spb wireless monitor και opera mini.η χρηση που εχει γινει ειναι μιαμιση ωρα οθονη(σερφαρισμα και παιξιμο με το κινητο ) και 20 λεπτα κλησεις.

στην αναλυση γιατι εχει ενα "λειτουργικο συστημα android"με 2 % και αλλο ενα παλι παρομοιο "συστημα android" με 17%?

Το spb shell γιατί το έχεις ; πιστεύω πως είναι αρκετά ενεργοβόρο.

Με βάση την απόδοση του δικού μου (έως 3 μέρες με μέτρια χρήση) πιστεύω πως η sd κάρτα δεν έχει μεγάλη σχέση. Στην ταχύτητα απόκρισης ναι, αλλά στην αυτονομία της μπαταρίας δύσκολο

Το spb shell γιατί το έχεις ; πιστεύω πως είναι αρκετά ενεργοβόρο.

βασικα το εχω συνηθισει απο τα wm και το αγορασα και στο android. θα περιμενω να δω ποσο θα παει μαξ αυτη τη φορα,μετα θα το απεγκαταστησω και θα ξαναμετρησω.

μαλλον καποια εφαρμογη την εκανε τη δουλεια αλλα δεν ξερω ποια απο τις παραπανω που εγραψα σε προηγουμενο ποστ

οταν λες μετρια χρηση τι εννοεις?

1--στο sense δεν υπαρχει τροπος να εχουμε ενα ρολοι που να δειχνει ποση ωρα μενει μεχρι να χτυπησει το ξυπνητηρι?

2--επισης πως μπορω να εχω φακελο τιςυ αγαπημενες μου επαφες με την καθεμια με την φωτο της?

3--πως γινεται σε ενα φακελο να εχω μαζεμενα τα switch για bt,wifi κλπ?

μιλαω για το sense

Edited by ilka71

πρεπει να εχεις την γλωσσα του κινητου στα ελληνικα.μετα:μυνηματα,μενου,ρυθμισεις,ρυθμισεις κειμενου sms,ελληνικη κωδικοποιηση 7bit

βεβαια βαρια απο βαρια χρηση διαφερει!νομιζω ας πουμε 2 ωρες ομιλια(που η οθονη ειναι σβηστη) εχει διαφορα απο 2ωρες ιντερνετ και "παιξιμο" με το κινητο που η οθονη ειναι αναμμενη.γιατι απο οτι βλεπω η οθονη καταναλωνει πολυ μπαταρια.

τωρα αγορασα μια καινουρια transcent sd class 6 και εβαλα και αλλη sim(βασικα το ιδιο νουμερο αλλα την twin card) για να δω τι θα γινει!εαν παραμεινει χαμηλη η αυτονομια θα παει σερβις.

αυτο που μου κανει εντυπωση βεβαια ειναι οτι στον προηγουμενο ιδιοκτητη του κραταγε 40 ωρες οπως λες κι εσυ με αρκετη χρηση με την ιδια-μαμα sd

Εχεις δικιο. Μονον οταν ειναι στα Ελληνικα εχεις 160 χαρακτηρες. Συγνωμη αλλα ειναι μεγαλη π@π@ρια αυτο.

Τωρα σε σχεση με την sd, περαν της αισθητης διαφορας στην ταχυτητα δεν εχω καταλαβει κατι αλλο.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Εχεις δικιο. Μονον οταν ειναι στα Ελληνικα εχεις 160 χαρακτηρες. Συγνωμη αλλα ειναι μεγαλη π@π@ρια αυτο.

Τωρα σε σχεση με την sd, περαν της αισθητης διαφορας στην ταχυτητα δεν εχω καταλαβει κατι αλλο.

τωρα ειναι στο 24% απο χτες βραδυ στις δεκα περιπου 17 ωρες και 56 λεπτα με "χρονο ενεργης λειτουργιας της οθονης 3 ωρες και 8 λεπτα και κλησεις μια ωρα.το bt παντα ανοιχτο,τις τελευταιες 4 ωρες με 3g .

τι λετε?ειναι για σερβις?

τωρα ειναι στο 24% απο χτες βραδυ στις δεκα περιπου 17 ωρες και 56 λεπτα με "χρονο ενεργης λειτουργιας της οθονης 3 ωρες και 8 λεπτα και κλησεις μια ωρα.το bt παντα ανοιχτο,τις τελευταιες 4 ωρες με 3g .

τι λετε?ειναι για σερβις?

Ούτε στα νοσοκομεία παίρνουν με τόση ευλάβεια μετρήσεις για τη θερμοκρασία των ασθενών, όσο μετράς εσύ τη μπαταρία σου.:lol:

Χωρίς να έχω διάθεση αντιπαράθεσης και βλέποντας πόσο σε απασχολεί το θέμα της μπαταρίας, μάλλον θα πρέπει να το πάρεις απόφαση ότι αυτά τα κινητά δεν έχουν μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, όταν κάνεις τη χρήση για την οποία προορίζονται. Εάν κλείσεις 3G, wifi, bluetooth, gps, δεν παίζεις παιχνίδια και δεν ακούς μουσική ή δεν κάνεις πλοήγηση, μπορεί να σου κρατήσει και 2-3 μέρες. Σε αυτή την περίπτωση, δε σου χρειάζεται το συγκεκριμένο κινητό, αλλά ένα οποιοδήποτε απλό τηλέφωνο.

Εάν έχεις τέτοιο άγχος για την περίπτωση να μείνεις από μπαταρία, αγόρασε μια δεύτερη και θα είσαι καλυμμένος. Όσο για το service, δε θα κάνουν το παραμικρό.

Ούτε στα νοσοκομεία παίρνουν με τόση ευλάβεια μετρήσεις για τη θερμοκρασία των ασθενών, όσο μετράς εσύ τη μπαταρία σου.:lol:

Χωρίς να έχω διάθεση αντιπαράθεσης και βλέποντας πόσο σε απασχολεί το θέμα της μπαταρίας, μάλλον θα πρέπει να το πάρεις απόφαση ότι αυτά τα κινητά δεν έχουν μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, όταν κάνεις τη χρήση για την οποία προορίζονται. Εάν κλείσεις 3G, wifi, bluetooth, gps, δεν παίζεις παιχνίδια και δεν ακούς μουσική ή δεν κάνεις πλοήγηση, μπορεί να σου κρατήσει και 2-3 μέρες. Σε αυτή την περίπτωση, δε σου χρειάζεται το συγκεκριμένο κινητό, αλλά ένα οποιοδήποτε απλό τηλέφωνο.

Εάν έχεις τέτοιο άγχος για την περίπτωση να μείνεις από μπαταρία, αγόρασε μια δεύτερη και θα είσαι καλυμμένος. Όσο για το service, δε θα κάνουν το παραμικρό.

ναι βρε συ το ξερω αλλα ακουω για 2-3 μερες αναμονες για αυτο το ψαχνω!

αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι πως με το hd2 ειχα πολυ καλυτερη αυτονομια με μεγαλυτερη οθονη.

https://market.android.com/details?id=com.advancedprocessmanager&feature=order_history

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

ναι βρε συ το ξερω αλλα ακουω για 2-3 μερες αναμονες για αυτο το ψαχνω!

Εγώ μιλάω για 2-3 μέρες με μέτρια χρήση δλδ όχι wifi, όχι πολύ παιχνίδι και browsing

Εγώ μιλάω για 2-3 μέρες με μέτρια χρήση δλδ όχι wifi, όχι πολύ παιχνίδι και browsing

ποση ωρα γραφει η οθονη αναμενη στα στατιστικα?οχι το ποσοστο αλλα τον χρονο διαρκους λειτουργιας